-
Ha, už mi psali na mail, jestli se nepřidám:)
http://store.steampowered.com/sharing/ -
Hard Reset
Nechápu, proč jsem si to před roky nekoupil. Taková skvělá hra ve svém žánru:-X -
-
Rozhodně ta hra za to stojí a za svoji originálku jsem hodně rád. Ale teď na humble bundle je za solidni peniz s ostatnima fps, které stojí za hřích. Takže neváhej. *5*
-
-
Hard Reset? Ne dekuji, nechci nechytlo mne to predtim a a myslim ze ani by mne nechytla ta vylepsena edice, napad spatnej nebyl, technicke zpracovani a vse ostatni nic moc. )HW nenasytne coz v te edici uz bylo myslim pase ale i tak).
-
-
Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.
Chyba kámo, chyba. Ale už se blíží nový Shadow Warrior od stejných tvůrců a zatím to vypadá na hoooodně povedenou řežbu :) -
-
Proč máš v nadpisu GTA V? Měli by to zde dát co nejdříve 10/10 jinak hrozí zaspamovaní bleskovat informaci o všem možném tykající se právě GTA V. *3*
-
-
Hmmm. Ty jsi mi ale bystrý chlapec. GTA V je mi vcelku ukradené, ale ty si 10/10 zasloužíš, bravo.
-
Pro nedočkavce: Na internet unikají nové záběry z GTA V - např. dvanáctiminutové video či kvalitní screeny.
Stačí se sem dostat kliknutím na nějakou bublinku na hlavní stránce a nadpis je na světě. *3* Je to lehčí než hledat nějaký odkaz "vstup" nebo co to tam je.*5*
Ten zbytek nějak nechápu. *15* -
Nauč se česky, retoši.
-
To se obcas stane, zachovej paniku!
https://www.youtube.com/watch?v=SD5A46QfTCI
-
-
-
-
Humble Bundle Monthly
som nový v nákupoch hier, môže mi niekto poradiť? ako funguje Humble Bundle Monthly? Teraz zaplatím 12 dolárov, okamžite dostanem TW:Warhammer a na konci mesiaca ďalších 6 hier, ktoré sú skryté. hry mi ostávajú, predplatné sa automaticky nepredĺži, nie je v tom žiaden háčik. alebo ako to je?
Vopred ďakujem za reakcie a pomoc -
-
Funguje to tak, že jakmile zaplatíš měsíční Humble (1 měsíc, 3 měsíce, 6 měsíců nebo 12 měsíců), tak získáš hlavní kód na hru ihned. Zbylé dostaneš až po odhalení a ukončení daného měsíce. Takže pokud chceš hrát teď hned TW, kód dostaneš. Ostatní hry jsou utajené a překvapení:)
Jinak já jedu na měsíční bázi, kdy to musíš potvrdit, že tento měsíc chceš. Nevím, jak to bylo předtím. -
-
chcem len tento jeden mesiac (zatiaľ). takže teraz zaplatím a je nutné potom nejak sledovať čas, prípadne sa hneď odhlásiť, aby mi nestrhli ďalší mesiac, ako píše predator2 vyššie?
vďaka za pomoc *4* -
-
kvůli tomuhle je FAQ
You're billed $12 at the time you subscribe. With that payment, you unlock one game immediately to start playing now! Since you already paid for your first bundle, you'll get the coming Humble Monthly bundle when it's released on the first Friday of the month. After that, you will be automatically billed around seven days before each new bundle. You can also pay early to unlock one of next month's games!
For example: If you were to sign up on October 10th, you'd pay $12 immediately. This payment would unlock the early-access title, and your first bundle of games when it's released on November 6th. You wouldn't be billed again until seven days before the next bundle is released on the first Friday of December.
How do I cancel?
You can cancel your membership at any time, but you’ll need to cancel at least a week before new content unlocks to avoid subscribing and paying for the next month.
ust head to the Account Settings page, then click "Cancel my subscription"
Your membership will be cancelled, and you won’t be charged for future months. All the bundles you’ve already received are yours to keep.
-
-
-
Mám pocit, že by se ti peníze za měsíc strhly zase, ale není problém ho kdykoli zrušit. Když si zaplatíš jiný humble budle, dostaneš na ten monthly 10 % slevu, takže platíš 10,8 + to, co jsi dal za ten normální bundle.
-
-
podobne som to pochopil z popisu aj ja, preto si to chcem overiť. chcem len tento jeden mesiac (zatiaľ).
vďaka, pomohol si
-
-
-
Soutěž
Ahoj, kdy bude vyhlášení soutěže o Assassins Creed Bratrstvo? -
The Cat Lady pro smelinare
https://www.humblebundle.com/gift?key=W6ETRbaa6dBPz6TN -
-
Díky
-
-
VaatiVidya
Ten plagiátor už má celou hru nebo jak to je? Teda spíš má povoleno streamovat celou hru? -
-
Co vim, tak youtubeři z Austálie to hráli zhruba dvojnásobnou dobu než na tom eventu v SF.
-
-
Orcs must die Unchained -CLOSED BETA dojmy
Klasická komornější verze moby, se všemi klady i zápory... třeba to že bud se mi to zdá nebo to je fakt náročné. To ta grafika za moc nestojí jinak je to hodně p2p možná tedy pokud by to záviselo na koupi postav. Ty mají taky své - jo a hroty jiné pasti zůstaly... jinak je to pvp MOBA no. Co na to říct asi ten kdo nemá rád moba hry tak ho to moc nebude bavit.
Každá postava má svá specifika a podle toho taky zastává funkci, kupodivu ani nevadí když někdo "feeduje" hlavní je prorazit všechny brány až do hradu. Tam to je konečná jo a taky zabít nebo asistovat při hodně zabití. Pak jsou tam miniony kteří se liší levelem jsou silnější a pak taky kapitáni (champs) ty fungují taky dobře pokud prorazí veškerou obranu.
Né není to P2p nemusí se platit ani flok... možná. Hlavně to moc lidí nehraje. Málo beta invites. Časem přibude určitě více... a já se aspon naučím hrát. Např je dobrej i Coop do lvl 10. Proti botům. -
Majitelé Xbox One se zlatým Xbox Live členstvím budou mít přístup ke službě Games for Gold, která nabízí...
Pokud se za členství platí tak slovíčko Zdarma mi přijde poněkud nesmyslné. -
-
Platis za clenstvi, jeho funkce a online hrani. Ne za ty hry.
-
-
Neboj, platis i za ty hry, i kdyz se tvari, ze tomu tak neni. Nebo vazne veris, ze ti dneska nekdo da neco zadarmo?
-
-
-
Sběratelka Skyrimu je velká
Fotka krabice sběratelské edice Skyrimu. Je to macek *1*
http://cdnstatic.bethsoft.com/bethblog.com/wp-content/uploads/2011/09/cebox.jpg
Jestli to tu už někde bylo, tak se omlouvám. -
-
:) Dostaneš X360 zdarma :D
-
-
GTX 1070
Je to doma! *14* -
-
Pěkný, užij si ji ve zdravý :D
-
Sakra že bych si zvedl místní status a koupil 1080?!? Tu tady ještě nikdo nepostoval hmm hmm :P
-
-
Takovou? https://ctrlv.cz/r6pz *3*
-
-
To se nepočítá to by mohla být i 980Ti a trochu si to tam porovnej vypadá to otřesně.
-
-
Ne, nemohla, vypadá jinak. :-)
Rovnat to nebudu, vnitřek skříně nemám od koukání a navíc se mi to líp poskládat nepovedlo, protože dva vodníci s tuhýma hadicema... -
-
Teď se fakt stydím :-D
-
Dej to přerovnat mně, já mám na to vyloženě úchylku :)
Tohle jsem třeba dělal pro jednu účetní posledně a to to logicky nemá průhlednou bočnici :)
http://i.imgur.com/RbGyugP.jpg -
Určitě by to někdo poŕádkumilovný nebo systematický udělal lépe, to nepopírám, stejně jako mini-itx desku, která byla původně myšlená do malého PC s AMD R9 380 mini, ale upgrade se týkal pouze skříně a grafiky, takže takhle to dopadlo.
Ne, na CPU je cooler master 120 (grafika je "vše v jednom" řešení od MSI a Corsairu, nejsem dostatečně šikovný, abych si vodníky dělal sám), jen jsem z něj vyhodil hučící větrák a dal místo něj noctuu. -
No dobře uznávám, ale chtělo to hodně porovnávání. To je micro ATX MB a ten vodník na CPU je ten samej co je na GPU? Tak na koukání to není přesto by to nějakou formu mít mohlo, třeba ten kabel mezi hadičkama od GPU nebo ten napájecí kabel tahanej přes GPU brrr
-
-
-
-
-