-
Dishonored 2 - další rozbitá hra při vydání
http://www.pcgamer.com/dishonored-2-pc-performance-and-settings/
http://cdn.techfrag.com/wp-content/uploads/2016/11/d_1920.png - porovnání grafik
idtech 5 v praxi? -
-
Píšou, že se jim to seká na GTX 970. Dishonored 2 mi bere ve Full HD na Ultra 5,5 GB VRAM, takže je jasný, že těch 3,5 GB na GTX 970 to nedává..
-
-
Na 1080p na gtx970 hraju na ultra a fps jsou v průměru úplně někde jinde než ta tabulka, karta topí, ale jede, když jsem si zapnul ve steamu měření fps tak nejnižší jsem zatím viděl 57 a dál mě to nezajímá, protože nechci mít počítadlo při hraní, to mi příjde uhozený.
na netu jsem našel video s přetaktovanou 970 a drtivou většinu času to na ultra jede nad 60 fps
https://www.youtube.com/watch?v=Ygj6jNaAh5E -
-
A k té části, kde to padá ke 40 fps i s postupným snižováním detailů jsi se dostal? ;o)
Já nechci být hnidopich, pro mně pod 60fps, nebo snížení detailů není sprosté slovo, ale úplně v pořádku to podle těch ohlasů hráčů také nebude a na nějaký ten patch se počkat asi vyplatí, pokud nemáte tu GTX970OC a výš. -
-
Jo to asi jo počkat se vyplatí, já nákup neplánoval ale já tu hru dostal jako krabicovku nečekaně od bratra k včerejšímu svátku, asi jsem byl letos hodnej nebo co *1* tak jsem jí pochopitelně vyzkoušel hned, respektive za hodinu, až se stáhnul zbytek. Upřímně pokud se mi nezdá, že se hra seká, tak fps neřeším vůbec, jenom ta tabulka co poslal ringman mi přišla mimo, možná není (v interiérech to jede nad 60) ale problém bude v optimalizaci jak píšeš, to samý je u AC syndicate, které prostě nemá nárok žrát takové prostředky, jaké žere
-
-
-
-
-
Zpětná kompatibilita Xboxu One ode dneška zahrnuje The Darkness, Duke Nukem Forever a The Bureau: XCOM Declassified.
Zajímavé ,že se bleskař zapomněl zmínit, že ve zpětné kompatibilitě vyšla i celá trilogie Final Fantasy XIII(co jsem koukal podle videa na youtube, tak je to tam už taky pěkně dlouho). Pravda, sice byla fanoušky přijata celkem negativně, ale i tak se jednalo o dobré hry.
-
Ufff
Tak jsem v rychlosti vyzkoušel Batmana a po ranních zprávách jsem se fakt bál, jak to poběží a že skončím ve finále radši s PS4 verzí, ale ... naštěstí stejně jako u jiných proklamovaných her, kde byl problém s ochranou nebo nv Gameworks, tak jsem v suchu. Na stařičké GTX 670 nastavení med-high i s gameworks a je to kolem 40-50 fps po odemknutí capu v .ini souboru a tearing vyřešil klasicky vsync.
Teď se spíš nabízí otázka jestli je to davová hysterie, kdy ty reviews na steamu píšou i lidi, co lžou nebo je to hlavně problém devítistovkové série podle těch informací, co tam udávají. Ještě jsem se podíval i na streamy na Twitchi a například ManVsGame, který to hraje na 770, tak taky v naprostém pořádku.
Tak nevím jestli mají buď naprosto katastrofální komponenty v počítačích nebo se jen vezou na vlně případně mají bordel v systému. No už se těším na večer až to pořádně rozjedu a doufám, že mě borci z Rocksteady nezklamou, protože u Batmana bych jim to dal solidně sežrat. -
-
Když přehlídnu ten FPS lock, který je sice absolutní nonsens, ale dejme tomu že šlo pouze o chybku, tak tady máme minimální možnosti nastavení, ačkoli všechny myslitelné parametry jdou editovat přes INI, takže ve hře jsou, jen by se někdo musel obtěžovat pro ně udělat slider v menu.
Opět nastavení - vše na high včetně zapnutých NV vymožeností vs. všechno na low a NV vypnuto -> rozdíl max. 3 snímků za sekundu + v obou variantách stuttering, že by Aiden Pearce záviděl! *16*
Tohle je prostě odbytej port, jiný vysvětlení mě nenapadá. -
-
No nazdar, tak to tedy facepalm.jpg (dosaď libovolný facepalm obrázek).
-
-
Facepalm by si měli dát pořádný... ty trotlové co to takhle zmršily. *16*
-
-
Tak není to tak škaredé jinak by se přímo roztejkal...
-
-
Dotaz - jak ti u 40-50 fps vyřešil vsync tearing?
-
-
Tak logicky snížil fps pro lepší vykreslování snímků. Naštěstí toho tearignu si osobně u TPS tolik nevšímám, takže jsem vsync vypnul.
-
-
Vsync, pokud nemáš gsync nebo freesync, operuje zpravidla na 30 nebo 60 fps, aby se vyrovnala frekvence monitoru, takže kdybys ho měl zapnutý a 40-50 fps, tak by ti to zamknulo framerate na těch 30. Kdybys měl 60+, tak na 60. Pokud bys měl adaptivní v-sync, tak by ti to locknulo na 60fps, a kdyby byl reálný framerate nižší, tak by to vsync vypnulo. :-)
-
-
Však píšu, že snížilo (cap zpět na 30).
-
-
jj, já jen, že těch 30 fps už je dost maso, to by ten tearing musel být opravdu silný. :-) U 60 fps+ mám vsync rád a řeším to zapnutým adaptiv syncem, takže hry jedou nad 60, tak vsync zapnutý je, jinak ne.
-
Ty vle... to už je i na mně moc - nemůžou mít něco jako Evil within ? 60/vsync lol. *7*
-
-
-
40-50" to je pomalu blízko konzol kvalitě... *7* Co za debily ty hry portuje ( ano, portuje, takovej hnus).
Ostatně to už je na uživatelích a potencionálních kupcích jak moc si nechaí srrát na hlavu... není nic snažšího než přijmout fakt že se nedá nic dělat ale to je omyl že... prostě jednou se to musí zákonitě obrátit nikdo takové ochrany nechce, nikdo neche lock fps, nechce ... prostě něco co jde na konzlích by se nemělo cpát na pc...
Vsync si vypnul? protože ti nestíhá... bez vsync bych fakt nic nehrál... -
-
Jacku, Jacku ... *4* ty kluku ušatá.
-
-
-
-
Pokud hra vypada stejne jako na ps4 a jede na stejnym rozliseni a nejede 60+ minimum fps na 980 je neco hodne spatne a hysterie je na miste, protoze ta karta je pomalu 3x rychlejsi nez ps4. Pokud ale na pc jede ve vetsim rozliseni a ma pridany efekty, vyssi nastaveni a k tomu AA tak se nizsi fps nez 60 da pochopit.
-
-
Hra vypadá líp. Už jen gameworks přidává něco málo k atmosféře (déšť, kouř z pušky, mlha, bordel v ulicích). Jinak srovnávat výkon karty s výkonem konzole je stejně hloupost. Podívej se jak například šlapou některé hry na staré generaci konzolí a jak na jejich ekvivalentech či případně silnějších počítačích. Stejně, jako když se řeší Apple vs Android ... optimalizace na pár zařízení je vždy výhodnější, než optimalizace pro tisíce. Pak taky nesmíš zapomínat, že polovina hráčů nezmíní ani to, že má ntb verzi grafiky, které jsou většinou klidně i o tři série pomalejší než jejich desktopové verze.
-
-
stara generace byla uplne jina architektura, tam porovnavat slo jen tezko, tentokrat je rozdil defacto jen v operacnim systemu
-
-
Jenže furt se soustředí na DVĚ hw sestavy. Hádám, že u PC buildu si to nechají prostě zkompilovat enginem a pak testují pár sestav, co mají v kanclu. U konzolí mají stále pevně stanovený mantinely a veškeré změny v kódu se projeví na všech playstationech a na všech xboxech.
-
-
To je stejne kec, ano teoreticky je tech kombinaci HW nekonecne mnoho, ale prakticky ma vetsina hracu nejaky i5/i7 pripadne neco s vishera od AMD a pak gtx 700 nebo radu R9 jako GK. Neni to tolik sestav na vyzkouseni a nejakou optimalizaci, ale problem bude v tom ze na to proste prdej a nevyzkousi to ani na tech sestavach co udavaj jako min/doporucene pozadavky. Cast problemu asi bude taky v tom, ze neco splacaj a cekaj, ze to pak dozenou vyrobci karet ovladacema.
-
To má, ale roztříštěnost v HW bude vždycky největší achilovkou počítačů.
-
ja netvrdim, ze v tomhle unifikovanej hw nema vyhodu, ja jen rikam, ze tahle generace se da prirovnavat k pc, protoze k nemu ma architektonicky blizko
-
-
-
Takže tím chceš říct že by to kllído pído jelo i na staré generaci? ale protože potřebují peníze a není moc her takto radši šoupli jen na current gen... aha tak to jo. Aspon že na konzoli není ochrana která by se srala do spouštění/hraní.
-
-
Prosím tě, kde jsem zmínil to, že by ta hra šla na staré generaci? Proboha nauč se nejdřív chápat text... *13*
-
-
Nezmínil ani nemusel... je to jen takový ten obchodní tah nahrnout lidi do konzolí nebo pc hw které ve finále hru asi neutáhne. Poděkujme portům.
Proč portům? protože všechny porty byly pojebané a žádný port mi nejel úplně bez chybi. Levné- rychlé... takže z tohoto vše allright.
-
-
-
-
Jestli tam je lock na 30, takto se nedá pochopit... a jestli tam není blbé nastavení detailů takto už se nedá pochopit vůbec.
-
-
-
Steam dawn
Probíhá udržba na štýmu, něco si pžej... -
-
Steam zhouba pc hrání..
-
-
A v čem že je to ta zhouba?
-
-
ze vsetci robite fapfapfap zo Steamu, hoci to je DRM
-
-
Tobe to tve fapfap uz zrejme leze na mozek, mozna bys to mel omezit. *3*
-
-
-
Říká piratska nula.
-
Ty si zlý chlapec, nemám tě rád a zhouba si ty games. *11* *12*
-
-
-
Call of Duty Ghosts poběží v rozlišení 720p, což mnoho zákazníků odradilo a chtějí zrušit předobjednávku.
Velmi neprofesionální. Nejdříve přečíst originální tweet a už vůbec nefabulovat podle jedné odpovědi od očividného debila. -
Dnes vyšla dlouho očekávaná FPS Call of Duty: Modern Warfare 3, v našem shopu ji seženete za super...
Torrencto si musím koupit ! *15* -
-
xD + tobě vokurko...
-
-
Neoficiálně: Na jaře vyjde pro uživatele Windows 10 bezplatná zeštíhlená verze Forza Motorsport 6 s názvem Forza Motorsport 6: Apex. Podobně v budoucnu na PC dorazí všechny Xbox hry od Microsoftu.
Tím nám tak nějak ta Exkluzivita pozvolna padá *7* *3* -
Pro Evo 16 / Master League / Team Spirit
Cau, hrajete nekdo karieru v novem pesu? ja to hraji na nejtezsi obtiznost a diky novince team spirit, kterou mam na vysoke hodnote, se zda byti obtiznost spis tak na regular ci amater, kdyz porazim s chelsea sevillu 4:0 a hlavne se ani extra nesnazim...
Da se ocekavat patch, ktery to opravi? mate podobny problem ? neda se tato featura vypnout ? -
-
chelsea *11*
-
-
PS3 verze Assassin’s Creed: Revelations zabírá na disku 4,38 GB volného místa.
Co to je za blbost? Ze zabira volne misto? Kdyz uz to ta je nainstalovane, tak to misto uz neni volne. Proste melo byt napsane, ze instalace zabere volne misto a ne ze zabira, protoze je logicke, ze to misto muselo byt volne, aby mohlo byt zabrano a kdyz uz je zabrano, tak neni volne. -
-
Tvoje problemy by som chcel mat... :)
-
-
PS3 verze Assassin’s Creed: Revelations zabírá na disku 4,38 GB místa.
lol tak na tohle tema jsem vyplytval asi 3 minuty sveho casu, strasnaaa ztrate, do konce zivota toho budu litovat xD proste jak jsem si to precetl tak mi to hned bilo do oci, ver ze mam plno jinych starosti, ale pokud tohle nevyzaduje dost casu, tak si rad rypnu xD -
-
a to jsou dalsi 3 minuty ... se ti to pekne sklada :)
-
-
oooh, to je tak perfektní minithread, že jsem při tom smíchu kliknul na + 2x a ono to přibralo, ale asi je to tak dobré, že jen shodou náhod někdo kliknul zároveň se mnou :)
-
-
-
-
-
British Gas Rampage
Pokud jste ještě neviděli atomickou babičku s GTA5, pravost neověřitelná
http://youtu.be/Knab9oQIMOQ -
-
Jen doklada "Parit se da v kazdem veku, cokolov at uz karty, miny nebo GTA". *3* Babicka nema chybu. *15*
-