Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A máme tu další důvod, proč naprosto ignorovat EA

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Bad-Company-2/BFBC2-Failed-to-login-soldier/m-p/1557369#M5859

(jen doufám, že to tu zas už nikde není napsané)
  • Kesis

HumbleBundle

FATE: Hero Bundle
    FRR0L-A0C88-3E5GY

Paper Sorcerer
    BRFMX-5E0LB-4YRAJ

bit Dungeon II
    D8IF4-P8ARA-M665E

Enjoy!
  • Videa: Krátké záběry z PS3 a PS4 verze hry Watch Dogs.

Teda, na 10 let starý HW vypadá PS3 verze velmi dobře...Ubisoft si s ní vážně vyhrál...
  • dobrý den, píšu na Games.cz poprvé protože mám problém - nedávno jsem si koupil thief anthology od cenegy - z roku 2006 - nainstlovat jde, i spustit ale po pár sekundách se to zasekne a padá na deskop... jde o první a druhý díl. nemá tu někdo podobné zkušenosti, kdo by mi mohl poradit?
    • skoda ze si kupoval anthology, tiez ho mam doma, su to povodne hry vylisovane na dvd.
      lepsie by si urobil keby si kupil thiefa z gog.com, tam je osetrena kompatibilita na visty a sedmicky
    • Miserius
      Chtelo by to vic informaci
      • ok, mám windows vista, 4 gb RAM, procesor pentium dual-core, grafiku ATI Radeon HD 4600
        • Zkus spustit hru v modu kompatibility nebo s administratorskejma pravama. Prej to muze pomoct... rika google.
          • *1* Přesně to říká snad Microsoft .... ale nikdo mu to pomalu už nevěří .
            • Nn rikal to faq z nejakyho thief fora...
  • Lukyz

GTA 5 RELEASE DATE FOR PS4, XBOX ONE AND PC REVEALED

Grand Theft Auto V is set to release on PS4 and Xbox One November 18 and on January 27 on PC

http://www.ign.com/articles/2014/09/12/gta-5-release-date-for-ps4-xbox-one-and-pc-revealed
    • daj to tesne po vanocich a zas budou fnukat, ze na pc se to neprodava
  • jindra.veliky
    kkti zase maj na steamu vypadej
    • keigi
      Jindro, Jindro. Nepíše se maj, ale mají! ... vypadej se píše výpadek. Takhle se do pololetí nezlepšíš! A navíc je 10 večer, mazej spát!!! *16*
      • Já myslel, že chtěl napsat výprodej. Žádného výpadku jsem si nevšiml.

Na druhou stranu, nějaký asi byl.
        • keigi
          Jo, mělo být výpadek ... nějaký byl, zrovna jsem hrál a nechtělo se to synchronizovat. Ale žádná tragedie :)
    • DF.Future
      ..tak se protáhni, napiš pár nesmyslů a zpátky ke hraní.
  • Na tohle jsem všichni čekali

https://www.youtube.com/watch?v=xHhsIvpVcvI

Tak co? Je to lepší podle vás?
    • ringmancz
      to je hrůza, proč se to naklání jak parník? tohle se může líbit snad jen někomu, kdo nikdy nejel autem
      • Keyz
        Ono to je na h*vno i v GTA V. Tam auto ovládáš za letu atd. Tedy poté co je horší. Mě se líbilo více GTA IV. Auta měla hmotnost a nebýt toho houpání i při malé rychlosti, tak to bylo super.

Navíc demolice. GTA V, je má jasně slabší. V malých rychlostech byla radost koukat, jak šlo auto v GTA IV osekat.
      • Inquisitor
        Proč? Tak není to úplně reálný, ale ty honičky ve čtyrce neměli chybu. Hlavní je, že nám co se to líbí mají možnost to nahodit.
    • Inquisitor
      Paráda, čtyrka má nejzábavnější jízdní model. Takže za tohle velký plus :)
    • ucho
      já se přiznám, že mi zcela vyhovuje originální jízdní model ve hře. přijde mi v pohodě (i destrukční model). tyhle simulace jízdy na ledu moc rád nemám. víc si to užiju tak, jak to je :)
      • Jack1947
        Prej na ledu *7* , ono když prší tak asi auto nepojede úplně rovně a plynule že. *3*
  • Rada pro lidi, co nemají kreditku a chtějí humble bundle.

Krok 1:Kupte si přes PSC na steamu steamwallet v hodnotě 5euro.
    Krok 2:Zajděte na steam komuntní market a kupte si 3TF2 klíče, který seženete cca 1,6euro za každý
    Krok 3:Jděte na stránku http://www.steamtrades.com/forum, přihlašte se pomocí steam účtu.
    Krok 4:Založte nový topic tlačítkem "New Topic".
    Krok 5:Topic pojmenujte takto :"[H] 3 TF2 keys [W] humble origin bundle BTA"
    Krok 6:Počkejte, na nabýdky.Až se vám někdo ozve, ověřte si jeho reputaci!
    Krok 7:Jestli je ten člověk v pořádku, přidejte si ho, pozdravte ho a zptejte si ho(anglicky!) jestli vážně chce 3TF2 klíče, za humble origin bundle BTA (non-BTA znamená bez BF3 a bez zhe sims 3).
    Krok 8:Jestli je všechno v pořádku, pozvěte ho k obchodování a pošlete mu 3 TF2 klíče.
    Krok 9:Aktivujte klíče, které vám pošle přes chat na originu nebo steamu.Potom už stahujte a hrajte. *4*
    • Nebo...
      Krok 1: Zajít do banky, zažádat o účet a kreditní kartu.
      Krok 2: Profit
      • To víc zaplatím za ty jejich nesmyslný poplatky než za hry.
        • GlaDOS
          A víš, že existují i bezpoplatkové banky? Jó výmluva se vždycky najde. Nějaký účet si chtě nechtě stejně budeš muset zařídit.
        • Ok tak si schovávej prachy celej život do krabice vod bot pod postel. *15* *15*
      • Kreditku nedostaneš za den.Navíc bych řekl, že lidi co škemrají o kódy nejsou plnoletí a ti (myslím) nemůžou mít internetové bankovnictví.
        • Veskoslav
          Můžeš proboha....Mám internetové bankovnictví od 14....
          • rancor1223
            S tou kartou by do 15 mohl být problém. Já měl taky účet snad od 13-14, ale kartu jen Maestro a s tou se po netu platit nedá. Na druhou stranu to ty banky nemusí zajímat, že? Hlavně že na tom vydělaji.
      • Veskoslav
        Není kreditka jako kreditka a navíc musíš mít aktivované internetové bankovnictví:-P
  • Jack1947

Major Nelson: Multiplayer Xbox One her bude lépe zabezpečen.

Tresky plesky.
  • MGS5 trailer v 60FPS.
    http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-watch-mgs5-at-60fps

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit