-
Watch Dogs bude jedinou hrou pro dospělé publikum od Ubisoft, která vyjde na WiiU. Vývojáři na prodejních číslech viděli, že na této platformě není mezi hráči o hry typu Assassin's Creed zájem a raději si pořídí Just Dance.
Zabalte to! Ten crap nebudou hrát ani japonské děti! -
Hand of Fate
Včera vyšlo. Karetní deskovka, kde souboje a náhodné události neprobíhají ve vaší hlavě, ale přímo je hrajete a ovlivňujete tak výsledek. Doporučuju vyzkoušet.
http://store.steampowered.com/app/266510? -
-
to radsej
http://www.gog.com/game/hand_of_fate -
-
aha, 5tim ludom nevadi dat o 6€ vyssiu cenu, lebo...nevedia si vazit peniaze?
-
-
steam addicts :)
-
-
-
-
Dark Souls 2 a já
Řekl jsem si, že tomu dám šanci. Hru jsem si nejdříve stáhnul ze Skidrow, vše ok, nainstalováno za minutu (SSD), hra se normálně spustila, vše funguje jak má (technicky). Intro ok, po něm to ale nabralo hodně rychlý spád - MENU totální katastrofa, ale dobře, nevadí, na menu se nehraje. Spustím hru, chvíli jdu, chci skočit a postava udělá kotoul, pak chci něco udělat a napíše mi to ať zmáčknu "A" s tím hnusným konzolovým značením. Ehm? Odinstalace asi 3 vteřiny (SSD rulezzz). Děkuji mému instinknu, že jsem se rozhodl jak jsem se rozhodl, proč se patlat s takovou patlaninou, když je tu spousta jiných her. -
-
V tom je kouzlo Dark Souls... Lamy jako jsi ty to samo pošle zpět do Metra *1*
-
Taky jsem to zkusil, už první díl mi připadal jako nesmyslné běhání a zabíjení nestvůr. Doufal jsem, že druhý díl bude už trochu propracovanější ale bohužel se jedná o úplně stejnou hru. Opravdu jsem nepoznal rozdíl. Moje první smrt byla paradoxně pádem do jámy protože ten tzv. hrdina neumí normálně skákat, jedině když rozluštíš ty hrozné kombinace tlačítek. Po první smrti jsem hru vypnul a odinstaloval. Hra absolutně bez jakékoliv atmosféry, žádná hudba ani jiné zvuky... doufám, že je to teprv betaverze, protože takhle dokončená hra nemá vypadat.
-
-
Mám pocit, že to píše jeden a ten samý člověk, někdo jako Veskoslav, kterému ublížil už původní Dark Souls, tak si vylévá srdíčko. Jo a když chceš skočit, tak drž sprint, ono i v reálu se těžko skáče z místa do dáli. By mě zajímalo jestli si taky odinstaloval Witchera 2, který měl taky sprasený launch díky "skvělé DRM" a skákat tam vůbec nešlo.
-
-
Delete... hodilo mi to příspěvěk uplně někam jinam, než měl být. To ja taky možná důsledek toho dementního řazení příspěvků tady.
-
Witcher je naprosto jiný level než DS. DS je prostě nedokončená hra s rádoby ultra těžkou obtížností.
Kromě nějakých čarodějnic na začátku ti nikdo ani neřekne co je smyslem hry, ani jsem si nevšiml, že by ve hře byl nějaký vytyčený cíl. Možná proto, že jsem to po 15 minutách vypnul, ale věř, že déle se to vydržet nedalo. -
-
Pěkně ty.... Běž pospíchat hrát Wichera, kde ti to všechno pěkně natelí.
-
-
Raději nemysli.
-
-
Pekne jsi to te Dark Souls 2 natrel! Fakt dost dobry..
A k tomu vsemu jeste SSDecko! Wow bez toho by tomu skvelymu pribehu neco chybelo. -
-
Pouze jsem si ušetřil čas. A SSD je vtípek spojený s tím časem. Než tohle, tak si raději zahraju znovu nové Metro, vynikající hru, která od mísních pseudopisálků dostala 7.
Ono games už není co bývalo a diskutéři to jen potvrzují, vrána k vráně, co Drastíku. A nezáviď SSD, třeba si jednou taky koupíš pořádné PC. -
-
Ja mam SSDecko uz asi pul druhyho roku ale nenapadlo me ze to musim napsat vsem. Snad jsem to timhle prispevkem napravil.
Vtipek spojeny s casem se opravdu povedl. Ne kazdej dokaze v jednom prispevku udelat dobrej vtip a pak ho jeste jednou zopakovat aby to fungovalo.
BTW. Uzij si Metro. Snad te neunudi k smrti jako me. -
Podařený vtípek, ještě teď se popadám za břicho, jak to bylo vtipné. Haha
-
-
-
-
nintendo wii
Zdravím, dá se ještě sehnat Nintendo Wii? Pokud ne, stojí za to ta verze mini? Ta se ještě prodává za 2750,- Prosím o názor někoho kdo se vyzná, nepotřebuju žádné trollí kecy o tom jak je to nahovno díky. -
-
Wiičko je super, obzvláště, pokud máš s kým hrát ve dvou a více lidech. Taky pro děti jsou tam skvělé hry. U mě doma už Wiičko zapínají hlavně děcka. Grafika je sice starší, ale zábavnost a ovládání úžasné. Jo a pár her pro děti je dokonce v češtině.
-
-
Dead Rising 3
Za 3 dny zhruba to bude na PC, je to dobrá hra? -
-
*15*
-
-
lol - GTA 5
https://www.youtube.com/watch?v=6sI8dGWIdFc
https://www.youtube.com/watch?v=UTBVuoZ5muo -
-
To je nejakej napodobitel LV426 nebo uz prisel o rozum uplne?
-
-
Třeba si jen zapoměl vzít dneska prášky. *1*
-
-
To první je vtipné FOV snad 50.
Jak má tu pistoli narvanou v oku *1* To vypadá blbě. asi nějaký gang styl držení pistole. Narvat si to do oka. -
Hrozná trapnost ani to neotvírejte, "funny"pouze pro émerické děti (a retardované) *7*
-
-
Fakt? A já myslel, že tohle bude přímo na notu místním dětem :) Ty nevíš co chceš čoveče *1*
-
-
na notu tobě podobným*
-
-
-
-
STEAM akce: Magicka complete pack za cenu 8€ (=195Kč) tj. o 50% levnější, 75% sleva na cokoliv...
u Borderlands je na Steamu taková unikátní věc. GOTY stojí 12,5€, ale Borderlands (5€) + DLC Pack (6€) je dohromady 11€, což je levnější... nějak to nedopočítali nebo nevím. -
Která hra posbírala nejvíce cen v prestižních vývojářskýchcenách, které uděluje každý...
Ten chlapik co to uvadzal bol desny, ale inak sa tam naslo aj par zaujimavosti...stalo za pozretie. Skyrimu by som sice za pribeh cenu nedaval..., ale zas na druhej strane - ako sa hovori - najlepsi pribeh je vlastny pribeh, takze... :) -
Neznáte někdo nějaký bazar, kde se prodávají konzolové hry za rozumnou cenu? Koukal jsem se na aukru a tam je všechno buď dražší než v kamenných obchodech nebo je rozdíl cen tak malý, že to nemá cenu. Preowned v JRC je to samý.
-
-
Díky všem za tipy
-
Nejlepší, co znám: http://www.game2k.cz/
-
Když jsem ještě aktivně hrál na PS1 / PS2 tak jsem rád chodil sem, jako online obchod nic moc, člověk tam musí zajít a pěkně prohledávat poličky, což právě mělo svoje kouzlo *4*
-
http://www.gameshop-eu.cz/
Nabídka je celkem malá (obměňujou jí), ale stejně tak jsou malé ceny.
Zatím jsem koupil 3 hry a bez problému. -
Ten člověk si koupi konzoli a ani nemá na hry :D
-
Když jsem už kupoval bazarovky, vždycky to bylo přímo od hráčů, z obchodu jsem je nebral ani jednou. Osobně jsem nakupoval z aukra, gamebazar.cz a console-forum.net. Ceny od uživatelů mi tam přijdou v pohodě. Jen nakupuj od ověřených uživatelů s dostatečným hodnocením.
-
-
Gamepad na PC (WIN10)
doporučily by jste mi nějaký Gamepad na PC, měl jsem Logitech f510, ale ten mi odešel a ten se už nevyrábí, model který je teď v prodeji je F310 a ten nemá nejspíš vibrace (za stejnou cenu za kterou jsem kupoval tu F510). Poradíte co si pořídit místo toho? -
-
Používal jsem dlouho x360, pak XBone z forza edice a nakonec jsem zakoncil u XBone Elite a musim rict, ze to nema konkurenci. Sice je drazsi (dost), ale nemenil bych. Ty prachy za to stály. *5*
-
Gamepad na PC je dobrá demence... *1* *1*
-
-
hry který se hrajou tak jako tak bez myši jsou na gamepadu lepší
-
-
Klasický Xbox 360. Jede skvěle a zatím nebyl jediný důvod měnit nebo že by to hra nepodporovala. A spousta her má přímo schéma na ovládání na XOne/360. Ale mám kabel (a ten má cca 5 metrů), protože bych věčně zapomněl dobít baterie.
-
DS4, tam je prima ten touchpad, a pro mě osobně je příjemnější než xboxovej ovladač.
-
Za mě rozhodne x360 wirless ovladač, asi nejpovedenější co jsem mel v ruce, taky výborná podpora pro hry
-
-
x360 controlery jdou všechny normálně na PC, neni nějaký only x360?
-
-
Všechny fungujou s PC, ale potřebuješ USB příjmač, který se dá koupit v edici s ovládačem.
-
-
Nebo poridit dratovej kabel je celkem dlouhej nemel sem s tim problem
-
-
neni zas až moc dlouhej?
-
-
-
-
-
DualShock 4. Pro mě nejlepší gamepad, co jsem kdy měl a měl jsem jich už hodně, ale Xbox One gamepadem určitě chybu neuděláš, ale jestli se nepletu, Dualshock na PC nepotřebuje žádný speciální BT doplněk, aby ti to šlo bez kabelu.
-
-
potřebuješ bluetooth adaptér, abys to měl jak spojit. DS4 je super, ale oproti trojce se rychle vybíjí, i s vypnutým světlem
a jestli spíš Xboxový rozložení, tak Xbox One ovladač, ten k 360 mi přijde lacinej zpracováním -
-
tak jsem našel tohle:
http://www.pcgamesn.com/xbox-one-s-controllers-will-connect-to-pc-via-bluetooth
Takže nejlepší pro PC bude tohle řešení, bez kompromisů. Takže kolegovi nahoře doporučuji počkat na Xbox One S gamepad.
Jinak souhlas, 360 mám doma a je to laciné zpracovaní oproti např. tomu DS4. -
-
stačí něco co umí myslím bluetooth 2.1, já mám tenhle a jede v pohodě
DS4 je na tom s podporou taky v pohodě. novější hry ho berou rovnou, nebo stačí naemulovat X360 ovladač a je to
-
-
-
-
já mám xboxOne gamepad a je to paráda
-