-
Přestože k vydání Gears of War 3 vyjde až za šest dní, zřejmě první fanoušek již čeká...
C'moon! C'moooon!! (Cartman) -
DD
Tak DD zatím fakt fantastické, neměl jsem minulou generaci, takže fakt překvápko. Grafika sice taková archaická, ale strašně se mi líbí, fakt se na to dobře dívá, navíc stylizace a atmosféra je jak ze Skotska a Anglie, fakt parádní atmosféra středověku. Takovou atmosféru jsem přesně čekal od Z3 a nedostal. Docela bych chtěl podpořit vývojáře, ale nevíte jestli to vyjde i na PS4, přece jenom nemám rád Steam apod. -
-
PS2 grafika, AI Co ignorguje krádeže a vůbec v těch osadách to je chytrost...
V boji sice nějak bojují ale nic extra.
Minimálně grafiku mělo vylepšit. Textury lepší apod. 810Kč *15*
Na konzole před roky to mohlo být slušné. Také na poměry konzole a co zvládne ale na PC? -
-
Klasický japonský port, bud ber a nebo nech být *3*
-
-
-
Pro 1999 mód v BioShock Infinite nemusíte hru dohrát, stačí (minimálně na konzolích) v hlavním menu...
good ol' console cheats -
Anketa/soutěž
Nevíte jak jednoduše udělat na webu anketu/soutěž aby mi to posílalo výsledky na email, ale zároveň abych kvůli tomu nemusel vytvářet webovou stránkou?
Předem dík. -
-
Google
Google formuláře ;) -
http://www.survio.com/cs/
-
-
Steam down
Servery steamu padly... celosvětově *3* -
Linuxáci, za hraní Diablo III ve svém oblíbeném OS ban nedostanete, při používání cheatů...
Vzhledem k počtu postižených na fórech WINE se mi moc nechce věřit, že to byla pravda. -
Tak sem asi divnej, ale me se ty hry proste hrajou lip na packovaci.
-
-
Proc bys mel byt divnej? Kazdymu vyhovuje neco jineho a jen hlupak muze nekoho odsuzovat na zaklade toho, na cem se mu lepe hraje. *3*
Me zase vyhovuje vice PC, takze pokud mam moznost vyberu, tak beru pc verzi.
-
-
PC betavere Battlefield 4 se dočkala 61 MB patche.
A docela pomohl. Snímkování se zlepšilo o 5 - 10 fps a jede to plynuleji. Až zoptimalizujou ještě ovladače, protože kvůli lagům jedu na WHQL verzi, která ještě s BF 4 nepočítala, tak to bude pohodička. -
-
Jen jestli se ti to jenom nezdá, protože ten patch vůbec framerate neřeší. Jen to opravuje nějaké pády a hlavně má zkrátit ty šílené nahrávací časy. (zdroj: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065214325961401/1/)
-
-
veru nezda lebo tiez je to poznatelne plynulejsie...predtym to trhalo cele a fps dost klesala :) teraze je to uz docela ze slusne a predtym mi to moc tiez nepadalo a teraz uz vobec
-
Nezdá, mám to měřený frapsem. Vím, že v tom prašným ostrůvku jsem měl u silnice 35 fps a vím to proto, že mě to neskutečně štvalo. To už je u mě za hranicí únosnosti, blbě se v tom míří. Teď tam mám snímků 40 - 45, aniž bych měnil cokoliv v systému. Odehrál jsem teď jedno kolo ze zvědavosti, takže to buď byla nějaká divná náhoda, nebo to fakt o něco zvedá snímkování. Naopak loading je naprosto stejnej. A že se vyresetovalo grafický nastavení jsem si samozřejmě všimnul a dal ho do původního stavu :D
-
-
Podívejte se, jak by vypadal rozdíl mezi rozlišení 720p a 900p v Battlefield 4.
stal sa zazrak -
Z tvých komentářů jde soudit že jsi zaslepený fanboy EA,tahle hra je s.it a každý normální hráč to vidí hned po prvním hraním.
-
-
-
-
E3: Dontnod Entertainment se chystá ukázat futuristické akční RPG pro PS3 s krycím názvem Adrift,...
co zprava to preklep.. fakt prd3l cist doslovne.. :D jinak arty z tehle hry vypadaji masakrozne tak su zvedavej co ukazou. :) -
Název hry
Ještě nevyšla, hlavní postava pan Myš, přirovnávaný je to k Souls hrám, poradí někdo? -
-
http://www.ghostofatale.com/
-
-
WOW! To vypada skvele!
-
-
Mi povídej doufám že se jim to povede dotáhnout do zdárného konce a jestli udělají kolektorku s postavičkou té myšky tak beru dvě *15*
-
-
Jo to je ono díky moc, já když to hledal tak mi to buď našlo nějakou dětskou knížku nebo mouse fix na DS jedničku *15* ještě jednou dík *3*
-
-
Mr. Mouse and his soul?
-