-
The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...
Konečně! -
-
The Elder Scrolls V: Skryrim Vám s novým beta updatem (v1.6) umožňí bojovat proti nepřátelům,...
Jo jo taky si říkám :-) Docela se Bethesda vytáhla... -
-
S křížkem po funuse. Skyrim ještě někdo hraje?
-
-
http://www.youtube.com/show/skyrimmodsweekly?s=2 Skyrim mods má skoro šest tisíc odběratelů a videa dosahují počtu shlédnutí až 183 000... Na steamu a na nexusu se objevuje obrovské množství suprových módů, ale ne nikdo to nehraje *7* *2* ...
-
-
To jsou skutečně nadpozemská čísla...
-
-
Někdo si holt nemůže dovolit luxus hrát vše hned v době vydání - škola, práce atd.
-
-
-
-
Za pár dní si tu zase budete nadávat do idiotů, takže kde je pointa? :)
-
-
Tak když jsou ty svátky klidu a míru, můžem dát pokoj i s hádkami, ne?
*3* -
-
Nektery jedinci maj radi hadky jak tento den tak po cely rok. *3*
-
-
Tak ať se hádají doma se zrcadlem nebo jdou na vlastní sraz... Whocon....
-
-
-
-
Obrazem: Grafické porovnání modelu Drakea mezi Uncharted 3 a Uncharted 4: A Thief's End.
Jeremy Renner trochu řízlej Rupertem Friendem? no nevím no... -
Slevy na Steam
Ahoj, mám v inventáři na Steamu následující kupóny, které by měli jít vyměnit (je mi jedno za co) a platí do prvního března:
75% SLEVA na Valkyria Chronicles
75% SLEVA na Tembo The Badass Elephant
80% SLEVA na Alpha Protocol
Jestli má někdo zájem, budu potřebovat navést, jak to vyměnit :) -
-
Spekulace: Zítra dojde k oznámení her Pokémon Sun a Pokémon Moon.
75% sleva na Valkyria Chronicles ... říkám super z 5.99 USD , do toho jdu , juknu na stránku produktu a 19,99 *16* Tak leda na... a rozmazat :( -
-
když máš ten kupon, tak je to za 5 euro. já ho mám taky a nevyužiju, takže můžu darovat
-
-
Čekám na slevu a tohle mi spíš přijde jako akce " nechci slevu zadarmo" . Mimochodem Make War SEGA : Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution - Last Stand Tau Commander je na steamu ke stažení stále zdarma .
********************************************************************************************************************
A kódy z druhé části akce nikde :(((
If you already registered for the last giveaway, according to SEGA, you don't need to do anything to receive the 3 game package (the second redeem button)
https://twitter.com/SEGA/status/701124889672097793 -
-
přijde mi, že jsi trochu pomatenej, protože ta první věta nedává smysl. ta hra ve slevě není, ale když máš kupon, tak ji máš za 1/4. já ten kupon mám a jestli chceš, tak ti ho na steamu můžu poslat
a od Segy mi přišly všechny kódy. třetí část už v úterý -
-
Echt sleva 75% která ve výsledku dělá s bídou procent 20% oproti předchozímu nacenění ? Ne děkuji . Tu slevu mám taky ,ale nalákat se nenechám .
Přišel mi jen kód z třetí části :(
-
-
-
-
-
-
chyba ceny...
Ted jsem se na games.tiscali pekne napalil.. avizovana cena 1295,- u hardened edition po zavolani do centraly nepotvrzena a proto objednavka stornovana...zajimavy fail. :-( -
-
Ano, to že dnes prodejci ani netuší, zda se do našich končin dostanou nějaké krabice sběratelských verzí, je vážně fail. Ale nikoliv prodejce !
-
-
Distributora.
-
-
-
AC3 Launch Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=5tIeWZ5fcj8 -
-
Ted se koukam, ze jsem si vzal dovolenou asi na spatny den ... *facepalm*
-
-
*15* Me bude chudak cekat 2 dny na poste, vyzvednu to az pristi patek aby me to nerusilo o vsedni dny :D Poprve neco tady z mistniho obchodu tak jsem na ne zvedav, jestli to vubec dorazi na premieru :)
-
-
wub wub, reatardovaný kecy a super trailer je na světě ;)
-
-
Očividně mu nerozumis *15*
-
-
Nerozumim tý hře. Idiotskej gameplay s béčkovym příběhem s velkym B. Jediná věc, která by mě kdy donutila si timhle kazit den bylo lézt po budovách, ale tady je hlavní doména STROM...
-
-
-
-
Command & Conquer Generals 2 closed alpha
Ahoj.
Pred par hodinami som dostal alpha invitation do Generals 2. Takze odporucam vsetkym sa zaregistrovat ak ste to este neurobili *4* -
V Polyphony Digital již pracují na závodní hře Gran Turismo 6.
To asi na PS3 nestihnou *2* ikdyz bych si to jeste rad na ni zahral *3* -
-
Vůbec bych se nedivil, kdyby měli v plánu vydat GT6 jako launch titul pro nový Playstation *5*
-
-
A nemala byt GT5ka launch titulom PS3ky? ;-)
-
-
-
Obrazem:) Solid Snake nasoukaný do oblečku Quiet.
*Naked Snake -
Neoficiálně: Nové příručky ke hrám Final Fantasy X, X-2 a XI obsahují screen z doposud neohlášené HD verze Final Fantasy XII.
Spis mi prijde ze se jedna o vylepsene HD obrazky pro příručku, nez ze by se mel chystat HD remake. Nikde tam o HD verzi nepisou ani slovo, podle me to je kachna jak prase. -
-
navíc proc by vydavali sběratelku příruček, kde jsou udatovane verze FF X a X-2 HD, a FF 12 by byla pro verzi PS2, když by se chystal remake..nedava to smysl.
-