-
hledám
Ahoj. Hledám jednu hru, kterou jsem hrával na střední, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na jméno. Svět byl myslím po jaderné válce a začínalo se s jednou postavou. Vše se ovládalo z ptačí perspektivy a postupně jste měli těžší a těží úkoly, ale přibývalo i postav, které jste ovládali a každá z nich měla určitou specializaci. Společnost ovládaly náboženské frakce a mělo se postupně zjistit, co se vlastně stalo. Díky za každou radu -
-
Hele a nebylo to tohle?
http://games.tiscali.cz/recenze/soldiers-of-anarchy-recenze-50932
Ta šestka mě mrzí, skvělá hra. -
-
yeeeeees! díky chlape!
-
To je BOMBA hra, ještě tu mam originální cd :D
-
-
Napadá mě Restricted Area, ale jen tipuju...
-
-
taky ne. něco s horší grafikou. vždycky na začátku mise jsi se mohl v hangáru připravit, všechny vyzbrojit a vzít si jenom určí počet lidí. když jsi někoho zabil, tak jsi mu musel sebrat munici, aby jsi měl s čím střílet a daly se krást i tanky a letadla. hru jsem nedohrál, takže nevím, jak to skončí, ale bylo to dost rozvětvené a každý tah měl důsledek na tom, co se stane potom a jaká bude další mise.
-
-
A nebyla ta hra jednou jako příloha ke Score? Byla plně ve 3D? Militaristicky laděná? S editorem misí?
-
-
The Fall: Last Days of Gaia
-
-
Ufo ?
-
podle pribehu to gorky17 nebude, ale zni to zajimave, jsem zvedavej, co z toho vyleze *5*
-
-
-
Napadá mě akorát Fallout.
-
-
Díky :) ale není to ono... něco podobného jako Fallout1 a mám pocit, že to byla česká hra
-
-
-
trapnej steam už zas nejede?
ještě že jsem si nakoupil dneska na GOGu, aspoň mám co hrát... -
-
Ale jede
-
-
před chvílí nejel... a před pár dny taky ne... wtf?
-
-
Jo včera, dneska o ničem nevim.
-
-
-
-
Shánítě pro někoho hru, kterou mu chcete dát jako vánoční dárek? Nechte se inspirovat.
Indie Royale : the XMAS BUNDLE was launched ... http://www.indieroyale.com/
x The Blackwell Trilogy: Remastered
x Eets
x Dino D-Day
x The Oil Blue -
Indie Royale je tu se Summer Bundle ...
Popravdě z toho všeho co nabízí mne zaujal jen bonus ( a to stejně je F2P RTS kterou jsem už zahlédl i jinde) a Audio .... Třeba se tu ale nějaký vyznavač levitujících asijských superhrdinů najde . -
Electronic Arts se pochlubili záběry z multiplayeru Battlefieldu 4 na Ultra detaily.
Moc pěkný až na tu fuj kamufláž na zbraň. -
-
Kdybych mohl, tak si dám fialovou.
-
-
Minecraft
poslyšte najde se tu někdo kdo to hraje přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, černá obrazovka a pád na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma... -
-
Tohle je problém se samotnou hrou (klientem, ne serverem), nikoliv s Hamachi. Aktualizoval bych Javu, smazal bych .minecraft složku (stáhne se znova, je v %appdata%).
-
-
oboje jsem udělal vyzkoušel jsem asi osm různejch ovladačů na grafiku, java přeinstalovaná, pustil jsem do ní víc ram, minecraft několikrát přeinstalovanej ( všechny verze ) .minecraft taky několikrát smazanej a obnovenej, a dokonce jsem postahoval i nějakej ten fix prostě nic nefunguje jedinej minecraft co mu jede je ten v browseru...
-
-
Jestli jede ten v Browseru (ne Classic), tak je něco špatně s tím exe launcherem. Na webu minecraftu je ke stažení alternativní launcher, ať zkusí ten...
-
-
Páni tak celou dobu jsem to pouštěl přez exáč ale kdiž jsem to spustil přez .jar tak to jede..
-
-
-
-
Zkus rozjet server z jiného počítače než hru. Mě to takhle šlo přes Bukkit i Hamachi.
-
-
Bethesda oznámila více než dvacet milionů prodaných kopií The Elder Scrolls V: Skyrim.
Jak je to možné? Vždyt většina zdejších diskutujících tuto hru nenávidí a všude slyším, jak je špatná. A ejhle, ono se jí prodá 20 milionů. To asi Vávru trefí šlak! ;-) -
-
Jasně, takže nepodporujte dobré hry nákupem, protože jak se jich prodá moc, je to špatně, pro "casual" hráče a je to blbost..
-
Žerta h*vna! Miliony much se nemůžou mýlit *3*
Nehrál jsem, nemůžu soudit... -
A taky se prodají tuny zlevněného pseudomásla, to musí být kvalita, hned běží taky pro pár kousků
-
-
Jo a jinak já si opravdu vybírám, co koupím a za kvalitu si rád připlatím. Například pro máslo si chodím do farmářské prodejny, sice stojíé 3x tolik co to "máslo" ve slevách supermáketů, ale dokud si můžu dovolit připlatit, rád to udělám. Hry jsou na mě celkem drahý, takže si můžu dovolit koupit tak max 1-2 do měsíce (jó kdybych nechodil ven pařit, mohl bych si jich dovolit daleko víc, ale stejně bych nestíhal hrát), a proto si vybírám kvalit a to si myslím, že například Skyrim je. A ještě přileju olej do ohně - mě se dokonce líbíla i Mafia 2..
-
-
-
Epic Games kutí nový projekt, na kterém spolupracuje hlavní designér Prototype. Více info během...
Jó, kdyby začali porjektovat homeworld 3. To by bylo EPIC! -
-
Studio Massive (World in Conflict) pracuje na nové Assassin's Creed hře. Vzejde z toho multiplayrová...
Jj ten mi moc chybi. Nedavno jsem si dal znovu dvojku a znovu me to vtahlo! Super hra... -
Jo Homeworld byl nezapomenutelnej. Nevím jestli to byla první hra totohle typu, ale všechny ostatní už byly jen laciný kopie. V tomhle si myslím je homeworld nepřekonanej, jen škoda že není žádná jiná a novější hra tohohle typu s odpovídající kvalitou. *7*
-
-
Darksides III - prezentují první Gameplay
Darksiders III s Fury jako jezdcem se drží stylizovaného zasazení předchozích dílo a hratelnost inovuje v minia-turistických krůčkách v lepším grafickém kabátku než remasrtery, ale jedná se o pre-alfu. Game play zde - https://www.youtube.com/watch?v=pk_D2NSdOvA -
-
někdy by si studia měla ujasnit co znamená pre-alpha....
-
Ty vlájící vlasy to má symbolizovat zuřivost? *7*
Jinak aby se ten gameplay plný akrobacie a sekání bičíkem zachvíly neomrzel ( jestli to má bejt jediná zbran teda). -
-
Typuji že tam udělej jak v Souls caliber a snad i v tom Princovi že ten bič půjde spojit na meč. Pak by se to zas neomrzelo už by to byly dvě zbraně.
edit: koukl jsem se na to ještě jednou vypadá že na zádech má nějakou skládací zbraň -
-
V to silně doufám *4*
-
-
-
-
Nexus:Jupiter Incident
Ma nekdo tuseni ci to spustim ve W7? Marne se to snazim nainstalovat z original CD, ale porad to rve o 32bit knihovnu. -
-
Zkus instalaci spustit v režimu kompatibility (pravý klik na inszalaci - vlastnosti - kompatibilita - win XP)
-
-
Tak to jsem zkousel, ale instalaci me to nespusti...
*16*
-
-