Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Microsoft v Paříži otevřel Xbox One hotel. Otevřen bude po celý listopad.

takovy veci si muzou dovolit jen, protoze celou ztratovou divizi Xbox dotujou ziskem z Androidu... *4*

RIP xbox
  • 18 cheatů pro X360 verzi Grand Theft Auto V odhaleno.

Tak tohle mě hodně zklamalo ... za 1. doufám že to nejsou jediný cheaty a za 2. systém mačkání ... proč předelavaj něco co fungovalo hodně dobře -uložení vytočených cheatu do seznamu v mobilu v GTA IV kde to fungovalo krásně a rychle ... člověk si musí v životě pamatovat důležitější věci než kombinace mnoha cheatů :/

systém v GTA4 mi přišel perfektní v tomhle ohledu :(
    • Jack1947
      Kdo te nuti neco si pamatovat, ja si vzdycky cheaty tiskl a kdyz jsem potreboval mnel jsem je hned po ruce, ( aspon to dokazuje ze GTA se vratilo ke svym SA korenum a zato sem jedine rad.)
      • tak samozřejmě že si je vytisknu/napíšu ale prostě mě osobně ten systém v minulým díle přišel pro to blbnutí nejlepší a nejrychlejší no :)
        • Jack1947
          Pro mne no problem (TV-monitor), tak pak nevim co resis , aspon je to jak postaru a mne se to libi , ne nostalgii netrpim.
          • rancor1223
            Nostalgie je sice super, ale jak píše kolega, ztěžuje to "blbnutí". Předtím jsem potřeboval opravit auto, udělal jsem to téměř poslepu, za jízdy a byly to tak 4 kliknutí. A takhle to šlo se vším. Tohle asi nebudu vyťukávat za jízdy. Natož opisovat z papíru.
            Btw, jak to vůbec bylo řešený na konzolích v IV? Taky se to "vyťukávalo" na mobilu? Protože na PC to šlo udělat kdykoli, stačila jedna ruka, druhá řídila. Ale na gamepadu si to nedokážu představit.
            • někdo kdo mě pochopil :) prostě hned a snadno

jinak já IV hrál na x360 a systém cheatů tam (i když sem nehrál PC verzi) musel bejt podle mě stejnej. Prostě si musel vyťukat cheaty (ve formě tel. čísla) jen napoprvé a pak už se uložily v mobilu v záložce "Cheats" pod názvama co dělali. Jak píšeš na třeba uzdravení stačilo jen asi 2 sekundy když už to měl člověk v ruce.
              Mobil si vytáhnul z kapsy stisknutím šipky nahoru a pak buď sjet úplně dolu nebo jednou nahoru (tim si se dostal na poslední položku v menu - což byly cheaty) a pak už jen "A" pro výběr a pak znova "A" na jednotlivym cheatu aby si ho tedy aktivoval
    • Tyjo, cheaty, to ještě existuje? :) Poslední, co jsem zkoušel, bylo iddqd. *1*
      • idkfa, idclip... á víc už si nevybavím. *4*
    • rancor1223
      Souhlas, taky doufám za zachování systému z IV. Ale tak přinejhorším si prostě budu muset udělat makra na programovatelný klávesy...
  • Lukyz

Další dvě gameplay videa z alfaverze hry Star Wars: Battlefront III.

Hráno na gamepadu, FPS nebylo vyšší než 30 snímků - to se zase máme na co těšit *1*
    Beru to samozřejmě s nadsázkou jelikož jde o pre-alpha, jen doufejme aby to tak nakonec nedopadlo...
    • x11

wtf precti si popisek u videa na yz je to build z roku 2007 zruseneho projektu.
      • Miserius
        To neumí, umí jen počítat FPS...
        • Lukyz
          Omlouvám se, z bleskovky jsem nepoznal, že nejde o nic aktuálního *4*
          • "...videa z alfaverze hry..." — aktualni, neaktualni, alfa verze her takhle zkratka vypadaji. Naznacuji oc by melo ve finalni verzi jit a jaka je tvurci vize — v tomhle pripade pramalo zajimaveho.

Posledni Star Wars hry na ktery rad vzpominam jsou Republic Comando a prvni The Force Unleashed.
  • Drakens

Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?

...L3 ? že by... half life 3 ?!
    • MidnighT91

Copak to asi Valve teaseruje tímto krátkým videem?

Žeby "L"eft 4 dead 3...
      • uuu

A prečo nie half "L"ife 3 ? :-)
        • Na tlačítku mu chyběla lambda .... (A tak ji hledal žer nakonec skončil u toho Left : ( )
        • MidnighT91
          Ne, už jenom pro ten fakt že to L bylo v levo...
  • cumpi3

FAR CRY: PRIMAL

Minimální nároky:Operační systém (64 bit): Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    Procesor: Intel Core i3-550, nebo AMD Phenom II X4 955
    Operační paměť: 4 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM), nebo MD Radeon HD 5770 (1GB VRAM)
    Místo na disku: 20 GB
    Doporučená sestava:Operační systém (64 bit): Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    Procesor: Intel Core i7-2600K, nebo AMD FX-8350
    Operační paměť: 8 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 780, nebo AMD Radeon R9 280X
    Místo na disku: 20 GB
    • Jo, to na přeskinované Far Cry 3 sedí.
  • Dangerous Dave in the Haunted Mansion

Kruci, tomu se říká hardcore plošinovka! Perma-death, nemožnost hru uložit a obtížnější dodging dělá z týhle starý klasiky hodně náročnou, leč dost zábavnou (avšak dost velkou roli v tom dělá i nostalgie) pecku, která si nebere servítky. Občas je fajn takhle zabrousit ve starých vodách a najít hru, na které zub času vůbec nevadí. *5*
  • smejki

Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".

Vysoká pec? Call of Duty: Ostrava? fuck yeah!
    • Hairy_Ass
      Proč ne? Když se poslední díl odehrával v Praze... *15*
  • skaven123

Chcete, aby příští Duke Nukem za něco stál? Vyplňte oficiální dotazník zaměřený na to,...

vyplnene, v podstate nechcem dalsiu konzolovu linearnu strielacku
    • Problém byl v tom, že DNF je 15 let stará hra, která se snaží uspět na současném trhu, a z obou dob si vzala jak klady, ale především zápory.
    • martin.mirejovsky

Chcete, aby příští Duke Nukem za něco stál? Vyplňte oficiální dotazník zaměřený na to,...

Linearita hry mi vůbec nevadila, ostatně jako u kterékoliv jiné hry. člověk má alespoň jistotu, že nikde o nic nepřichází. Zato absence lékarniček, klíčů a tajných lokací mi fakt vadila. To by prostě v žádné oldschool hře být nemělo, stejně jako nemožnost nosit plný arzenál, nebo alespoň rozumně částečný. Dvě zbraně jsou dost málo.... Ale co, i tak to není špatná hra. Dotazník jsem jim rád vyplnil. Snad bude příští Duke o něco lepší ;-)
    • Vsak DNF siel v slapajach svojho predchodcu - takze nic ine ako linearna strielacka z toho byt nemohlo :-)
      • skaven123

len to ze pred x rokmi to dokazali zakamuflovat tak, ze to ako linearna strielacka nevyzeralo, teraz to uz nevedeli :)
  • Kozy
    Tak PC verze Dark Souls 3 bude prej zamčená na 30 fps.
    • To zas zni jako by ten port delal intern z umelecke skoly ve spolupraci s uklizeckou pro 4. patro.
    • Ještě že to nehraje LV, by mu rupla žilka. *1*
      • Draken69CZ
        To je na něj moc HC *15* Jinak nedávno tu proběhlo že momentálně verze k zahrání je ve 30 fps, ale že se plánuje lock na 60 nehledě že na to zas někdo vlítne a unlockne to nebál bych se.
        • Sliderv2
          Jen aby tam nebyly bugy, jako v LA Noire s vypnutým framelimiterem, kde při 60fps srazilo auto podezřelého. *15*
  • Vážení! Nové obrázky z bojů na východní frontě v Companyof Heroes 2 už jste viděli?!

Doufám, že tu hru nezkazí fríkulín onlájn ememou soušl pejforevryfinkjůsťupitkonzjůmr fíčurama.
    • onlájn ememou=online mmo=online massively multiplayer online....WTF???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit