-
Alien: Isolation recenze
http://www.metacritic.com/game/pc/alien-isolation -
poradte nakou indie hru, ktera stoji za koupeni ve slevach ?
-
-
Contagion
ostatni pisou blbosti *3* -
Castle Crashers, Superbrothers, FEZ, Rock of Ages... záleží co přesně chceš. já teď koupil Rogue Legacy a The Path
-
The Binding of Issac, Aquaria, Closure, Noitu Love 2 , Terraria, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Super Meat Boy, Rise of the Triad
-
World of Goo, Trine, penumbra/amnesia, unmechanical, reus...
-
Hotline uz mam, Braid take, nic jako wallet mi to nenachazi ?
-
-
Píše že koupil Cthulhu Saves The World a že to zaplatil z Steam Wallet (a angličtiny "peněženka") penězma ze Steam kartiček.
-
-
:D och jak sem blbej, diky
-
-
-
Já si dnes koupil za asi 0,69€ (a to snad ani neni ve slevě) na steam wallet, který sem vydělal prodejem různejch kartiček a podobnejch blbin, Cthulhu Saves The World.. to mi bylo doporučovaný asi od sedmi různejch lidí. *3*
-
Retro city rampage... ?
-
Hotline Miami
-
Braid.
-
-
Jeden z největší Humble vůbec:)
https://www.humblebundle.com/yogscast-jingle-jam
Mimojiné plná verze GW2, kdo by měl chuť na MMORPG.
A také si nezapomeňte vyzvednou Grid 1, je zdarma do zítřka:) -
-
no ja nevim. gw kdyz clovek hral, tak uz tam toho moc nenajdes. za 30e je to sbirka volovin a meh her. kdybych si z toho zahral mozna dva tituly tak moc.. prijde mi to zatim jako doplnovani trash sbirky do steamu- ocekavam jestli teda bude jeste nejaky velky finale.. stejne si nemyslim ze to za neco stoji takovej styl bundlu kdy se to tim balastem nacpat musi aby tech her meli dost na kazdej den.
-
-
Tak jelikož tvůrci těch her z toho neuvidí naprosto nic, protože 100% jde na charitu, tak si myslím, že výběr není špatný. Samozřejmě, kdo čekal pecky ala EA Humble, tak je tak trochu blázen.
-
zjevně jsi nepochopil, že jde primárně o dobročinnej účel té akce, ne o hry
-
-
-
Je demo Crysis 2 hezčí na PC nebo X360? Zjistit to můžete na deseti porovnávacích screenech.
Na tom Xboxu je to tedy docela silný kafe. *11* -
-
Je demo Crysis 2 hezčí na PC nebo X360? Zjistit to můžete na deseti porovnávacích screenech.
vzhledem k tomu jaky nizky kontrast je nastaveny proti kontrastu xboxu tezko rict .. jedna vyssi kontrast dela vyssi ostrost hran, jednak je hodne veci pak utopenych ve stinu ale cca to az na nektere efeky vypada stejne .. coz znamena ze na xboxu vyjde pekne vypadajici hra a na PC to slusne zvorali (alespon ve svetle kecu co do PC hracu tlacili a v porovnani jak umeli udelat prvni dil) .. na PC pujde hodne veci vytunit v configu a taky to poradne dodela moderska komunita .. tak uvidime -
?
Ty z tech lowres obrazku (ktery maj navic pc/xbox kontrasty/barvy uplne jiny) neco velkyho poznas, jo?
Tvuj zrak bych teda chtel mit. Nebo bych nechtel mit tvoji zaujatost.
A jestli jsi "smejki New Vegas ftw", tak dovol abych se zasmal. U FNV jsi teda nezvracel? : D
(a tesim se jak mi nekdo bude odpovidat stylem "u FNV o grafiku nejde" : )) -
-
já bych asi nechtěl mít tvoje oči *1* (dal sis originální velikost obrázků? tam je to vidět docela dobře). na druhou stranu na PC je hrozně prasácký post process, takže k blaženosti to má daleko.
nevím, proč do toho motáš FNV. "FNV FTW" znamená "FNV je skvělá hra". Jestliže posuzuju celou hru, je grafika jen jedním z faktorů. FNV je graficky hnusné a zastaralé, to by zpochybňoval jen idiot. Nicméně pokud mluvím o hře jako celku, tak technologické nedostatky ostatní prvky kvalitativně převyšují.
-
-
-
Čínská hráčka World of Warcraft předvedla cosplay dračí královny.
:)
kolko WoWkarov si behom 24h pri tych fotkach vylestilo bambusy? *1* -
-
No ale kdyby ti měla dát tak ti kápne slina co? *8*
-
-
ale bez toho oblecka *1*
-
-
-
Zajímavé výsledky MMO žebříčků.
http://www.mmorpg-center.com/mmorpg-center-2012-players-choice-awards
To asi bude tím, že hlasovalo tak málo lidí. -
-
Všechny tři James Bond videohry zmizely jak z katalogu STEAMu, tak i Activision obchodu. Prodal snad...
Ja se musim jenom smat, protoze hlasovani kde hlasuje pouze 2k lidi je absolutne k smichu a NIC nerikajici. Nema absolutne zadnou vahu asi tak. -
No a co se ti na těch výsledcich nelíbí? S čím nesouhlasíš ? :)
-
-
No ne, že by tak malá hra (co se týká počtu hráčů) jako EVE byla top player's choice? I když těsně, ale stejně. Jednak mi to nepřijde moc reálné a jednak to naprosto zruinovalo takový ten hipsterovký feel :D .
Ale samozřejmě souhlasím s tím, že EVE je nej MMO trhu, to zas jo.
-
-
Star trek onlineeeeee :3
-
-
Na konzolích si do 17. prosince můžete zdarma vyzkoušet Monster Hunter World.
zkusil jsem a po první půl hodině teda nic moc. vlastně dost velká nuda. spíš mě to od koupě odradilo.
-
-
Já mám za sebou jenom asi 10 hodin MH4U na 3ds a téhle serii jsem prostě nachuť nepřišel. Bohužel potřebuji mít ke hraní i nějakou příběovou motivaci, což zde není a grindování až na výjimky také nemusím.
-
Po zkušenostech se třemi díly (2 na 3ds jeden na switchi) téhle série musím říct, že hra se rozjede až tak po 20 hodinách hraní, world jsem ještě nehrál, plánuju ho na koupit na pc, ale obecně u všech dílů platí že jsou hodně o grindu a nejlepší je mít partu kamarádů se kterou to budeš hrát, dají se hrát i solo, ale není to ono je to u pokročilejších monster exktrémně těžké a grind je taky extrémní, zvlášť když měníš pořád gear a víceméně si i k tomu nucený pokud chceš postupovat do dalších lokací a bojovat se silnějšími monstry. Na singl MH můžu doporučit jenom skalnímu fandovi série, nebo někomu kdo má rád grindovačky typu diablo 3, což je taky můj případ.
-
-
já si ho na PC koupil a po par dnech refundoval. Hral sem to na Ovladači jinak to prakticky nešlo, soubojovej system je naprosto příšernej, Optimalizace tragická, a i na Ultra nastavení ta hra vypada špatně. Je strašně kostrbatá. Co se týká příběhu tak k tomu ti nic nepovim, ani mě nebavilo ho nějak vnímat jak mě štvalo vše okolo...
-
-
-
EVE starter pack
PQYBB2QY2R43P3UYLHN7WQMUY
Kdo by chtěl vyzkoušet, má možnost ;) -
Steam Holiday Sale 2014
Tak už se nám to chystá ... Na Steamu již jsou Holiday badges a uvidíme co vyleze z aukcí (při 45 minutovém intervalu a 100 kusech by to mohlo být od 15.12 i zajímavé ) , v každém případě Sack of Gems je teď totálně nedostupný *3* . -
Přes internet nyní můžete přeměnit vedlejší ("dětský") PSN účet na účet hlavní.
Až budu moci přeměnit vnucený vlezlý Singstar v XMB na vymazaný, tak mě možná začnou nějaké zprávy o PSN zase zajímat. Xindlové z SCEE. *16*