Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud věříte tomu, že jsou dnešní válečné FPS nereálné, pak vám to video ze skutečné bitvy...

Raději se koukněte na Restrepo.
    • dík za tip :)
  • jindra.veliky
    nepodarilo se vam nekomu rozjet Soldier of fortune pod windows 7 64? ja se dostal nejdal do menu a tam jsem mel pak uplne rozj*bany barvy a takovy ty veci jako spustit jako sprvace nebo v rezimu xp jsem zkousel. *5*
  • Camelot Unchaned (DAoC2) !!

Nechápu, že tato několik dní stará zpráva není v newsech na homepage!! Mark Jakobs is Back!!! Za mesic by s tím měl jít na Kickstarter a bude se jednat primárně o RvR MMORPG s teritorialnim systemem a spousty craftu.....
  • Veskoslav

SC II LoTV

Blizz hlásí milion prodaných kopií:) RTS a ještě pouze na pc. Skvělý úspěch skvělé hry.
    • Jsi tam limitován blizzard účtem. To je rts na prd. RTS má mít lan a možnost hrát jak chceš a kdy chceš. Je řeč o MP. Klidně direct ip aby jsi to nemusel řešit přes hamachi apod.
      • Veskoslav
        Kdy jsi naposledy hrál nějakou hru přes LAN? Fakt časy, kdy jsme se sešli parta a šli hrát celý víkend přes LAN je dávno pryč.
        • elwiscomeback
          A čí je to chyba? Hráčů určitě ne
          • Veskoslav
            Jako kdyby to dávali do her, tak to lidi využívají?:) Prosím Tě, LAN párty jsou v dnešní době pro mnohé hráče něco, co si ani neumí představit. Jo jednou za čas fajn, ale že by to bylo něco, co by chybělo, to se říct nedá. Ono se to přestalo dávat, protože to přestali využívat a je mnohem pohodlnější jet přes net a následně je pak mnohem snazší dokázat, že daný člověk podváděl.
    • tož nevím, já si to koupil na iMaca. Počítám se do PC nebo ne?
  • Kozy

Californium

http://californium.arte.tv/en/#/
    Hra inspirovaná romány P.K. Dicka, tim pádem pro mě asi nejočekávanější hra příštího roku. Zatim to vypadá skvěle.
  • Veskoslav

Shadow Warrior

Slibuji, že už nebudu zabíjet ty sladké králíčky, protože ten démonický králík, co se občas pak objeví, to je průůser.

Děláte si prdel, že slovo průůser je zakázané?
    • Jack1947
      To sis vsiml az ted ? Sak , demokracie ustoupila a vratil se Komunismus a toto je jedna z jeho soucasti. *15*
      • Thorar
        Tohle už ale musíš dělat schválně.
        • Tilwaen
          Součástí komunismu je průůser. Náhodou, alespoň malou, i když prapodivnou myšlenku teď má *1*
  • Jack1947

The Order: 1886 zabere na pevném disku PS4 29,4 GB místa.

Na tohle je BD média škoda když si vezmu že i na PS3 ty hry měli pomalu i více... takže stín pochybnosti nad kvalitami tohoto titulu posiluje. ( Ano vím že jer jednovrstvé médium ale u takovéhle hry by člověk čekal i 50gb 30 je docela málo).
    • Jako polemizovat o kvalitě hry na základě toho kolik místa na HDD zabere je extrémní idiocie i na tebe Jacku ...
    • Draken69CZ
      Hodnotíš hru podle toho kolik ti zabere místa *15* založ si ten blog pls.
      • Jack1947
        Mimojiné...
      • Chim
        Čím víc giga, tím víc adidas.
  • Tak už nám na GOGu prodávají Duke Nukema ... toho z roku 91 .... no retro ano ale za 6 USD ?
    Abandonware třes se !!!
  • rancor1223

Walking Dead EP4

10.10. by měla být dostupná pro X360 a PC. Na PS3 by měla být už od 9.10.
    Nemůžu se dočkat! Schválně jestli se jim znovu podaří vystupňovat atmosféru!
    • braveman
      Poslední zprávy, které jsem já zahlédl mluvily pouze o vydání v US. Evropské datum dosud nebylo oznámeno.
      • rancor1223
        Pokud vím tak Walking Dead vychází v Evropě i USA stejně. Alespoň já tedy už hraji.
  • Veskoslav

Něco pro milovníky Dark Soul II:)

http://www.youtube.com/watch?v=mYsqfLp0HAc#t=270

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit