Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

,,,

Stříbrná medaile v rychlobruslení žen na 3 km:)
    • jindra.veliky
      no a? nemas kamose na pokec?
    • Je to sice hezké, ale psát to sem je naprosto zbytečné. Koho Olympiáda zajímá, ten se na ni dívá a ten, komu je to jedno, se výsledky stejně dozví z jakéhokoliv média. Tady je to akorát silný off-topic co zabírá místo.
      • Pilgrim66
        Nedívám, zajímá.
      • Rozhodně lepší info z olympiády než bludy co tu píše Jack, které nedávají smysl ani po desátém přečtení.
        • Ja bych tady vidal rozhodne radsi Jackovi kecy o hrach nez aby sem nekdo hazel sportovni vysledky.
        • Máš používat detroller jako všichni ostatní.
        • Jack1947
          Diky ze si me zminil, pak bych tedy tech par bludu napsat mohl... i kdyz tak nejak neni o cem. *7*
    • Wustová byla neporazitelná, jela jak ďábel.
      • Veskoslav
        Jako koukal jsem se, asi měla lepší nože na bruslích:-D
        • Keyz
          Jestli, bude neporazitelná i delších tratí, tak to bude zajímavý.

Asi má o dost lepší fyzičku.
          • Veskoslav
            Spíše tréninkové podmínky:) To totiž není jenom o fyzičce. A Nizozemsko je velmoc a narozdíl od nás, se nevykašlali na výstavbu odpovídající jejich postavení ve světovém žebříčku.
            • Keyz
              Tak stavě u nás halu pro minimum lidí kteří tento spor v ČR provozují nemá smysl.

Lepší by byla podpora pro dané sportovce.
  • Dizaj

Do kela co to je za příšerný disajn? Kde mám světlou verzi? A proč bleskovky nejdou posouvat, ale musím extra kliknout?
    • A tak Bleskovky už posouvat jdou. Ještě světlou variantu prosím, nejsem haxor roxor z roku 1998.
  • Tak sice jsem konzoli nechtěl, exluzivity nepovažuji za nejchytřejší nápad, ale taky mě zbyl jeden slevový kupon, tak jsem neodolal. Za 9800 je to dle mého jak zadarmo a hlavně Bloodborne!!!!!! Moc se těším...
    • Neboj. Poté zaplatíš více na hrách a předplatnem.
  • BGEE

Tak je potvrzeno - Nové BGEE vyjde nejen na PC, ale i na IOS (Ipad 1,2,3)
    viz. Trent Oster tweet.

"Trent Oster ‏ @TrentOster Close
    @DreadGazeebo iOS is not the only platform for #bgee #baldursgate So far we've committed to PC and #iPad 1,2 and 3"
  • Zkoušel ještě někdo ten náhodný steam klíč na aukru á 29,-?
    Zajímalo by mě co všechno z toho může padnout, já dostal Zeno Clash 2
    • ucho
      obyčejná ochcávka na lidi, co nesledují slevové akce. aneb jak vydělat na lidské hlouposti...
    • Věci co byly v bundlech za dolar...
      • Jack1947
        Takze defakto peknej prodel. *3*
  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep není poslední DLC pro Borderlands 2, oznámil šéf Gearboxu Randy Pitchford.

Doufám, že to je alespoň poslední příběhový DLC.
    • rancor1223
      Klidně ať je jich víc budou dobrá. Alespoň tak jako to poslední.
  • Keyz

Majitelé PC verze Batman: Arkham Knight označují hru jako neoptimalizovaný odpad. Na vině je pravděpodobně zabudované Denuvo DRM.

To se dalo čekat podle toho s kým spolupracují
    http://cdn4.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/11/image.jpg

Tedy má to SteamStub + Denuvo. Více = lepší. Snad to někdo bude umět sledovat, zda jsem to podle občanky a fotky skutečně zapnul Já a ne někdo jiný.
    https://github.com/atom0s/Steamless
  • Path of Exile

Vcelku kvalitni diablovka Path of Exile, ktera je zatim v closed bete a tento rok se planuje prejit do open bety, je tento vikend na vyzkouseni i pro ty, kteri nedostali beta klic. Pokud mate nekdo zajem, doporucuji. Hru muzete stahnout na pathofexile.com
  • Zhlédněte povedený pětiminutový film Assassin's Creed 3: Rebel Blades natočený na motivy známé...

Nádhera. Opravdu nádhera.
  • Nový PS přijde, tehdy až vývojáři vytěží z konzole maximum...

A Killzone 3 a nový Uncharted z toho tahá co? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit