-
PC hráči Call of Duty: Ghosts potřebují ke spuštění minimálně 6GB RAM, přestože by hře většinou stačila...
už je na to fix, pokud to někomu uteklo, RAM Fix-Steam006. stačí "jenom" 4GB -
School Shooter: North American Tour 2012 má prý být prevencí proti střelbě ve školách. Snaží...
Jack Thompson disapproves *1* -
Z toho obrázku neplyne, že byl prodán za 250 dolarů, tak nedělejte senzaci.
-
-
Plyne
-
EA oznámilo datadisk The Sims 3 Obludárium pro PC/Mac, který se dostane do prodeje v září 2012....
plyne -
Měl to setříděné podle ceny "kup hned" a aukce ještě neběží tak dlouho, aby se něco prodalo za příhozy...
-
Aukční dům v Diablo III funguje, někteří jedinci jsou schopni si koupit předmět (např. štít...
presne, to ze tam kupa magoru davaj itemy v cene 1000% vyssi nez se daj prodat je vseobecne znama vec a nerika to nic o tom kolik se toho proda :)
-
-
Co máte momentálně rozehraného?
A Golden Wake - nenáročná, jednoduchá, přímočará pixel-artová point-and-click adventura s chytlavým příběhem a dobrým dabingem, odehrávající se v dvacátých letech v Americe.
Door Kickers - skvělá taktická top-down akce, návyková a mnohdy i o preciznosti a dobrém načasování.
StarCraft II - ano, po těch několika letech jsem se k tomu konečně odhodlal, protože jsem dlouho hledal nějakou strategii, která by mne bavila a našel jsem to až u SC - kompletní edici. -
-
Shadow of Mordor a vyžívám se v té brutalitě, i ve fotomódu
-
-
Jak se to hejbe v tomhle rozlišení a jaký GPU?
-
-
R9 390 a hýbe se to slušně. nešetřím ji, takže vše na max a v průměru 55fps
-
-
-
-
Double Fine
Double Fine rozjíždí další projekt
http://www.kickstarter.com/projects/doublefine/double-fines-massive-chalice -
Britský žebříček prodejnosti 19. týdne roku 2015: 1. Project Cars (63% Sony platformy, 31% Xbox One, 6% PC),
To sou jenom digitalni prodeje ne? Ja mam treba krabicovku, ale aktivovanou na Steamu to se taky pocita??? A lidi co prispeli se do toha taky urcite nepocitaji. -
A je to tady - Battlefield 4 se představuje na sedmnáctiminutovém gameplay videu z mise "Fishing in...
Vypadá to hodně dobře. -
Crysis bude podporovat na PS3 i X360 rozlišení 720p a 1080p.
To sem zvědav *7* -
VGA 2011 - Hrou roku se stává The Elder Scrolls V: Skyrim. Dále bylo oceněno jako nejlepší RPG...
Byvorně :-) -
Hazard ops ... Painful issues
http://www.reddit.com/r/HazardOps/comments/2ha0hx/infernums_manner_against_cheaters/
Vím asi to nikoho moc nezajímá co to nehraje ale, to je taky jeden z důvodů proč nehraji PVP, kdyby ta hra neměla PVE? tak už bych dávno skončil no, smutné ale je to tak. ( kamarády, bych asi obrečel... )