Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OT:Je tu nějaký člověk který se vyzná v PS3?Potřeboval bych poradit.
    • v tom pripade by bylo nejlepsi napsat rovnou problem?
      • Poprvé jsem zapojil PS3 k mé FullHD TV přes HDMI kabel.Ale teď bych potřeboval připojit PS3 k CRT televizi,která má SCART a takový ty tři barevný díry.Nějak jsem to přes ty barevní díry zapojil ale nejde to-PS3 je zapnutá ale na TV neni obraz.Stejný kabely jsem dřív použil pro Xbox a ten šel,PS3 nejde.Co s tim?Jaký kabely mam použít?Asi by bylo nejlepší poslat odkaz,v kabelech se nevyznam...
        • Pan_Klobouk
          Kabely budou asi v pohode, bude to chtit pouzit specialni PS3 fintu. Konzole sama nejak nechape, na cem ma zobrazovat a pri prechodu z HDMI na SCART (nebo naopak) je potreba zobrazovadlo jakoby vyresetovat. ;) Proste stiskni a na par vterin podrz zapinatko primo na konzoli, zapipa, resetne se a melo by to byt OK.
          • rancor1223

...

Jak říkáš, známý měl podobný problém a vyřešili jsme to vyresetováním konzole.
            • A určitě nevadí že ty kabely šli na Xboxu?Ten kabel byl myslim v balení Xboxu.
              Jenom se chci ujistit.Konzoli jsem dnes půjčil(vážně) s tím že tam asi nepude(na naší CRT taky nejde) ale ať to zkusí.Právě že kdyby byli blbý kabely tak bych je ještě dnes objednal a co nejdřív předal.
  • God-of-War

GTA V je v Anglii nejrychleji prodávanou hrou všech dob, prodalo se neuvěřitelných 2,25 milionu kopií...

A co info o ČR? Nemá někdo? Jinak už mam dohráno... Spokojenost. *5*
    • smejki
      Čuju, že Schovanec zas něco sepíše.
      • Miserius
        http://www.eurogamer.cz/articles/2013-09-19-gta-5-je-v-eske-republice-s-20-tisici-kusy-temr-vyprodane
        • smejki
          hezky pěkně! až tolik bych u nás u konzolovky nečekal
          • Jack1947
            Proc ne, vzdyt to je GTA V. ne kdejaka konzolovka. *4*
        • God-of-War
          Moc pekny. *5* Drzim palce, aby padla hranice 50 mega kusu.
    • Miserius
      Prvni den 20 tisic prodanych kusu, byl o tom clanek nekde... Taky dohrano - mazec a konecne mam klid na ostatni veci *1*
    • Inquisitor
      Nějak rychle ne? :)
      • God-of-War
        Týden mi přijde celkem dost. *1* Ještě koupit Golfovej klub, odjezdit pár závodů a sem retired. *5*
        • Miserius
          Jak vydelavas? Ja nechapu kde vzit 150 mega
          • God-of-War
            Musíš nakupovat ty akcie, jinak si v řiti:D. Poslouchat rádio a tipy od Lestera, když pro něj děláš ty assassin mise, za Franklina. Vali se to nekde na netu, jak postupovat, abys mel love. Pres akcie to je nejrychlejsi.A taky prepadavat obrneny auta. Zastrelit ridice a RPGckem nebo stck bombou znicit zadni dvere. *5*
            • Miserius
              Radio posloucham a vzdy jsou jen stupidni reklamy *1*
  • SalemCZ

Když bych chtěl jít si někam vyskoušet VR poradili by jste mi kam? Nemyslím třeba Alzu.

• Veskoslav
      Ono záleží, kde žiješ:)
      • SalemCZ

Sorry, Praha

• Veskoslav

Zkus Avatar Hernu. Jenom trpělivost s těmi holkami. Hezké, příjemné, ale moc VR nerozumí:-D

• Byla spuštěna uzavřená betaverze Counter-Strike: Global Offensive.

Par screenu http://steamcommunity.com/id/benetti32/screenshots/ *3*
    • Jazz
      Kdes to vzal ?
      • Obchodní řetězec Sainsbury měl v prvním týdnu prodeje Call of Duty: Modern Warfare 3 větší...

Řekl bych z těch screenshotů že to hraje ;) ..... Na první pohled nic moc ....
        • Jazz
          No nekecej!
          Mě zajímá jak se dostal do bety, prej bylo něco na offic. eurogameru, ale teď už to tam není :(
  • XBone jeté hry

"Although it will be possible to trade in, resell, or give away your disc-based games in some cases, and Redmond won't charge you any fees to do so, it's up to game publishers to decide whether it's allowed for their games – and how much it might cost."

To znamená, že peníze z případných poplatků dostanou vydavatelé? Protože to by byl pro mě docela sympatický krok.
    • Miserius
      Ne, to znamena ze Microsoft svaluje veskerou zodpovednost na vydavatele hry, tim ze rekne ze vydavatel urci jestli muzes hru dal prodat, pricemz vetsina vydavatelu to samozrejme zakaze... O poplatcich tam pisou akorat ze Redmond si zadny poplatky nenauctuje, ne ze je dostanou vyvojari
      Jestli umis anglicky, vse vysvetluje tady http://www.youtube.com/watch?v=ryB-hdtpQRw
      • No právě, že píší "Redmond (čili MSFT) si nic účtovat nebude. Někam ty peníze jít musí, a zbývají vývojáři, kteří to zároveň budou "ovládat". Na to video se podívám, ale až doma...
        • Miserius
          No teoreticky ty penize nepujdou nikam. Proste prodas hru tak jako ted a to je cely... Jenze jejich vazani na jeden Xbox ucet okamzite vyvracuje celou tuhle zpravu, nehlede na to jak tvrdili ze kdyz nekdo koupi pouzitou hru, bude muset zaplatit poplatek = cela castka... Proste se uz zamotavaj do tech jejich PR nesmyslů
      • Pokud o tom rozhodne vydavatel (jako, že tak je to napsané) tak je jasné, že MCSF předá zodpovědnost na ně to je snad logické. Zase se tu nesnaž za každou cenu najít špínu na kde co co neni PS3.
        • Miserius
          Premejslis vubec? Microsoft tenhle system uz davno naplanoval a zabudoval do Xbox One a ted se celej herni svet bouri a oni hned najednou: Ale prosííímvas, nakonec to zalezi na vydavatelich *smutne koukame*... Jejich system ze bez internetu si zahrajes jen hodinu denne nebo Kinect kterej muzes vypnout, ale porad te posloucha... Oni kdyby rekli ze jim to ve snu povedel Jezis tak bys jim taky veril? Nebo jsi nebyl cely minuly mesic u internetu? jak Microsoft vydaval oznameni tykajici se used games a kdyz lidi nechapave kroutili hlavou tak se z toho zacal vykrucovat proc to neni uplne blby? Ted uz posledni zoufalej krok hodit to na vydavatele, treba to nekdo spolkne
  • Vojta_Ilavsky

Ke hraní online multiplayeru na Windows 10 nebudete potřebovat Xbox Live Gold, ubezpečuje Major Nelson.

Je mi Microsoftu líto, kopou hrob X1.
    Pokud teda nemají ještě nějaký plán, kterej my neznáme.
  • GaradosCZ
    A 10000 PŘÍSPĚVEK je MUUJ..... *2* *2* *2*
    • do prkna, jak si to dokázal.. gratuluju
    • stred vesmiru co
    • a koho to zajima ? *6*
      • GaradosCZ
        Neřeš to
  • michelangelocz

NU Dark Souls II gameplay

Dalsi gameplay a opet z a l o s t n e j – myslim, ze je na case prestat tyhle videa sledovat. Koneckoncu, zanedlouho se hrou budem protloukat na vlastni gamepady.
  • MidnighT91
    Najde se tu někdo kdo hraje Red River nebo Dragon Rising ? Začali jsme to hrát s bratrem po lanu ale když jsou další dva členové týmu AI tak to není ono...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit