Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad

Vězení

S hraním to nijak nesouvisí, ale měl jsem možnost prozkoumat si starý vězení, který je od roku 1948 zavřený a nikdo do něj nemůže, rozloha přes 8000 metrů čtverečních, nekonečný chodby s celama, nemocnice, tělocvična, vězeňský dvory, kaple, divadelní místnost. No můžu říct, že tak sevřený půlky, jako když jsem to tam úplně sám zamčenej zvenku procházel jsem snad nikdy neměl.

http://youtu.be/Ob8qRYHbi0Q
    • Kozy
      Pěkný. No mě stačilo že jsem před pár lety spal v jedný ostravský nemocnici krátce před zbouráním, skvělej zážitek ale taky jsem měl nahnáno.
      • V Ostravských nemocnicích bych se bál spát i při plném provozu.
    • v jednu chvili na tom videu jsi zachytil neco divneho... jakoby jsi tam nebyl sám
      • Ten bubák ve tmě s komentářem "Nic zajímavého" ? ... Satanistické grafity na dveřích ;)
    • Ta skříň na požární hadici , ani TV na chodbě není z roku 48 a ta výzdoba s rudoarmějci ... 50 snad zažila , takže to nebude od 48 opuštěné .... spíš opuštěné a zdevastované až po 89 ...a i od té doby tam pár lidí bylo : / ... Vypadá to jako zdevastovaný zámeček nebo tvrz ...
      • WhySoSad
        Myslel jsem to tak, že vězení je od 48 zavřený. Pročítal jsem si podrobněji historii, sídlilo tam gestapo, potom byl v části věznice archiv, každopádně v noci by mě tam nikdo nedostal ani za svlíkací párek...
  • Joshua

7th Guest + 11th Hour Pack

https://www.humblebundle.com/gift?key=bP7Z4dMaSFhbx2sc
  • jindra.veliky

novy CoD

kdy bude predstaveno novy CoD? Vzdycky to bylo pred E3 na ty CoD akci nebo na konferenci MS a ted porad nic... *7*
    • Na co představení? Stejně všichni vědí jaké to bude...
    • oktavius66
      COD bude představeno na konferenci od SONY.
  • triptich

Crusader Kings 3 oznámená a podľa prvých správ sa zdá, že sa máme na čo tešiť. len škoda, že si zas počkáme 5-7 rokov, kým to celé dokončia :) do tej doby hurá na CKII

• Lukass

Zaklinac

Jeste nejaky screeny s namodovany Zaklinace, opet skvela prace moderu, je otazka proc tak hra nemohla vypadat pri vydani...
    http://imgur.com/a/USNiA
    • Morraw
      Ty vzdálené baráky na pozadí vypadají jak namalované. Upřímně, viděl jsem lepší úpravy chvíli po vydání.
      Taky jsem si hrál se saturací přes SweetFX ale nakonec jsem se na to vykašlal. Sytější barvy a teplé západy slunce byly velice příjemné. Rozhodně to odráží realitu.
      Hru jsem letos dohrál i s datadiskem, takže vím, že hra je krásná už v základu.
      • Lukass
        Tak mam tam TLM,a HD textury
    • Veskoslav
      Ty sreeny jsou otřesné....To hraješ na low kvalitu? Podívej se pořádně na textur na jednotlivých domech například....
      • Lukass
        Vsechno na high, a jeste tam mam stazeny hd textury trole
        • Veskoslav
          Trole? Jako nic proti, ale baráky jak namalované, neostré textury, prostě je to hnusné i když mi budeš říkat stokrát trole....Jestli jsi slepý, to už vážně není můj problém. Pokud chceš pěkný snímek ze hry, tak se musíš na to i "postavit" ve hře, aby kamera správně zabírala prostředí.

Takto vypadá nemódovaný Zaklínač 3 v současné chvíli: https://postimg.org/gallery/2tuuzngg6/. Hnusná textura u 1. obrázku (stejně tak u tebe) je dána tím, že hra to nevykresluje tak, jak by měla a kamera se zaměří na něco jiného. Jinak narážka na tvé screeny byla spíše ta, že chlubit se můžeš, když jedeš na max a je tam nějaký viditelný rozdíl. Ale takto to prakticky nemá význam, obzvlášť když prostě nemáš nastavení maximální. Zkus to změnit v nastavení a pak to postnout, třeba tam pak uvidíme rozdíl. Takto je to jenom Zaklínač na vyšší detaily, který vyměnil barvu stromů.

A tady jsou moje staré screeny z doby, kdy jsem jel na maximální detaily, ale bez Nvidia věcí, snížené listoví, snižený počet lidí a pouze SSAO. A to jsou screeny z prvního týdne vydání.
          https://postimg.org/gallery/2gpw10ijo/
          • Lukass
            Mam vsechno na max krome stinu, postav v pozadi a vody. A HBAO, dal mod hd reworker mod na prirodu jak rikas, a turbo lighting mod. A mod na realny pocasi, ze je rano a vecer mlha atd.
            • Lukass
              Hbado ano, ale stiny mezi high a medium neni rozdil. Lip to rozhodne nevypada. Nejsu az do pondeli doma, jinak bych hodil srovnavaci screen. Jedu to lock na 50 fps a uplne v poho, 960 mam nataktovanou a narust vykonu je hodne znat, nejde ani tak o vic fps, ale o stabilni fps, tam je po nataktovani dost rozdil
              Veskoslav: v pohode chapu, nemusime se hadat ale normalne diskutovat, beru. V pohybu to vypada fakt skvele.
            • Veskoslav
              Věřím. Ale jestli Tě můžu poprosit, vyfoť to před a po. Takto to vážně nic moc neřekne.
          • Nejak tu nevidim, ze by se te nekdo na neco ptal
        • Ronox
          Nerad to říkám, ale Vesko má pravdu. Ty screenshoty jsou fakt hrozný a připadá mi to úplně stejný, než když jsem to hrál "maxed out" při vydání.
          • Lukass
            V poho, tvuj nazor, beru. Aspon neutocis hned jak ten pozer nadtebou uz nebudu az do pondeli doma, jinak bych sem hodil i origo bez modu, rozdil je fakt velke. Lidi uz zapomeli jak hra vypadala kdyz ji hrali. Ale jak pisu tvuj nazor beru, me se to v pohybu moc libi a treba pri bource je to fakt paradni
            • Ronox
              Jde o to, že ta hra je hezká sama o sobě. Já to pak spíš ladil nastavením barev a ostrosti přes SweetFX, protože mě štvala ta hrozná saturace.
  • nekupuj nic a vůbec ne předraženou 960GTX. To je levnější mainstream prodávaný za vyšší mainstream a ve spoustě her už prostě nestačí, to je vyhození pěti tisíc do kanálu. Buď počkej na novou generaci nebo si kup něco z aukra nebo si připlať na dražší, jelikož 960GTX by jsi zase musel brzo měnit.
  • Quake 4 zdarma ke stažení na Impulse...ale jenom pokud se nacházíte na území Kanady a USA.

Jak zdarma, je to normálně placený, akorát ho dneska přidali do katalogu...
  • V rané fázi vývoje se prý Uncharted: Drake’s Fortune podobalo hře Biohock.

Jak je to ted s tim filmem?
    Na IMDB neni nic, ale na CSFD z nejakyho duvodu tvrdej "Hraji: Robert de Niro, Joe Pesci", coz by teda byla neskutecna pecka, ale netusim v jakejch rolich : D

Mimochodem sotek opet v akci, bleskari...
  • Sledujte nový světový rekord ve speedrunu Half-Life 2, kterého se zůčastnilo 14 hráčů.

čekám spíš na tohle http://goo.gl/6nexm
  • Vyšel nový patch (v1.5.0) do Far Cry 4. Dle hráčů však většina problémů i nadále přetrvává.

O jakých problémech to pořád mluvíte? Já mám odehráno něco přes 60 % hry a ještě jsem ve Far Cry 4 žádný problém nezaznamenal. V AC Unity ano, ale to je jiný příběh...
    • Problémy rozhodně jsou, i když ne tak zásadní jako u AC Unity. Problém je hlavně v akceleraci myši, která nejde pořádně vypnout a jediným jistým řešením je neoficiální mod, takže ti to může rozhodit coop.
      Další věc, která možná začala až s posledním patchem, je šílené sekání hry při rychlejším pohybu. Když hru zapnu, tak je všechno v pohodě, ale po 60-90 minutách se mi hra začne čím dál víc kousat při jízdě autem nebo letu a zhoršuje se to do té míry, že mi framerate padá na 1-5 FPS kdykoliv se pohybuju rychleji než normální chůzí.
      No a pak jsou tady věci jako nepřátelé, kteří vidí a někdy i střílí skrz pevné překážky, nebo bedny, které jdou otevřít jen z jednoho přesného úhlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit