Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DD

http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/14/?

No nevypadá to krásně?

Ještě HD textury: http://www.nexusmods.com/dragonsdogma/mods/68/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdragonsdogma%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D68&pUp=1
    • Ta hra má mnoho jiných nedostatků, grafika je naprosto v pohodě dostačující. Radši bych ocenil např. normální inventář.
      • Dal by se rozhodně udělat líp, ale pořád to ještě nění taková mizérie jako inventář Skyrimu. Jediná věc, co mě na něm vyloženě otravuje, je rozdělení itemů a vybavení do dvou různých oken.
      • ale má taky desítky předností, kde jinde nenajdeš a inventář je v pohodě, samozřejmě to musíš hrát na gamepadu...
        • Ako tomu katastrofalnemu inventaru pomoze gamepad? ;-)
  • Pilgrim66
    Koukám, že jsem přišel o krásnou flamewar. Někdo ve zkratce poreferuje?
    • Veskoslav
      No "hádáme" se o pc do 15 000, rozdíl mezi i3 a i5 atd.:)
    • Jack1947
      Neporeferuje, mrkni dolu a stranku dozadu. Pchf lenost. *7*
  • Scott Frank, scenárista Wolverina prý momentálně upravuje scínář filmového Assassin's Creedu.

To bude zase zprzněná práce. Komiks Wolverine je super, upravený scénář pro film byl hroznej, táhlej, nudnej a celkovej výsledek je hrozná slátanina, která má strašně moc otazníků a je to totálně nedotažený. Nejsem extra fanda Assassina, ale plánoval jsem si tento díl pořídit, tak doufám, že to tento pán moc nepokazí...
  • Femto

Nier

Bohové z Platinum to zase dokázali. Nier vypadá na mega úspěch

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata

BTW. Ten soundtrack je boží a japonská nadvláda pokračuje.
    • frag.ment
      Jsem konzolista, ale tohle bych do své PS4 nestrčil ani kdyby mě mučili. Vypadá to na děsnou kravinu pro puboše.
    • Jack1947
      Tak rychle ( pár dnů) bude pc verze co na to říkají konzolisti ?

Což je celkem s podivem protože "minulý díl" který tenhle má prý navazovat byl spíše nic moc. ( hrál jsem a teda takové divné rpg)
  • Mrkněte na celovečerní film The Threshmaster vytvořený ve světě GTA IV. Výroba snímku dva roky.

Hodinu a půl na to civět nebudu. Ale třeba Deady Pursuit taktéž v GTAIV kabátě má docela šťávu.
  • Tilwaen

E-sport bar

Chcete zažít nefalšovanou hospodskou atmosféru při sledování oblíbeného sportu? Abyste mohli halasně od škopku poučovat hráče, jak to měl zahrát, případně dát někomu židlí přes držku, když pípne slovíčko podpory na adresu protihráčů? A mrzelo vás, že při e-sportu nic takového nezažijete? Nezoufejte, právě pro vás bude jako stvořený e-sport bar, který se otevírá v Brně.

Než se někdo zeptá, tak nevím, co tam točí, ani co tam budou promítat za e-sporty, ale samotný nápad zní zajímavě.
    • alladjex
      Mno myslím, že třeba na International Dota2 budou mít narváno. Já bych tam klidně zašel, leč do Brna to mám zruky. *9*
    • Draken69CZ
      Když vezmu množinu lidí co sleduje e-sport a lidi co chtějí chodit mezi lidi kolik bude jejich průnik?
    • MikeR
      No... každýmu poctivýmu podnikateli, zvlášť s neotřelým nápadem, přeju samozřejmě jen úspěch. Ale vidím to podobně jako Mickey a v případě, že se tam opravdu bude lejt jako v hospodě, tak přeju zákazníkům co nejméně roztřískaných a na lavičkách zapomenutých notebooků cestou domů. Znám 100+1 dobrých důvodů, proč výpočetní technika do hospody nepatří (třeba to, jak popisuješ tu bitku *1* ), ale tak ať se jim daří. *4*
    • MickeyMutant
      Mám obavu, že hráče budou z e-sportování děsně rušit servírky, když budou každou hodinu prudit, jestli náhodou někdo nechce aspoň limonádu.
      • Veskoslav
        Nechci být nějaký hnidopich, ale byl jsi někdy na nějakém turnaji a tím myslím něco, kde není 20 diváků? Rozhodně je naivní si myslet, že věkový průměr je 14-18;) Nevidím rozdíl v tom, když se partička čumí na Ligu mistrů nebo na zápas v Quake.
        • MickeyMutant
          Nebyl. Jaké to tam je?
          • Veskoslav
            Záleží na který turnaj a kam jdeš:) Jinak mi to přišlo jako na hokeji například.
      • Taky si myslím, že to trochu nedomysleli. Leda by zavedli nějaký vlezný, jako do klubu.
      • Jack1947
        Tohle by mělo být spíš Bar ale jen pro ty co si donesou vlastní pití... nebo budou míz možnost ignorovat... no ták vždyt je to E-SPORT takže si donesou vlastní basu energetáků a můžou čumět do zemdlení. Prostě bar jen pro ty co opravdu chtějí...
  • Vypadá to, že Ubisoft deaktivoval všechny kopie Far Cry 4, které si hráči pořídili od neoficiálních obchodů (G2Play, G2A, Ebay...).

A nielen Far Cry 4 ale aj Assassins Creed: Unity *7*
    • jakubc
      Dotklo se to třeba i Key4You, ale tam prý dávají náhradní klíče... Každopádně by mě zajímalo, jestli jde opravdu o klíče víceméně ukradené, respektive pořízené nelegálně, nebo jestli to porušuje jiné podmínky?
      • G2A atd jsou legitimní prodejci... jde o to od koho je ten klíč kupován, třeba u G2A.com je obhcod legitimní kdžy ověříte že vybraný dotyčný je spolehlivý prodejce *4*
        • ucho
          To jsi právě na omylu. G2A (a jiní přeprodejci) nepatří mezi oficiální distributory klíčů, jsou to kšeftaři, kteří využívají toho, že se v jiných regionech dají hry pořídit levněji.
        • Vypadá to, že Ubisoft deaktivoval všechny kopie Far Cry 4, které si hráči pořídili od neoficiálních obchodů (G2Play, G2A, Ebay...).

V kažkom prípade, následky by nemal niesť ten kto tú hru kúpil ale ten kto ju predal... *16*
          • ucho
            Steam se například několikrát distancoval od těchto obchodů... Ty, jako zákazník, věc můžeš reklamovat tam, kde jsi ji koupil ;)
  • Jack1947

R6 VEGAS

Ty volee na realistickou obtížnost to je vážně síla, jsem si vůbed nepamatoval že první mise byla takhle dlouhá sice to má své kiksy atp, ale teda tohle jsem nečekal 1kulka= smrt častokrát vás to jen lízne lol.

Hrál jsem i Lockdown ale tohle je něco Lockdown byl spíše takové COD s nekonečné vojákama kteřý padali po stovkách...

Ne tady to nic nedaruje, je hrozná škoda že třeba neudělali R6 vegas3 i když no poté arkádové dvojce radši ne, čekal jsem že dostanu na prdeel jen jsem myslel že tu 1misi nějak sehraju... takově R6 vegas2 bylo trapné a navrátilo se k Lockdown svojí čajičkovější obtížností... jak jsem minule kurna mohl se dostat až do nějakého patra toho mrakodrapu lol...
    Nevím no taktika je sice hezká ale nevím jestli pak nebudu radši obtížnost chtít dát přeci jenom normální. *4* Uvidíme.
  • kennyB

PSN kody

Neví pls někdo, kdy se zase na PSN store budou moci zadávat "reedem code"??? Koupil jsem si BF4 s dlc a pořád to zadávání kodu nejde.
  • oktavius66

Obrazem: Takto by mohl vypadat Zaklínač 3 z pohledu první osoby.

No bylo by to hodně zajímavé. Hlavně by to bylo neskutečně HardCore a nedalo by se to dohrát, protože souboje se neodehrávají jeden na jednoho. Kromě větších nepřátel teda... Kdyby se proti vám postavili 4 nepřátelé, kteří by se postavili kolem vás, tak byste absolutně neměli šanci. Snad jenom s maximálním levelem Ardu. Toto by musel být mód pro opravdové masochisty co hledají výzvu.
    • MickeyMutant
      Hlavně bych chtěl zažít kameru při těch kotoulech. Oculus hadr.
      • Tilwaen
        Nová forma mučení, nasadit Oculus na hlavu a nechat sledovat let's play Zaklínače 2 *1*
        • MickeyMutant
          Tohle by se dalo využít jako simulace reálných následků Geraltových lektvarů po boji.
      • oktavius66
        Nechtěl bys... Poblil by ses tolikrát, že by to rovnou mohli testovat jako přetížení v nasa *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit