Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdy jste naposledi zapli PC???

Hrajete či zapínate herní PC v těchto vedrech? Já někdy v červnu, když jsem hrál W3. Od té doby jen párkrát Rocket League na PS4, ta nevytopí místnost jak PC...
    • Keyz
      Co to je za hovadinu?

Herní PC v těchto vedrech...Herní PC přece netopí. Dnes CPU a GPU topí prd. Jako konzole.
      Pouze ty OC herní PC topí hodně.

Dokonce i konzole bude topit více, protože tam nejde měnit lehce chlazení za nějaké o hodně lepší...
    • ucho
      Já PC nevypínám. Aspoň doma nemusím topit.
    • Každý den, a většinou ho mám zapnutý od rána až do večera. Ono to asi nebude zas takový problém. To vedro je sice pocitově nepříjemné, ale máš to jen nějakých 10-15°C nad běžnou pokojovou teplotou, takže pokud nemáš běžně problémy s chlazením, není se moc čeho bát. I když vím, že jsou i tací, kterým stačí chladit na 85°C a začnou se starat až když skříň začne doutnat.
      • já se nebojím o PC, ale pokoj. PC ohřívá pokoj dosti nechutně, už tak je to na hraně žití...
      • Jack1947
        Pokud nemají pojistku která jim to celé shodí při přehřívání tak asi ano...
        • To se dá snadno nastavit v BIOSu.
    • jakubc
      Doma 23-24 (bez klimy), když jede PC tak i 25, takže pohoda a u hraní se i příjemně zchladím. :-)
      • kde jako žiješ? 23-24. Přejiždím z Brna do jiného města a v Brně máme byt v historické budově a jsou tam velké, vysoké a tlusté zdi a přece je tam vedro, jako prase. To by mě zajímalo, kde žiješ...
        • jakubc
          Je to stará budova se silnými zdmi, v přízemí, svítí tam jen pár hodin dopoledne. Navíc jsou tam kolem sklepy, které to po zbytek dne chladí. :-)
          (Brno)
        • Erien
          ve sklepě *1*
          • Jack1947
            U nás ne, tam je teplo stále asi tak nejteplější místnost nezávisle na počasí a období. *12*
          • + *15*
    • Jojo, je to sila. V mistnosti jsem mel v patek 37C, CPU bylo kolem ~55C a grafika kolem ~80C.
      Ale co je dulezita poznamka - vsechny fans (vcetne GPU) jsem mel rucne na 100% a uplne tiche PC nebylo, o silenem vedru co se linulo zpod stolu snad ani nemluvit. Ale DeusEX: HR DC za to stoji ;D
    • Jack1947
      Nevypínám ho ani v zimě, takže co myslíš akorát... ted mám odkloprenou postraní case asi tak zůstane... jinak se mi přehřívá cpu.

Chladím se větrákem z dob sovětsko-komunisitických ale bez něj bych to fakt nevydržel asi... a beztak doma "příjemných" 29,5˝°( nebo možná 30 fůůůj *11* *12* )
    • Lukass
      Vcera chvilku War Thunder, ale ani em to v tom vedru nebavi, zachvilu ej clovek zlite a muze jit do sprchy. Prijdu z prace a nic nedelam, ani nehraju :-)
    • my vetrame pres noc, pres den stahnute žaluzie, takže vevnitr krasnych 24 stupnu bez klimatizace. PC zapnute protože venku se stejne neda nic delat. ale nehraju protože vychazi same kraviny akorat koukam YT
    • Ja herni PC nezapinam protoze ho obycejne ani nevypinam. Jinak na nem hraju uplne normalne.
      • normálně? V těchto vedrech je komponenty tak o 20 stupnu na tom hůře. Obdivuji všechny, kdo sedí u PC a mastí hry. *15* *15* *15*
  • MickeyMutant

CD Projekt RED chce být jedním ze tří nejlepších videoherních vývojářských studií na světě.

CD Projektu se daří nad očekávání a nechystá jen Cyberpunk 2077

To je text Adama Homoly z 11. března (obsahuje odkazovaný dokument plus další podrobnosti). Zkus se, bleskaři, někdy mrknout na Games.cz. Občas jsou tam bezva články.
    • braveman
      Přímo v článku se však Adam o tomto nezmínil. Od 11. března jsem průměrně denně napsal 20 bleskovek, nebylo tedy pro některé zprávy mnoho prostoru a jelikož informačně "nehořely", ale zdály se zajímavé, nechal jsem je na méně úrodnou chvilku.
  • Jack1947

Starbreeze, vydavatel průšvihu Overkill's The Walking Dead, přišel o licenci na Živé mrtvé.

Aby ne vždyt ani neumí vymyslet nic originálního🤮

• Jack1947

Potvrzeno: DLC pro WiiU verzi Assassin's Creed IV nevyjde.

Ja netusil , ze vubec AC bude na wiiu natoz DLC *8* . Vypada to ze se zacina nintendo vazne pochlapovat. *4*
  • rise of the tomb raider

koupeno, mám tu placku na stole, jen co dojdu domů, jdu to instalovat... can't wait (jestli mi to půjde aspoň na high :)
    • nepude, chce to neco lepsiho nez 960gtx *5*
      • mám HD 7950, nevím, čemu to odpovídá po přejmenovávání na Rčíslo, a už vůbec nevím, čemu to odpovídá v nVidiích :)
  • ucho

Vyšel PS4 Pro a Xbox One X patch (v1.02) pro The Evil Within. Na PS4 Pro běží hra v rozlišení 1260p, Xbox One X nabízí 1800p.

The Evil Within 2
    • braveman
      Díky za upozornění.
  • Izmæl

BioShock Infinite znovu odložen.

Ještě že jen o měsíc. http://aol.it/TOreVp
  • Veskoslav

W3

Tak já jsem se v Zaklínači dostal zatím na 60 hodin. Mám sice "3. část" hlavní příběhové linie, tedy 3. hlavní úkol už splněný, ale ten zbytek. No polovina mapy svítí otazníčky, druhá polovina je pro mě nepřístupná, protože valit do gryfa s levelem 21 a on má 35 je stejně skvělé jako se snažit příborovým nožem přeseknout ocelové lano o tloušťce dva metry.

Svět je fakt parádní a rozlehlý. Věci, co jsem zatím vytvořil a splnil docela změnili ráz nejenom, co se týče postav a okolí, jak Vás vnímá, ale i pár staveb se tak trochu změnilo díky mému přičinění. Už teď mám dilema minimálně u 5 podle mě dost důležitých rozhodnutí a fakt mě zajímá, jak se to celé vůbec vyvine. Všem co začínají úplně od začátku, tak doporučuji to narvat prvně do 1. fáze znamení Axie a mít to na 3/3. Usnadní Vám to spoustu rozhovorů a usnadní spoustu situací. Za mě asi nejlepší RPG, co jsem kdy hrál. Málokdy se mi u hry stalo, že jsem musel hodně přemýšlet, co vybrat, jak se zachovat a jaký to bude mít pozdější vliv na moji postavu a svět okolo.

Edit: Přeji hezký večer můj osobní klikači:)
    • Dá se někde ve hře zjistit kolik hodin mám odehráno? Jo a taky cpu body do axie a ještě do quenu. Quen mi už několikrát zachránil život, hlavně to alternativní použití, které ti vytvoří aktivní štít. Axie je co se týče těch dialogů k nezaplacení.
      • Veskoslav
        Jak psal kolega, Galaxy ti ukáže odehraný čas hry, když si najedeš ve své knihovně na W3 a rozklikneš ji.
      • ve hře ne, ale loguje to Galaxy... (wink)
  • jindra.veliky

BF3 na warezu

konecne se da stahnout battlefield 3 *14*
    • Stažená kopie disku Battlefield 3 Ti je stejně sama o sobě úplně, ale úplně k ničemu...
      Počkej si raději na tohle: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/312910_10150356100259250_239659089249_8045064_1245091309_n.jpg
      • Jazz
        Eh
    • Sony oznámilo plány na listopadové vydání setu PS3 klávesnice (o dvanácti tlačítkách) a myši,...

Myslim, ze jsme na hernim webu. Tento pripevek by mel byt okamzite smazan a dotycny uzivatel by mel dostat banana.
      • jindra.veliky
        myslis ze to redakce ktera dava tyto informace do bloskovej porad udela? *8*
    • Jazz
      Hodně štěstí s hraním dementního SP, o debila míň na MP.
      • jindra.veliky
        ono je nejaky pravidlo ze kdyz zapnu SP tak pak nemuzu hrat MP? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • MidnighT91
          A jak přesně chceš v pirátské verzi hrát MP...
          • jindra.veliky
            zaprvy ty chytraku po mp to stejne ted nepujde a zadruhy kdo rika ze si to nekoupim? fakt rtardi tady
            • Ty trpis nejakym komplexem?Protoze tvoje prispevky tady na tiscali ,co jsem mel moznost cist, by tomu i nasvedcovaly.
            • Musíš psát česky, ne jako retardovaný ;)
            • MidnighT91
              Tebe asi moc lidí rádo nemá co ??? jestly se takovým způsobm vyjadřuješ i k lidem ve svým okolí tak to teda potěš prd*l ale nevím kdo je tu retardov*nej... (Retardo*anej je zakázané slovo ? Vážně ??)
  • Blood and Burning

Vyšel Blood pack do Attila total war
    • Jsem na to zvedav. Akorat platit za takovyhle dlc...
      • ja to treba zaplatil penezma ze steam karet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit