Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

nevydrzim a zeptam se

ci rikate na to, ze Netflix hleda pro postavu Ciri nebelosku?

• TheGGG

Další z řady případů anti white rasismu, který se na západě rozmáhá. Není divu že lidé zuří a bojkotují netflix. Americká arogance a opovrhování kulturou slovanů a východní Evropy jsou dobře známé. Black panthera by taky běloch hrát nesměl. 

• drasta

Ja teda nejsem moc serialovej a ani nevim jestli na ten serial budu koukat ale mala Ciri cernoska by mi asi nejak extra nevadila.

• Jack1947

Já se spíše divím že tu není už článek... a asi ani nebude.

• PreidaQ

Nechává mě to naprosto chladným. Osobně jsem si sám vždycky Ciri představoval jako Asiatku.

• risa2000

Zdroj?

• MickeyMutant

Třeba tady.

• madPav3L

"According to the castling call, which may or may not be legitimate"

takže jedna paní povídala a vypadá to spíš, že někdo chce vyvolat kontroverzi...

• SalemCZ

Že ty vlasy co má Ciri asi hodně vyniknou 

• Magister_Peditum

No, dalo se čekat, že se Amíkům nebude líbit, že žádná z hlavních postav není černoch... Když z Emhyra udělají černocha, tak by to ještě mohlo klapnout, bez většího kvikotu fanoušků.  

• skaven

😉ked to preslo cez Sapkowskeho, ako konzultanta, preco nie

• NEkromanT

já myslím, že se jim nepovedlo, nebo ani nezkoušeli mu vysvětlit, co znamená BAME

• Jack1947

Tak nesmrdí mu prachy že

• Veskoslav

Warhammer

Když se nám to blíží u série Total War, tak pro milovníky knižní série o Gotrekovi a chtějí si zkrátit čas, mám dobré zprávy. Kdo neholduje angličtině, tak tento rok je plánovaný dotisk prvního a devátého dílu série (Zabíječ trolů a zabíječ lidí). Polaris zároveň získal práva na knihy Cesta lebek, Město prokletých a Hadí královna, kdy minimálně dvě vyjdou ještě letos a mají i práva na subsérie Warhammeru "Konec časů", kterou si nechávají až vyjdou a dotisknou zbylé knihy. Ta obsahuje Kinslayer a Slayer.
    • Paráda!
    • Morraw
      Super. Zrovna nad Zabíječem jsem nedávno přemýšlel, jak bych si ho zase rád přečetl.
      Je k tomu více infa? GW přece zakázalo nové řeklady do cizích jazyků.
      Já se na Warhammer připravuju vlastním způsobem. Třeba modelováním Mannfreda na drakovi a čtením Vampire Wars omnibusu.
      • Veskoslav
        Já jsem přímo psal do Polarisu ohledně dotisku Zabíječe lidí a zeptal jsem se na další knížky, tak mi napsali, že to mají v plánu. Původně právě práva bránila dotisku Zabíječe trol, zabíječe obrů a lidí. Ty chyběly v obchodech. Uvidíme, jak to dopadne. Nevíš jestli vyšla nějaká další knížka v sérii o Šedém věštci?
        • Morraw
          U nás to netuším. Snad se podívat na Black Library "Grey Seer" a co vyšlo.
          • Veskoslav
            To mě nenapadlo. Vyšel Thanquol's Doom.
  • montatatana

Ted Price (Insomniac Games) začíná opět přemýšlet nad novým Resistance.

Tak at mu da nekdo facku.
  • Jack1947

Et Armies

No na tože to je Indie hra na zabguovaném enginu to na chvíly zabití času je supr.
    Prostě taková oddychovka, (no jak se to vezme) ani nevím co psát příběh je klasika o nišem "Záchrana světa po stomilionté nebo země nebo nezávislosti bla bla"

Ai nepřátwel taky nic moc ale kvantitou občas překvapí zbraně klasika pár útočných pušek a brokovnice sniperka... pistole s nekonečno náboji.

No sa úrovně taky ničím nepřekvapí - nějaké sklady, exteriéry v poušti...
    Má to pár much, třeba že do nepřítele musíte vypálit klidně i celý zásobník.

Grafika je na poměry UE parádní a nevšiml jsem si nějakého padání FPS... vše na ultra ok možná tam nějaký záškub byl na Irán tedy docela dobrý pokus o FPS alá COD.
    Njn ten DMG nepřátel a střelba je docela směšný, je tam hodně krve ale zvuk z ní jakoby jste stříleli do plastu... Herní doba asi klasika já sám už jsem u konce, tam je to docela i frustrující - není tu ukazatel zdraví a když chytíte pár rán je třeba se schovat no a nepřátelští odstřelovači vám občas dají heasdshot ze zálohy. Kdyby tam nebylo tolik Lens flare a jiných otravných věcí... bylo by to ještě lepší ale tak no nebudem žrát 6,5/10.
    • Vsiml jsi si, že tu je sekce čtenářské recenze? Tyhle tvoje průjmy tady nikoho nezajímaj.
      • Jack1947
        Tak a kdo je víc nemocný ty nebo já ? (určitě budu každé info hltit někoho kdo ty recenze schvaluje lol).
        • Lukyz
          Určitě lepší, když bude trpět jen jeden člověk a ne všichni ostatní *1*
          • Jack1947
            Dávám sem občas info... u her které třeba nikdo nehrál ještě.
  • Project CARS

Dá se někde sosnout a hrát beta? Včera jsem konečně zkusil Assetto,slušný ale a ta hra je kromě volantu prakticky nehratelná bych řekl, respektive hratelná je, ale ..

PS: v kartě hry tu máte leden 2013
    • Radioaktivni_surikata
      No project cars jsou taky stavěný na volant. Hrát to na něčem jiným je podle mě masochismus. I relativně arkádový Shifty byly na klávesnici celkem šílenost *1*
      • C-BEAM
        hrať P.Cars na gamepade je masochizmus ?
        • Radioaktivni_surikata
          Záleží na tom, jak to s ním umíš a kolik asistentů jsi ochotnej zapnout. Mně by nějaký 3 - 4 centimetry dlouhá osa nestačila, proto jsem kupoval volant.
          • Tak o asistentech a podobných blbostech pro lamy se nikdo nebaví, to je všechno v každé hře automaticky vypnuté.
            • Jack1947
              Tebe bavila Forza ? A to si hater *15* . Jinak jak muzes rict ze na simulator si neporidis volant kdybys ho hrat chtel, na gamepadu to snad nejde ? Jasny moc konzoloidni. *4*
      • To si nemyslím, nehrál jsem ale podle infa co jsem četl a gameplayů co jsem viděl, bude PC spíš pro masy, než hc simulator. Teda doufám, volant si kupovat nebudu :) Nejradši mám něco mezi tím, více k simulaci, ale aby netrpěla hratelnost, nejlíp mi zatím v tomto ohledu přišla Forza 4.
  • Tikov

Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...

jestli to nebude tím, že vyžadují DX 10, XP je stále používané víc než dost
    • smejki
      na XP to ani nespustíš. tady se píše o spuštění na jiné než plné detaily *3*
    • Steam hlásí, že WinXP používá už jen 20 % hráčů, takže tím to nebude.
      • Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...

kamo nvm kdes to sebral ale nekdy pred par mesicema bylo XP jeste nejvic rozsireny na svete :) .. hlavne v kanclech atd ...

btw vubec se nedivim ze 84% lidi an to nema comp... taky ta grafika je psychopaticka a Kazdej vocas kupuje new a cool grafarnu, misto toho aby koupil lepsi procak, pac pokud vim Frostbyte 2 engyne pouziva k vypocitavani Procak a ne grafarnu jak bejva zvykem
        • smejki
          na světě = mezi hernímiPC+kanclPC+ostatníPC
          teď ale hádej, která podmnožina zajímá herní vývojáře... ding ding ding. Bingo! jsou to herní PC a ty jsou celkem slušně popsané právě statistikami na steamu

na výpočty "grafárnou jak je zvykem" snad ani netřeba reagovat
        • Jazz
          Jó, tak FrostbYte a engYne jo ?
  • The 7th Quest pro iOS je na zadarmo. Jen dnes.
  • montatatana

Závodní titul Motorstorm RC dorazí na PS3 a PSV 6. března.

Coz se netyka nas, ale Ameriky... v Evrope a tedy i na CZ storu uz vysel a je k zakoupeni *3*
    • braveman
      Díky za echo. Přepsal jsem to novinkou místní *15*
  • C-BEAM
    QuakeCon ! Duel Masters QL

http://www.twitch.tv/QuakeCon
    • C-BEAM
      toľko nadčasov som už dĺho nevidel, je to pekne vyrovnané...
  • ringmancz

co prozradil GabeN

What is the status of Half Life 3/Half Life 2 Episode 3?
    The number 3 must not be said

jinak prozradil, že dělají nějakou singleplayer hru (možná množné číslo), hry pro VR a speciální ovladače, Half-Life 3 byl pravděpodobně zrušen, ale potvrdil, že mají zájem udělat další hru ze světa HL/Portalu, stejně jako další L4D. a chtějí co nejvíc používat Source 2, takže do něj asi předělají TF2 a CSGO
    • Jack1947
      Takže vlastně nic moc nového.
    • Morraw
      Tady je nějaké shrnutí

https://www.reddit.com/r/Steam/comments/5omun0/gabe_newells_ama_highlights_17_jan_2017/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit