-
DICE: „Největší blbostí dnešních vývojářů je, že vytváří PC verzi na základě konzolové.“
Zajimave, a Battlefield Bad company nebylo puvodne konzolove? Jednicka na PC vubec nevyslo a dvojka byla dosti tezce zkonzolovatela (zmrzacena).... -
-
Nerikam, ze bad company 2 je spatna hra, mam ji, hraju ji, bavi me, jen mi tohle vsechno zni jako alibismuss, nic vic:-)
-
DICE: „Největší blbostí dnešních vývojářů je, že vytváří PC verzi na základě konzolové.“
no... asi jsi trosku nepochopil o co tady jde... podstatou myslenky je, ze kdyz chce nekdo vytvorit kvalitni PC hru, nemuze stavet na konzolovem zakladu a jen hru preportovat... ale je treba ji vyvijet od zacatku primarne pro pc, ktere si toho necha libit mnohem vic nez takova konzole... -
-
Spise jsi to nepochopil ty.Podstatou myslenky je ,ze vytvaret hru prvne pro konzole a potom port pro pc je podle jejich nazoru spatna varianta pro obe platformy.A ze vyhodnejsi je vytvaret hru na miru pc a potom pro konzole snizit nektere parametry s tim,ze z toho tezi obe verze hry.Co je na tom pravdy si uz musi preprat kazdy sam.
Tady nebyla rec pouze o pc verzi.Priste si precti original ,na co se tyhle kratke zpravy odkazuji *3* .
-
-
co se ti na dvojce zdá konzoloidní ?Povedená hra i pro PC vole...Asi si to nikdy nehrál. -
-
Spis jsi to nehral ty.A nebo jinak,spis jsi ty nehral bf1942 a bf2 *3*
-
-
-
Oddworld Inhabitants se na dnešek moooc těší. Proč asi?
Tak v tom pripade se ja tesim taky *1* . -
Během příštího měsíce čekejte oficiální ohlášení filmu na motivy Saints Row.
Jestli to nebude režírovat Rodriguez, tak z toho na 98% vzejde naprostá kravina. -
Fade to Silence
http://store.steampowered.com/app/706020/Fade_to_Silence/ tak bohužel asi nic moc extra dobrého to není, škoda... -
GTA5 PC
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578703252191184&set=a.232015550193291.57967.123656157695898&type=1 a http://www.gta5tv.com/gta-v-pc-release-date/ *8* -
-
Opravdu bych rad videl vyrazy tech fanatiku, co tvrdi ze pc verze nevyjde, az opravdu vyjde. Nekdy me az prijde, ze z toho maji obrovskou radost, kdyby opravdu nevysla.
Misto aby meli radost, ze si tu hru muzou zahrat i ti, kteri konzoli z jakehokolic duvodu nemaji. Proste radoby elitarstvi nejvyssiho kalibru.
Stydte se. -
-
Já, jako konzolista, věřim a doufám že to na PC vyjde z vícero důvodu (mody,grafika - takže si to časem zahraju i tam). Ale neuvěřitelně mě sere postoj místních PC hráčů kteří ted kydaj hnuj na tu hru a na konzole a porad vymyšlej hovadiny jen aby to vypadalo jak je to neštve a jak vyjde PC verze zase budou skládat ódy o tom jak je to dokonalá hra a 100000x lepší než na topinkovačích, protože to ma vetsi rozlišení... Ubohý, jak konzolisti co nechtej aby to vyslo tak pcčkáři co si honej tricka s grafikou
-
-
Oni mistni fanatici si nemaj co vycitat, nehlede na platformu, kterou tak bezmezne haji. V obou pripadech je to zabavne a smutne zaroven. *1*
-
-
Jojo, jak rikam, mozna jsem se jen vic zameril na pc hráče, protoze ty tu jsou posledni dobou vic slyset (alespon z mojeho pohledu)... Nechapu o co jde konzolistum kdyz nechtej aby to vyslo na pc... co tim ziskaj?
-
-
Proti exkluzivitě nic nemam, Naughty Dog hry na PS3 jsou pro me nejlepsi hry tyhle generace a jsem rad ze jsou jen na PS3, ale GTA vzdy bylo multiplatformní a mělo by to tak i zůstat, protože když se podivas treba na RDR, výborná Rockstar hra, ale jen na konzolích a pc hráči ani neví o co přichází... A o hraní todle vše je, ne o tom kdo má víc her než ostatní
-
Exluzivitu. A trochu srandy k tomu.
Kolego, vždyť je to tak všechno jasný, nebuď jako ta většina místních lopat.
-
-
-
-
Elitářství? Nějaká guma tu bude vykládat o elitářství a hráčova smyslu a respektu ke hraní bez ohledu na platformu? Skutečně? Možná by to chtělo si poklidit tu tunu hnoje na svým prahu a potom tu můžeme rozjet diskurs o tom, v jaké sféře to elitářství a nedopřávání vlastně zapustilo.
Já osobně jsem taky PC srandista s očekáváním na GTA V, ale stejně bych měl neskutečnou radost, kdyby pc verze šla do kopru. Jen, abych viděl, jak se ubrečenej soubor ukřivděných kok*tů, který se i přes svou zabedněnost a pochybnitelné přesvědčení bije v hruď o své průmyslovo-herní výjimečnosti, mohla zdělat. Bude to přece jen asi ta utopie, ale stálo by to za to. -
-
Tunu hnoje na mem prahu? O cem to tu prosimte zase blekotas? Nebudes tak nahodou ta guma spise ty, kdyz automaticky usuzujes, ze jsem PC hrac?
-
-
Síla zvyku a v takovém případě omluva. Rozdíly mezi nářky některých kolegů z jisté strany barikády a nejednoznačností pacifistického kedlání o porozumění, se dosti v těchto vodách stírají. Každopádně, myšlenka zůstává...
-
-
Každopádně, sranda musí být.
-
To neni zadne pacifisticke kedlani o porozumeni. Jen me nekdy prijde to premerovani pindiku mezi pc a konzolisty hodne usmevne. Z toho prispevku to asi nebylo poznat, ale bylo to cele psane s trochou nadsazky. To je cele. *1*
-
-
-
Boe vy se tu o tom bavíte jako kdyby šlo o světový mír.... Vyjde tak zahraju, nevyjde tak nezahraju. Svět se nezhroutí.
-
-
-
Kolik lidi se jeste bude divit ze maj obchody predobjednavky PC verze?
-
-
Jeste urcite spoustu, tak aby potom nebyli smutni ze treba nic nebude *3* .
Docela sranda, jak se zas rozproudila diskuze na tohle uz nudne tema.
*15* rozhodne povedena. *3*
-
-
-
Forza 5 poběží na Xbox One v 60 FPS.
omg .. a to snad jako nekdo cekal ze to pobezi v 30 fps ? -
Plná instalace Gran Turismo 5 trvá 40minut a zabírá 6.4Gb.
No to je pekna instalace :-) -
Hodina ježdění buginou v Elite: Dangerous
https://www.youtube.com/watch?v=b3jlcPe8cII -
Během víkendu jsme přidali na Games.cz možnost editovat vlastní příspěvky v diskusích pro registrované...
OK i keď už tuším že mi nik neodpovie predsa sa spýtam ... plánujete urobiť niečo s prezeraním obraznou v článkoch načítanie separátnej stránky je trochu "na levačku" -
-
lightbox obrazky (presneji fancybox)
Nepochopil jsem v cem je problem. Na prohlizeni obrazku v galerii(detailu obrazku) se pouziva lightbox (po kliknuti na "Zobrazit v originální velikosti" se ukaze zvetseny obrazek (do velikosti okna) a sipkami nebo mysi listujete ve fotkach. Zadne nove okno se neotevira. Do noveho okna se oteviraji obrazky pouze v pripade, ze se jeste nedocetla cela stranka a lightbox jeste neni aktivni. -
-
Řekl bych, že je myšleno rozkliknutí obrázku přímo v článku, který tě nejdřív hodí na stránku s galerií a až tam si můžeš oetvírat detail v lightboxu.
-
-
to je ale cilem. v clanku nikdy nejsou vsechny obrazky, takze je snaha dostat lidi do galerie.
napada me u obrazku treba ikonka lupy, ktera by obrazek hned zvetsila bez prechodu do galerie -
-
áno niečo ako lupa ... nečo čo by sa roztiahlo (a prispôsobilo) v okne otvorenej stránky ... nečo takéto http://bit.ly/cs7nDW ... a kľudne nech je dole nejaká lišta so zvyškom galéria (napríklad ako na steam-e http://bit.ly/dAGA6f ) ...
+ keď už som sa tak rozpísal prečo sa video recenzia v karte hry neradi k recenziám ale k videám je to trochu nelogické
PS. finguje vám ten rss správne mne totižto nikde nenačíta obrázok je tam iba odkaz naň
PSS. práve (po poslaní tohto príspevku) som si všimol ... prečo nie sú odkazy v príspevku aktívne (nejde mi na ne kliknúť) ... bezpečnosť ??? -
-
- lupu jsem dodelal, nasadim za chvili (bude dole v rohu obrazku a zvetsi ho hned)
- videorecenze jsou dany tim, ze clanek nejde dat do vic kategorii. video se jeste zmeni
- rss: html (tedy i img) v textu feedu je pekna prasarna. obrazky jako xml tag (enclosure) je cistsi zapis a zalezi pak na rss ctecce. mozna to sprasime, kdyz to lidi chtej :)
- odkazy jsou schvalne neaktivni. mozna pro prihlasene je udelam klikaci
-
-
-
-
-
-
SLI režim grafických karet nVidia budete moci nově rozjet na základních kartách od AMD.
deskách... -
-
krucipísek *7*
opraveno, díky
-