Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fanouškem předělaný design konzole X360 do motivu Call of Duty: Modern Warfare 3.

A to se vam jako libi?
  • GlaDOS

Adventurní počin od Telltale Games s názvem s názvem Fables vyjde ve 3. čtvrtletí tohoto roku,...

Hlavně doufám, že tam bude co nejvíce QTEček. Mačkat co nejrychlej jeden čudlík je totiž velmi zábavné a naprosto to člověka vtáhne do děje.
  • K oznámení PC a next-gen verze GTA 5 by mohlo dojít na konferenci Take-Two, která se koná 16. května.

:D naivní pcčkari
  • Co by tu dělali?

Promiň, že neodpovím na tvoji otázku, ale co by tady dělali majitelé WiiU. Většina jich bude hrát pouze na Nintendu a o tom se tu skoro nepíše...

Možná ti pomůžou následující odkazy:
    http://console-forum.net/forum/244-wii-u-bazar
    http://nintendoforum.cz/viewforum.php?f=3
    http://www.wiihack.cz/forum/
    • ringmancz
      http://gamebazar.cz/?s=wiiu&b=1
    • jakubc
      Díky, mrknu.

Jinak moje otázka je směřovaná samozřejmě hráčům, kteří na Games sice nechodí kvůli WiiU, ale taky ho mají, což je třeba můj případ. Nevidím rozpor v tom hrát na PC, PSku a WiiU.
      • Proto je tam ta většina ;)
  • Jack1947

Zamyšlení

Je konec roku, nebo bude to je (fuk) no a vyšlo dost her letos ale taková zima byla slabá co kromě klasického COD, tentokráte i BF, Dišonrd2 a GOW4 vyšlo? nic jiného ( Titanfall2 jsem ještě nestačil napsat) Jo vyšlo např tyranny a myslím tím čistě pc ( Nojo Dead rising4) prostě zima od zimy horší a horší... kromě klasického koloběhu alá COD,FC/AC nic není takže slabota ( no vidíte blbosti jao MafiaIII na to už jsem zapoměl a WD2 snad ani nepočítám *15* )

Prostě když vemu minulá léta (zimy) bylo podstatně víc her ted je to nějaké celé zaseklé něco se odloží )ME:A) jiné ani nestohí za to nějaké nové Ip ani nemluvě místo toho tu máme nedovařené polotovary a indie garbič

Ea ani nepočítám kapitola sama osobě a to se nedá považovat za hry pomalu.
    Hlavně já už jsem došel do stavu že opravdu na nic moc nečekám- ty léta kdy jsem se nemohl na něco dočkat jsou už pryč. Je to čím dál tím horší.

Opravdu se bojím že jednou ten singleplayer umře - že hry budou nejen online only ale taky exclusive téhle doby bych se nechtěl dožít. Potká to časem COD a BF - nakonec všechny AAA budou čistě MP a aby se neřeklo tak ty Sp tam budou jak nácvik hra s botmi chceteli.
    To už jsem psal vždyt to takhle začiná i končí Mikrotransakce blbosti a kraviny do her... ONLINE je kůl moderní a jednou bude nutný, opravdu divná doba. Pokrok spíše dozadu hlavně že se ženem do ONLINE RIP. Ještě budem jednou vzpomínat na ty hry z let dávno minulých které se bez těhle neduhů a chorob dnešní doby obešli a pak si na to kázání a zamyšlení od jednoho trouby Jacka vezmete k srdci ...
    • Morraw
      Je konec roku a Jack napíše zase jeden blábol. Kázaní jednoho piráta-trouby si fakt k srdci nikdo nevezme. Vlastně by u toho příspěvku mělo být varování.
      Slabý podzim/zima ? Doporučuju se znova zamyslet a porovnat si to s léty předtím.

SP umře? Většina z her, které jsem letos dohrál byly SP-only nebo primárně s řádnou SP kampaní. Jen část měla coop nebo rovnou MP část. CoD a BF jsou primárně online hry. Takže ne, do "online" se oprovdu neženem. Možná jen ty to vidíš jinak, podle počtu her, které sis nebyl schopen "stáhnout" a zahrát.
    • Veskoslav
      Nic nevyšlo? Dej si facku, pak si sedni, dej si druhou, znova si sedni a dej si třetí.

Co letos vyšlo: Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Overwatch, Space Hulk: Deathwing, The Dwarves, Tyranny, Titanfall 2, Battlefield 1, Homeworld: Deserts of Kharak,Rise of the Tomb Raider (Windows), American Truck Simulator, XCOM 2, Firewatch, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, Grim Dawn, Far Cry Primal, Heavy Rain,Tom Clancy's The Division, Trackmania Turbo,Samorost 3, Quantum Break, Dark Souls III, The Banner Saga 2, Battlefleet Gothic: Armada, Battleborn, Uncharted 4: A Thief's End, Doom, Homefront: The Revolution, Total War: Warhammer, Lego Star Wars: The Force Awakens, No Man's Sky, F1 2016, Madden NFL 17, Worms W.M.D, Master of Orion: Conquer the Stars, Attack on Titan, World of Warcraft: Legion, The Witness, Warhammer 40,000: Eternal Crusade, Forza Horizon 3, Gears of War 4,Shadow Warrior 2, Civilization VI, Call of Duty: Infinite Warfare, Watch Dogs 2, Killing Floor 2, Final Fantasy XV, Dead Rising 4, The Last Guardian

A to jsou jenom ty, co si pamatuji nebo jsou významné nebo jsem se o ně zajímal. Indie prakticky nesleduji, takže tam by byla další miliarda. Jacku, chápu, že tvá nutkavá potřeba se vyjadřovat bude nějaká kompulzivní porucha, ale když už se k něčemu ksakru vyjadřuješ, měj aspoň nějaké znalosti či povědomí o tom tématu. Ty víš v 99% případů, h*vno.
      • Jack1947
        Některé hry mě pravda ani nezajímají ale jiné sejsou fakt lbosti a psal jsem že podzim/zima tak se nauř laskavě chápat psaný text a jen ne číst a myslet si co se ti hodí.

Killing floor bylo v EA docela dlouhou dobu lol ale no dejme tomu.

Prostě spíše šlo o to že nevyšla žádná pokroková hra nic nového krom páýr pokračování ale to je holt doba. Indie hry bych tam moc nepletl. Prostě zima slabší jen většinou o recyklátech pokračování z dob minulejch. Já už ani moc nedoufám o ME:Andromeda že by bylo něco extra spíš budu rád když se to bude dát hrát. Zase reakce na Morraw a jiné že se opíráš o denuvo lol jsem jasně napsal že bych ty hry ani třeba nehrál. Prostě minulé roky byli lepší na nové hry a bylo jich i více +pokračování vidím to na delší stagnaci herního trhu.
        • Veskoslav
          Nepiš, nepřispívej, douč se češtinu, zjisti si, co vyšlo a pak se můžeme začít bavit. Takto je to jenom tlachání šílence, co nejspíš zamrzl v 5. třídě ZŠ.
          • Jack1947
            Prostě konzervace her cco na tom nechápeš :??

Radši už skončím vždy když se vynoříš ty s tvojí jedinečnou pravdou je rázem diskuze v prdelli.

To je taky nšjaká choroba pokaždé reagovat na všechny... Co ti ani nic nedávají hlavně je třeba si rychle jít odplivnout.

Dobře ale od dob Crysis nic pokrokového nebylo a samé recykláty. Pokračování xx let starejch her. Možná si budu muset dohledat seznam vyšlejch her přelomu let např 2008/09 abych to potvrdil. Že jich bylo více...
            • Veskoslav
              Kdybych Tě měl chytnout za každé "slovíčko" a pokaždé ti ho omlátit o hlavu, tak už by jsi byl dávno na kaši....
            • Jack1947
              Více lepších ugh zase chytáme za slovíčka co ?
            • Veskoslav
              Kvantina=/=kvalita. Možná někdy pochopíš. A pokud nevíš, co znamená kvantita, najdi si to ve slovníku.
    • Jack1947
      Stačí si dát 2a 2dohromady a výjde vám že psát příběh a vůbec postavy atp.. je složitější než udělat Mp hru čistě. Jasně ty klasické RPG a jiné budou třeba stále SP ale jiné Aaa budou spíše Mp proč vždyt se na to koukněte - GRW bude mít kampan ale spíše to je coop For honor bude spíše Mp řežba a přesto že mě nijak zvlášt nezajímá - bude taky celkem dost online.
  • WIN10 Anniversary Update

Čau lidi. Vím , že to není žádná novinka, ale po nainstalování Anniversary Update pro widle mi začal komp stabilně zamrzat cca do 5minut. Po přechodu na předchozí build zase vše běží jak má. Někteří na netu psali, že to parkrát museli přeinstalovat dokud to neběželo v pohodě, ale já ještě neměl čas se k tomu dostat. Měl někdo podobný problém a vyřešil ho? Chtěl bych si koupit Forzu a ta bez toho updatu nepůjde. Jinak se mi ten update líbí a bylo by super kdyby vše šlo jak má. Díky za odpověďi.
    • Draken69CZ
      U mě to teda proběhlo bez problému, ale zas mám problém že mi Store nechce nainstalovat hru jinam než na systémové SSD *9* Ještě to má svoje mouchy.
      • Hanzales
        Jak to? Mně to dává vybrat třeba u Apexu všechny oddíly... Možná to nejde jen u FH3?
        • Draken69CZ
          Tak na výběr mi to dává taky, jde to změnit i v nastavení na jaký disk se to má instalovat, ale pokud vyberu jiný než SSD s Win 10 stáhne to 13MB a pak to vyhodí chybu a už nejde stahovat, na C: to stáhne v poho, ale to je 120 GB SSD pouze na system ani to pak nejde dodatečně přesunou. Paradoxně všude píšou že disk musí být naformátované v NTFS, ale na flashku mi to jde nahrát pouze když je ve FAT tak netuším podle čeho to kontroluje. Už jsem zkusil snad každý návod na netu, krom re-instalace do té se mi kvůli free hře a demu fakt nechce.
          • Jack1947
            No vidíš a mně se ten jejich slavnej STORE dávno rozbil - takže aspon já mám po problému ( kdyby nějakej byl jako že není hehe) *3*
            • Hanzales
              Sám se ti nerozbil, rozbil jsi si ho sám neuváženým použitím tweakeru s důvěrou v recomended nastavení ;o) Mám chuť tě navštívit a to PC ti přeinstalovat. Vždycky když vidím, jak nějaké komputer takhle trpí, tak mi to trhá žíly :)
      • Jack1947
        Its not bug its feature Mrkvosoft 2017 *1*
      • Mouchy

Ok díky. Zkusím ještě nějakou chvíli počkat a pak provedu update.
        • Mouchy

Přeinstalováno a chlapi divte se nebo ne ted je vsechno jak má bejt. Fakt divný.
  • Tilwaen

Black Desert MMO

Máte někdo zkušenost s
  • Worhammer
    Jedu do Prahy! No toš to su na vás zvědavé, liberální hnóju! :D 

Jsou tam nějaká zajímavá místa pro zábavu? Nějaké místo, kde bych si konečně mohl vyzkoušet Forzu Horizon 2 na Xboxu One, berte jako příklad. Krom toho jsou tam třeba nějaké dobré herny? Můžu navštívit redakci Games.cz?  

• drasta
      Zkusil bych alzu nebo datart.
  • Grafická stránka PC verze hry Dragon Age II se od té X360 moc neliší.

PC verze je na maximální detaily? Jestli ano, tak jediný rozdíl je ten, že Xbox má živější podání barev... A jinak samozřejmě ve vyšších rozlišeních bude vypadat na PC líp, ty obrázky jsou dost malé i po zvětšení na originální velikost. Ale co, DAO nebylo o grafice, i když ta byla taky velmi příjemná a povedená.... I o koupi dvojky budu uvažovat, ale počkám si na recenzi...
    • smejki

Grafická stránka PC verze hry Dragon Age II se od té X360 moc neliší.

Všiml jsem jen té jiné barevnosti a hutnějšího post-processingu u PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit