Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dayz survivor game

dneska od 10 vecer je dayz survivor game a budou to zive vysilat pres net
    nejaky odkazy na streamy a info maj na http://dayze.cz/survivorgamez/
    • No to byl teda fail event :( Tak pekne to znelo a pak hodinu a pul po planovanym startu se restartuje server a laguje to jako prase... *16* *16*
      • to je mi líto, že jim to nevyšlo dobře... :(
    • *15* Hunger games, budu divat, dik
  • ringmancz

E3 v Televizních novinách

v televizi běžela Nova a stihl jsem tam něco o brýlích (Oculus, Morpheus), na netu to bude asi až později
    • Keyz
      Navíc to bylo přečteno odborně anglicky! *15*
  • tomocz

Trvale zablokován?

WTF? Proč? Nikdy jsem nenapsal nic urážlivýho ani sprostýho o.O Proč?

Edit: Jo už to jde, zřejmě nějaká chyba...
  • Morraw

Zaklínač

EDIT. shite to měla být odpověd na příspěvek od Lukase

Optimalizace se taky hodně bojím. Vyzkouším jak to příjde, ale hned Day 1 to hrát neplánuji a dám čas nějakému patchi atd. Času dost, hra neuteče.
    GTA koupím taky až se Zaklínačem, ať je co střídat.
  • Baldur52

Maisie Williams jako Ellie v TLOU filmu? :)

https://twitter.com/Neil_Druckmann/statuses/457379969828540416
    • Vrook
      Ježiš to je ta pidlovoká ošklivka z Game of Thrones?
      Postava je to dobrá, i to ta holka umí dobře zahrát, ale vošklivá je, až mě voči bolej se na ní dívat. *15*
      • Myslím, že je kočka proti tomu, jak ji popisuje Martin ve svých knihách. To by to měla hrát nějaká Olivia Wilde nebo co? :D
        • Vrook
          Neřekl jsem ani popel vo tom, že by byla role špatně vobsazená a že by jí měl hrát někdo hezčí, naopak jsem ji za výkon pochválil, takže se nauč číst. Jen jsem řekl, že je ta herečka ošklivá a to je prostě muj názor, kterej zatim sdílela většina lidí, s kterejma jsem přišel do řeči o Game of Thrones.
          Knížky jsem se pokoušel číst, ale vzdal jsem to, páč je mi autor i jeho styl psaní nesympatickej, takže nevim, jak ji popisuje v knížkách.
          • frag.ment
            Kdy se konečně naučíš psát česky? Tvoje příspěvky se fakt nedají číst.
            • Vrook
              Jo takhle.. takže prostě jenom hledá konflikt a ve zmatku mu nedošlo, že hovorová čeština je čeština a je gramaticky správná. A jinak v Praze sice žiju, ale vod huby mi to šlo vždycky takhle, ještě když jsem bydlel v Sudetách..
            • Patrně že píšeš nespisovně pražsky, ne česky :P . Já s tím problém nemám, ale taky jsem hodně četl texty jistého Mr. Wávry na KK...
            • Vrook
              Co to meleš? Pokud mám někde chybu v čárkách v souvětích, tak se vomlouvám, ale vysvětli mi, kde je něco jinýho gramaticky špatně..
  • EA do podmínek instalace Origin upřesnilo, že získané informace z Vašeho zařízení nikomu neprodá...

EA = Activision
  • kennyB

Vánoce

Protože se k počítači nedostanu dříve, než 26, popřeji vám už teď hezké vánoce a pohodové svátky s tím spojené, holoto jedna *3*
    • Draken69CZ
      *3*
    • Jack1947
      Taky ti přeji hezké vánoce, pohoda klid a atp. *4*
  • Video: Battlefield 4 na pěti monitorech s rozlišením 1080p vedle sebe.

Máte ten nadpis blbě, je to 1920p.
  • Koncept arty zrušené závodní hry od THQ.

Škoda, tohle vypadá celkem lákavě. Závodních her není nikdy dost *1* .
  • jindra.veliky

vite co muze za bugy v kingdome come?

toto

http://www.imgup.cz/image/LkXC
    • A to sis dal tu práci to někam ukládat, když to má Dan veřejně na FB ? *4*
    • Lukyz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit