-
Nehrava tu nekdo siege ? Hledam nejake cz lidi z kteryma bych mohl zahrat
-
-
LV ?
-
-
Ale jak nebudeš mistr světa v Siege, tak nepočítej, že by si z tebe LV zahrál. Nějaký hejhulové, co nehrajou Six Invitational (nebo jak se ten turnaj jmenuje), jsou pod jeho úroveň. 😬
-
-
Zbytečně ho nešpičkuj.
Nebo ještě na tebe vybafne :D
Podle mě jen někdo kdo chápe základní pravidla hry... Nemusí nutně bejt mistr světa nebo mistr evropy 😀
-
-
-
Na jaké platformě?
-
-
PC
-
-
-
Čeká nás na E3 odhalení HD remaku trilogie Metal Gear Solid?
Jestli si nějaká série zaslouží moji tisícovku jen za kompilaci svých starších dílů, je to MGS. -
Free Online hra Warframe
Miri i na PS4:))) . Prave hraju betu na kompu a s**u magi.. Doporucuju. -
-
Že je to luxusní *1*. Ale sedí to málokomu, spousta lidí co znám to zkusila a jen málokdo to hrál dýl jak hodinu... Jen mě sere jak nikdo nelootuje, jen letěj dopředu, tak radši hraju solo (což je překvapivě pořád velice zábavný!).
-
-
Ja sem zatim hral tak dve hodky a fakt se mi to libi. Kdybych nemusel na nocni, tak u toho ted sedim a parim:D. Jak rikam, sem spokojenej a prekvapilo to:). A casem urcite pridaji novej obsah..je to prece beta:)
A grindovani mi neva, takze taky plus:)..Rano pridu a drepnu k tomu, dokud nepadnu hubou na klavesnici.
-
-
To ti moc dlouho nevydrží, jelikož hra se velmi rychle přesune do grindu. Betu jsem hrál už před měsíci, gameplay je dobrej, ale hra potřebuje obsah jako sůl.
-
-
To Borderlands 2 taky a nikdo si nestěžoval (teda já jo, ale to jsem byl v menšině). Zrovna tady mě to grindování baví, taková oddechovka, jednu nebo dvě mise denně.
-
-
Jo, protože Borderlands 2 je jedna z těch průměrných her, který z nějakýho důvodu mají všichni rádi. Asi protože je to vskutku jen bezmyšlenková střílečka s (ne)vtipnými memy a vtipy, u které se jde jednoduše bavit.
No a kdo si pak stěžuje je hned hater a troll. Takový her je spoustu no. Hype je silná věc. -
-
Borderlands je taky jedna z mála AAA her, které jsou zaměřeny primárně na gameplay, což dnes není zrovna preferovaná cesta. V mnoha ohledech je možná průměrná, ale zase co se týče gameplaye, tak strčí většinu velkých her do kapsy.
-
-
rancor: Já taky nemám zatím s kým hrát a publicu se vyhýbám, takže bych se klidně na MP nabídl.
-
Já bych to hrát pořád mohl taky, ale hlavně bych to musel mít s kým hrát. Sám jsem vylelvlil Zer0 a znovu mě to samotnýho nebaví. A public je o ničem. Zvlášť Ultimate Vault Hunters mode (a ještě ten novej) jsou skvělý, ale zase, hrát to sám je trochu nuda. Jen ty DLC jsou na nic, tam toho Season Passu fakt lituju...
-
Ja bych treba bordel 2 hral furt, kdybych to nepucil kamaradovi, kterej to asi ctvrt roku nevytahnul z ps3:). Ten to smazi jako fest.
-
Reakce na oba.
No jak chcete... v porovnání s většinou dnešních FPS asi fakt Borderlands 2 dobrý je.
-
-
No zas do takových extrémů bych nešel, hra je to skvělá (*přičemž se významě dívám přes rameno na svou Ultimate Loot Chest edici *1* *), jen nemá prakticky žádný end-game content kromě toho grindování, které je ještě k tomu v jednom hráči téměř nehratelný.
-
-
-
-
-
Dnes vychází Extended Cut DLC pro Mass Effect 3, tak si ještě jednou prostudujte, jakým způsobem...
Až na to, že v Evropě je to až 4.7. *10* -
-
Jen na PS3, zbytek dneska
-
-
Witcher 3 - srovnání PS4 vs PC
https://www.youtube.com/watch?v=1fUGFmmikn4 -
-
a pak si lidé řeknou, na co kupovat PC když to vypadá skoro stejně na laciné konzoli. PC platforma má fakt smůlu, z jedné strany jej ničí nízká nákupní morálka PC hráčů a na druhé vývojáři kteří hru doj*bú tak aby se hýbala na konzolách a hodí ji v tomto zuboženém stavu i na PC.
-
-
no ale podívej se na nároky na HW. Jaké HW by to chtělo, kdyby to zůstalo jako vloni na E3 a co teprve z roku 2013? Tam je všechno špatně, ta hra je evidentně prohnilá. Výsledná kvalita, marketing, optimalizace. Vše je jedna velká lež.
-
-
a proč by měla být hra hratelná na vysokých detailech i na běžných sestavách? na kvalitu která byla prezentována by si potřeboval prostě top grafiku tak jak to bylo kdysi běžné. A pokud ji nemáš budeš hrát na nízké a střední detaily, v nižším rozlišení a později když si koupíš lepší grafiku tak si můžeš hru zahrát znovu v úplně jiné kvalitě, čímž se i prodlužuje její životnost.
Celé mi to připadá jako jeden velký herní komunismus - jedna úroven grafiky pro všechny.
-
-
-
-
Diablo 3
ZA CHvíli je to tu.....Ta dlouho odkládaná hra u mně doma v alabastrovym vydání.Waiting Forever *3* -
SWTOR kopie nebudou po oficiálním releasu omezený
Většina lidí nadávala, že je sprostý omezit počet kopií po oficiálnim vydání. Taky že se nic takovýho nestane.
http://www.askajedi.com/2011/09/28/stephen-reid-clarifies-no-staggered-launch/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AskAJedi+%28Ask+A+Jedi%29 -
PC Gamer Division
Tak ten se vyloženě "vyřádil" na Division. Dal to člověku, co za rok 2015 považuje nejlepší hru Cibela. Navíc jde vidět, že ten člověk to ani nedohrál, netuší, že craftingem se dají získat ty nejlepší věci ve hře a co je nejlepší, stěžuje si, že je Division moc RPG, rozhodně doporučuji přečíst:) Rád si přečtu zajímavou kritiku a recenzi, ale tohle je solidní dávka drog zapité sklenkou vodky velikostí ne podobné dvoulitrové kole. -
Baterie Nintenda Switch se nabije za cca 3 hodiny.
4310 mAh baterka za 3 hodiny? A ta velikost je taky tragédie, při takové baterii bude člověk rád, když vydrží 2-3 hodiny maximálně a pak, aby další 3 hodiny nabíjel. U takového zařízení jsem bral tak nějak automaticky, že má něco jako rychlonabíjení, co zvládají současné mobily.....Má možnost nabíjet a hrát zároveň? -
-
Ať needituju příspěvek, tvoje oblíbená značka:
https://www.czc.cz/samsung-powerbank-10200-mah-fast-charge-usb-type-c-ruzovo-zlata/196805/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Baterie&utm_term=Samsung_PowerBank_10200_mAh_fast_charge_USB_type_C_ruzovo_zlata
tohle + usb c kabel. Bohužel nemůžeš používat "kickstand" ale co člověk neoželí pro 2,5x větší životnost baterky, dělají se pochopitelně větší, ale tahle je dost dobrá v poměru cena/výkon/hmotnost/kvalita a ano vím, i obyčejný tablet s tím můžeš nabíjet, jenže se pořád bavíme o parametrech, to co je důležité, abych parafrázoval Lenina: Exluzivity! Exluzivity! Exluzivity! Nekupuj si klidně switch hned, počkej si na slevy a na víc her, ale jestli chceš propásnout např fireemblem, který má vyjít příští rok, připravuješ se o tahovou strategii/rpg, kterou stavím nad heroes 3 complete a všechny ty shity co vyšli po čtyřce (hrál jsem všechno včetně 7 - jsem nepoučitelný) -
-
Ty jo 13kil za powerbanku která je navíc určená jen na note hmm... to se mi zdá trochu moc *7*
Jinak, ty si jedinej fanboj nintenda tady dobře pro ně. Takže klasika vadí mi cena ale pro věrnost značce a Máriu dám i víc. -
-
nevadí mi cena, když sám píšu, že jsem ochotný dát 3násobek toho co tady lidi v diskusi myslí, že by měla stát, ale ukaž mi jediného člověka na světě, kterému vadí sleva, myslím si že mimo ústavy pro duševně choré a internetové troly žádného nenajdeš. Osobně tam, kde mám switch předobjednaný je za menší než doporučenou cenu, ale může se to ještě změnit. Taky může nastat situace, kdy na český trh nic nedorazí, 2 miliony takto hypovaných konzolí pro celý svět je jak muší pšouknutí.
edit: btw jacku, neexistuje jediný důvod, proč by jakákoliv powerbanka na světě měla být určená na jedno zařízení, obzvlášť když má USB konektory? K té části kde se píše Kompatibilní značka: univerzální; Kompatibilita: univerzální jsi se dočetl? *7* -
-
No jasně protože levnější zato neznačková by stála 2 krát méně - chápu.
Vždyt já ti to neberu, je dobře že v tak minoritním trhu jako je čr Nintendo má šanci uspět. I když blbě.
-
-
-
Mám doma 10k, slouží dobře, ale nabíjí se déle než trvá výchova mamuta:-D
Kdyby Switch stál kolem 5500, tak se klidně půjde postavit do fronty i přes to, že při startu budou na to 3 hry. Konečně bych aspoň jednoho Linkovic Zeldíka dojel dokonce *1* -
-
naprosto upřímně mnohem radši bych za to dal míň, v anglii prý zlevnili předobjednávky, ale jsem odhodlaný se do toho vysypat, i kdyby mi z obchodu napsali, že se jim podařilo sehnat jen pár kusů a že je to za 15, doufám, že se to nestane *1*
-
-
-
tak taky vzhledem k tomu, že telefon má buď vyměnitelnou baterku, nebo je to iphone *2*, kde se v obou případech životnost neřeší, tak jí zřejmě nechtejí snižovat. Nabíječka je součástí balení a ano samozřejmě že se dá hrát v handheld módu když nabíjíš. Btw ta nabíječka co se prodává samostatně je pro to, abys tu, co je v bundlu nemusel odpojovat od docku, ale nemusíš si jí kupovat. Joycony se taky nabijí za 3 hodiny ale vydrží 20 hodin, pro controler na jehož cenu všichni nadávají vydrží 40 hodin
-
-
Nějak ti nechci kazit náladu, ale jestli znáš pouze iPhone s nevyměnitelnou baterií, tak jich znáš dost málo....Narážel jsem na to, že velikost baterie pod 5000 u tabletu je naprosto o ničem. A v dnešní době nemít podporu rychlonabíjení, to je skutečně ostuda.
-
-
v tom případě má drtivá většina tabletů na trhu baterii o ničem, dobře shield má 5200, náladu mi nezkazíš protože než budou tablety umět emulovat novou zeldu, tak se toho dočkáme za pěknou řádku let, btw ty si říkal, že máš xbox controler, pochlub se kolik hodin reálně vydrží? Myslím to jako opravdovou otázku, nechci ho hejtovat, osobně ho považuju za nejlepší gamepad k pc co jsem měl v ruce (nezkoušel jsem ještě elite controler), ale mě na ty 3 hry co s tím hraju stačí ten můj křáp
edit: jo a samozřejmě to vím, jen si rád rýpnu do apple fanboys, nic proti jejich výrobkům -
-
Kolik hodin? Nekonečně, protože mám drátový:) Nikdy jsem nebyl fanda bluetooth či Wi-fi zařízení jako klávesnice, myš, gamepad, sluchátka či bedny:) Poctivý drát nenahradíš:)
Jediné, co mám na "baterky", tak je první PSP (které už leží pohřbené v šuplíku), mobil (tam dobiji 3400 baterku za 90 minut) a tablet leží taktéž mrtvý v šuplíku. A notebook nepočítám, tam hrát nemůžu, ten je čistě pracovní a ten vydrží bez nabíjení 8 hodin:) -
-
Na X360 myslím že vydržel i kolem 5hodin, jinak 3hodiny se mi zdá opravdu málo kolik vydrželo DS/gameboy a to že to je má/být lepší Wiiu výkonem to neberu. Samozřejmě veskoslav zase tradičně hejtí co to dá takže se taky nedá brát moc v potaz.
-
-
stejnak si to koupí *3*
-
-
-
-
-
-
Alone in the Dark: The New Nightmare podle záznamů na ESRB míří na Playstation 3.
Jsem zvědav na tenhle kousek. U předchozího dílu bylo docela krkolomné ovládání, tak snad to trochu domakaj:)