-
PS4 Vládne
Tak koukám na MT a Horizon 88%, Nioh 87%. Docela dominace letos od Sony. -
-
nah… kdejakej pc only indian to fpoho trumphne…
-
-
tam už nejsou ani ty indiani. Vše se přesouvá primárně na PS4 a pak se to portuje na PC. Hlavní indiani už jdou primárně na PS4.
Královská platforma *5* -
-
-
-
Joseph Staten (hlavní scénárista Destiny) odchází z Bungie.
hrál jsem to u kámoše a dost se mi to líbí, tešim se až to bude na android *9* -
Gran Turismo 7 dojede do obchodů v příštím roce.
možná tak nějakej Prologue, jinak to bude odfláklá konverze šestky -
-
mikrotransakce nepockaj...
-
-
tady se krome mmo ignorují i f2p hry? napr. vyšel nedávno nosgoth, chybí vam tu z minulosti recenze i na hawken, o ghost recon online nemluve. a je to jiste víc, zas nemam o všem prehled
-
-
Games jsou hlavně typický herní magazín, ne doupě progamerů a f2p nadšenců, stejně tak to nejsou "novinky", kde bychom měli kritizovat, že se tu nějaká, zrovna pro nás důležitá aktualita neobjeví. Nechápu, že lidé, kteří sem chodí, nechtějí Games brát takové, jaké jsou, ale neustále se jim snaží vecpat vlastní pohled na to, jak by se to mělo dělat. Jasné, Games jsou tu pro lidi a v mnoha věcech se i přizpůsobují, ale nemělo by se to přehánět, jinak z toho nakonec bude portál bez tváře. Vytvořený pro maxe a jemu podobná individua.
A přiznejme si, to by byla katastrofa. :-) -
-
Tady ale nikdo nemluvil o F2P nadsencich.
Rozhodne je par F2P her ktery si pozornost zaslouzi, to nema nic spolecnyho s progamingem nebo nejakyma nadsencema.
Proste sou to kvalitni hry, v mnoha ohledech lepsi nez predrazena a nedodelana AAA produkce. -
-
Jmenuj.(O WT je tu článků dost. :))
-
-
Zminovane Hawken, Heroes and Generals, Hromada MMO, o ArcheAge tady nebylo ani slovo. Robocraft je zajimava hricka, Nosghot taky.
Tohle me napadlo jen tak z hlavy, je toho mnohem vic! -
-
My se bavíme o AAA produkci? :D
-
Po pechote jsem sel ale je to zbytecny kdyz po me jdou tanky kterejm nemuzu nic udelat. Ale to je jedno. Ta hra je nejhorsi F2P titul co jsem mel moznost vyskouset a hrat to uz stejne nebudu. Je to proste odpad.
Jestli to bavi tebe tak si to uzij. Ja si porad radsi zahraju red orchestru ktera ma udelany lepe snad uplne vsechno vcetne funcniho systemu kryti a hlavne skvely atmosfery ktera mi u H&G opravdu schazi hodne. -
Jedna vec je bejt lama a neumet to hrat ale vec uplne jina je kdyz to hrat nemuzes protoze muj slavnej tankista se dvema kulometama jde proti tankum co maj dela a nemuze udelat vubec nic. Jsi proste kill zadarmo. A to ani nemluvim o tom jak je vsechno brutalne drahy ale chapu ze autori chtej aby lidi platili.
Celkovej dojem ze hry zadna slava, hrozny animace, rozbita fyzika. 5/10 maximalne ale kdybych mel bej uplne ferovej a brat 5/10 jako prumer tak spis 3/10.
To uz je Hawken asi tisickrat lepsi. Ten me chvili fakt docela bavil ale ta hra uz je nanestesti prakticky mrtva. -
-
Reakce na příspěvek:
Drahy to neni, mam,vydelany na tank s delem, sajdkaru, na auto, zbrane, granaty atd.
Tvuj problem, kdyz nemam tank s delem, tak jdu po pechote, popripade se drzim u nekoho kdo ma tank lepsi, hrajete to jak pitomci a pak hledate chybu ve hre.
-
-
Ani jedno z toho není ničím výjmečný a už vůbec ne zábavný. :)
-
-
Reakce na příspěvek:
To je tvuj nazor a mas na neho pravo, ale stou vyjmecnosti pobavisl, jako by z AAA produkce vychazela jedna vyjmecna hra za druhou :-)
-
-
Chcete se uzit miliony hodin grindu proti mnohem silnejsim nepratelum uz od druheho ranku? Potom jsou Heroes and Generals jasna volba!
-
-
Reakce na příspěvek:
Je to jedina hra kde se da hrat za Nemce, je tam slusna technika na kterou mam davno vydelany, kdyz chcu do bitvy jako tankista, normalni vojak, nebo vysadkar.
Jinak je to ale klasika, lidi co sou v tom lamy na tu hru nadavaji :-D
-
-
-
-
-
-
Rekl bych, ze oboje se tu ignoruji, protoze se takove online tituly porad meni a vyviji a uz treba po pul roce, muze byt recenze zcela neaktualni.
-
-
diablo 3 nebo wow nebo moba se taky vyvíjí a recenzují se, world of tanks ma taky recenzi. rekl bych že je to spíš nezajmem nebo nedostatkem času
-
-
Ty se tu moc nehodnotí tak nevím proč by se s tím začínalo.
-
-
protože je to relevantní čast trhu a melo by se to brat v uvahu; i když je pravda že by se dalo namítat že f2p si muže každy zkusit sám tak k čemu recenze.
ale stejne i když je to f2p tak ja si nejdriv kouknu jake ma hra ohlasy abych nemarnil svym časem a abych si treba nekoupil nejakej starter pack zbytečne -
-
To jako fakt ty si kupuješ ještě věci před vydáním do F2P, co z tebe ještě nevypadne lol...
-
-
-
-
Phil Spencer ujistil Xbox komunitu, že se letos může těšit na oznámení ještě několika Xbox One exkluzivit....
A co to prohlášení že se hodlají mnohem víc věnovat pc platformě? Pořád nějak nevidím žádnej důkaz... -
Mafie 3 - 05/14
Jestli je to pravda, tak pecka ! (na PC + nové páčkovače) -
-
Nechápu co má někdo furt proti Mafii 2. Jedničku sem nehrál a dvojka jě dle mě dobrá hra (hrál jsem i s dotatečnýma DLC).
-
-
S dvojku není víceméně žádný problém pokud jsi nebyl zasažen hypem. A to hypem masivních rozměrů. Naslibováno bylo mnoho. Jako, fakt, hodně. A nakonec toho zbylo jen málo, taková kostra... Nejvtipnější/nejsmutnější je, že se ani neobtěžovali vyndat ze hry nějakterý texty/dabing, kterej přímo odkazuje na obsah, který tam nakonec není.
No a pak tu je ten problém, že si nehrál první díl, tam je kvalita příběhu, mísí atp trochu někde jinde. -
Jedničku sem nehrál <- nasel jsem ten problem. *5*
-
-
Asi tak kdo nehral 1cku, nemuze jinak nez nehodnotit. (to jsem ji poprve hral tu konverzi tehdy na PS2 a nedohral to ovladani bylo priserne.)
-
-
-
I kdyby byla, tak to s tou peckou je docela smělý předvídání budoucnosti. Na jakým základě si to myslíš? By mě zajímalo, kolik zbylo z původního studia, který dělalo na jedničce. Moc asi ne, potom co je koupilo 2k. Nebo se pletu? Minimálně Vávra je fuč.
-
Zdroj?
-
-
Snad ne jeho vlastní sen v noci :D
-
-
Co je na tom pecka? Ani nevíme co to bude a jak to bude. Klidně to může být sra*ka :(
-
-
Zvláštní, někteří lidé se těší na hry od EA (BF etc) a jsou to pak sh1ty, kdežto na serii, respektive studio, které nikdy nezklamalo ne a předpokládají, že to bude sh1t ? Já se teda těším a věřím, že to bude dobrá hra.
-
-
Bohužel se na to nedá nikdy spolehnout. Nevíš jak moc to podmaní trendům atd.
I když se taky na některé těším, tak se raději mírním a čekám na nějaké videa lepší informace :( -
dvojka byla slaba jak caj? aspon bracha to hral a dohral prej jen ze slusnosti
-
-
brácha říkal jo? :) 2ka byla v pohodě
-
-
Dvojka byla nudny simulator kombinujici jizdu v aute a boxerske vlozky. S pribehem Forresta Gumpa a odflaknutym koncem. Strucne receno: obycejna tuctovka, nic kvuli ceho bych cekal na dalsi dil :)
-
Druhý díl podle mého názoru (a posbíraných informací) nebyl "v pohodě", ale byl a je to výsledek protichůdných snah vedoucích lidí o směrování projektu.
Na jedné straně snaha o relativní realismus (ala Mafia I), na druhé straně snaha přiblížit hru co nejvíce masám (ala GTA).
Připočteme-li vynucené vydání, výsledek je ryze průměrná akční hra s neuvěřitelným skrytým potenciálem (částečně využit díky modům, např. "Reminiscence of the hype"), kterýžto je ale u prodávané nemodované verze hry zašlapán do země snahou o co největší herní jednoduchost. -
ja ho videl jenom rvat si vlasy u boxovacek v krimu... ze prej vubec nechape, proc to tam je, a ze cely je to divne poslepovany a sama cutscena...
me moc nebavila ani jednicka, on byl jeji skalni fanda
-
-
-
-
-
-
Armikrog
Co to sakra? Čekal bych, že Armikorg, jakožto duchovní nástupce Neverhooda bude zafinancovanej během pár dní a místo toho to vypadá, že to vůbec nestihnout?! http://kck.st/172rwCk -
-
já myslím, že to nakonec zvládnou, ale taky jsem čekal, že se to zafinancuje hned.
-
-
Ak áno, tak to bude o chlp...
Adventúry na KS (pokiaľ ich nerobí Tim Schafer ) nie sú až taký ťahák ako RPG.
-
-
-
PSV bude nakonec možné propojit s více PSN účty, na každý však bude potřeba jiná paměťá...
preklep: paměťová karta. -
-
fixed, thx
-
-
Microsoft zvýšilo frekvenci GPU Xbox One protože mohlo. V budoucnu pak možná vývojáři dostanou možnost...
Kdyz uz je teda Microsoft stredniho rodu, ktery vzor doporucujete pro sklonovani? Mesto, more, kure, staveni? -
-
V bleskovkách se vzory demokraticky střídají na principu nahodilosti.
-
Ne ne máš to špatně MS loboval v ČR za změnu vzorů a místo město se teď budou učit děti metro
-
-
dejte mi W2000,vež VYSOKOU 1,1KM,výhled do pracovny Gabe newella,a v 20:00 čtete novinky.Jeho mozek najdou v pracovně na zemi vzdálený od jeho těla tak 80-110cmTohle bude mít za HL3...Waiting forever:........
*5* *5* -
-
Nehrabe ti?
-