-
dayz survivor game
dneska od 10 vecer je dayz survivor game a budou to zive vysilat pres net
nejaky odkazy na streamy a info maj na http://dayze.cz/survivorgamez/ -
-
No to byl teda fail event :( Tak pekne to znelo a pak hodinu a pul po planovanym startu se restartuje server a laguje to jako prase... *16* *16*
-
-
to je mi líto, že jim to nevyšlo dobře... :(
-
-
*15* Hunger games, budu divat, dik
-
-
E3 v Televizních novinách
v televizi běžela Nova a stihl jsem tam něco o brýlích (Oculus, Morpheus), na netu to bude asi až později -
-
Navíc to bylo přečteno odborně anglicky! *15*
-
-
Trvale zablokován?
WTF? Proč? Nikdy jsem nenapsal nic urážlivýho ani sprostýho o.O Proč?
Edit: Jo už to jde, zřejmě nějaká chyba... -
Zaklínač
EDIT. shite to měla být odpověd na příspěvek od Lukase
Optimalizace se taky hodně bojím. Vyzkouším jak to příjde, ale hned Day 1 to hrát neplánuji a dám čas nějakému patchi atd. Času dost, hra neuteče.
GTA koupím taky až se Zaklínačem, ať je co střídat. -
Maisie Williams jako Ellie v TLOU filmu? :)
https://twitter.com/Neil_Druckmann/statuses/457379969828540416 -
-
Ježiš to je ta pidlovoká ošklivka z Game of Thrones?
Postava je to dobrá, i to ta holka umí dobře zahrát, ale vošklivá je, až mě voči bolej se na ní dívat. *15* -
-
Myslím, že je kočka proti tomu, jak ji popisuje Martin ve svých knihách. To by to měla hrát nějaká Olivia Wilde nebo co? :D
-
-
Neřekl jsem ani popel vo tom, že by byla role špatně vobsazená a že by jí měl hrát někdo hezčí, naopak jsem ji za výkon pochválil, takže se nauč číst. Jen jsem řekl, že je ta herečka ošklivá a to je prostě muj názor, kterej zatim sdílela většina lidí, s kterejma jsem přišel do řeči o Game of Thrones.
Knížky jsem se pokoušel číst, ale vzdal jsem to, páč je mi autor i jeho styl psaní nesympatickej, takže nevim, jak ji popisuje v knížkách. -
-
Kdy se konečně naučíš psát česky? Tvoje příspěvky se fakt nedají číst.
-
-
Jo takhle.. takže prostě jenom hledá konflikt a ve zmatku mu nedošlo, že hovorová čeština je čeština a je gramaticky správná. A jinak v Praze sice žiju, ale vod huby mi to šlo vždycky takhle, ještě když jsem bydlel v Sudetách..
-
Patrně že píšeš nespisovně pražsky, ne česky :P . Já s tím problém nemám, ale taky jsem hodně četl texty jistého Mr. Wávry na KK...
-
Co to meleš? Pokud mám někde chybu v čárkách v souvětích, tak se vomlouvám, ale vysvětli mi, kde je něco jinýho gramaticky špatně..
-
-
-
-
-
-
EA do podmínek instalace Origin upřesnilo, že získané informace z Vašeho zařízení nikomu neprodá...
EA = Activision -
Vánoce
Protože se k počítači nedostanu dříve, než 26, popřeji vám už teď hezké vánoce a pohodové svátky s tím spojené, holoto jedna *3* -
-
*3*
-
Taky ti přeji hezké vánoce, pohoda klid a atp. *4*
-
-
Video: Battlefield 4 na pěti monitorech s rozlišením 1080p vedle sebe.
Máte ten nadpis blbě, je to 1920p. -
Koncept arty zrušené závodní hry od THQ.
Škoda, tohle vypadá celkem lákavě. Závodních her není nikdy dost *1* . -
vite co muze za bugy v kingdome come?
toto
http://www.imgup.cz/image/LkXC -
-
A to sis dal tu práci to někam ukládat, když to má Dan veřejně na FB ? *4*
-
-
ano *4*
-
-