Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Rise of the Tomb Raider (20 Year Celebration Edition)

No pokud někdo kupuje kvůli artbooku, tak rovnou zapomenout:) Je to totiž spíše speciální druh obalu na DVD, který obsahuje 20 stran nějakých malůvek (pěkné).
    • Draken69CZ
      ale to balení vypadá mazácky
  • Taky bych se ráda zoučastnila Vánočné diskuze, jen škoda že je jenom pro vyvolené (registrované). Nechápu tento krok redakce ale budiž.
    • Jack1947
      Taky to tak dopadlo bylo tam nablito jen minimálně... i když nikdo ještě asi nevyluštil soutěž nic ti nebrání se stát členem.
      • Vrook
        Členem Jackova klubu Chaosu a Lebeční prázdnoty?
  • Patrick Soderlund (šéf EA) nevzdá souboj s Call of Duty, dokud jejich titul (Battlefield) nebude na...

Bast*ard jeden vyje*bany vyka*strovany Skap ty hov*edo kapitalisticke, toto je pricina padu hry nadno
    • Sice mas silenej slovnik, ale jinak mas pravdu. Od te doby, co se z BF snazi udelat pokoritele CoD to jde s tou serii dolu z kopce.
      Ale pro hrace, kterym styl CoD sedne to je asi zabavna hra.
      Zlaty BF2 a 1942.
      • odozva

Inac sa to nedalo reagovat, ja som odchovanec tych hier co si pisal cize HC dospely clovek ktory chce rozumne cooperativne hry a ne toto LONE WOLD arcade JUMPING KILLING MASHINE !!! ..nicia mi jedine hry ktore su jedinecne v tomto style hrania 64 hracou vo vojne...
        dik za podporu kámo
  • Životopisy vývojářů ze SOE odhalují, že se zřejmě chystá MMO Everquest pro PS3.

Jasně, Everquest 3 bude mířen i na konzole. Ale to už se ví nejméně rok a půl.
  • 1080p/60fps

Ale je fajn, že už se to i na těch blbých konzolích trochu víc řeší. Hlavně fps, protože rozdíly jsou opravdu velké 30/60/120/144 .... pár zabedněncům, co tu občas píší jak to nejde poznat, to sice oči neotevře, ale o takové lidi tu nejde, žejo.
    • MrSanta
      Já jsem ze staré školy. Hrál jsem Dooma na 386 a jediné na co jsem vypleskle čuměl když jsem přešel na 486 bylo, že rotačák má o dost větší kadenci.
      Že jsem WoWko hrál někdy i na 25 FPS jsem poznal náhodou po čvrt roce hraní. Mě jsou FPS u zádele *1*.
      • Ježiši takový stupidní názor. Jenže Dooma jsme hrávali na CRT obrazovce chápeš to už? Ne na LCD, kdyby jsi hrál Dooma 25fps na LCD tak by jsi to sakra poznal :D Takové blbé názory mě fakt dostávají vždycky.
        • MrSanta
          Že pro mě nejsou FPS důležité je blbý názor? Žůžo *1*
    • Je mi líto ale opravdu to nepoznám,mám se zabít abych tady nepřekážel nadřazené rase?
      • vlastik.plaminek
        Nemusíš se zabíjet, ale zkus zajít k očnímu. Snad ti pomůže. 30 FPS se prostě "poškubává", ať se ti to líbí nebo ne. Sice to není nějak hrozné, ale občas si toho všimneš.
    • ucho
      Tak schválně, jak moc to u tebe ovlivnilo hratelnost RDR? Tedy jestli jsi tu hru hrál a nejsi pouze teoretik...
      • WhySoSad
        To nepoznáš protože nevíš jak to vypadá při 60FPS, za mě musím říct, že 30 a 60 fps je opravdu znatelnej rozdíl...
        • ucho
          já se nehádám o to, že 60 fps není lepší a že to nejde poznat. jde mi o to, že někteří dělají z 30 fps něco prakticky nehratelného. přitom každý, kdo si zahrál něco na PS3, moc dobře ví, že to na hratelnost velký vliv nemá. 30 fps mé zážitky z hraní Uncharted a RDR nijak neovlivnilo...
          • Kdyby Uncharted běželo v 60ti, hratelnost by se ještě zvedla. A na PC je rozdíl až extrémní. Kdo někdy hrál na 144Hz monitoru, ví své. Proč myslíš, že lidi kupují pořád ty hnusná TNka, protože Hz.
            • To Snorgrind

lol porovnavat Hz u LCD a CRT ....... to ses docela borec :D
            • snorgrind
              Rikat ze clovek rozdil sotva pozna je dost divny kdyz v dobe CRT monitoru vsem 60Hz vadilo jak svina a vetsinou se pouzivalo 75/85/100Hz, dnesni monitory sou na tom stejne akorat misto blikani se jen pixely prelivaji z jedne barvy do druhe a je to rozmazany a najednou to nevadi. Jako 60 se jeste da 45 je snesitelny ale min nejen ze je najednou zpomaleny ovladani ale obraz uz je neprijemnej na oci. Hodne zalezi jak je na to kazdej clovek citlivej stejne tak nizky FOV ze kteryho je nekomu i spatne. Treba takovej xenoblade chronicles kterej je v PALu 25fps sem musel hrat s prestavkama protoze to silene namahalo oci a tim padem me to zasahovalo do plynuleho hrani.
            • Youtube 60 FPS video uz nejakej patek podporuje.
            • Miserius
              Youtube už asi čtvrt roku podporuje 48 a 60 fps, takže se picnout opravdu jdi
            • Lukyz
              No já se z vás fakt picnu *1* Srovnávat 30 vs. 60 FPS na videu z YT? *1*
              Nejsem si úplně jistej, ale YT zvládá 24-30 snímků, proto si toho rozdílu nevšimnete dokud to video nezpomalí...

EDIT: Stáhněte si origo nekomprinovaný video a než seběhne schody tak si musíte na 100% všimnout, že vlevo je obraz plnyulejší...

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-Visual-Effects-Vsync-Gaming-Animation/Sleeping-Dogs-You-pick-win

EDIT#2: YT "podporuje" 60FPS od června 2014, tohle video bylo nahrané 13.4.2013 *7*
            • Miserius
              Jak rika Drasťa, sotva to clovek pozná... A nehrát kuli tomu nebo vyhazovat tisice za dalsi FPS... To uz je spis koniček upgradovani pc a ne hraní
            • Asi jsem preskocil tu cast kde bylo napsany ktera cast videa ma kolik FPS a rozdilu jsem si vsiml az u zpomaleni takze asi nejsem cilovka pro rychly TN monitory pro PC hrace :D
            • kennyB
              Tady je srovnání. Je to sice poznat, ale při jednotlivém hraní bych to asi nepostřehl
              https://www.youtube.com/watch?v=9DFbNn3YpWM
            • ucho
              takže jsi teoretik, ok :)
  • Na Games.cz Facebooku netrpělivě čekáme na 10 000. fanouška :)

Máte ma tam *4*
  • Bioware rozdává majitelům nesprávných DVD Black Ops...

http://blog.bioware.com/2012/11/13/were-answering-the-call/
    • to sa mi páči: dopočuli sme sa, že tisíce z vás majú problém tak 50 z vás dáme zadarmo ME Trilógiu, ostatný si trhnite nohou *3*
  • Jack1947

Never, ever... (happily after... in hope :-P)

Tak jsem dostal desku, páral jsem se s tím celej den, no "páral" aby mne poté vypekli windowsy ( zdravím tě hnile zejtsi) ... po googlení jsem zjistil že musíte míít bůhví proč nastavené jako primární zařízení tedy disk z kterého instalujete, taková prkotina ale sám bych se zbláznil.

Hlavní je že už mám vše za sebou, tedy vše běží... jak má ATA jsem už oplakal. Vlastně i starou dvdpálku ( hádejte ? ata taky no) *15* , ted už se jen můžu těšit jak si zapařím. !!!

Zejtra si doinstuju blbosti no... ale jsem tak moc rád achjo škoda že je zejtra škola, zase den v trapu. Aspon si to užiju více o zkouškovém... no oplakal jsem i formát mého disku... *13* , tedy to že... nějaké věci už si neuvidím jinak super. Ten zdroj je parádní, tichej ale nejsem si jistej o zbytku to možná více topí no. Tedy poněkud na mé gusto hlasitěji ale to je o zvyk pak ještě byla celkem šátranina s kabely od vypínače, hdd atp... nic nadepseného, tedy pokus omyl. ( pomáhal mi kamarád, sice bych to zvládl sám ale on si už desku dával.) Na druhej pokus už to dal safra i ta grafika má víc prostoru, předtím by se tlačila na disk.

*4* *5* Mám radost, ta deska se s tou mojí srajdou srovnávat nedá prostě nová technologie i ten bios je hned hezčí. Dneska jsem se ke hraní nedostal. Jsem rád že mi to vesele vrní, spíše hřeje *2*

Má to i své stinější stránky, např větráček co jsem měl ze strany skříně by se hádal s kabely - tedy musel pryč, druhý co mám ve slotu uplně dole zase postrádá konektory ( nojo no, já čekal více možných připojení).
    • Keyz
      To tam máš samej větrák? Pak není divu, že to vibruje apod. Jinak je často možné zapojit dva větráky přes jeden kabel když na to je konektor.

Zlatej starej modrej bios. Ten vypadal tak odpudivě, že tam nikdo neznalý raději nelez. Ty UEFI vypadají moc přátelsky, na to jak tam je možné vše přenastavit a pokazit.
      • Jack1947
        Ne měl 2 protože jsem měl obavy z lcd displeje, furt vysoké teploty no ale ten už má smůlu. Vypadli mu čidla a už ani nesvítí, dokázal se ale neotravovat. Hned jak stoupla teplota -pííp-píííp- pííp...

Hmm... to je pravda ale novej je modernější no... ale takto je na každým jestli bude taktovat nebo ne (např). *15*

Ty jo ale fakt ta grafika celkem topí, nebo jsem v místnosti kde je teplo? což je blbost když mám vyplé topení, tak je tam celkem i zima... no uvidíme no.
        Oto nejde že by nebyl kabel ale kabel je krátkej a navíc se to moc sere na jiné kabely ten větrák, druhej zas má pro jistotu nebo spíš nemá konektor na desce.
  • Forza Horizon 3 Demo

Ahoj chlapi a dámy. Nevíte jestli to demo ohlašovali i pro PC? Dneska by mělo vycházet minimálně pro xone. A já bych si to rád vyzkoušel na stolním. Konzoli nemam. Dík.
    • ringmancz
      demo jenom na Xone (nebo až zítra)

a trochu mě zaráží ta cenovka (za jakoukoliv edici). na krabicovku play anywhere neplatí, že?
      • cena

jo některý ceny celkově na MS jsou dost nahozený. taky jsem na to koukal.Ono ale i nový battlefield a jiné hry pomalu začínájí s cenovkama výš než minulý rok. Mám takové domění že je to poklesem pirátění.
    • Draken69CZ
      Podle tady toho by měla být https://mspoweruser.com/forza-horizon-3-demo-shows-windows-store-ahead-official-release/
      sleduj https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-horizon-3-demo/bw7nnj22szrr
      • Forza Horizon 3 Demo

Tak v to doufám. :) Děkuji trochu mě to uklidnilo. Chtěl bych ozkoušet jaký bude jízdní model, než to koupím. Forzy predtím byly fajn. A když nebude demo tak asi koupím i bez něj no. Tu druhou stránku sleduji od rána ale nebyl jsem si jistej jestli to není jen pro xone právě. Uvidím zatím asi zapařím nějaký ten single a budu sledovat. Třeba to vydaji opožděně.
        • Draken69CZ
          Tak píše se tam pro Xone tak nevím jestli se to pak změní i na PC, ale pak je ještě tahle stránka na store https://www.microsoft.com/cs-cz/store/p/forza-horizon-3/9nblggh1z7tw
  • Half Life 3

A teď si představte, že na konferenci Sony vyleze Gabe Newell a oznámí exkluzivně nový Half Life 3 na PS4. *1* *1*

Edit: Očividně 5 lidí nepochopilo vtip.
    • To těžko, HF na PS nemá hráčskou základnu a oni by tím jen ztratili. Trolling by to ale byl ultimátní, to jo.
      • Samozřejmně, je mi jasné, že HL na konzolích nebyl tak úspěšný na konzolích jako na PC + samožřejmně vím, že Valve je primárně PC firma.
        Ale udělat tohle, že po 7 (?) letech od posledního HL, tak tohle by byl fakt megaultimátní herní trolling.
        • Valve beztak HF odhalí až někdo na Steamu nasbírá všechny kartičky, pak ho proženou kickstarterem, následně Greenlightem, a pak vyvěsí na Steamu předobjednávku na půl roku. Valve je něčeho takového schopné. *1*
          • Anebo na nějaké konferenci přijde Newell a jediné, co řekne bude: Half Life 3 je právě teď dostupné na Steamu. A v klidu odejde.
            • ringman: Tak to by nebylo žádné překvapení, během Summer Campu spadne určitě zase aspoň jednou za den. *1*
            • ringmancz
              a steam spadne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit