Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Jsem prekvapeny, ze se o tehle hre na Games nemluvi vice. Spolecny projekt studia Ghibli a Level-5? to prece nemuze dopadnou jinak nez vybornou klasikou!!

http://www.youtube.com/watch?v=Pd0q8w1yj_s
    http://www.youtube.com/watch?v=5aAs-vZ4rZE&feature=relmfu
    • Ale prosímtě... pozornost pro japonský hry na Games.cz?

Sleduj čemu věnuje pozornost většina čtenářů... tomu pak věnuje pozornost redakce.

Vyšlo i třeba nádherné Atelier Totori: The Adventurer of Arland a recenze nikde....
      • Taky nedavno vyslo Rune Factory: Tides of Destiny. A recenzi taky nevidim. To je take vyborna hra, ale znalci to urcite nemusim pripominat A ted uz prestanu spamovat a pujdu spat.
      • A vida ... tak na tuhle gamesu jsem docela zapomnel. Uz jsem si myslel ze ani nevyjde ... jinak mne mrzi, ze DS verze Ni No Kuni nebude nikdy vydana mimo JP. I kdyz DS neni region-locked, tak Japonstinu neovladam zase na tak vysoke urovni abych si troufnul to improtovat. Navic nemuzu porad otravovat kamarada ktery japonstinu studuje, ze ano:(
        • Tak jsem si ted vyhledal par videii ... a az na HROZNY anglicky dabing jsem docela spokojeny. Zajimalo by mne, jestli tam muzu hodit i japonsky dabing s anglickymi titulky ...
  • Jack1947

Nová .. posila která , přispěchala urovnat pořádek ( nebo spíše nepořádek )

Ano, mám na mysli Tiscali support modraci diskuzí, nepochopí srandu a zdá se že trollení i když velice slabé jak čajíček ji celkem vadí a bez nějakých větší výhrad, maže a banuje co se jí zlíbí potom banuje méně populární názory na kvalitu její práce, Tím chci říct, pokud opravdu nestojí o trocha humoru, škádelení a poštuchování a chce mít čistý web, může si ho vyčistit může mít nudné diskuze, s pár trotly co si vyměnují stejně ohrané názory jak nedonešené plíny, malých spratků co neumí do devíti počítat nebo se tváří... Tak ale at banuje všechny "breach" pokusy a ne jen ty co se jí zlíbí...

Nejsem sám kdo to tak cítí, má a je tím postižen, doufajíc že diskuse byly vždy o tom že se sešla banda trotlů, blbounů aby si mohli vyměnit v rámci slušnosti, nějaké ty tipy/triky a názory. Když pak vidím co tu zůstavá řikám si bud je někdo už dopředu neoblíben nebo není moc přemýšlení a pravidla jsou stejnak jen napsané jen tak aby se neřeklo. Promintě že jsem vyjádřil svůj nesouhlas, snad jsem moc nepoppudil... Můj vlastní nesouhlas (no offence).

Pokud to je tak že se mám přizpůsbit a nedráždit tak to budu muset ještě zvážit...
    • Klasika.... Banuje se jako na EG. Nevíš proč (důvod nikde nemáš) a nemáš možnost to řešit.

Tak to dopadá když to je na lidech, bez zpětné vazby...Ban z vůle.

Navíc vhodný trolling patří ke každé debatě. I Když kecas někde v reálu tak se trolluje a nikdo za to netrestá. Naopak často to je vhodné a vtipné.

Zde asi chtějí po Grygarovsku politicky korektní debatu. Prostě mít naše názory pod jasným rámcem....
      • Jack1947
        Kdyby si pořád někdo nestěžoval že, dejme tomu že banují ale protože se ti někdo nasral do vlákna (to je na ban taky) tak ti ještě to celé vlákno smažou... jinak s EG a shadowbanem bych to nesrovnával radši každotýdenní ban než ban že už nic nic od tebe neuvidí...

Proč bych to řešil to je jedno ne, potom těm ostatním anonymním uživatelům je jedon přehodí se nick a změní se proxy a jedese vesele dál... *7* Překvapuje mne že s tím spousta lidí nesouhlasí radši by restrikci vlastního názoru, než svobodu slova (která je i tak omezována). Nejasnými pravidly které nikam moc nevedou ale ok dokud je to takhle prosím jen neznamená že s tím souhlasím.
  • Jack1947

Steep F2P, Darksiders warmastered edition, Deathinitive na EPICU ( zase se docela vytáhli ty hry jsou docela drahé) nutno podotknout o tom kuponu.

• Veskoslav

Tak Darksiders byl už okolo 6 € a už byl někde dáván, Steep byl taktéž v akci za nějakých 7 a byl v rámci PS+, a Deathinive je taky za nějakých 6 €. Tak kde máš ty drahé hry?

• Jack1947

Chápu že hejtovat se musí dokud je to ještě nové neokoukané... ale kdy něco takového dal třeba Steam? Zas tak levné to není,  ty bereš akce ale ty nejsou pořád( já to do té doby neměl )Steep souhlasím, to už jsem měl rok nebo kolik zpátky zadara na Uplay.

• stratego

Steam ma na rozdil od epic store velkou zakladnu zakazniku takze tohle delat nemusi. Oni to opravdu nedelaji z dobroty srdce 😉

• HTC Vive #2

https://www.youtube.com/watch?v=fQ0JTkBZdyw
  • ucho

Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.

šotek neplecha tam zase běhá, plácněte ho něčím.
    • Btw Valve asi kutí nějakou vesmírnou hru a zítra fanoušci budou pařit HL2 aby se dostalo mezi nejhranější hry na steamu (forma protestu). Nikde na cz webech jsem o tom nic nečetl, jen na *ing.cz *3*
      • http://www.zing.cz/novinky/9720/30-000-hracu-bude-protestovat-za-half-life-3
      • Inquisitor
        http://www.eurogamer.cz/articles/masovy-protest-za-info-o-stavu-half-life-3
        • ahh sorry *9*
  • kennyB

PS4 PS+ - leden

Hardware Rivals
    Grim Fandango Remastered
    • ucho
      PS4 nic moc, multiplayer moc nemusím. Grim Fandango bude asi fajn, to si zahrát chci. No ještě bude nejméně jedna PS4 hra, tak se uvidí, s čim přijdou.
    • Takže když chci hrát jakoukoli hru online tak musím měsíčně platit? I když ta hra nemá měsíční poplatky?
      • homeles8
        Však to je jako na PC, taky si musíš měsíčně platit připojení k internetu, abys moh hrát online.
        • Sparda
          A keď si platíš PS+ tak internet si platiť nepotrebuješ? alebo ako tomu mám chápať? *4*
      • ano! A myslím si, že by to prospělo i Steamu, mohli by si najmout nějaké lidi a mohli by udělat něco s cheatery a hackery, jelikož online složka na Steamu je prostě nefunkční...
        • Je spousta serveru, kde jsou aktivni moderatori a cheatery bys tam hledal marne. A ten multiplayer je stale zadara.
        • Tak snad jsem si zaplatil za hru, u které předpokládám je funkční multiplayer. Takže Sony se s touto zlodějskou politikou ještě tváří jako, že dělají zákazníkům službu a oni jim to žerou.
          • jako nenech se zmást človíčku, na Steamu není funkční multiplayer už dlouho :) I když máš pravdu, máš ho zadarmo *15*
            • Sparda
              To by som rád vedel čo si pod pojmom funkčný MP predstavuješ.
            • Lukass
              Zajimavy ze ho kazdej den hraju
            • Multiplayer mě nezajímá a i kdyby mě zajímal tak bych za něj určitě měsíčně neplatil.
          • Lukass
            Jj, a jak vidis tak nekteri jim to zerou i s navijakem *1*
            • A jako dezert si dají časopis udice
    • Mart9
      PS4 mám měsíc, PS Plus jsem si chtěl předplatit, ale není důvod :D
      Mám tam možnost 14 dní trial verze, takže počkám, jestli tam někdy bude pořádná hra, zkusím trial, během těch dvou týdnů ji odehraju, pak počkám pár měsíců na další pořádnou hru a to už PS Plus předplatím. Jestli tam teda něco pořádného bude, jsem koukal na loňský seznam a zahrál bych všeho všudy tak 3 hry.
      • kennyB
        Popravdě, za ty čtyři roky, co si platím PS+ jsem si z nabídky stáhl dvě hry, ale Grim Fandango je pecka, takže já jsem s lednem spokojenej.
        • Nevěřím té první části.
          • fanboy, takovi plati uz jen za ten exkluzivni pocit, ze bez nej by sony prislo zu grund *5*
            • Ale jdi ty šmudlo.
              Podívej se, co všechno za ty 4 roky bylo.

Jiná věc je TEĎ začít s Pluskem, to bych do toho nejspíš nešel. Na podzim 2012 mě přesvědčil Red Dead Redemption a do doby, než přišla PS4 stál každý měsíc za to.
  • ringmancz

PS+ hry na srpen

Yakuza co byla před měsícem omylem je teď regulérně, jinak další měsíc o ničem. já nemám nic proti indie hrám, ale tu hodnotu v tom nevidím, hlavně ty hry na PS4 jsou asi poslední rok tragický

Rebel Galaxy (PS4)
    Tricky Towers (PS4)
    Ultratron (PS4, PS3, PS Vita)
    Retro/Grade (PS3)
    Yakuza 5 (PS3)
    Patapon 3 (PSP; PS Vita compatible)
    • Kozy
      Tragický? Za tu cenu paráda.
      Zrovna Rebel Galaxy a Tricky Towers vypadají zajímavě.
      • ringmancz
        na indie hry mám PC. Sony má spoustu svých her, který tam může dát, ale nedává... když to porovnám s Humble Monthly, který je sice dražší, ale zase nemají 20 milionů předplatitelů, tak Humble jasně vede. měsíčně jedna velká hra a několik menších a často novinek. i na Xboxu dali Sunset Overdrive, The Crew nebo třeba blbej Goat Simulator
      • Rebel Galaxy je zajimava tak prvni dve hodiny a pritom ma mnohem vetsi potencial... :(
    • Vogon
      Vždyť minulý měsíc tam bylo Furi. PS+ A Xbox Gold jsou právě dobré, že lide "zadarmo" představí obskurní hry, a pokud se lidem zalíbí, tak třeba budou vyhledávat podobné.
  • Fallout Shelter

Zahrál jsem si to a je to dobrý, mohli by to udelat i na pc nějakou vylepšenou verzi. Taky jsem si stáhnul Bio inc. Doporučuju. Je to podobné jako Plague inc ale zdá se mi to lepší a je tam víc možností.
    • ucho
      všichni o tom tak básnili, že jsem to taky zkusil. hrál jsem to snad dvě hodiny a teda mám pocit, že je to naprosto o ničem hra.
      • Já mám rád hry kde mužu spravovat základnu, (např. jako v This war of mine) proto se mi to líbí. Neříkám že je to bez chyb ale líbí se mi ten nápad proto jsem taky napsal že by mohli udělat vylepšenou verzi pro pc. Asi sáhnu po hře Sheltered, která je propracovaná o dost víc.
        Jinak o tom které hry jsou o ničem bych asi pomlčel. Zdá se mi že to má snad víc herních možností než regulerní fallout 4.
        • ucho
          proč bych měl pomlčet o svém názoru na tu hru? jestli to někoho baví, ať si to užije. přede mnou zjevně ta hra tu spoustu herních možností úspěšně skrývala, protože mně přišlo, že se tam nedá prakticky nic dělat. po herní stránce mě to nebavilo.
          • nic delat, akorát dávat vaulterum vybavení, sledovat statistiky a pridelovat podle nich obyvatele na správne ukoly, starat se o obranu vaultu, vysílat ven pruzkumníky a číst si jejich log, vyrabet predmety, prodávat predmety, školit obyvatele atd. na mobilní hríčku ktera je zadarmo a byla myšlena jako upoutavka pred vydanim regulerního falloutu docela slušné. i kdyby to vydrželo jen pár hodin je to víc zábavy než Call of duty kde jen jdeš dopredu a držíš levé myšítko a stoji te to 50€.

je to jen drobná hríčka pro srandu, nic víc nic mín. hodnotit to nejak prísne a vážne mi prijde uplne trapné
            • tak rozjíždej *3*
            • ucho
              obyvatele rozdělíš na správné úkoly během minuty dvou, prostě když získáš toho člověka. vysílání průzkumníků je jen loterie, kdy čtení logu postrádá smysl. máme na hru zjevně opačný názor, protože přes ty pozitivní ohlasy mi hra přišla prostě jako jedna velká nuda. to raději budu dokola rozjíždět plants vs zombies 2 než trávit čas u tohoto...

popravdě jsem po těch pozitivních ohlasech čekal nějakou bombu. dostal jsem nudu.
    • Fallout shelter je uplne primitivni a dementni farmville. Navic tomu zasadne chybi nejakej "endgame". Jestli chces hrat neco na Androidu tak doporucuju Future Shock pinball a Wayward souls.
      • ja mluvím o hre s base manažmentem a ty mi doporučíš nejakej dungeon crawler a pin ball? *1*
        • Ja jenom doporucoval zabavny hry na Android... jestli jsem tim udelal nejake faux pas tak se opravdu hluboce omlouvam.

Bohuzel mi prijde ze je na Android tak malo opravdu dobrych titulu ze hrat si na nejake zanry je trochu zbytecne.
        • base manazement? ted vyjde darkest dungeon, to je manazersky rpg *5*
  • cumpi3

Zavzpomínejte na staré dobré Age of Empires v kouzelném hraném videu.

úžasný video *4*
  • jindra.veliky

gog slevy

zkouseli jste nekdo na gogu koupit tu "Star" za 3 dolary? Co jste v tom meli za hru?
    • ucho
      obyčejný gambling. malá šance, že dostaneš něco, co ti udělá radost. seznam her tam najdeš na fóru. a jinak mi to přijde stejně nebezpečné jako lootboxy. aneb jak zkusit někomu prodat "překvapení", které třeba ani nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit