-
Příští rok vyjde (další) plnohodnotné pokračování herní série Assassin's Creed.
Tak ja se obecne na kazde AC tesim. Tohle nebude vyjimkou. Mam ale obavy o kvalitu provedeni. Pokud se jim podari posunout hranice zase dal, jak prohlasili na prezentaci, tak to bude super. Jen fakt nechci, aby se ze hry stal stejny paskvil jako COD. Zatim kazdy dil pridal neco noveho ... jakmile to prestane, prestanu i ja hru kupovat -
ted je na steamu galactic civilization 3 beta, hraje to nekdo? premyslim ze bych to koupil
-
-
Max alias N7N7. Raději jdi na svůj nick, už ses provalil....
-
-
Kdyby ti dva měli aspoň stejný vkus na hry, tak by byla nějaká naděje, ale ti dva jsou naprosto v rozporu. Takže velice špatně pane detektiv...
-
-
Až na to, že N7 se pozapomněl odhlásit a psal jako max se svým účtem, ale spi dál "detektive".
-
-
V jaké diskuzi? To snad můžeš poslat odkaz ne?
-
-
pry se tam N7 prihlasil inkognito jako max, zrejme si chtel potrolit. Jenže každy ví že N7 je ve skutečnosti Veskoslav, tak snad nechceš tvrdit ze ja jsem veskoslav
-
Nejsem Veskoslav.Nechápeš,jak tě tak čtu.
-
Za prvé Veskoslave. Ty jsi ten poslední, co by měl někoho napomínat, že píše v anonymu, když tu denně vystřdáš x -účtu.
Za druhé Veskoslave. Tam v té diskuzi vidím jen N7N7, kdyby měl stejný avatar a pod nickem max, tak uvěřím, takhle vidím jen N7N7. -
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/risen-3-titan-lords-recenze-241711/?page=4
Spokojený? *7*
-
-
-
-
-
-
Call of Duty Jeep
http://www.tomsguide.com/us/jeep-wrangler-rubicon-mw3-cod,news-12434.html
Milé Games, čárka v odkaze být může -
Microsoft nové pokračování Project Gotham Racing nemá v plánu.
To je skoda, jedna z mych oblibenych her a vubec prvnich co jsem hral na Xboxu360. *4* -
OT
Bridge of spies parádní film... kdo má rád historické filmy ze studené války, určitě ho musíte vidět. -
Zdroj blízký IGN informoval, že PS4 má mít střeva složená z APU AMD's A8-3850 (čtyřjádrový...
Já myslel, že 1. apríla už bylo ne? -
Nepotvrzeno: Balení sběratelské edice Resident Evil 7: Biohazard, které vyjde na bezmála 100€, nebude obsahovat hru.
Nopnenakupme to že., sběratelka bez hry co lepšího *3* -
Gabe Newell předá zákazníkům první prototypy STEAM Boxu za cca 3 - 4 měsíce.
It's really happening! *8* -
-
Přeju mu hodně štěstí s ovladači k AMD APU, protože to, co předvádí AMD v Ubuntu teď, to nebude dobrá vizitka. Třetinový výkon oproti Windows a kupa bugů. http://devgurus.amd.com/community/steam-linux PS: Obávám se, že jestli bude HL3 šlapat na tak malé krabičce, tak to asi nebude na moc vyšší úrovni než HL2.
-
-
Wasteland 3 se objeví na E3 a nebude exkluzivní pro žádný digitální obchod, počítá se se Steamem i GoG.
S Epicem se nepočítá?
-
Milion kopií hry Tomb Raider se prodalo za necelých 48 hodin.
A to ještě neví kolik kopíí se stáhlo :) -
-
me by zajimalo kolik % tech piratu by si tu hru ve skutecnosti koupilo, kdyby nemeli moznost to upiratit, nedelal se nekde pruzkum ohledne tohoto?
-
-
Mě by spíš zajímalo, o kolik by bylo méně vražd, dopravních nehod a výbuchů. *1*
Ne, teď vážně - pravděpodobně by to bylo přesně naopak a výtržnictví mladistvých by se stalo velkým problémem. Co jsme dělali, když nebylo na kompy a konzole? Rozbíjeli okna nejen sousedů *2* I když možná by i přibylo mladých hokejistů a čutálistů *1* Furt si tady stěžují, že jich ubývá. Jenže to je zase o penězích. Rodiče nemají, tak děti nechodí.
-
-
Hlavně jestli se to zaplatí. Pokaždé to má velkou reklamu atd.
Sice to vypadá skvěle taková čísla prodejů ale pak když se to nezaplatí tak to je na prd. -
???
Proč se stahovaly? -
-
???
jo tys myslel jako nelegálně stáhlo, já myslel jako z prodeje.
U nás určitě nikdo tady se nelegální činnost nepodporuje
-
-