-
Fallout 4 - Čeština (Beta)
https://prekladyher.github.io/fallout4-cestina/ -
Video: Sony radí co dělat, pokud máte problémy s vysouváním mechaniky v PS4.
Ups, to brzo, kdyby tam raději dali mechanický čudlítko. -
-
Stejně pravděpodobně ohlásí do vánoc slim-ku . . .
-
-
tomu moc nevěřím, tohle už slimovatěji udělat snad nejde. neříkám, že by nemohla být další revize, ale spíš bych si tipl, že ne. po ps3 už mají víc zkušeností.
-
Za to bych byl rád a na podzim, pokud zbytečně nezvednou cenu, bych do ní šel, ale myslím že na to si počkáme už takhle ta konzole není nijak velká to dřív tu bude Xko ve slimu.
-
-
Njn, ale je fakt že VHSOne to potřebuje.
-
-
-
-
Připomeňte si, jak mělo BioShock Infinite vypadat ještě vroce 2010.
Počkať táto hra už takto dobre nevyzera ako na tomto videu, alebo v com je pes zakopany? -
-
Hra vypadá stejně a je moc dobrá ale není v ní ani jediná scéna, co vidíš v tomhle videu...
-
-
Asi nikoho nebudete vysílat na Dreamhack, co?
-
Tento týden se majitelé The Witcher 3 mohou těšit na bezplatné DLC nabízející nový quest a alternativní vzhled pro Yennefer.
Bleskaři, dneska dopo už to vyšlo *2*
BTW kdo teď vůbec obstarává tu nevděčnou roli bleskaře? -
-
Pořád já ;)
Jinak tu zprávu, jak už zmínil redis, jsem nahazoval ještě předtím, než to vyšlo a nečekal jsem, že je vydají tak brzy po ohlášení. -
Tak třeba tahle zpráva byla zařazena při oznámení DLC a čekalo se až přijde na řadu. Pochybuju, že bleskař každou zprávu vkládá do systému po jedné...
-
-
Matt Siegfried dosáhl padesátého levelu v Borderlands 2 za 43 hodin, 14 minut a 23 sekund.
docela slabé -
Svátek
Hadejte kdo ma dneska svatek? *14* -
-
Vzpomněla jsem si na tebe :D
-
-
kdyz si dostala hlad? *15*
-
-
Ne, ale díky za tip, to mi zkazí chuť :)
-
-
-
Kdo?
-
http://www.stream.cz/video/108213-kalendar-misi-a-risi-jindrich - si kabrňák Jindro, všechno nejlepší! *5*
-
-
Sefton Hill z Rocksteady Studios předvedl Batman: Arkham City v pořadu Late Night with Jimmy Fallon.
Jimmy's the MAN! :))) Haha, dobře si to povodil. -
Valve vydalo další patch do Team Fortress 2, problémy s padáním hry však stále úplně nevyřešil.
A že mi nic nepadá a nepadalo už od updatu? A spoustě dalších známých taky ne. No ale myslím, že je čas na TF3, ne proto, že by bylo něco špatného ale TF2 jak je teď je prostě mnohokrát oplácaný základ a nová hra by mohla mít přepsaný kód od základu. -
-
Copak nevíš že ve Valve neumí počítat do tří? :D
-
-
Třeba se to naučí s příští generací konzolí :)
-
-