Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze by konec ME3 byl prece jen promyslen uz od prvniho dilu?

http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/29/mass-effect-3-ending-hinted-at-by-mass-effect-1-after-all/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+%28Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS%29
    Posudte sami....
    • Pravděpodobně do hry tímhle způsobem naházeli spoustu nápadů, z nichž by se dalo něco vykřesat. Z konce jedničky je celkem očividný, že Bioware sami neměli ponětí, jak to nakonec vyřešej, navíc později to chtěli ukončit tak, jak hintoval ME2 (nějaká ta umírající hvězda a šaškování okolo). Ten bulshit s holografickým bohem udělali až pár měsíců před dokončením trojky.
  • nevíte o nějaký stránce kde mi řeknou jakou mám hodnotu inventáře na steamu?
    • https://steamdb.info/calculator/
      • SalemCZ
        tam nezjistim cenu v inventáři, ale v knihovně, já chtěl vědět jenom jestli v těch věcech mám prachy na Steam Conteroler, jelikož mi odešel normální gamepad
    • máš 0....
  • Chystá se nová indie hra pro X360 s názvem PewPewPewPewPewPewPewPewPewPew. Vše, co budete ke hraní...

Ono to kupodivu vypadá velice zábavně. *2*
  • Keyz

*15* Rockstar

http://steamcommunity.com/games/271590/announcements/detail/190617144670191197
  • Malleth

Příští rok vyjde (další) plnohodnotné pokračování herní série Assassin's Creed.

Už zase? Aby to nedopadlo jak se sonicem.
    • Taky se toho trochu bojim. V te prezentaci se UBI odvolaval na Kotaku, ktere je chvalilo za schopnost vydavat plnohodnotnou hru kazdy rok. To je sice hezke, ale aby to i vydrzelo. Je sice pravda, ze treba na AC:B se zacalo pracovat uz nekolik mesicu pred vydanim AC:2, takze ta hra mela zhruba 1.5 roku ve vyvoji, coz je pri velikosti UBI Montreal idealni. Ale souhlasim, aby to nezazdili jako COD. Jak jsem psal nize. Dokud budou do hry pridavat nove mechaniky, tak jsem spokojen.
      • zx_spektrum

Sotva jedno Call of Duty vyšlo, další (na příští rok) bylo ohlášeno.

Proč by do hry měli pořád přidávat nové mechaniky? Aby to nakonec bylo přeplácano ad absurdum? Mě by celkem stačil stejně kvalitní titul, drobné vylepšení a dobrý příběh...
        • Takhle ... nechci aby z AC byla nejaka preplacanina. Vem si ale, ze pokud tam budou jen drobna vylepseni, nekterym hracum to nemusi byt dost.

Co ja myslim temi novymi mechanikami. V AC:R predelali system souboju, kdy budes opravdu ovladat kazdou ruku zvlast, takze si muzes do kazde ruky nastavit svou oblibenou zbran. Dale novy system prepravy po meste pomoci lan.
          Nebo v AC:B: moznost vjet s konem do mesta. Nebo bratrstvo jako takove. ACII je samo o sobe prikladem povedeneho pokracovani co se tyce vylepseni hernich mechanik. Navic DLC Bonfire of Vanities pridal "odpruzene plosiny" ktere pridaly novy rozmer do parkour stylu.
          Proste, rad bych aby herni mechaniky, ktere bud v predchozim dile nebyly, nebo byly nedotazene v dalsim dile vysperkovali k dokonalosti, a pridali treba par novinek. Ne moc. Jedna, dve v pohode staci.
          • Ano, přesto se jednou dostaneš do bodu, kdy je všechno fajn a zlepšovat můžeš akorát grafiku. A příběh. A o ten by mělo jít hlavně, a ten se za rok udělat dá. Ber to jako nějaký americký seriál, nejdřív se to rozjíždí a když všechno vychytaj, tak to prostě jede dál i deset let, s drobnými změnami.
  • lipkozzi

Co nevidět bychom se měli dozvědět zprávu, týkající se Castlevania Lords of Shadows (či jeho...

No vzhladom na nie az tak moc presvedcivy uspech Castlevanie: LOS + hra uz bude mat 2 roky je hadam jasne ze pojde na 100% o pokracovanie, ktore inak ak si dobre spominam bolo confirmed uz davno...
  • Tak inquisition vypada zatim docela dobre. Jedine obrovske zklamani je soubojovy system. Zase designovano na packovac. A ten takticky je naprosto nepouzitelny takze za me souboje zatim šit.
    • jakubc
      Nezkoušel jsem, ale už existuje mód, který výrazně oddálí kameru při taktickém módu, respektive takové oddálení umožní. Pokud to budu hrát podruhé, vyzkouším to, mohla by to být zábava, takhle jsem se musel smířit s Medium obtížností, abych souboje moc nemusel řešit.
  • GAMEPAD

Někteří hrajou Mafii 3, já se naopak vrátil k jedničce a myslím, že jízdní model a fyzika jsou v jedničce ještě lepší a nemám 30 lock. Každopádně bych si rád Mafii 1 (jen ježdění v autě) rád zahrál s gamepadem. Vše lze nastavit, plyn a brzda fungují na triggerech skvěle, ale zatáčení na joysticku je přespříliš citlivé. Potřeboval bych nastavit deadzone, ale to Mafii samozřejmě neumožňuje ve svém nastavení. Volant je nepraktický. Neví někdo, jak upravit deadzone? I třeba externě, ne jen interně ve hře, abych při rovné jízdě furt nemusel vyrovnávat volant, neb joystick je moc citlivý.
    • Draken69CZ
      Co máš za gemapad? Nešlo by to vyřešit pomocí www.x360ce.com
      • Jo. Mám wireless x360 controller, no zkoušel jsem x360ce.com. Moc to nefakčí.
        • Hanzales
          https://mega.nz/#!1dtDjYwa!YVYG6uEupcf_EAP-Z7BSXbz1QhqAJUmXM_0qVYtLzS4
          • Nefunguje nic. *11*
        • Draken69CZ
          Našel jsem nějaké Durazno tak na to zkus kouknout https://www.youtube.com/watch?v=KM3dKlRtYXw
          • Bohužel, ale díky.
  • Hry na Olympiade

Ano +
    Ne -

Za me urcite ne, prijde mi fakt stupidni davat tohle na uroven atletiky, fotbalu a dalsich sportu, opravdovych sportu co maji neco docineni s pohybovou aktivitou cloveka, za coz rozhodne sezeni v kresle, cumeni do monitoru a klikani mysi, nepocitam.
    • Mart9
      Jednoznačně ne. Sport je o fyzickém, psychickém výkonu, případně přesnosti. To, že ovládáš hru, mi vůbec ke sportu nesedí. Nazývat to sportem je zvrácenost.
    • skaven
      a na zimnej alebo letnej? :D
    • jamar28
      Taky mi přijde stupidní to dávat na stejnou úroveň. Hry jsou aspoň zábavné, jak někoho může bavit koukat na bandu metrosexuálů, co běhají po trávníku a občas kopnou do mičudy?
      • Inquisitor
        No vidíš, já zase nechápu, jak může někoho bavit koukat na bandu týpků co hrajou hry. Každopádně hraní her by mělo zůstat ve svojí vlastní kategorii a neslučovat ho s jinými sporty.
    • DwaR
      za mňa e-sporty kľudne áno, resp. sú mi voľné, ale ako samostatná akcia (tak ako má vlastné akcie redbull s extrém športami, ako sú samostatné šachové turnaje a pod.).
      olympiáda bola a mala by byť (mimo iné) oslavou krásy ducha a tela. a do tejto škatuľky mi hodiny za monitorom vážne nesedia.

P.S.: áno, označenie šachu ako športu beriem. ale na olympiáde ho mať nemusím. v tomto zastávam skôr názor menej je viac a máme "klasické" športové disciplíny, ktoré by mali byť na olympiáde, ako vrcholovom sviatku športu. zvyšok má svoje majstrovstvá a vlastné súťaže, ktopré nie sú o nič menej hodnotné. ale to je už iná téma a nepatrí k otázke LV-ho
    • Ja bych olympijsky sporty a hry oddelil ale ve vysledku by mi to asi stejne bylo fuk. Nesledoval bych ani olympiadu ani e-sporty ani dohromady ani zvlast.
    • ucho
      takze sportovni strelbu bys z olympiady vyradil?
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Sportovn%C3%AD_st%C5%99elba_na_letn%C3%ADch_olympijsk%C3%BDch_hr%C3%A1ch
  • Seznam deseti nejprodávanějších her na PSN v roce 2011.

Hh..... Zpatky do budoucnosti je 4. jen diky tomu ze pro PS+ je to gratis...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit