Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fallout 4 - Čeština (Beta)

https://prekladyher.github.io/fallout4-cestina/
  • Draken69CZ

Video: Sony radí co dělat, pokud máte problémy s vysouváním mechaniky v PS4.

Ups, to brzo, kdyby tam raději dali mechanický čudlítko.
    • Dr.FlyHack
      Stejně pravděpodobně ohlásí do vánoc slim-ku . . .
      • ucho
        tomu moc nevěřím, tohle už slimovatěji udělat snad nejde. neříkám, že by nemohla být další revize, ale spíš bych si tipl, že ne. po ps3 už mají víc zkušeností.
      • Draken69CZ
        Za to bych byl rád a na podzim, pokud zbytečně nezvednou cenu, bych do ní šel, ale myslím že na to si počkáme už takhle ta konzole není nijak velká to dřív tu bude Xko ve slimu.
        • Dr.FlyHack
          Njn, ale je fakt že VHSOne to potřebuje.
  • Připomeňte si, jak mělo BioShock Infinite vypadat ještě vroce 2010.

Počkať táto hra už takto dobre nevyzera ako na tomto videu, alebo v com je pes zakopany?
    • MidnighT91
      Hra vypadá stejně a je moc dobrá ale není v ní ani jediná scéna, co vidíš v tomhle videu...
  • Asi nikoho nebudete vysílat na Dreamhack, co?
  • Lukyz

Tento týden se majitelé The Witcher 3 mohou těšit na bezplatné DLC nabízející nový quest a alternativní vzhled pro Yennefer.

Bleskaři, dneska dopo už to vyšlo *2*
    BTW kdo teď vůbec obstarává tu nevděčnou roli bleskaře?
    • braveman
      Pořád já ;)
      Jinak tu zprávu, jak už zmínil redis, jsem nahazoval ještě předtím, než to vyšlo a nečekal jsem, že je vydají tak brzy po ohlášení.
    • Tak třeba tahle zpráva byla zařazena při oznámení DLC a čekalo se až přijde na řadu. Pochybuju, že bleskař každou zprávu vkládá do systému po jedné...
  • Matt Siegfried dosáhl padesátého levelu v Borderlands 2 za 43 hodin, 14 minut a 23 sekund.

docela slabé
  • jindra.veliky

Svátek

Hadejte kdo ma dneska svatek? *14*
    • Amylee.Anderson
      Vzpomněla jsem si na tebe :D
      • jindra.veliky
        kdyz si dostala hlad? *15*
        • Amylee.Anderson
          Ne, ale díky za tip, to mi zkazí chuť :)
    • Inquisitor
      Kdo?
    • http://www.stream.cz/video/108213-kalendar-misi-a-risi-jindrich - si kabrňák Jindro, všechno nejlepší! *5*
  • MishKonn

Sefton Hill z Rocksteady Studios předvedl Batman: Arkham City v pořadu Late Night with Jimmy Fallon.

Jimmy's the MAN! :))) Haha, dobře si to povodil.
  • zx_spektrum

Valve vydalo další patch do Team Fortress 2, problémy s padáním hry však stále úplně nevyřešil.

A že mi nic nepadá a nepadalo už od updatu? A spoustě dalších známých taky ne. No ale myslím, že je čas na TF3, ne proto, že by bylo něco špatného ale TF2 jak je teď je prostě mnohokrát oplácaný základ a nová hra by mohla mít přepsaný kód od základu.
    • Copak nevíš že ve Valve neumí počítat do tří? :D
      • Třeba se to naučí s příští generací konzolí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit