-
Jay Wilson (Blizzard/Diablo III) se rozhovořil o systémových změnách a dodal: „Nikdo si nevzpomene,...
Protože zpoždění je u Blizzardu bráno jako samozřejmost. *15* -
Call of Duty: Modern Warfare 3 je historicky nejpředobjednávanější hrou na Amazonu. Předešlého...
http://www.ulozto.cz/10961024/modernwarfarefailorhate-jpg -
-
http://imageshack.us/
-
http://imgur.com/
-
http://q3.cz/
-
-
K ročnímu předplatnému PS Plus nyní získáš zdarma Star Wars Battlefront Ultimate Edition! Ale spěchej padawane, nabídka nebude trvat věčně.
Není už přece jen mírně přes čáru, když do bleskovek slovo od slova zkopírujete text Sony reklamy, která tvrdí, že něco dává zdarma a vzápětí vybírá 1 300 korun? Včetně toho dětsko-soudružského blahosklonného tykání? -
-
Super je na tom to, že nesmíš mít předplaceno.. Jakmile máš třeba měsíční a ještě před jeho vypršením dokoupíš roční, dostaneš tak maximálně PS + a ne SW:Battlefront :)
Ty Japonci jsou stejně curvy - zlatej MS a jeho hry gratis ke goldu.. U PS+ si je můžeš přidat do knihovny ale bez Pluska už si je pak nezahraješ :D -
Nekalé praktiky je třeba pranýřovat, ale tykání padawanovi mi přijde OK. *4* Holt je jenom učedník.
-
-
Tykání v reklamě se dá pochopit (třeba kvůli zaměření na určitou cílovou skupinu), zkopírovat to na zpravodajskou nástěnku mi nepřijde ideální. Bleskař není mistr Yoda (možná tenhle), čtenáři nejsou jeho padawani.
-
-
-
Video: Dvacet minut ve hře Lords of the Fallen.
To vypadá úplně stejně (nudně) jako ten přehypovaný simulátor kotoulů zvaný Dark Souls. *6* -
-
Přehypované Dark Souls? Myslíš to jedno vydané video před launchem? Prodeje jedničky bylo okolo mega po pár měsících, dvojka je na tom o něco lépe. Ta hra hype nepotřebuje, ona se hypuje sama svými kvalitami, ale i dle prodejů to není žádná masová záležiost, ale jen pro těch pár opravdových hráčů.... Navíc hra se dá projit bez kotoulů, čili hodně špatný trolling.
-
Přehypovaný simulátor kotoulů je Witcher 2, Dark Souls je jedna z nejlepších her historie. Doslova herní Art...
-
-
U Witchera nejde jen o souboje. Je tam kupa jiných aspektů, které jsou výborné. A co je u Dark Souls? Tam je to hlavně o soubojích. Sto lidí, sto chutí ale mě ty souboje v DS vůbec nepřišli skvělé a revoluční ba naopak, byli stejně odfláknuté jako u Witchera.
-
-
To nemyslíš vážně srovnávat combat s Witcher? Dark Souls v realtime řeší tvůj armor, tvoji weapon. protivníkuv armor, štít a dělá z toho v podstatě simulaci středověkého fantasy. Pak jsou tam mýty a legendy jako ty o Artušovi, tuny informaci o světě, nádherna grafika ne polygonově, ale artově. O atomsféře se škoda mluvit a hudba? Ta hudba, to je prostě něco nádherného. Ta hra je číré umění. Bavím se o jedničce, dvojka není špatná, ale je to spíše už "jenom" dobrá hra
-
-
takmer presne
To je presne taky ten prehypovany funboy popis. Simulaciu stredovekeho boja riesi skor Mount&Blade, DS hry so svojimi tragickymi hitboxami, stitom ktory bez ohladu na velkost kryje kompletne utoky ako stena pred postavou, nezohladnujuca velkost protivnika a tym ani jeho silu, autofocus vratane protivnikov , ktory presmeruvaju udery v strede pohybu otacanim okolo vlastnej vlastnej osi a najpomalsie letiacimi sipmi na svete, ma zo simulaciou boja spolocne asi tolko co NFS so simulaciou auta. Pribeh sa odohrava skor v hlavach nadsenych interpretatorov ako v hre. Akurat ta atmosfera a hudba su fajn. -
Právě že ladný jako víla nejsi, tam si musíš celkovou váhu vybavení hlídat. A ta grafika prostě k DS patří.
-
Simulace středověkého fantasy končí tam, kde začíná to, že máš na sobě 60 kilovou zbroj, 50 metrový meč a přesto jsi ladný jak víla....A nádherná grafika? Silný průměr a silný podprůměr na rok 2014, kdy to vyšlo. To zase DS fanoušci pojedou bomby....DS je něco jako nové náboženství tady.
-
-
Samozřejmě, že to viděl jen na obrázkach a navíc je to Veskoslav. Hlavní hater Dark Souls, ale vždy poctivě skrytý za anonymem, on tu hru nikdy nedohrál, nezvládl ji, tak ji z duše nesnáší.
-
Ty jsi tu hru viděl jen na obrázkách co? Větší kravinu jsi napsat nemohl
-
-
Pod to bych se podepsal :)
-
-
-
-
-
Když je dneska takové to volno, tak se zeptám
Jaké je podle Vás v posledních letech nejvíce nedoceněné RPG? Podle mě to je Kingdoms of Amalur Reckoning. Skvělá hra, která podle mě nebyla ani moc doceněna. A přitom je přijala dobře jak kritika, tak herní obec.
EDIT: Pro upřesnění. Nedoceněné, že rychle zapadlo v "zapomnění" a prodeje také nebyly valné.
EDIT 2. Časový horizont od roku 1996, protože co bylo předtím jsem nehrál:)
EDIT: Děvčata, nes*r Te mňa:-D RPG vezmeme všechno, kde si hrajeme na hrdinu. Od Diabla až po WoWko. Zase si nehrajme se slovíčky:) -
-
Anachronox
-
Ja ted Kindoms of Amalur hraju a musim rict ze jsem takovej rozpacitej. Na jednu stranu je to velky a ma to hodne questu a docela zabavny souboje ale na druhou stranu mi prijde ze je to vsechno strasne genericky. Kdyby tech vedlejsich questu bylo min ale byly udelany delsi a vic do hloubky byl bych radsi. Graficka stylizace me taky moc neoslovila.
Uvidim co bude dal ale zatim takovejch 6... ne 7/10... ty souboje me fakt bavi. -
Po kratším zamyšlení mi to vychází taky na ten KoA:R. Na ten se 'zapomenulo' sotva vyšel. Velký vliv v tom bude mít zánik studia chvilku po vydání.
Uvažoval jsem i Dragon Age 2 a Mass Effect 3, ale ty nesplnění podmínku nevalných prodejů a určitě se na ně nezapomnělo. -
ten amalur me strasne nudil, nevim proc, docela jsem se na nej dopredu testil
k otazce odpoved: Divinity II: Ego Draconis
nebylo dokonaly, ale dokonale me prekvapilo, hlavne ze zacatku... -
Tak tady těch typů pár mám:
1) Vampire: Bloodlines - dneska to už teda je legenda, ale kvůli špatným prodejům to položilo Troiku
2)Arcanum: Of Steamworks and Magic Obscura - další skvělá věc od Troiky, takový vylepšený Fallout ve světě, kde se magie mísí s technikou
3)Alpha Protocol - tohle buď milujete nebo nesnášíte
Ještě bych mohl dodat "nový" Bards Tale a taky třetí zářez na pažbě od Troiky a to Temple of Elemental Evil - ty bych už je sice nenazval nezapomenutelné, ale nedoceněné určitě -
-
Myslíš Vampire: The Masquerade - Bloodlines? Asi jedno z nejlepších RPG, co jsem měl to štěstí hrát. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to někdo kompletně předělal do nějakého nového enginu.
-
Jasne tyhle 2 Alpha protocol a Vampire:bloodlines to byly pecky minimalne bloodlines mi schazi dneska zadna poradna upirska hra neni naposled DARK ale to byla spise napodobenina stealth akce.
-
-
infatntilní srajda, plochý příběh, naprosto hrozna stylizace. Jediný, co je na tom dobré je combat. Jinak ta hra nemůže být dobry RPG, když to bylo tvořeno jako mmorpg. Máš hrozný vkus.
-
-
Jako MMORPG to tvořeno nebylo. MMO hra ze stejného světa byla vyvýjena vedle této hry. Máš hrozný zdroj informací.
-
-
Tím si nejsem jistý. Proč tedy oblasti tvoří questy od npc a nabíráš to jako v mmorpg, mám pocit, že Amalur byl prvně dělán jako mmorpg, pak ho přepracovali na rpg. Jinak hra je to hrozná, neoriginální a šíleně nudná. http://www.denik.cz/recenze-her/kingdoms-of-amalur-reckoning-prichazi-s-nejsilnejsim-lineupem-v-historii-2012022.html
-
-
Ono MMORPG mělo pracovní název 'Project Copernicus'. Mělo se odehrávat v jiné době než KoA:R a skutečně se na něm pracovalo zvlášť.
Že nabíráš questy od NPC dle oblastí je snad pro RPG hry naprosto normální? Vždycky když vlezeš do nové lokace, tak se ti 'otevřou' nové NPC a nové questy. Další questy se otvírají podle splnění předchozích questů (většinou těch z hlavní dějová linie), či zase příchodem do nové oblasti. Možná jsem tě nějak špatně pochopil.
Jedinou podobnost vidím ve vykřičníku nad hlavou NPC s questem. Ale to také již nějakou dobu není pouze výsadou MMO her.
O originalitu či nudnost se s tebou přít nebudu. Každému vyhovuje něco jiného. Za sebe můžu říct že mě hra uchvátila svým ztvárněním boje. Komba, kombinace zbraní, speciální útoky... Kruci, i hra za mága je zábavná. A to už něco znamená, když to říkám já, zapřísáhlý 'plechovkář' *1*. -
-
Jo, na K+M to bylo takové neohrabané. Však KoA:R byl jeden z rozhodujících důvodů, proč jsem si k PC pořídil X360 ovladač.
-
Ano combat to mělo zábavný a hlavně to sedělo na gamepad, na k+m už to bylo trošku horší, ale ano souhlas jeden z nejlepších combat systému z poslední doby...
-
-
Jinak. Pořád je to lepší hra než Skyrim, ale to není žádná výhra. Spíše bych to viděl na Two World I,II a Divinity II: Ego Draconis jak píše n. To jsou daleko lepší RPG a odpovídají daleko více tvému dotazu: nedoceněné RPG.
-
-
Dík za info. Jsem věděl, že byly dvě hry, ale nevěděl jsem, že byly vyvíjeny souběžně.
-
-
-
Definuj "RPG".
-
Sice starší, Gothic 3.
-
-
Nepatří trojka spíš mezi přeceněné, ať už to znamená cokoliv?
-
-
A zabugovana kdyz uz jsme u toho *15*
-
-
Tak zrovna Kingdoms of Amalur trpěl bugem který zabranoval dokončit hru :)
-
-
Tak Gothic 3 měl takových bugů hned několik. Od hlavních postav propadajících do země, po mizící důležté artefakty.
-
-
-
-
-
Definuj "nedoceněná". Kingdoms of Amalur dostávalo průměrně okolo 80.
Edit: Jestli rychle upadly v zapomnění a nebyly valné prodeje, tak striktně vzato nejsou nedoceněné, ale zapomenuté a ztrátové. To je pak trochu něco jiného. -
Definuj "poslední léta".
-
-
Aha, dost velkej rozsah. Každopádně Alpha Protocol.
-
-
Poslední rpg, co jsem hrál byl The Witcher 2 a ten nedoceněný nebyl.Jestli se diskuze zvrtne v nedoceněné hry všech žánrů tak pár kandidátů mít budu. Kingdoms asi zkusim, protože jsem za poslední dobu moc her z mého oblíbeného rpg žánru vlastně nehrál, diky za tip.
-
-
Doporučuji vyzkoušet. Mě to dost mile překvapilo tenkrát.
-
-
Když je to v té slevě tak do toho jdu, jenom mě fakt odrazuje stylizace grafiky.
-
-
Jo ono to nemusí sedět asi každému, ale potom jsem se v tom našel a jedna z mála her, co jsem za poslední roky dojel aspoň dvakrát.
-
-
-
Jo nebylo to spatne nez do doby, co ty health points zacli byt nedostatkovym zbozi... tak jasne Trainer ale s nim to uz nebylo tolik zabavne.
Tak na Rpg moc nejsem ale to uz se vi... nedocenene rpg me snad nenapada i kdyz vim ze urcite nejake bylo. Hmm.. *7*
-
-
Na steamu zrovna teď za 5,99, já hrál demo, ale vůbec mě to nebavilo
-
-
Mafia 3
Chtěl jsem se zeptat, jaká je ta třetí Mafie, abych nestahoval pytel ze zajíce. Povedla se? Je to opravdu tak dobré, jak povídal Aleš v podcastu? -
-
Neokoukané prostředí, styl vyprávění příběhu, soundtrack, hratelnost. Záleží ale, jestli se přeneseš přes technické problémy. Jestli ne, tak si počkej. Už jen kvůli příběhu stojí za to novou Mafii hrát.
-
-
Hratelnost? Co čtu, tak je to pořád dokola se opakující hratelnost. Přijď, zabij, přeber, přijď, přemluv, získej na svou stranu. Zbraně mají zvuk jako hračky, zvuky prostředí taky žádná hitparáda, AI blbější než v CoD pomalu.
-
-
Mě hratelnost baví a AI mi přijde asi tak blbá, jako v kterékoliv jiné open-world hře. Rozhodně koupě nelituji.
-
-
Mafia 3
Mafia 3 mě baví. Samozřejmě mi ve hře chybí klasické bitky. A ty věci co již byli i v jedničce. Rozbité sklo, demolice aut a spoustu jinych interaktivit až po oblékání, náboje atd. Těch věcí co tam chybí je spoustu a když jsem to spustil poprvé tak mě zklamala i grafika. Ted už je patch s kterým hra vypada hezky, muzika je taky dobrá a hlavně zezačátku mě příbeh opravdu baví. Teď jsem zrovna ve fázi kdy přepadavam bordely a dealery jak tu někteří píšou. Doufám že to nebude budoucí náplní hry, protože to vypravění bylo dobré. Jinak hodně lidí nadává že je to náročné. Já to hraju na AMD FX4350,8GB, GTX960 a kromě jízdy v autě hra běží dobře alespoň pro mě kolem 35-40 snimku. Mě to stačí. U jedničky a jiných starších her jsem na starších pc měl horší okamžiky.Holt doba jde dál a zase vyšla ne dobře optimalizovaná hra, která už potřebuje víc než to mé staré železo.To si ještě vzpomínám jak mi na dvoujádru od intelu nechtělo fachat GTA IV když vyšlo. Já si myslel co mám za super komp. *1* Po pár patchech už to behalo. Jak ja jsem se u tech počátečních 17fps vstekal. :D
-
-
Hele. AI v CoD je docela pohoda, já bych řekl, že nejblbější AI je v Zaklínači 3.
https://www.youtube.com/watch?v=gp0u-roGPzw
-
-
-
Řeknu ti to asi tak: Škoda času a dat *1*
-
ano, je to parádní věc. vypadá to na hru roku, bude se o tom ještě nějaký čas jistě mluvit. jen při portu na PC nevychytali všechny věci.
-
-
Ano, ale musis si postavit kvalitni pocitac a dat do nej neco mnohem kvalitnejsiho nez 1080. Pak ti to mozna pojede plynule.
-
-
-
This war of mine
Zvláštna hra, na jednej strane chce pôsobiť proti vojne a na druhej ukazuje ze najlahsie sa človeku žije keď sa správa ako sv.na. ak tam kradnete a zabijate hra je oveľa ľahšia ako ked sa spravate slušne. Trochu si teda protirečí -
-
:-D Pokud by důvod pro konání dobra měl být ten, že je to výhodnější, asi by to bylo docela smutné... Nikdo neříká, že správná cesta je snazší, nebo že tě odmění něčím jiným než dobrým pocitem z toho, že nejsi svin*.
-
-
naprosty souhlas
-
Pravda
-
-
-
Take Two vs. Modding
Take Two zařízlo právními kroky další vývoj OpenIV (nástroj pro úpravy GTA 4/5)
Oznámení vývojářů zde -
-
zaujímavý krok, keď človek uváži, že GTAV žije do značnej miery z modderskej komunity. možno sa spolu s bethesdou (zas sa pokúša spoplatniť módy) rozhodli týmto podporiť predaje svojich nových značiek alebo spáchať seppuku.
určite krok zlým smerom, ktorý nemôže prospieť ani jednej zúčastnenej strane. -
UBIŤ ICH! Kapitalistické svině, jen chcou víc a víc peněz. Módy dělají jejich hry jen populárnější a přičiní člověka, který už má konzolovou verzi, koupit i tu PC.
Tento krok je nelogický. Pokud chystaj třeba dlc Liberty City, tak máj zabanovat ten Liberty city V mod, a néé program, který zodpovídá za instalaci VŠECH modifikací.
Maj peněz tak či ovak dostatečně dost. Jak jen může být někdo tak zaslepeně chamtivý... Jak můj otec říkává NAKOPAT VŠECHNY DO P R D E L E. -
-
Díky těm kapitalistům můžeš tu hru vůbec hrát. Nebo proč myslíš, že ji vyrobili? Charita? Nudili se? Nevěděli co s prachama?
-
-
Dej si facku. *3*
-
-
Liberální chytráci. Tak si plaťte drahá dlc.
-
-
Ty sis prece ale koupil jenom licenci na to hrat tu hru a to jenom za podminek jaky urci majitel prav na hru. Prece nemyslis, ze si soubory te hry muzes editovat jak te napadne! Vzdyt nejsou tvoje. Az koupis v Penamu rohlik, tak ti taky budou diktovat jak ho mas kousat a co na nej namazat. *15*
-
-
-
-
Veskoslav, k diskuzi nize: Coje to vodnikovy chlazeni??? To znamena ze sou v karte zavreni vodnici, popripade kolik jich tam je. Dik za odpoved
-
-
Netušil jsem, že někdo bude přemýšlet nad vodníkovým chlazením:) Jedná se o klasické, na zakázku dělané vodní chlazení. Nic víc, nic míň.
-
Vzhledem k tomu jaký ty jsi odborník přes HW bude tohle vysvětlení nejlepší, takže ano máš pravdu jsou tam malincí vodníčci. Podle velikosti a počtu ventilátoru je určeno množství, ale každý výrobce to má jinak taky se používají různé druhy vodníku s různou pracovitostí a účinností. Víc informací už by pro tebe bylo zbytečné.
-
-
Diky za objasneni
-
-
-
PC verze Dead Space 3 bude přímým portem z verze konzolové.
No tak teď nevím co si o tom mám myslet.Víte někdo jak na tom byli předchozí díly? -
-
Dead Space 1 jel na PC v pohodě, byl jen problém s inputlagem při ovládání (myš + klávesnice) ale dalo se to vyřešit vertikální synchronizací. Buď se vypla ve hře a zapla v ovladačích nebo opačně, to už si nepamatuju. Každopádně jsou přímé porty na houno (viz. Dark Souls). -
-
Dark souls je jeden z nejlepších portu co sem hrál. Stačil Fix na rozlišení a fix na Myš (já to hrál teda na x360 gamepadu).
-
-
Vzdyt takto to funguje u vetsiny multiplatformovek, jen vetsinou se snazi pc hracum nabulikat, ze delaji pc verzi zvlast a s patricnou peci. Tady to (kdovi proc?) rekli naprimo.
-
Optimalizace byla obstojná,aspoň mě přišla když jsem to fakčil na Pentium 4 3,2ghz a grafika nějaká ati 3850 agp :D a na notebooku jsem to hrál tuším taky ale to nevím jistě a tam to taky jelo už hodně v pohodě,na plný detaily bez sekání a to mám Phenom II x4 N950 2,1ghz a grafika ati 5650 *4*
-
Buh nas ochranuj... *10*
-