Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj

doporučil by mě někdo nějakou pořádnou vesmírnou 4X strategii ?
    • neni to zrovna 4x (ale skoro) ale z novejších znám akorát Sins of solar empire a to je hodne kvalitní
    • Pethulla
      Galactic Civilization 1 nebo 2.
      Nebo staré, ale pořád dobré Master of Orion - jenom se vyhni trojce
      • a existuje něco jako total war, ale z vesmiru ?
        • Mám dojem, že Dawn of War dark crusade si pohrával s nějakou tou "globální" mapou, ale tak komplexní jako TW to samozřejmě nebylo.
          • + to samé potom nabízelo i další rozšíření pod názvem Soulstorm.
        • Jack1947
          Ne?
      • Keyz
        Navíc je možné již i nějak zkoušet hrát Galactic Civilization 3
        • Pethulla
          ale pořád jenom v Early Accesu a na Steamu za lidových 93 euro - no nekup to.
  • FIFA 15 Demo

EA opet nezklamali, na PC vydaj demo verzi, ve ktere nejde nastavit vlastni ovladani kvuli bugu. Pri zkopceni souboru buttonDataSetup ze starsi FIFY se pro zmenu ani demo nerozjede, pokud nastavite "keyboard only" :-D :-D

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/How-to-Change-of-Controls-FIFA-15-Demo/td-p/3482449
    • jesusek
      Mě zase fascinuje, že FIFU ještě dneska někdo hraje na klávesnici.
      • Veskoslav
        To nic nemění na zpraseném ovládání dema.
  • Prý na kameru natočený teaser God of War 4...no, stejně jsou to záběry o ničem, i kdyby to byla...

to su nejake artworky z ghost of sparta! trááááááááápne *10* *10*
  • Anno 2205

Co jsem četl nejsou tam custom mapy, jen mise - docela zklamání nemyslíte?
  • ucho

Dead Space 2

na steamu konečně klesla cena a je za 2,5 eur (vždy v akci býval za 7,5 eur)
    • nekromant33
      to je fajn, konečně si doplním sbírku z toho origin bundlu *2*
    • Mirror's Edge

Stejně tak Mirror's Edge. Nevím, jestli si mám koupit. Krabicovku jsem si koupil de facto pár dní po vydání. Hru jsem hrál mnohokrát. Teď mám CD opravdu hodně poškrábané a warez se mi stahovat nechce. Že bych si to zase koupil za směšných 2,49 eur na Steamu a konečně našel všechny žluté kufříky? To je rozhodování... Alespoň mám do konce akce 2. června o čem přemýšlet. *15*
      • nekromant33
        No jestli takhle počítáš každou korunu, tak mirrors edge už na steamu byl i za jedno euro několikrát, takže můžeš zkusit čekat. Řekl bych že v letním výprodeji se objeví, točí tam pořád to stejný dokola a mirros edge tam většinou bejvá.
      • za 2.50 není moc o čem přemýšlet..
  • CCP začíná

http://www.own3d.tv/CCPGames/live/307014 zatím zpívají koledu
    • Co.....je to? *4*
      • CCP, vývojáři EVE, udělali firemní fleet a dělají ve hře bordel. :)
  • WhySoSad

Video: Čtrnáctiminutový gameplay záznam z PES 2014.

Stojí za to vynášet vůbec takový video ? Vždyť je tam vidět totální lejno...
  • Timeshock!

Pokud mate radi pinball jako ja tak urcite vite ze Pro Pinball - Timeshock byl nejlepsi pinball v historii vsech pinballu a momentalne kuci pracujou na remaku a pomoct muzete i vy - http://www.kickstarter.com/projects/500643708/pro-pinball-timeshock-the-ultra-edition-0
  • 60 snímků za vteřinu patří u vývoje Battlefield 4 mezi priority.

A to na ukor ceho? Destrukce, fyziky nebo AI?! *11*
    • rancor1223
      Ne úkor čehokoli. 60FPS je pro MP hru zcela zásadní věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit