-
Všimli jste si někdy, že když v delší diskuzi trochu zaskrolujete, objeví se vlevo dole bílej pixel?
-
-
*7* Nefunguje ti to ....
-
-
Má chudák problikávajicí pixel ani o tom neví *3*
-
-
Monitor je v pořádku, objevuje se to výhradně u Games.
-
-
Evidentně za to může chrom, na Firefoxu se to neděje.
-
-
-
-
-
Novinky o Super Meat Boy: 1) Prodalo se přes 400 000 kopií, 2) Mnohem více se prodalo přes STEAM než XBLA, 3)Zřejmě vyjde na 3DS, 4) Určitě nevyjde na WiiWare.
Nikdy neříkej nikdy. -
Martin Klíma: Počítačové hry, historie a prožívání dějin
https://www.youtube.com/watch?v=cdzTsWF3c2A -
Mass Effect 3 Leviathan gameplay footage
http://www.youtube.com/watch?v=nROeJvv90V4
Atlas na dně moře? Hell yeah *14* -
Dohrát Battlefield 4 kampaň zvládnete prý za 4 hodiny (na normální obtížnost).
tak toje pěkná bída *2* kdyby aspoň 60 hodin tak je to ok *15* -
-
Tve zbozne prani, ne ne jde to ve slepejich COD = Kratsi, zabavnejsi, lepsi. *5*
-
60 hodin scriptov by ich engine nezvládol
-
-
Square Enix připravuje tři DLC pro Just Cause 3.
Ty tři DLC budou součástí hry ne? ( tzv. později dostáhnutelné). -
Ohledně Dark souls PC edice:
Ale no tak lidi, tule hru dělali vývojáři, kteří vytvořili jak Demon's souls, tak Dark souls. Budete mít stejnou hru, jakou mají konzole + nové lokace a protivníky a to vše o několik měsíců dříve než se to objeví na konzolích jako DLC.
Chtělo by to trošku víry, z nějakého důvodu jsme tu petici podepisovali, ne? -
-
Já osobně jsem rád, že vůbec něco bude.
-
-
Xbox One X bude stát 499$ (= 11670 Kč).
11670 bude v přepočtu stát na americkém trhu. U nás minimálně přes 14 tisíc (nápověda: DPH). -
-
já myslím, že v dnešní době všichni chápou, že to je přepočet americké ceny, která u nás bude vyšší. zatím se neví o kolik, ale takhle si můžeš udělat alespoň nějakou představu
-
-
Už se ví u nás cena. 500 euro, stejná cena na které začínal Xbox One.
-
-
Bleskar ti to sezene za 11670,- Kc. Kdyz ne, rozdil doplati. ;)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=6pD0S2ux6go na steamu opravdu projde kde co i když to je hotová hra. Nedivím se tomu, že lidé více preferují ios a konzole, kde mají pohodu a hry fungují pro jejich stroje.
Na konzoli sice hraji pár her dokola, ale i tak mi to šlo vždy ok. -
-
Jasné. Jako kdyby na iOS nevycházely zabugované či nedodělané hry. A při počtu, co vychází na pc, tak proboha, vážně si ve své hlouposti myslíš, že kdyby byl stejný počet i na konzole, že to nebude stejné? *7* Mimoto když už blbne hra na konzoli, tak je to daleko větší prů*er než na pc, protože pokud vývojář není schopný optimalizovat hru na jednu danou sestavu, tak to bude mizerný vývojář.
Na iOS, co hry mají občas problém: Broken Age, Machinarium, Ascension: Chronicle of the Godslayer, Dead Space či 100 Rogues. A to jsou jenom ty, co mám doma na iPad zakoupené. BA občas spadne, zasekne se, Machinariium občas nenačte nápovědu, věc, co má být na místě, tak není atd. -
-
Pak na základní garanci kvality kašlou i tam. Já to neměl, protože na konzoli mám minimum her které hraji opakovaně a fungovali.
To je smutné, když pustí skutečně vše a je jedno zda to jede anebo ne.
-
-
nekolik malo her dokola, tak presne pro tebe ty remaster stationy jsou...
-
-
Já třeba na pc taky hraju několik málo her dokola. Zdá se, že hráčství jako takovému asi moc nerozumíš. Zda jsi vůbec kdy rozuměl podle tvých hloupých připomínek.
-
-