Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

BF:Hardline

Teď jsem dohrál kampaň. Co na ni říkate ? První půlka byla celkem fajn a zbytek klasické CoD. Nejvíc se mi ale líbily animace a mimika postav. Už od začátku to na mě působilo živě jako kdybych koukal na seriál. Tohle moc her nemá. Troufnu si říct, že ani Witcher.
    Proto mě docela mrzí, že Battlefront nebude mít kampaň.
    • Jack1947
      Souhlas, kdyby to nepomrvily ke konci mohlo to... být solidní kriminální drama jak od nějaké zahraniční TV.
  • Nintendo chystá na září (zřejmě 13.) oznámení grandiózně velkého titulu.

Že by Mário? Nebo Metroid? Nebo Zelda? Bylo by fajn, kdyby se BigN pustilo sem tam taky do něčeho nového a rozšiřovalo tak své portfolio silných značek.
  • Drom

Světem MineCraft brzy budou pobíhat vlci!

vypadaji paradne :)
  • ringmancz

bundle od THQ na PS3 a PS4

https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle

Darksiders, Red Faction, Deponia... akorát budete potřebovat účet z některé americké země
    • ucho
      škoda, klidně bych je podpořil, ale na svém účtu pro Českou republiku nehodlám nic měnit a jiný účet si dělat taky nechci.
      • ringmancz
        tak ono si stačí jen vytvořit účet a hru přes něj stáhnout. hrát potom můžeš normálně na svým pro ČR
        • ucho
          nevím, přijde mi to jako ojeb. chápu, že to asi nebude problém provést, ale nechci mít víc účtů.
    • MickeyMutant
      Třeba z Alabamy, odtamtud se to prý nejlíp instaluje.
  • Singleplayer Battlefield 3 si bere inspiraci ze seriálů Generation Kill a 24 hodin.

Pokud je délka singleplayeru inspirována názvem seriálu 24 hodin, tak proč ne *1* *1*
  • Fallou NV do zítřka 75% sleva! Nyní tedy cena za hru 4,99E a za DLC 2,49E. To je 125 Kč za hru a nějakejch 65 za DLC.
    • No jo, ale Lonesome Road ne, patrně kvůli hydiotům z Cenegy.
      • MrSanta
        Lonesome Road tam není. Dalo to práci, ale nakonec jsem odolal. Dokud nebude GOTY vč. GRA, tak do toho nejdu.
        • Mě tak napadá, ono teda vůbec nejde v Čechách koupit Lonesome Road, co?
          • hmm čili jediná možnost jak to nakoupit je přes zátoku... To je dost síla, což?
            • Jo a ještě co mi napsala Bethesda.

"Thanks for your email. I can understand you might be frustrated. Unfortunally, If your local internet companies don't allow Steam, the only option you have then is to buy Lonesome Road and Skyrim as discs.

But: Here's a link that might help, but you need Spam the very first time to actvate the game http://www.elderscrolls.com/skyrim/pre-order/

Maybe check with other internet companies if they allow Steam?
              Best of luck to you:)
              Regards
              Bella, Bethesda Tech Support
              "
            • Cenega napsala:
              "plne chapeme vas nesouhlas a rozhorceni v teto veci, ale muzeme vas ujistit v tom, ze s timto Cenega nema nic spolecneho. My fungujeme pouze jako distributor pro lokalni trhy, zajistujeme produktum marketing, lokalizaci a naslednou podporu, ovsem nastaveni produktu na Steamemu jde mimo nase kompetence. Navic, vzhledem k opravdu marginalnim prodejum pres Steam z naseho regionu nemame vubec zadny duvod toto blokovat. Pro vasi predstavu se jedna u tech nejlepsi produktu o objemy v radech do 2%. Tim myslime novinky, duvodem je fakt, ze jsou novinky pres Steam v dobe D1 prakticky vzdycky drazsi nez krabicove verze.
              Konkretne problem s nedostupnosti DLC pro Fallout New Vegas jiz delsi dobu resime se zahranicnim vydavatelem licence Bethesdou, podle ktere by melo byt vse jiz v poradku. Znovu jsme to otevreli minuly tyden a poslali do Bethesy screenshoty, ze to v nasim regionech opravdu nefunguje. Tyka se to totiz nejenom CR, ale i PL a HU trhu. Blokovat tyto veci z nasi strany nema zadny smysl, a kdybychom tomu tak chteli cinit, tykalo by se to vsech vydavatelu, ne pouze Bethesdy. Doufame, ze bude tato vec brzy vyresena, ale bohuzel na vydavatele nemame vyraznejsi paky, protoze Cenega je v tomto ohledu trosku stranou."
            • MrSanta
              To není síla, to je Cenega *1*. Proto čekám na ultimátní edici, kde bude všecko. Podobné odložení očekávám i u DLC pro Skyrim.
          • smejki
            ne
  • Eurocase prémiová kvalita

Eurocase 400, ten zdroj je prostě klasa. Mám tam na něm přetaktovanou 7850, Phenoma X2 a už několik let asi tak 6-7 ten zdroj drží, nenechte se zmást místními pc snoby, kteří svoje prachy vráži jen do PC a na večeře žerou gothaje s rohlíkem za korunu, Eurocase je dobrá volba!!!
    • Keyz
      "..nenechte se zmást místními pc snoby, kteří svoje prachy vráži jen do PC a na večeře žerou gothaje s rohlíkem za korunu.."

Přesně tak *3*
      http://www.czc.cz/2014-12-28/letak
      • teda, u tý GTX970 píšou "Hlučnost chlazení = 0 dB"... má to normální větráky, který prostě hluk dělaj už z podstaty :P příkladná klamavá reklama :D
        • Draken69CZ
          Do 65°C je chlazení pasivní, stačí si to přečíst celé ;)
          • tak pokud má bejt "hraní opravdu nerušené", tak to asi člověk bude pařit něco v DOSu :) i když teda uznávám, že nemám moc představu, jak tahle karta topí při zátěži
            • no a je tam to slovo "od" 300 000... tady taky mohli dát 0 dB do 65 stupňů...

pokud vám připadá, že je to v pořádku, fajn, ale mně ne
            • hluboce jsem se zamyslel... a pořád mám stejnej názor :) přečtu si jako Eda Beginner hlášku o dokonalým zabijákovi, rychlým a tichým, a že hlučnost je 0 dB... řeknu si, wow, můj brácha Karel Lamer nadával, jak ho prudí jeho hlasitá grafika jak vysavač, tohle mu určitě udělá radost, kliknu na obrázek, dám objednat a pak už jen kroutím hlavou, proč to při hraní "doplňte-si-sami-nějakou-moderní-3D-hru" vydává zvuk, když má bejt 0 dB :D

já se s nikým nechci hádat, ani nechci nadávat na CZC, co je mi po nich, každej lže, ale tohle je přece prostej fakt, jsem jedinej, kdo si toho všiml? :)
            • jako sorry, ale je to reklama na pár řádků kolem obrázku grafiky a u ní je nápis, že nevydává žádnej hluk... přečte si to támhle fotřík vod rodiny nebo nějaký pako, co tomu nerozumí, nemůžou tušit, že to je jen do 65 stupňů... to je jako napsat "naprosto zdarma", a když vlezeš do produktu a přečteš si specifikace, tak se dozvíš, že zadarmo je to jen první dva dny...

není to lživej popis produktu, to ne, ale je to klamavá reklama :P
  • Veskoslav

League of Legends

https://www.youtube.com/watch?v=s2FFGBPXNeU&list=UU2t5bjwHdUX4vM2g8TRDq5g

Pěkně zpracované video:)
  • Hanzales

Ty jo to nemá chybu :)

https://www.youtube.com/watch?v=EglOsfErtaE
    Ten ultimátní řev :)
    • Draken69CZ
      Špatnej herec *11*
      • ringmancz
        někdo věří tomu, že to není nahrátý?
        • Hanzales
          Ne, ale řve pěkně :)
  • jindra.veliky

Exkluzivity na Switch Astral Chain se prodalo přes milion kusů.

Vyjít to i na PS, tak mají aspoň 5-6 mega

• 0011

Pochybuju, vychvalovaný a imho těžce přehypovaný Nier Automata prodal celkem 4 mega na 3 platformách. Hry od PG mají obecně chabé prodeje většinou nedosahující ani milionu, což je pro velkého investora riziko, takže to je ve skutečnosti velký úspěch. Výjít to na... je takové coby kdyby, Sony nezafinancovala vývoj, ale nikdo jim nebrání objednat si u PG vlastní novou IP, pokud ovšem Nintendo PG nekoupí, finance na to mají a osobně se divím, že už to dávno neudělali jako v případě Monolith Soft.

• jindra.veliky

Tak to je docela smutný, ale zase není to studio, který potřebuje 400 zaměstnanců + externí studia, takže ty mega milionové prodeje určitě nejsou potřeba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit