Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Just Cause 3

Tak to konecne vezmu, za tech par korun co to je na steamu se to vyplati ikdybych to mel po 5 hodinach prestat hrat.
    • Na PS4 jsem, kupoval rovnou plný bundle a nakonec to vypadá , že se k těm DLC ani nedostanu , protože gameplay je jedním slovem STRAŠNÝ (.... a robotí ostrov hlídá gravitační anomále :( ) !!!!
      Po hodině haraní Just cause 3 se cítíte jako ..... po třech směnách v kolbece :/ ....a to fakt už není zábava .
    • Jack1947
      Dobrý, snad to brzo cracknou abych si zahrál i DLC ( ne opravdu je to trochu moc jen za pár blbostí)
  • Horizon Zero Dawn

Mám dotaz a nikde o tom nemohu nic najít. Je potřeba k hraní DLC pro Horizon Zero Dawn, který má brzy vyjít, vlastnit základní hru? Díky
    • Není to standalone, takže potřebuješ základ.
  • Divinity: Original Sin zítra konečně na GOGu

nadpis mluví za vše, kdo jste čekali, zejtra by to tam mělo vyjít (já jsem teda backer, takže pařím už dávno :D
  • Kravicka
    Nema nekdo nejaky slevovy kupon na Life is Strange ep1 nebo Besiege ? Nebo nejaky shop se slevou.
    • Kravicka
      diky
    • Thorar
      http://www.nuuvem.com.br/produtos/search/life+is+strange komplet za 9 euro nebo ep. 1 za 2,7euro

Aha, příště refreshnu než odpovim :-)
    • ringmancz
      http://www.nuuvem.com.br/produto/2592-life-is-strange-episode-1

90 korun
  • Problem s instalaci?

Mel jeste nekdo problem s instalaci na Win 7. Instalace v polovine zastavi a uz se nenakopne.
    • ucho
      já mám XP a žádný problém jsem neměl.
      omrkni fórum: http://forum.maniaplanet.com/
      případně napiš na support. tam byly dvě možnosti instalace mám dojem (i když to bylo asi jen možnost stažení vlastně)
    • trackmania jsem zapomel uvest :)
  • Johnny

V The Witcher 3 půjde kdykoliv zaútočit ze sedla koně.

Wáááu! tomu říkám pokrok! *15*
  • Veskoslav

Pokud někdo chce vyzkoušet

Tak v pátek-neděle je myslím poslední Beta v ramci TESo a bude k dispozici Imperiální rasa.
  • MickeyMutant

Náš kanál na Youtube překročil tento týden 10 tisíc odběratelů. Víme, že kdejaký nadějný mladík má dneska mnohem víc, ale stejně nás to těší - možná proto, že už nejsme nadějní mladíci ;). Každopádně děkujeme vám všem za podporu a jako menší dárek za

Těžko říct, jestli jsme ten "dárek" chytli za odměnu, nebo za trest. Tohle už se nedá vydržet ani jako kuriozita.
    • kkING
      cg kluci, holt to chce vice se vyprsit, nebo se chovat jako ko***i ? :D a dalsich 10K mate do tydne
  • nevíte někdo jak se mezi nejprodávanější hry na Steamu dostal Spec Ops: The Line a to bez akce?
    • Byl v dvoudenní akci za €3.99.
      • jsem i vzpomněl pak že jsem se dival v 19:15 a to vlastně ještě neaktualizujou
    • asi to bude tím horkem...
  • Kingdom Come je doma!!!!!

Ani jsem nečekal, že to dneska dojde - email o odeslání žádnej, sledovací číslo taky nikde a PPLka před doručením taky nevolala.
    Už se instaluje a jde se po stažení updatů pařit.

Jupí. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Mart9
      To je výborná zpráva. Snad to už dostaly i eshopy, aby to mohly v pondělí odeslat a v úterý jsem to měl doma.
    • Magister_Peditum
      Hmm, já musím počkat přinejlepším do úterka... *9*
    • jamar28
      Škoda že první update bude mít přes 20 gb. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit