Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand

Brutal Legend má pravděpodobně nakročeno na STEAM.

oh my gawd!
  • Insurgency Humble Jumbo Bundle

Insurgency Humble Jumbo Bundle

https://www.humblebundle.com/?gift=qTerqRRdMHBsCdHX
    • Dekuju pekne!
  • Xenonauts

Jen upozorním, že často diskutovanej UFO klon Xenonauts se objevil na kickstarteru. A při tý příležitosti autoři uvolnili i nějakej demobuild pro veřejnost:
    http://www.kickstarter.com/projects/69341191/xenonauts
  • ringmancz

Basement Collection unboxing

http://youtu.be/msJBgb_7HbI

od McMillena, a pokud jste dost drzí a rychlí, tak je tam i klíč na Steam :)
  • Sony podala žalobu na GeoHota, fail0verflow a vůbec všechny kteří hackovali PS3.

V Sony se s tím nesejří. Kdyby po celým světě začli kupci fat verze PS3 podávat žaloby na Sony, že jim odebrala funkci deklarovanou při koupi, to by byla teprve sranda. Nemají jim co vyčítat, sami jsou to darebáci na n-tou. Vůbec je jejich okolí nezajímá. Nejdřív okradli zákazníka, teď podávají žalobu na hackery, jenom aby nemuseli nic řešit a aby neklesli u svých věřitelů. Zlatej Microsoft s Xboxem. Jen s podporou Windows mě štvou už pěkně dlouho...
    • oin.odin
      prepáč ale mrkvosoft žaluje típka za to že modifikoval xBox aby púšťal "záložné" kópie ... takže jeden za osemnásť a druký bez dvoch za dvadsať ...
      a čo mi vieme možno ich (sony) nakoniec predsa len kúpi ten apple
      • jo prodej té divize to je dobrý řešení ... když se veme jak se s PS3 trápili od samýho začátku (nedostatek blue-ray optik, vysoká cena, nízké prodeje, výkon nakonec srovnatelný s xbox) ... kdoví jestli se jim aspoň stačila zaplatit ... prodejům se xboxu moc nevyrovnává ... a co já vím tak se celá ta divize dostala do černých čísel jenom velice nedávno ... a teď tohle

už té konzole musejí mít plné zuby
        • oin.odin
          skôr som narážal na to že jeden analytik odhadoval že apple kúpi cele sony ... nie len ps divíziu ...
  • Dying light

Začal jsem to teď hrát, prý už je to v ok vychytané verzi a uplně hledím jak ta hra lítá, si pamatuju když to vyšlo, že to bylo ne nějak extra, ale trochu náročnější a teď? Na 960tce mám ve 1200p všechno na max vč. AA a maximálním dohledem cca 70fps venku :) mazec ...
    • Jack1947
      Jn, to se divím možná bych tomu díky vychytání a optimilizaci dal více bodů ( i tady v recenzi by byli shovívavější).

Nicméně platí co napsal Ronox vžít se do nějakého panáka, o kterém nic moc nevíme a ani nedozvíme se fakt nedá...
    • Ronox
      Jj, postupem času to hodně hezky optimalizovali. Už první větší patch po vydání to neskutečně zlepšil. Techland umí.
  • Lukáši nenech se vyprovokovat, každý normálně uvažující jedinec ví, že nějaká arkádová 30fps závodní konina jako Driveclub se nedá s hrou jako je pCARS srovnávat. Tady ten člověk zasvětil život nesmyslnému trolení na tomto serveru a kdo ví kde ještě. Patch je super.
    • LV000 nesrovnávam hratelnost. Jelikož jedna hra je arkáda a druhá hra je simulátor. Srovnávám grafiku a déšt, takže mi opravdu jen tak čelist nespadne. S tím, že v PC je problém si vybrat auto, je prostě fakt, působí jako veeeeeeeeeeelice chudý příbuzný vůči Forze či GT... Tady jsou konzolovky vesmírné roky vepředu, smiř se s tím.
    • jakubc
      Býval bych upozornil, kdo že tu má s odpovědmi mimo vlákno největší problémy, ale snad to ani radši neudělám, to je jako nosit dříví do lesa. :-)

Jinak hry to samozřejmě srovnatelné nejsou, to máš pravdu. Kdybych nehrál GT6, tak určitě pCars zkusím.
  • Spíš mi to příjde jako cílené ovlivňování veřejného mínění. Ten graf je jen pro desktopové grafiky, to je jako kdyby AMD udělalo graf jen pro konzole kde by to bylo 100% ku 0%.

Když už tak - http://store.steampowered.com/hwsurvey
    • nekromant33
      U konzolí ale nemáš na výběr. U notebooků zase musíš zohledňovat i další komponenty. Jedině u desktopů můžeš udělat statistiku nákupu samostatných karet.
    • Tak desktopové grafiky je nejspíš to, co tu všechny zajímá, nemyslíš? Vzhledem k tomu, že jsme na herním serveru.
      • Jasně, jen jsem chtěl ukázat jak jde snadno ovlivnit vyznění grafu. Navíc když se podíváš na nezávislý průzkum najednou Nvidia nemá okolo 80% ale pod 60%. Pochybuji, že si někdo koupí grafiku a pak si ji nechá položenou na stole.
        • Tak ten graf samotný je jasný marketing Nvidie, stačí se podívat doleva na osu Y, nezačíná na 0% a nekončí na 100%, ale na 15% resp. 85%. Opticky to potom vypadá, že AMD nemá téměř nic. To je klasický trik marketingových oddělení.
          Ale bohužel on i ten graf na Steamu je dost alarmující. Za půl roku AMD ztratilo téměř 4% podílu.
    • no intel ma skoro jak amd, to je snad jeste desivejsi *5*
  • Dr.FlyHack

Žebříček nejhranějších onlinovek v říjnu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.

To zase budou dohady . . .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit