Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podpora Kinectu v Mass Effect 3 má hru otevřít širšímu publiku hráčů.

To ovládání hlasem přes Kinect je moc pěkná věc...
    ALE EXISTUJE NĚJAKÝ DŮVOD, PROČ BY TO NEMĚL ZVLÁDNOUT MŮJ MIKROFON NA PC? Vždyť je to jen software a v Kinectu je taky jen mikrofon... *10*
    • Podle mě tam spíš o to de, že je velký množství "casual" hráčů na xboxu který vlastní xbox s kinectem jen kvůli dětem nebo na krátkodobé odreagování. Tímto chcou využít už stávajícího zařízení a pokusit se přilákat nové lidi. Není to teda že kvůli Mass Effectu si koupím kinect ale naopak. Navíc software pro rozpoznání hlasu přes kinect mikrofon už dávno existuje, je to jakoby součást kinectu. Tedy tím autorům odpadá spousta práce s optimalizací. Víc než všechno jinýho je to jen taková třešnička na dortu, reklamní trik. *1* A ano mikrofon za 150korun by stačil, ale to by nevypadalotak COOL.
  • Na konci Uncharted 3: Drake's Deception Vás možná překvapí mega titulky, ale určitě nečekejte...

Prosím Vás, môžete nejako ukrývať bleskovky o konci Uncharted 3. Ešte som to nemal možnosť hrať.
    • Snažím se všechny bleskovky natolik filtrovat, aby se v nich spoilery neobjevovaly. Tato propadla mým filtrem jako "neškodná". Avšak pokud si myslíš, že Ti mohla jakkoliv narušit zážitek ze hry, tak se omlouvám.
  • Gabe Newell chce podporovat Linux, protože se mu Windows 8 zdají katastrofální.

Ještě pár dodatků: http://www.theregister.co.uk/2012/07/26/gabe_newell_windows_8/
  • daji se hry z aktualniho humble allstar bundle nejak pridat do knihovny steamu kdyz to sou jen instalatory?
    • ringmancz
      vidím tam ikonu steam u všech her, takže to půjde. mělo by to být tady: https://www.humblebundle.com/home/keys
      • dekuji tehle zalozky jsem si nevsimnul
  • Morgan Jaffit, bývalý kreativní ředitel v Pandemic Studios, pracoval v roce 2009 na plnohodnotném pokračování hry The Saboteur.

Takové povídačky o reinkarnaci starého Sabotéra prosakují poměrně často . V podstatě udělejte hru s mindžou , motorkami a rogaly , jako cíl určete infiltraci přísně střeženého objektu s kompjůtrem uvnitř a nastavte časový limit ...
    Stejně to dnes nakonec podle vzoru "retro" bude nejlépe v pixelové grafice Atari 2600 s módním přesahem do 3D ... ale hlavně vám z toho všeho nakonec nesmí vylézt další podpora undegroundového hnutí ve francii za okupace v druhé světové válce .
    (PS : Neměli jsme se přece jen v těch 80 lépe ? ... (ninjutsu ; shurikeny ;nunchaku ...) Člověk nežil jen univerzální mantrou Google, Facebook,Apple .)
    • Až na to, že nejde o Saboteura ze ZX Spektra, ale pokračování toho od Pandemicu z r. 2009.
      • Jack1947
        Haha facepalm -( občas je nostalgie silnější) byla to parádní hra ale těžce nedoceněná.
  • Veskoslav
    Hezké a poklidné prožití Vánočních svátků redakci, hráčům a diskutérům.
    • Pilgrim66
      Hezké Vánoce!

PS: Přemýšlím, co se tu bude muset dít, aby redakce začala dávat někomu bany, když to že tu někdo někomu přeje sebevraždu jde bez povšimnutí.

Stejně si říkám, co to musí být za ubožáky...
      • A nejlepší je, že Veskoslav má tyhle debílky dávno bloklé, takže reagují zbytečně *7*
        • Veskoslav
          Nemám ho skrytého. Jenom nereaguji. Po Vánocích to opravím a už se nebude ani on zobrazovat.
          • Pilgrim66
            Tipl bych, že už má ban, protože jeho příspěvky tu zmizely.
        • Pilgrim66
          Rhulad se mu a bohužel i mně, pořád ukazuje.
        • Rhulad
          mě nemá, včera to tady vyhlašoval .)
    • Vánoce

Dík tobě taky *3* .
  • Dlouho očekávané 1.5GB velké PC demo Crysis 2 stahujte přímo ze serverů EA, Nvidia nebo Shacknews.

Do hry sa nedostanete nechce sa prihlasit na ucet.
    • Pravděpodobně jsou přetížené servery, pokud je to v tvých silách, zkus to o něco později *3*
  • Jack1947

ENEMY FRONT- Doba temna aneb lepší už to nebude?

Rozmejšlel jsem se jestli postnout dojmy téhle béčkárny která mě kupodivu překvapila aspon jsem si ji mohl narozdíl od pokaženého portu WOlfa celkem dobře zapařit. Pařil a dopařil příběh můžeme přeskočit klišé a nuda... bla bla novinář co chtěl spasit normandii nebo jak. Hlavně dostat pullitzera a dát světu vědět o zvěrstvech. Nezajímavé a nikterak zábavné.

Chtěl bych hlavně napsat o tom sandboxovém pojetí a stealth... no co si budeme povídat máte zde koridory ale tentokráte otevřenější tedy můžete k cíly jít více cestami žádné zdi, jen prostě máte zahrženou cestu. Nemůžete jít dál ale jinak můžete běhat vesele po mapě a ještě jak kde. Tzv takové Crysis trochu, bez možnosti používání vozidel. Stealth je jen taková sranda páč vás většinou po prvním zabitém "tiše" germánovy zmerčí... tím stílt končí, no...

Pak tu máme takovou průměrnější grafiku, řekněme že bez těch efektů a příšernému nasvícení by to bylo i lepší i by se to lépe hýbalo, např to nasvícení od slunce co se samovolně otáčí je vážně komické a ty efekty rozmazání a kapky, vody a krve na obrazovce už známe z jiných her. Takže tady opravdu moc né plus navíc textury i na Cryengine jsou celkem odpudivé a kostrbaté.

AI nepřátel na rovinu, jsou to jen fackovací panáci, naskriptované pohyby a pokud neutočí ve skupinách krájejí se jak nůž máslem. Občas překvapí a neříkám že se to dá projít s prstem v nose ale většinu času se hráč nezapotí takže celkem nůůda. Ono nebýt toho křížku znázornujicí zásah a mertvého zase nebylo možné poznat občas že jste ho zabily, páč identifikace zásahů je na mizterné urovni. Kdežto vy toho sami moc nevydržíte ani není žádný ukazatel zdravý prostě dávka ze samopalu jdete k zemi.

Jinak je to hra plná chyb, nepřátelů střílejicí přes dveře a vás naštestí taky. zasekávaní o překážky chybné animace při přeskoku co skákání je zde ůplná zbytečnost když je vlastně k ničemu. Propady fps jsou díky efektům kouře atp... na vysoké urovni a vyustí většinou ve smrt. Nedá se to hrát rambostylem je to o vyčkávání ale žádná tsaktika zde beztak není. Ale co pobavil jsem se celkem dlouho zhruba 6-7 možná 10hodin a ted jedu Saint nazaire... jo je to béčkárna a občas i frustrující ale na odreagování je to dobré a nejsem zlej 6/10. si zaslouží.
    Jo, ještě třeba zmínit hrozné zvuky u některých zbraní nebo při zpetném tahu STG 44 poprdával že by zburcoval celou armádu? o Codovské brokovnici která střílý jako když někdo mlátí slámu bičem ani nemluvě. Má to i MP ale pochybuji že to nebude nějaké COD... typu TDM,DM... ale řikám na odreagování a zahnání nudy v suchu paráda. Hejt si zasloužily Wd tohle si na nic nehraje a zabavý.
    • Dočetl jsem to k "navíc textury i na Cryengine jsou celkem odpudivé a kostrbaté". Dále odmítám. Příště radši vlož odkaz na nějaký svůj obrázek, bude to přínosnější.
      • Mě stačila už první věta a utnul jsem to
        • Vy jste to dočetli dál, než po jméno uživatele? Hrdinové. :-D
          • Ja myslim ze zbytecne prehanite. Neni to sice slohove nejpovedenejsi dilo na internetu a mozna by to mel napsat spis do ctenarskych recenzi ale tak strasne strasny to zase neni. Nejaky zakladni informace o hre to asi doda. Ale je teda fakt ze vetu " při zpetném tahu STG 44 poprdával že by zburcoval celou armádu" jsem taky nedal. Asi nemam dost zpetneho tahu.
            I kdyz ja popravde nemam az tak velkou duveru v Jackovo hodnoceni her protoze se s nim vetsinou neshodnu. Navic nevim proc ma porad tendenci plivat spinu na cry engine a crysis :D
            • Jack1947
              Jsem myslel že si rozumnější a ty si z toho děláš jen srandu*7*. Co no, vždyt COD série je taky pěkně zastaralej engine z COD2 tak to že je Cryengine starej a má hnusné hlavně v této hře textury nikoho trápit nemusí natož aby se přitom naštval. Je třeba si zvyknout že už to asi lepší nebude no. *4*

Takový Source engine, vypadá mnohem lépe a to už mu je kolik let... nebo i jiné starší engines a to je co říct. Chápu, plácneme tam efekty at není ten humus skrz to vidět a hned je z toho "lepší" hra.

PS: (hlavně je důležité aby honibrci si naklikali mínuska páč bez toho není ani možné mít komenty, ti honibrci co v noci naklikávají ano oni... !!!)
            • Tak ted hlavne pozor at se ti nerozmazou ve tvem enginu chude textury...
            • Jack1947
              Dobrý, ja ti neberu že si fanboy je to zdravé v omezené míře . Cryengine není zastaralý? Cha no to bych se hádal, já se ale nerad hádám takže se hádat samozřejmně nebudu. Já ti to neberu, neberu ti nic. Jen to napíšu jo ? nevadí jasně že ne. Až teprve teď ahoj. *3*
            • Jacku Jacku Jacku... Uz jsem ti to psal milionkrat ale napisu ti to jeste po milionte prvni. Ja nikdy netvrdil ze BF4 je perfektni hra. Ja jenom tvrdim ze i pres vsechny svoje chyby ktery mnohdy nejsou maly je to porad jedna z nejlepsich MP military strilecek a je zabava ji hrat s kamarady (pokud mate radi podobny typ her). Muzes s tim nesouhlasit a muzes proti tomu i protestovat ale to je asi tak vsechno co s tim muzes delat.

Dal jsem ti chtel napsat ze tvoje baba je zastaralej engine a ze o tom vis jeste vetsi prd nez jsem si puvodne myslel. Ahoj
            • Jack1947
              Nemáš důvěru, jo to já taky v tebe moc nemam, ale to je jedno viz ( BF4 fanboyismus).

Plivu špínu na cry engine a Crysis odkdy? je to zastaralej engine a bez pár grafickejch fičur by byl jen hnusnej rozmazanej s chudejma texturama šmejd. STG44 fakt prdděl... to si nevymejšlim.
              *3*
            • Ty jsi možná na Drasťáky, ale já bych se asi fakt poprdál. :-)
            • Proc sebevrah? Precteni toho vyplodu zabere maximalne 20 sekund i s premyslenim nad tim co Jack zrovna asi myslel. Tady je videt ze nemas zadnej zpetnej tah... pri nem by sis totiz jinak uplne popradaval!
            • Tady jde hlavně o to, že nebudu přece takový sebevrah, abych četl slohovku od někoho, kdo nedokáže napsat srozumitelně ani jednu jedinou větu. :-)
          • já to dal celý, neskutečný slovní kotrmelce..
  • iSpirit

Co myslíte s tím NMS? Na PS4 ZA 499Kč? NMS nebo Arkham Knight? Sice jsem si koupil Nioh, ale totálně mě přestal bavit, potřebuji nějakou změnu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit