Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Analytik M. Pachter: „Portal 2 je nejsilnějším kandidátem na hru roku.“

Naprosty souhlas....
  • Za posledních 25 dní se celosvětově prodalo 2.5milionu kusů konzole X360.

Kinectu, proboha, ne konzole...
    • Bože můj, nevěřím že jsem to napsal :-O
      Chce to asi více spát a méně pracovat *3* Omlouvám se za chybu a děkuji za opravení...
  • Veskoslav

Sony použije "dobře známé DRM řešení" pro multimediální aplikace na PS3, PS4 a PSV.

Ale copak. Raději nic k tomu nebudu psát, protože každý si pamatuji jistě jednoho pána, jak tu řval, že DRM ochrana na konzolách nikdy nebude a je jedno jestli aplikace nebo hry, protože na konzolích se nekrade:)
    • Vzhledem k tomu, ze DRM na PS4 je "v rukou" vydavatelu, tak je to podle me jen otzka casu, kdy vetsina her nakonec nejakou tu formu DRM mit bude.
      Je to sice docela smutne, ze uz i na konzolich, ale alespon to ukazuje, ze hraci na konzolich nejsou o nic poctivejsi a moralnejsi, nez ti na ostatnich platfofmach, jak nekteri radi tvrdi.
      Jedinym duvodem, proc tam neni mira piratstvi az tak vysoke je skutecnost, ze pirateni na nich povetsinou neni otazkou par kliknuti.
      • Jack1947
        Proc by se piratilo ve velkem ? Vetsina lidi rado hraje ONLINE a to s piratenim lze jenze neco jako emulace serveru u PC her. Beztak Amici a jinde na ty hry maji takze by nepiratily. Otazka pristupu a ze to je zbytecnost to vi kazdy kdo konzoli nekdy vlastnil nebo ma.
      • Veskoslav
        Je to o dostupnosti a možnostech. Kdyby na konzole šlo pirátit stejně pohodlně jako na pc, tak míra by byla +- stejná napříč platformami.
    • Jack1947
      Ten tu radsi ani pro jistotu neni. *15*
  • ucho

Yogscast's Dwarven Dairy Drive Bundle

https://www.humblebundle.com/yogscast

je to trochu jinak řešenej humble bundle :)
    • Tak to je zlodejina :) Asi chteji dohnat ztratu z bugu :D protoze more lidi na netu pise, ze to stalo puvodne 1 dolar :D
      • ucho
        vše jde na charitu, tak se to dá vcelku pochopit. ale za ty peníze tam mohli sehnat něco zajímavějšího.
        • S touhle cenou toho moc nevyberou. Kdyby to vydelili 5, tak by na tom byli vsichni lepe :)
    • Koukal jsem na to, ale nepochopil jsem to. To jako když dám do 5$, je to jenom příspěvek na charitu, 5-25 také, ale dostanu něco do TF2 a až nad 25 dostanu ty hry? Ne že bych měl o některou z nich zájem, ale jenom jestli jsem to dobře pochopil.
    • rancor1223
      Jako Shank 2 bych si zahrál, Napoleona bych možná zkusil, stejně tak Chivalry, ale za 25$. No to ani náhodou.
  • ucho

STEAM od dnešního dne nabídne slevu na jeden z ttulů každý den. Dnes si můžete pořídit Operation...

tak steam má těch akcí povícero, třeba tam běží i Hearts of Iron 2 Complete za 4,19 eur (i ostatní díly mají)
  • Marquis

Hikedi Kamiya (Platinum Games) by rád pracoval na novém Star Fox.

Nový Starfox by byl fajn...:)
  • Nové info: Hlavní příběhová linie Batman: Arkham City nabídne 25 hodin zábavy, vedlejší mise...

24 hodin?! Jo, tak to beru, jsem zvedav, jestli nam trosku nelzou *2*
  • Fjallgeirr

Disney si registrovalo obchodní značku Seal Team 6 (jednotka která zabila Usámu bin Ládina), aby...

Dukaz ze Navy Seal Team 6 dostal Ladina games.cz? Prestante tady sirit lzi, uz tak je jich tu dost
    • A ty mas dukaz ze ho nedostali?
  • 0011

boom

Nevíte co se stalo s tímhle popkulturně/herním bulvárem? Já to občas četl, holky se na to vykašlaly nebo byly odejity?
    Edit: tak nic jenom zmizeli z lišty
    • Pan_Klobouk
      ZmizelY z listy. Asi uz jsou zajete, myslim ty bulvar stranky, ne ty holky, tak to asi neni treba reklamovat. ;)
  • HoN vs. DDoS

Heroes of Newerth je údajně právě teď pod DDoS útokem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit