Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

takže z hack and slash udělají Diablo, jsem si říkal jak chtějí udělat pistolníka https://www.youtube.com/watch?v=UQ5ifGqYWTI

• a co je diablo, kdyz ne hack n slash?

• Pokud se Vám vyhnulo Grand Theft Auto 4 obloukem, máte možnost si ho nyní pořídit na STEAMu se...

hru sem zkousel na zacatku jak to bylo jeste absolutne neoptimalizovany na pc. uz tohle maji vsechno opatchovany? za tech par ecek bych si to totiz dal i s datadiskem
    • ucho
      od vydání mi to jelo parádně...
      • rancor1223
        Mě taky a to na několika compech, včetně těch ne zrovna highend.
    • Jede to o něco líp, ale i tak by to mohlo být mnohem lepší...
  • Poslední den letních velkých slev na Steamu

Tak co jste si koupili?
    • Skyrim, XCOM, Castle Crashers
    • 7 Days to Die, GoG byl výživnější :)
    • Planetary Annihilation, Metro Last Light a Tranzistor...

Plantery Annihilation me bavilo chvilku hrat, u Tranzistoru zatim nevim. Metro Last Light me akorat strasne sere protoze me nenecha skoro vubec hrat a musim porad stat a poslouchat jak mi nekdo neco vypravi.
    • ringmancz
      Gone Home, CoJ: Gunslinger, FC3: Blood Dragon, Dishonored GOTY, System Shock 2
      a k tomu zadarmo Papers, Please, Portal, Lone Survivor

a co je na tom nejlepší, tak jednu hru už jsem dohrál a další rozehrál :)
    • Alice: Madness Returns
      Portal 2

za 0 ,-
    • cities xl platinum, ale ne protože byli ve sleve ale protože jsem chtel, kdo nakupuje ve slevach, prodela
    • Veskoslav
      Batman Origins, Planetary Anihilation, Alice Madnes: Returns, Rayman Legends, Shadowrun Returns, Nether (nedoporučuji, nápad skvělý, ale hra pořád padá) a Betrayer. A díky prodeji karet jsem ušetřil cca 15 euro:)
    • 0,-
    • Syberia 1+2, jinak jsem nakupoval spíš na GoGu.
    • ucho
      Enslaved
      a díky možnosti prodávat sběratelské karty vlastně hra zadáčo, takže spokojenost :)
    • Kozy
      Sám jsem překvapenej že skoro nic, buď už to mám nebo mě to nezajímá.

Takže Brothers, Machine for Pigs a Assetto Corsa a teď ještě zvažuju první sérii WD.
    • Ronox
      Transistor, Brothers, Wolf Among Us, Dragon Age: Origins UE, Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection.

S tím, že Brothers a Wolf Among Us už dohráno ikdyž čekám na poslední epizodu wolfa a Transistor někde v půlce. Letos to bylo pro mě slabší, ale taky možná tím, že to, co jsem chtěl už jsem koupil v posledních dvou summer salech.
  • grinderman

1GB klient pro betaverzi Diablo III je ke stažení. Bez pozvánky do hry Vám však k moc věcem nebude,...

Mohly by opět vzniknout nějaké cracknuté servery, jako loni (nebo už to bylo předloni?) v případě Starcraftu 2.
    • grinderman
      Myslím, samozřejmě cracknuté servery na vyzkoušení té betaverze. Až třetí Diablo vyjde, plánuju ho koupit, ale jelikož beztak opět nebudu vybrán do bety (navzdory tomu, že jsem byl 4 roky předplaitelem WoW), rád bych si ho zkusil alespoň touto formou.
  • Driver: San Francisco vyjde v září, PS3 verze Child of Eden 17. června, Splinter Cell Trilogy HD...

Ja si rikal, kdepak ma Drivera a jak to vypada s Ghost Reconem.... Koukam, ze maji chlapci trosku zpozdeni *5*
  • !!

Konami confirms Ground Zeroes and The Phantom Pain are two different games.
    • ringmancz
      však tu máš už od poledne článek
      • Ve kterym pise ze se jeste nevi jestli to je jedna nebo dve hry
        • ringmancz
          ehm... "řekl, že Ground Zeroes a Phantom Pain jsou dvě separátní hry, přičemž Ground Zeroes bude prolog Phantom Pain"
          • At delam co delam, v tom clanku to nemam
  • Veskoslav

Díky Steame

Fakt moje peněženka netrpí! *10*
    • Kvuli tady tomu chytrackovi jsem mel ban! (2dny) *16* Protoze jsem rekl pravdu a on to nahlasil! *12*
    • Když už neušetříš na steamu nechceš ušetřit aspoň nás od těch tvých keců?
    • Chce to sebekontrolu :)
    • ucho
      zatím v poho, dnes jsem koupil jen toto: http://store.steampowered.com/app/216090?snr=1_8_4__501
  • Skyrim Legendary Edice

Tak konečně to vyšlo komplet na steamu...
    • Pro případné zájemce, česká verze zatím nefunguje, na Steamu nejsou všechny soubory, snad to dají dohromady. Anglická mutace funguje v pohodě.
      • Cosi
        Řekl bych, že bude zas česká lokalizace (rozhodně v prvních měsících) jen pro krabice prodávané u nás. U prodejců na obchodě jsou uváděné české titulky. Než na to bude sleva na steamu, tak nevidím problém.
  • cumpi3

čtenářské recenze

prosím pěkně, jak se z hlavního menu proklikám na čtenářské recenze? Nějak netuším, asi slepota
    • Jack1947
      Schovali je úplně někam do zádele, protože už je nikdo stejně nečte *12*
    • Draken69CZ
      Tady odkaz https://games.tiscali.cz/ctenarske-recenze/ jinak je to vpravo níže mezi tunou reklamy, lehce se to přehlédne.
  • Marllone

Česká republika není mezi zeměmi, kde vyjde Xbox One jako první, v listopadu.

Není trošku drzost vykašlat se na ČR v první vlně když launchová Forza 5 bude předvádět Prahu? Že Beyond asi nevyjde v Somálsku chápu, ale je to stejně trochu paradoxní, že si nezahrajem
    • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit