-
PC sestava
Zdravím PC maniaky, poprosil bych o malou radu/tipy. Potřeboval bych složit nějakou sestavu do cca 15 000 Kč, tak aby se na ni dalo obstojně hrát i za 5 let ve slušné kvalitě. Díky moc -
-
Mrkni sem. Tady se za chvíli akorát rozpoutá bitva zelených proti rudým *1*
-
-
Díky za tip :) Mě je celkem jedno jestli to bude ta či ona značka procesoru, grafiky apod. Zajímá mě výstup, ne kdo ho zařídí *1*
-
-
a potřebuješ úplně všechno nebo máš třeba skříň a disk?
-
-
Jelikož je to staré cca 5 let, tak je tipuju zbytečné to použít pro nové PC.
-
-
-
-
-
Tak dnes od 19:00 to má údajně začít. No uvidíme.
-
-
Už se to tam sype *1*
-
údajně ?
Promiň, ale midweek deal nekončí v 10 AM PST jen tak "náhodou". -
-
To jistě, ale tu náhodu stále 100% vyloučit nelze. Pravda se ukáže dnes večer. Jediný problém je, že se moje debetka klepe strachy v rohu místnosti.
-
-
Steam? To doufam, doufal jsem ze uz to ted bude *9*
-
-
Jako kdy teď..myslíš jako po obědě?nejdříve musí skončit Midweek mad. a denní akce.
-
-
-
Evolution Studios - konec
http://gematsu.com/2016/03/sony-closes-driveclub-developer-evolution-studios -
Maximální detaily ve hře Battlefield 3 pořádně otestovaly jedenáct grafikých karet od firem...
ltt, ale zahram na plne :) -
Pokud by se Sackboy připojil k Temné straně, už víme, jak by zhruba vypadal.
Má tam toho víc, mě se hodně líbí tento Terminátor: http://sadecekaan.deviantart.com/gallery/#/d1wo7ta -
-
Vypadá jak Lukáš Grygar *1*
-
-
První patch pro Killzone: Mercenary je 1.2GB veliký, celková velikost hry tak nabobtná na 4.5GB.
1.2 GB - peknej macek *1* -
-
Vidim, ze jste se zamerili na to nejdulezitejsi ... carka nebo tecka - to je oc tu bezi *1*
-
takže my už přejímáme i cizí psaní desetinný tečky místo čárky?
-
-
A neni to jedno? *7*
-
-
Hloupému možná jo, tečka je totiž blbina v českém jazyce.
-
-
Vzhledem k tomu, ze se plno materialu (v ramci ruznych oboru) prebira z anglickeho jazyka a spousty vypocetnich a modelovacich programu jsou v anglictine a tudiz i vystup a vstup v anglickem formatu, tak mi v dnesni dobe zamena desetine carky za tecku neprijde jako takova tragedie.
Chapu, ze to v nekterych situacich muze mast, ale zrovna u tohoto konretniho prispevku je asi kazdemu jasne, o cem je rec.
-
-
-
-
-
Hideo Kojima předpokládá, že v budoucnu zmizí termín videohra - hry, hudba a filmy se sloučí...
Zajímavá myšlenka -
-
No z toho clanku uplne nechapu jak presne to myslel, ale urcite bych to nebral doslova.
Minimalne hudba proste musi (a BUDE) existovat oddelene, to je snad jasny.
A i filmy, ktery staci jen pustit a sledovat, budou urcite porad pro vetsinu lidi lepsi volba, nez interaktivni hra.
Dr.Crook predpovida, ze ke skutecnemu propojeni her a filmu dojde nejdrive za nekolik generaci. A i tak bude porad existovat film jako takovej.
Docela by me zajimalo, co presne tim chtel rict. Takhle mi to zni jako kardinalni hovadina.
-
-
Potvrzeno: Alien Isolation nabídne podporu Oculus Rift (helma pro virtuální realitu).
....A opravdu to bude helma ?;) -
-
Ještě dvě generace a bude to helma s protistřepinovým účinkem.
-
-
Gran Turismo 6 na PS3 ještě letos potvrzeno...
-
wildlands
Ahoj nemá někdo pozvánku do GR:Wildlands na PC ? -
-
Ahoj, nemá.
-