Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pokud se nekomu nezda destrukcni model v NCR

http://www.youtube.com/watch?v=X77cThD4vj8#t=271

co tohle?
    • Jack1947
      Takove technologicke "demo" spise hratelny benchmark co vsechno lze s fyzikou provadit, nutno uznat ze moznosti jsou celkem siroke a zamestna to hw taky celkem dost... jestli to fungovat bude a az vyjde jednou kompletni hra bude to pecka.
    • Ja sem zrovna vcera hral to "demo" na NCR a po zkusenostech s bemng mi ta destrukce ptipada neuveritelne zastarala. Stale na urovni prvniho flatoutu. Beamng je technologicky na uplne jine urovni a take je na uplne jine urovni narocnosti na HW, ale podle me to za to stoji.
    • C-BEAM
      jj určite je to lepšie ako NCR.
      • a zkoušel si hrát oboje? Protože auta v Beam NG nejezdí, ony plavou. Nehledě na to že uvolněné plechy jsou takové plastelínové než plechové
        • Zkus jezdit na ovladaci kde muzes byt citlivejsi s plynem. Je to pak o dost lepsi.
          • Jack1947
            Nejenom s plynem celkova citlivost v zataceni to zadna klavesnice nenahradi, znamy to fakt.
          • Mají co ještě dělat na jízdních vlastnostech, auto rozjedeš na 50Km/h a už to nejde prakticky udržet na silnici..
            • Tanhle problem jsem mel kdyz jsem hral na klavesnici. Zkusil jsem ovladac a bylo to o 300% nekde uplne jinde.
            • Mě přijde, že ty auta nemají vůbec žádnou přilnavost, neumí zatáčet a hned jdou do smyku
            • Auta mozna plavou ale zdaleka mi to neprislo tak hrozny jak pises.
        • C-BEAM
          neviem či plávajú, idem vyskúšať ale čo sa týka deštrukcií je už z videa zrejmé, že je na tom BNG lepšie.
          • ucho
            lepší možná pro oko a z pohledu simulace, pro hru a herní zážitek horší.
            • taky si myslim, ze ncr bude lepsi hra, ale ty narazy vypadaj v tomhle pomerne prirozene...
            • C-BEAM
              všetko je otázkou nastavenia. V budúcnosti to môže byť v rámci rally hier obrovský skok vpred a herní zážitok to jednoznačne vylepší.
        • to je realita. obcas jim to kazi nedetailni teren ale auta se vacsinou chovaji docela realisticky v BeamNG. Co te dovedlo k tomu, ze si myslis, ze to neni realisticke?
          • Nechovají ani náhodou..
            • Expert na fyziku jízdních vlastností auta nejsem, ale opravdu si nemyslím, že jet s autem 50Km/h je až tak neobvyklá záležitost, že v takové rychlosti to prostě už nejde uřídit *3* Je možný, že za to může ta klávesnice..
            • BeamNG je boží

to co se v BeamNG snazej udelat je naprosto realisticka simalace vsech casti auta. Zazitek pro hrace je zatim druhorady. Problem je ze kdyz mas naprosto realnou simulaci zataceni a hrajes s klavesnici tak je to jako ridit auto s dalkovim ovladacem se 4 tlacitky.

druhy problem je s vykonem, nemuzes mit dokonale hladky kola(ikdyz to ca maj ted je uz dost dostacujici) a vetsina map ma velice hranaty teren, coz vede k spatnymu kontaktu kol se zemi.

problem je myslim si taky ten, ze ve hre delas s auty i to co bys v realu nedelal a nikde nic takovyho ani nevidis, jak muzes v takovym pripade ty nebo i vyvojari vedet co se s autem stane? lidi to posuzuji jenom na zaklade jejich subjektivniho dojmu(predpokladam, ze nejste zadni experti na auta a fyziku) a vyvojari se porad jen snazi aby to vypadalo prirozene. realisticka simulace udela neco uplne jineho.

BeamNG je stale ve skore alfe a ne vzdy veci funguji jak maji, je tam hodne bugu souvisejicich take s jezdenim ale napr. treni kol o silnici je v poradku, skuste netlacit tak na plyn.
  • Lukass
    Stim Batmanem je to pekne prusvih, ale dobre kazdymu kdo hru okamzite nevratil a cekal na zazrak. Od tohodle studia uz nikdy nic ,at si delaji jenom hry na konzole , stejne se to pak na PC blbe hraje.
    • Shadow of Mordor mě bavil a na PC super.
      • Lukass
        Neim nehral sem, nemam tyhle konzolovy porty moc rad.
        • Vyzkoušej, dobrá rubačka, je tam skvělý soubojový systém, hodně dynamický, musíš to hrát na myši samozřejmě, aby jsi se mohl dobře rychle rozhlížet a kombinovat údery, solidní pařba, bavilo mě to. Oproti šitovnímu Batmau i dobře optimalizované a pěkná grafika, na vysoké 60fps na mainstreamu bez problému.
          • Me by lakal ten Mad Max ale to delali taky tihle amateri, takze to nekoupim.
            Mordor fakt ne, nic me to nerika, vzdyt ja ani nevidel jedine dil Pana Prstenu :-D
            • Mad Maxe je trochu škoda, mohla to být výborná hra, takhle je jen řekněme dobrá, typicky zjednodušená hloupoučká konzolovka "po cem kam deš", přitom ten svět si uplně říkal o větší propracovanost. Dokonce i Rage bych hodnotil o bodík výš. Velká škoda, potenciál tam byl, škoda, že tvůrci neměli vyšší ambice s touto hrou, přesto Maxe doporučuju kdo má rád postapo.
  • Cosi

PS4 nebo XboxOne podle twitteru

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/
    • Prý Xbox dOne :D
    • Viktor_H
      Heh, tak to vypadá, že největší podíl opravdových amerických patriotů žije v Rusku. *1*
  • Kozy

Dark Souls 3 classy + artworky

https://imgur.com/gallery/mA8y9o0

Tak herald je jasnej *14*
    • mám z té hry zatím hodně dobrý pocit. Jinak ten herald vypadá fakt dobře a to jsem si myslel, že nic jiného než Knight nepřipadá v úvahu...
    • Draken69CZ
      Já budu konzerva pojedu Knight a vedle něj SL1 rage quit zaručen *15*
    • Vogon
      Divný způsob jak napsat Deprived.

https://media.giphy.com/media/pMj21JOxBR4CQ/giphy.gif
      • Draken69CZ
        Dobrej badass *15*
    • Veskoslav
      Proč je vždycky cleric takový vykleštěnec.
      • Vogon
        Jako by existoval cleric co není vykleštěnec.
        http://cdn.akamai.steamstatic.com/steamcommunity/public/images/avatars/5e/5e8ab3f0154220cba25a41677f9b06c95cc25ffc_full.jpg
        • Veskoslav
          Tak knězi ve Warhammeru moc kleštěnci nejsou:-D
        • Kozy
          K těm clericům, nevíš proč mají ten krunýř na zádech?
          • Vogon
            O tom se moc ještě neví, ale clerici nejsou jediní, kdo mají takovéhle krunýře na zádech, mají to i poutníci(viz. opening cinematic), kteří se vydali do Lothricu. Je to provizorní ochrana. A více ti řeknu jen lehký spoiler, typuji že to slouží proti nechtěnému dědictví lidstva.
    • kennyB
      Ty počáteční levely jsou dost vysoko. Já zase northern warrior.
  • L.A. Noire si v průměru odnáší z recenzí hodnocení 90 %.

Kdy muzeme cekat recenzi L.A. Noire na Games? :)
  • Jack1947

Deana Halla, tvůrce DayZ, nadzvedlo ze židle zvýšení ceny ARK: Survival Evolved z 30€ na 60€.

Ty jo tak to je teeda machr *8* , třeba mě ze židle máloco nadzvihne... Většinou teda když musím na záchod na velkou to je kolikrát fofr to stihnout a občas se taky nepovede *12*
    • Inquisitor
      To chce pleny.
      • Jack1947
        NEee :D

To zase ne, hele vždyt to byla jenom taková sranda.
    • Verim ti.
      • Jack1947
        Tak to si hodný. Zadržování stolice není nic moc + navíc na WC na mě čeká Level takže sqelá motivace to tam stihnout ;)
  • Že je Duke Nukem jen videoherní postavou? Našli jsme důkaz, že tomu tak (možná) není!

Domnívám se, že tato osoba se snaží do té videoherní pouze stylizovat, ale že bych v tomto viděl další marketingovou budoucnost se nedomnívám, i když je pravda, že to bude hlavně na vydavatelích video herního průmyslu, jak by s touto postavou naložili.
  • SalemCZ

taky se vám poslední době stává že otevřete games.cz a po načtení stránky vám stránka skočí o značný kus dolů? 

dělá mi to doma i v práci

• solomon.short

Nedela. Alespon v aktualni Opere, blokovani reklam vypnute.

• Pokud chcete v Battlefield 3 nechat zmizet HUD, otevřete konzoli (klávesa ~) a napište "ui.drawenable...

chcete medaily?
    • braveman
      Může být...
  • davidBray
    mě se to nelíbí, to jako fakt, všechno je obrovský ... ale tak zvyknu si, prosil bych pokud by šlo udělat přepínač do starého vzhledu, děkuji :)
    • Jo méně informací na větší ploše teď hodně letí, holt si zvykej, doba tabletová.
    • Jo je to dělané pro slepce, ale já vidím dobře. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit