Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91

Prosba

Kluci a děvčata mám na vás malou prosbu, nudím se a chci tu nudu vyplnit dobrou hrou... Teď mám v pc stařičkého Constantina, minecraft a modovanej Half Life 2... Jenže to mě už nějak nebaví... Tak my sem prosím napište hry který bavili vás a u kterých jste se zasekaly na delší dobu (nemusíte psát třiáčkové tituly jako deadspace nebo mass effect...) P.S. PC only...
    • Mopped
      Stonekeep, Albion, Ishar 1,2,3, Dungeon Master 1,2, Lands of Lore, Eye of Beholder 1,2,3, Jagged Alliance 2, Realms of Arkania 1,2,3, Betrayal at Krondor
      • MidnighT91
        všem moc děkuju už mám vybráno...
    • Na hodne dlouhou dobu me z posledni doby zabavil asi jenom stalker,zbytek co jsem za posledni dobu hral jsou hry tak do 10 hodin singlu.
      World of tanks je taky celkem zabavna vec.
      Jo a nova trackmania je taky fajn hra.
    • Divotvurce
      Zkus třeba Boiling Point, já si ho dneska nainstaloval a přes víkend budu hrát.
      • SA-reg
        A taky The Precursors
    • UbiSoft vydal první patch (v1.1) pro Might & Magic: Heroes VI. Žádné oficiální zprávy o tom,...

Inquisitor, ten je na hodně dlouho :)
    • co třeba World of tanks?
      • skaven123
        vsetko od Black Isle (obsidian)a starsie veci od Bioware+(Kotor1/)/System Shock2/jedi knight - jedi outcast +jedi academy/ Total War - ktory len chces :) / hocico od Troika games/ Warhammer - Dark omen..ked to prejdes, budes frajer :) etc...
      • Limbo, Alien Swarm (je to spis COOP chce to vic lidi nebo hrat s anonymama z internetu), Timeshock Pinball :D
      • MidnighT91
        Zapisuju a jen pokračuj dál, určitě to není jediná hra co tě kdy opravdu bavila... Cílem příspěvku je získat seznámek her ze kterých si vyberu nějakej dobrej kousek...
        • RavenHolm
          Jagged Alliance 2 s patchem 1.13 = zabiják času.
        • ňuňu

Mass Effect, Dragon Age Origins, TES Oblivion, Limbo, Bastion, Drakensang: River of TIme, Risen, Gothicy, Two worlds, Victoria II, MAJESTY 2(! u toho jsem zabil moc času :D), CoD MW2 u MP jsem taky trávil docela dost času, Tom Clancy's End war, Battle for Westnoth (wesnoth.org - je to zdarma) ...určo si z toho něco vybereš *4*
          • jindra.veliky
            tos napsal pekny kraviny
  • Long Live the Queen!

na GOGu dneska vyšla tahle hra a nevěřili byste, co se tam děje v komentářích k releasu - to je fakt děsná kůlna :D

http://www.gog.com/news/release_long_live_the_queen
  • Gordon Van Dyke (bývalý producent EA DICE) doufá, že DICE bude mít koule na to, aby opustilo zasazení...

Battlefield 1950 FTW!
  • Life of headless kamikaze!

http://www.youtube.com/watch?v=tLX8Om54KBw
    • Muhahaaa
      Tak tohle jo.
      Ke hre me to sice prilaka tezko, ale funny je to teda as šit...
  • Rapper Kanye West zakládá novou multimediální společnost s názvem DONDA, která by se (kromě...

Mother of god!
  • Zátnam ze sobotní akce Elite: Dangerous Premiere

https://www.youtube.com/watch?v=0GxJbOMaXa0
  • Score mění působnost :D

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jsme-v-pruseru-Souloz-Putin-zruda-cesta-do-prdele-Znamy-aktivista-pomocnik-uprchliku-se-projevil-410005
    • Lukass
      Ten kluk ma v hlave zmatek, nejdriv nacionalista, ted je slunickar, co bude priste? At si tam zustane o takovy tady nestojime! Ty jeho zumpu ani cist nebudu, blbecek.
      • [sarkasmus]Slunickare z prazsky kavarny vsechny povesit! Zeman uz to schvalil takze budou milosti.[/sarkasmus]

Edit: Ted jsem si uvedomil ze by takovy prispevek mohl opravdu vypadat ze to myslim vazne tak jsem to trochu upravil...
    • vrobel by si mel nafackovat, v evrope je 15-20 milionu imigrantu, kteri jsou na papire vyhosteni, ale zustavaj a potulujou se evropou a on sem taha dalsi netahla, misto aby se staral treba o cikany, kterym ta integrace taky nejde pod nos
  • Jack1947

Chris Schlerf (hlavní scénárista Mass Effect Andromeda) přešel z Bioware do Bungie.

To je teda zrádce! *16* *16* *10*

Hádám že Mrkváč mu zaplatí víc...
    • MickeyMutant
      Taky to nechápu, tyhle přestupy. Tak sakra kopu za svůj tým a neskáču hned po lépe placenym fleku, když zrovna ve firmě nemám pár let do čeho píchnout, ne?
      • No nevim, pokud je scenar hotovy, nebo treba mashe domalovane, tak se tihle lide vetsinou propousteji, nebo udrzuji na mizive vyplate, protoze pro ne neni prace. Takze proc neprejit jinam ?
        • Něco mi říká, že jeho komentář byl myšlen ironicky.
      • Jack1947
        Já už jsem ztratil víru, v nějakej sen o loajalitě vůči podniku dávno natož v herní společnosti jako takové... takhle je to snad ještě v japonsku jinak je to běžná součást. Dojedu svoji práci a odejdu na nějaké týmy se podobně jako ve fotbae dáávno nehraje.
        • Kdyby si žil reálný život a třeba občas i pracoval, tak víš, že na nějakou loajalitu se nehraje :) Zaměstnavateli je úplně jedno jestli tam pracuješ rok, 5 let nebo celý život. Takoví ti, co tam pracujou 20 let v jedné práci, pak brečí před pracákem, že nemají práci a že pracovali celý život v jedné společnosti a oni si je dovolili vyhodit. Strašně naivní přístup *5* Dát mi někdo lepší podmínky, tak hned zítra pracuju jinde. Nějaká loajalita mi barák, účty, jídlo a auta nezaplatí. Takže se prober
          • Pokud jde o čistě herní společnosti, tak pak se nemůžeme divit že hry jsou takové jaké jsou když mají tolik přeběhlíků co ani nedělají svoji hloupou práci pořádně. Globál si strč do zadního otvoru.
          • Navic u scenaristy vubec nemusi jit vylozene o penize. Pro takovy lidi muze hrat velkou roli i to jak moc maji svobody pri tvorbe scenare.
            • To máš rozhodně pravdu. Já to bral tak nějak globálně.
        • MickeyMutant
          No jo, srdíčko chybí.
          • Jack1947
            Přesně, měli by si vzít příklad z našich chlapců na GAMES - děláme to srdíčkem, děláme to především pro vás!

( Mickey , nerad bych tě urazil ale já to myslím vážně stejně jako 99% mých příspěvků pokud ty ne - tak to moc v pořádku není).
            • MickeyMutant
              Přijde mi, žes to trefil, taky to dělají srdcem, i když tady třeba nemají do čeho píchnout. Myslím to upřímně.

(Moc nad tím nedumej a věz, že já jsem jeden z posledních, kterej tě tu pravidelně na potkání pluskuje.)
    • Kozy
      Spíš už pro něj neni práce, ne?
      • Jack1947
        Ale jo vždycky se něco najde, třeba DLC atak dále...
  • EVE fanfest stream

Kdyby se někdo nudil http://fanfest.eveonline.com/en/stream/free

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit