Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rudysoft

Obrazem: Kompilace úžasně vypadajících screenů z X360 a PS3 verze titulu GTA V.

Neposlal by mi někdo z vás na e-mail dárkovou kopii hry Insurgency přes Humble Bundle? Měl jsem tři, všechny jsem vyčerpal a jednu z nich si jeden kamarád omylem v emailu smazal, rád bych mu ji znovu poslal. Muj e-mail na který ji kdyžtak poslat je freemanboy@centrum.cz
    Když budete mít jednu na víc a pošlete, tak moc děkuji a přeji krásný a bohatý vánoce ;-)
    • však v knihovně na Humble máš ten odkaz pořád, ne?
      • Rudysoft

Právě že nemám

Kromě klasické hře Insurgency která je v tom balíku her, ji dávají ještě jako bonus 3x = +3 extra kopie hry Insurgency a ty se dají odeslat 3x na určený e-mail, ale pouze jednou, pokud si ten e-mail někdo smaže a neaktivuje si to do knihovny, má smůlu.
        • Tak tohle teda slyším prvně, HB bylo vždycky vázano na aktivaci hry, ne na to kolika lidem pošleš odkaz
          • Rudysoft

Taky jsem čuměl,

to je asi poprvé, co to takto udělali, ale jen pro ty 3 extra kopie, ostatní hry jsou vázány na tu aktivaci *12*
    • Není jednodušší a rychlejší, zaplatit ten dolar ještě jednou? :-)
      • Rudysoft

Jednoduší mi přišlo vás požádat,

neboť kvůli jedné hře pro kámoše, jich za 1 dolar musím zas koupit 7 *15*
        • No, chybět nikde nebudou, je to za cenu jedný bagety, navíc to bude hned a nemusíš čekat na dobrodince :-D
  • Patent na zařízení zvané "Playstation Eyepad" dost možná skrývá design ovladače konzole Playstation...

Hrůza no. To tenhle vypadá mnohem líp http://bit.ly/XD13kW
  • fb

https://www.facebook.com/gejmscz/
    • tak to vypada ze narozdil od gejms na fb report tlacitko funguje *14*
    • vytsizne a smutne
    • Chim
      To muselo dát práce...
      • Tilwaen
        A přitom taková blbost.
        • ty jsi taky horky kandidat aby tam tvoje prispevky byli zverejneny
          • prispevky byli ? aha..
            • http://slovake.eu/sk/learning/intro/to_be

aha...
  • Lukyz

Sony potvrdila vývoj PS2 emulátoru pro PS4.

Jsem celkem zvědavej s čím přijdou, ale pochybuji, že by inženýři ze Sony překonali PCSX2 jak možnostmi tak výkonem. Taky by mě zajímala forma distribuce - pojede to přes PSN nebo bude potřeba originální CD / DVD? Zpětná kompatibilita je super věc, snad za to nebudou chtít nějaký nekřesťanský prachy.
    • Pokud Sony ten emulator zakomponuje do OS a pobezi to na hw vrstve stejne jak hypervisory a bude to delat prakticky virtualni stroj s hw emulaci, tak to pujde v pohode. Vsechny PC emu jsou sw, tam to proste bude kulhat nezavisle na vykonu pc.
      • Lukyz
        Já jsme právě jen zvědavej jak to vymyslej, proto nechápu ty negativní reakce (mínusy)
        Hlavně mě zajímá jak bude ten emulátor pracovat - 1:1? Jelikož PS2 byl stavěnej ještě na rozlišení 4:3 tak pochybuju, navíc většina her jela tuším 640x400 NTSC a 640x480 PAL , takže by to na dnešních FullHD nedejbože UHD vypadlo dost zajímavě *1*

Výhodou PCSX2 jsou navíc možnosti nastavení, vyšší rozlišení, anti-aliasing, samozřejmě to né vždy jede na 100%, ale většinou jsem strávil 5min nastavením, 5min metodou pokus / omyl a dohrál jsem na něm bezpočet her a PS2 už nějakej ten pátek chrní ve sklepě *1*

Ať je to jak chce, zpětná kompatibilita je super věc a majitelům PS4 jí přeju *3*
  • Corvus

Divinity: Original Sin II na Kickstarteru

Kampaň už je v plném proudu a částky naskakují jako zběsilé: https://www.kickstarter.com/projects/larianstudios/divinity-original-sin-2 Těším se jako prase!
    • backed :)
    • Keyz
      Taky. Počasí mělo vliv, nepřátelé měli dovednosti jako hráč. To byly takové základní prvky a jak to změnilo hru.

Držím palce.
  • Ringwraith

Podívejte se, jak by vypadalo intro The Elder Scrolls V: Skyrim na platformě NES.

Tak schválně.
    Na stránce sice píšou From the cheesey animations, to the over-the-top text, to the generic NES explosion sound effects, this definitely looks like an intro we would see had Skyrim been released in the 80s.

Ale to jen dokazuje, že autoři článku vědí prd. Protože to intro skutečně patří k jedné slavné NES hře,

Kdo je tak znalý, že identifikuje správně hru, ke které toto intro patří?
    • froztik
      Megaman 5 ;]
      • Věděls nebo přečetl v komentech? Já si to tam přečetl, ale nechtěl jsem machrovat :[ :D
        • froztik
          Megamana 5 jsem skutečně hrál na konci 90. let. Komentáře jsem nesledoval. =]
      • Ringwraith
        Vskutku tomu tak.
  • kkING

Trocha kvalitni Blizzardi animace pro vsechny co radi "dueluji" pred OG, ale pozor Heavy Spolier 😉

https://www.youtube.com/watch?v=21NjNOyMRBc

• Keyz

Phantom Pain a Mad Max mají na PC ochranu denuvo

*15*

Zlatý gog, zlatý gog, zlatý gog....zlatý i normální steam.
    Konami *11*
    Mad Max. Tam se to čekalo.
    • Jack1947
      Achjo že si s tím nedají pokoj co? normálnímu uživateli to jen ztrpčí život, crak bude zachvíly jaký to má význam... fakt nevím *7*
      • Jak konkrétně Denuvou ztrpčí normálnímu uživateli život? Právě počítají s tím, že některé slabší kusy při čekání na crack podlehnou a koupí si to.
        • denuvo odpalovalo SSD disky
          ja viem, pre majetnych zapadniarov to je nic, ale moj stal 200€
        • Jack1947
          To je mýtus, pak neznají piráty... těm je to šumák jen si poklepají na čelo a za pár dní vydají crack hehe...

Starforce byl aspon (zbytečně) pěkně destruktivní a zbytečně tuhý tohle je oproti tomu k smíchu...

Já nevím a má to tedy nějakou přidanou hodnotu pro normálního uživatele? Třeba by se mohla ještě zpetně zavést autentifikace DVD v mechanice ne? nebo nějaký kod vázaný na HW... jasně že to lidi koupí ale to jsou takový co jim je to fakt fuk. (nejlépe za hoodně málo peněz)
          Nejvtipnější je že to vychází ze Securomu a ten se emuloval klonem dvd ve virtuální mechanice... jak říkám slabota!

Jinak je dobré vědět kdo to kupuje hned... vem si BFH jsem hrál za půl roku no(skoro) od vydání... já to beru tak že se mám aspon na co těšit. Směju se nedočkavcům, co si natáhnou tenhle humus do pc...

Budiž útěchou stravitelná velikost 24gb *3*
          • Někteří si klidně počkají a někteří počkat chtít nebudou, protože to není žádná hříčka, ale už teď má status nejlepší hry. Podlě mě pokud se spojí Denuvo se Steam, tak jediný kdo může být naštvaný jsou jen piráti, protože už v principu Steam není FreeDRM.
            • Jack1947
              Konečně někdo kdo ví o čem celou tu dobu mluvím. Jn, je to psychologie plus z marketingového hlediska nebejt krevetáků co na vyvojáře dělají nátlak, tak oni by to ani nedělali jde čistě jen o zisk.

To vymlouvání se na pirátství je takový alibismus. " Dit za všechno můžou piráti, *itch please" takhle kdyby nebylo zbitý tak by chctě nechtě koupil ale není kam spěchat a navíc MGS V si můžu zahrát na X360 (jasně horší grafika jak na pc ale to mně opravdu zas tolik nepálí).
            • ja si taky myslim, ze tyhle ochrany tu nejsou proti obecnymu piratstvi, ale jak pisete castecne oba, je to past na ty nedockavy

fundamentalni pirat si klidne pocka nebo to nebude hrat nikdy, radsi nez by platil

urcite maj na to ekonomicky studie, ze na ty to stejne neplati, ale asi se jim to vyplati u tech nedockavych, co jsou ochotny pupnout rodice, at jim to koupi za plnou palku a nejsou ochotny cekat ani na slevy ani na cracky
            • Jack1947
              Tak jo sis to hezky obhájil, tak hlavně že mají dostatek předplatitelů to se jim musí nechat.

TO už je skoro stejná nemoc jako " 30fps, je lepší než 60"
              Nebo 60 a více přece lidské oko pozná kurna atak dáále... ted tu o zakleté princezničcce... *15*
    • Ronox
      Jen ať jí cpou všude.
      • Lukyz
        Jako platící zákazník jsem s Denuvo neměl sebemenší problém resp. jsem nevěděl, že ji hra vůbec obsahuje, takže v čem je problém?
        • ringmancz
          podle některých ničí SSD a žere paměť
          • Jack1947
            Ha, takže přeci jenom něco... Hmm...
            • Denuvo žere malý děti a přenáší blechy !
      • Keyz
        Já bych to dal i do všech věcí v telefonu, do el. zubního kartáčku apod. :) DMR Free zrušit, to je moc anarchistické

To bude super, nemožnost tam něco měnit, protože to sleduje změny a tedy pořádný mod tam nedáš. Natož, být opět odkázat na rozmary něčeho protože co bude za pár let nikdo neví. Ještě, že jsem to MGS koupil hodně levně jako kupón od karty. Jinak bych do toho dal 0, kdybych to věděl.

To je hnus, velebnosti!
      • ne, jako fanda MGS jsem zklamám jednáním Konami. Sám kupuji na PS4, ale MGS:GZ byl dobře prodáván na Steamu, proč tam rvát zákeřnou ochranu, která už je dávno cracklá(CPY)
        • Keyz
          Tak oni to nějak opět aktualizují a tedy to zase nebude jen tak.
          Spíše jde o ten přístup firmy. Pro někoho zklamání a někomu je jedno co tam kdo nacpe.

Pro mě také zklamání a to nejsem fanda MGS. Ground Zeroes bylo normální v rámci možností a tedy jsem zde očekával to samé. Hnusná firma. Měli to říci předem jako u Mad Maxe, kde to sice nebyl jasně řečeno, ale oni mají denuovo na webu, jako spolupracovníky, tedy to bylo skoro na 100%.

Prostě dát info předem, tyhle sra*ky které pak vylezou poté co jsi zaplatit jsou strašné. Pak to podpoříš i když jsi třeba nechtěl.
          • Jack1947
            To bys dnes zůstal jen kupování Budnle/Indie her a naopak AAA denuvo srágory stahoval... protože crack na oficiálním hře nic moc neudělá a ta ochrana tam bude stále, omezovat. Dříve Starforce dneska DEnuvo... za pár let čip v hlavě pro identifikaci legální kopie.

Já si říkal že ještě není Torrent a ono hle Denuvo

Vůbec bych se nedivil kdyby se přišlo na to že DEnuvo mrvý taky něco jako tehdy Starforce (kurvil mechaniky)
  • MickeyMutant

Nové Need for Speed: Most Wanted pravděpodobně bude podporovat ovládání přes Kinect.

http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo
  • Draken69CZ

Chvalme Pána

PS4 umí ZOOOO_oooom

http://kotaku.com/legally-blind-gamer-can-finally-enjoy-more-ps4-games-1695264255?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit