-
Středozemě z Pána prstenů pronikla do MineCraft.
Jako ta Moria? To trošku nechápu *8* -
Na Steamu je za 300 Total War Attila, super cena. Uz to taham :-)
-
Scany
Scany z DLC pro DS3
http://imgur.com/a/2usOJ -
-
Třetí obrázek vypadá přesně jako vstupní most do Painted Worldu.
A chlápek v červeném vypadá jako Ingward nebo jiný New Londo Sealer, Velka je bohyní hříchu a Painted World je s ní spojený, vypadá to že skutek Sealerů přece jen nebyl přehlédnut. -
-
jj, dobré postřehy. Jinak jsem zvědav jestli se objeví Priscilla nebo aspoň nějak objasní, jak ji dostal Aldrich...
-
-
Aldrich Priscillu nedostal, když žral Gwyndolina, tak viděl jeho vědomí a zdálo se mu o Priscille, proto je Lifehunt Scythe pouze miracle a ne zbraň.
Jinak ta holčina sedí na židličce, která připomíná malířskou židli. -
-
aha, já nějak nesledoval lore videa z trojky, vidím, že mám nedostatky. Je nějaký dobrý souhrn lore z trojky? Nejlépe psaná podoba nebo kratší videa. Nechce se mi sledovat Lets Play :)
-
-
o tom jsem se snažil, ale takové ty důležité drobnosti mi stejně utečou. Na to nemám hlavu, abych si drobnosti během hraní spojoval :)
-
Nikoho mimo ENB nesleduji, takže nevím. Ale nejlepší je si udělat svůj vlastní obrázek, s tím jsou ty hry dělané.
-
-
-
-
-
-
Majitelé PES 2016 obdrží 24. března zdarma aktualizaci se šampionátem UEFA EURO 2016, který vyjde 21. dubna na PS3 a PS4 i jako samostatná hra. Licencováno však bude pouze 15 z 24 týmů.
české republika tam je tak jsem rád. Doufám že se to projeví i na tom Ftp PES -
Přístup do betaverze Battlefield 3 budou mít v září ti, kdo si zaregistrují limitovanou edici...
A co když jsem si koupil MoH na Steamu ?
Jasně tam bylo napsáno, že dostanu klíč do bety BF3! -
-
Stezuj si na forech. Podle toho co jsem cetl tak to uz neplati.
-
-
Přístup do betaverze Battlefield 3 budou mít v září ti, kdo si zaregistrují limitovanou edici...
I kdyz porad to muzes zkusit na origins zaregistrovat treba to pojede.
-
-
-
Záběry z hraní Last of the Tomb Raider
https://www.youtube.com/watch?v=GZ19JCTOGfI -
Nová myš?
Má dosavadní myška :D http://www.svethardware.cz/recenze-logitech-g9-novy-idol-pro-hrace/18659
https://www.czc.cz/logitech-g203-prodigy-cerna/205052/produkt?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Mysi&utm_term=Logitech_G203_Prodigy_cerna Má někdo zkušenosti ? všechno co sem četl vypadá slibně navíc supr cena... ( viděl jsem to v posledním levelu)
Já vím je to individuálním, ale mě se zamlouvá... Moje myš není špatná ( ty jo 10 let stará už :D) akorát mi nejezdí kooečko, občas problikne. Líbí se mi u téhle i design prosím normální odpověd. (Znovu ta cena super) Když vezmu že tehdá stála G9 2499,. hrůza jo jasně možnost přidání závažíčka atp - jde mi hlavně o to aby mi v ruce moc neplavala - Když tak hodte své myši.
Potřebuju prostě myš která, je ideální na mp hry tedy svižné a rychlé přesné... díky moc všem za normální odpověd.
*4* -
-
Já mám myšku Logitech. Je z Tesca a stála asi 150 korun. *4*
-
-
Ty nejsi hráč...
Příjde mi tak nějak zbytečné zase platit horentnější sumu jen za myš tak ji asi vezmu. ( vydržíly déle než G9 bude to jedině parádní) -
-
Hele, jestli jsi tu G9ku první (ne G9x) kupoval jako já taky zhruba když spatřila světlo světa, tak jsem větší hráč než ty, protože jsem ji uklikal k smrti o 2 roky dříve ;o) *2*
-
-
Jsem nepsal že ty a tak si mohl mít vadnej kus ano G9 mám tu z roku 2007 lol
-
-
"Jsem nepsal že ty" ..to nevadí, já vím ;o)
Vadnej kus to nebyl, těch 8 let než umřela sloužila na jedničku *3*
Prostě jsem to tlačítko hraním uklikal :D
-
-
-
-
-
G19 jsem měl taky a u mně to byla nejoblíbenější a nejpohodlnější myš. Velikost byla matoucí, navíc ty dva gripy, kde mi sedly oba. Jediné mínus ošoupávání wide gripu (měl jsem 3) a to že taky před 2 lety umřela :)
Tahle by se ti měla držet dobře, ale nejlepší je stejně si to jít někam ošahat a počíst recenze a ohlasy.
@LV: Ne nutně. Volant mám Fanatec, ale doporučil bych Thrustmaster, myš mám G502, ale tu bych nedoporučil, neb si oproti jakýmkoli jiným myším nemohu úplně zvyknout na posazení prsteníčku atp. -
-
Mám to asi štěstí co ? Hmm nevypadá špatně...
-
-
hele ja jako zastance logitech mysi bych vybiral jen od nich- drahy, ale jistota ze sou dobry.
mel sem mx518 na kterou stale vzpominam, pak g9 jako ty- ta mi ale nakonec moc neselda do ruky jelikoz byla az moc "mala". zavazicka a tyhle veci beru jako preplacenou nutnost a kdyby slo beru vesmes vzdy bez (nakonec sem vzdy ze vsech co nejaky mely vsechno vyndal)
posledni dobou sem vystridal vic modelu a s zadnym nejsem stale spokojen a cekam na neco co by se mi fakt libilo. od logitechu s tim mam podledni dobou ale problem taky. kdybych musel tak pujdu spis do neceho takovyho https://www.czc.cz/logitech-g402-hyperion-fury-fps-gaming-mouse/154917/produkt pripadne https://www.czc.cz/logitech-g502-proteus-spectrum-rgb-tunable-gaming-mouse/184142/produkt
ani jedna neni to co by se mi libilo, ale je to asi dvacata evoluce toho co kdysi bylo nej. ty preplatky za barvicky a podobny blbosti si clovek proste uz musi dnes priplacet jako standart a nevyhnes se tomu.
sel bych do te g402- nemam vlastni zkusenosti, ale design je decentni a vychazi prave nejvic z prababicky mx518 a to me natom laka asi nejvic. mys bude uplne v pohode toho bych se nebal, jen ta cena zase uz je spis premiova- nato ze to nema ani zadny zbytecny barvicky a tak.. -
-
G9 stála tehdy 2499,. lol , hmm je docela podobná a moc se mí tedy nelíbí ale třeba je super kdoví.
-
-
-
Face to Face: Crowdfunding a financování startupů
https://www.youtube.com/watch?v=uCx_l9tR2Sg -
Sony PS4
Ředitel Sony oficiálně potvrdil silnější PS4. Na E3 ale nebude. -
-
Tak v podstate dobra zprava, proc ne. Ale stale chybi informace o cene a konkretnich zmenach v HW. Aktualne jsem spokojeny s tim, co PS4 nabizi, tak budou muset prijit s necim zajimavym, abych videl, ze ma cenu co nejdriv sahnout po vykonnejsi verzi.
-
-
Novy HW je jen 14nm APU s RX480.
-
1080p a 60 fps nestačí?
-
-
ani ne. vetsina her na PS4 je v 1080p. jestli neco musi snizit na 900p (hry se daji spocitat na prstech jedne ruky), na televizi je to pro me skoro nepostrehnutelne. hru si bez problemu uziju i v 720p. 1080p je samozrejme fajn, ale grafika mi prijde na aktualni PS4 dostatecna. Viz Uncharted 4. Co se tyce fps, tak 60 je samozrejme fajn, ale nemam problem hrat hru v 30 fps. Opet viz Uncharted 4, hraje se to i tak skvele, vypada to skvele.
takze abych hned sahnul po novejsi verzi, museli by prijit s nejakym vetsim lakadlem. zatim jsem stale s aktulni verzi spokojen.
v konecnem dusledku je to ale fuk. ja jsem za vykonnejsi verzi rad a v budoucnu urcite poridim. ted uz jen zalezi na tom kdy. -
-
Tak vzhledem k tomu že chtějí zachovat obsah her stejný jak pro původní tak "novou" PS4 tak je nepravděpodobné že by to mělo přinést něco extra navíc, jsem zvědavej jak budou řešit VR.
-
-
-
-
Jak je toto možné dyk Praotec Čech psal 30.5. "Jsem ortodoxní Pcčkář ale PS4 jsem prostě nějak tak chtěl mít.A proto že sony teď pár let nechce nic nového v konzolích dělat myslím že prodej ps4 v pohodě dožene tu předešlou."
tady se nedá nikomu věřit *13*
-
-
Olivier Comte (Namco Bandai): Free-to-play hry nemohou být kvalitní a pokud bude jejich trend pokračovat,...
No problém je v tom , že skutečných Free to play moc není a zaplat´si za obsah či power boost abys udržel krok s naboostovanými protivníky jaksi gameplay ničí už z podstaty .
Ale věřím , že P4F docela ohrožují klasické vydavatele ..... -
-
Olivier Comte (Namco Bandai): Free-to-play hry nemohou být kvalitní a pokud bude jejich trend pokračovat,...
Některý hry jsou kvalitní (TF2, Dota 2, LoL), a na druhé straně jsou srčky jak graficky, tak hratelnostně, co by nikdy nemohly vyjít jako normální hra, tak na to narazí mikroplatby, např Crimecraft.
-