Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všimli jste si někdy, že když v delší diskuzi trochu zaskrolujete, objeví se vlevo dole bílej pixel?
    • *7* Nefunguje ti to ....
      • Jack1947
        Má chudák problikávajicí pixel ani o tom neví *3*
        • Monitor je v pořádku, objevuje se to výhradně u Games.
          • Evidentně za to může chrom, na Firefoxu se to neděje.
  • Novinky o Super Meat Boy: 1) Prodalo se přes 400 000 kopií, 2) Mnohem více se prodalo přes STEAM než XBLA, 3)Zřejmě vyjde na 3DS, 4) Určitě nevyjde na WiiWare.

Nikdy neříkej nikdy.
  • Keyz

Martin Klíma: Počítačové hry, historie a prožívání dějin

https://www.youtube.com/watch?v=cdzTsWF3c2A
  • Sweetchuck

Mass Effect 3 Leviathan gameplay footage

http://www.youtube.com/watch?v=nROeJvv90V4

Atlas na dně moře? Hell yeah *14*
  • Dohrát Battlefield 4 kampaň zvládnete prý za 4 hodiny (na normální obtížnost).

tak toje pěkná bída *2* kdyby aspoň 60 hodin tak je to ok *15*
    • Jack1947
      Tve zbozne prani, ne ne jde to ve slepejich COD = Kratsi, zabavnejsi, lepsi. *5*
    • 60 hodin scriptov by ich engine nezvládol
  • Jack1947

Square Enix připravuje tři DLC pro Just Cause 3.

Ty tři DLC budou součástí hry ne? ( tzv. později dostáhnutelné).
  • Ohledně Dark souls PC edice:

Ale no tak lidi, tule hru dělali vývojáři, kteří vytvořili jak Demon's souls, tak Dark souls. Budete mít stejnou hru, jakou mají konzole + nové lokace a protivníky a to vše o několik měsíců dříve než se to objeví na konzolích jako DLC.

Chtělo by to trošku víry, z nějakého důvodu jsme tu petici podepisovali, ne?
    • Sweetchuck
      Já osobně jsem rád, že vůbec něco bude.
  • Xbox One X bude stát 499$ (= 11670 Kč).

11670 bude v přepočtu stát na americkém trhu. U nás minimálně přes 14 tisíc (nápověda: DPH).
    • ringmancz
      já myslím, že v dnešní době všichni chápou, že to je přepočet americké ceny, která u nás bude vyšší. zatím se neví o kolik, ale takhle si můžeš udělat alespoň nějakou představu
      • Veskoslav
        Už se ví u nás cena. 500 euro, stejná cena na které začínal Xbox One.
    • Pan_Klobouk
      Bleskar ti to sezene za 11670,- Kc. Kdyz ne, rozdil doplati. ;)
  • El_Kozel
    https://www.youtube.com/watch?v=6pD0S2ux6go na steamu opravdu projde kde co i když to je hotová hra. Nedivím se tomu, že lidé více preferují ios a konzole, kde mají pohodu a hry fungují pro jejich stroje.

Na konzoli sice hraji pár her dokola, ale i tak mi to šlo vždy ok.
    • Veskoslav
      Jasné. Jako kdyby na iOS nevycházely zabugované či nedodělané hry. A při počtu, co vychází na pc, tak proboha, vážně si ve své hlouposti myslíš, že kdyby byl stejný počet i na konzole, že to nebude stejné? *7* Mimoto když už blbne hra na konzoli, tak je to daleko větší prů*er než na pc, protože pokud vývojář není schopný optimalizovat hru na jednu danou sestavu, tak to bude mizerný vývojář.

Na iOS, co hry mají občas problém: Broken Age, Machinarium, Ascension: Chronicle of the Godslayer, Dead Space či 100 Rogues. A to jsou jenom ty, co mám doma na iPad zakoupené. BA občas spadne, zasekne se, Machinariium občas nenačte nápovědu, věc, co má být na místě, tak není atd.
      • El_Kozel
        Pak na základní garanci kvality kašlou i tam. Já to neměl, protože na konzoli mám minimum her které hraji opakovaně a fungovali.

To je smutné, když pustí skutečně vše a je jedno zda to jede anebo ne.
    • nekolik malo her dokola, tak presne pro tebe ty remaster stationy jsou...
      • Já třeba na pc taky hraju několik málo her dokola. Zdá se, že hráčství jako takovému asi moc nerozumíš. Zda jsi vůbec kdy rozuměl podle tvých hloupých připomínek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit