Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neprozradi nam nekdo z redakce kdy cekat rezenzi red orchestra? hrali ste to uz nekdo? nechce se mi kupovat hru naslepo kdyz o tom je tak malo info a zachvili vychazi battlefield..ale jestli tu ta rezence do vikendu nebude, tak me mate na svedomi
    • Taky bych se pridal o nejake info,kdy muzeme cekat recenzi.Dost nad hrou uvazuju,ale prece jen do toho nechcu jit na slepo,i kdyz hra ma celkem prijemnou cenu.
  • tapeta! :P

frag.ment@tiscali.cz

Pripada to jen me, nebo je tu cimdal vic bleskovek kolem konzol? Me nezajimaji a proto me zajima, zda bude filtr pro bleskovky :-)

SuperHovna

Už jsem se na to také jednou ptal, bohužel bez reakce. Asi to chce trošku začít tapetovat abychom dostali vyjádření co ty na to? :) *16*
    • Špatná sekce fora.
  • Aktuální Steam slevy - SW: KOTOR za 2,25€, Monkey Island 2: SE 2,5€, Dirt 2 za 5€ a další...

Monkey Island 1 a 2 boli minulý týždeň za 400 bodov na xBox Live. Už sú na disku :)
  • Lukass

Just Cause 3

Kdyby mel nekdo tipy jak hru rozjet aspon na medium hratelne budu rad.
    Vytizeni ram pri hrani 79-82%, hraju v offline modu, hru spoustim jako spravce a nastavuju vysokou prioritu. Nic nepomaha.
    Zacne prset a seka se to jako blazen, navic 50 FPS vypada jako 20, a 40 jako 15 nechapu. Fakt me to stve. Vetsi prestrelky nehratelny. Hra by me bavila ale takhle me to fakt mrzi :-(
    • Mám gtx 970, I5, 8 gb ram, win 10 a přesně toto se mi dělo taky a pomohlo mi vypnout steam overlay a pouštět hru jako admin.
      • Jack1947
        To se mi nedšělo nicméně jsem radši pro sichr u všech her ( hlavně těch mp ho vypnul) ta volovina žere moc výkonu.
    • solomon.short
      prosim Te, co mas za sestavu. na herni lowend mi to bezi krasne...tam bude problem nekde jinde..
      • Lukass
        I5 6500, 960 2GB. 8 Gb Ram. Fak uz nevim co stim. System mam cistej vsechno slape jak ma. Battlefield me jede v multaku na medium high 60 FPS. Ale to Just Cause je proste nehratelny.
        Ten loading na zacatku chvilka, hra je hned nactena, ale proste jak zacne prset nebo letim, vetsi prestrelka, zacne se hra sekat.
        • solomon.short
          a system mas jaky, Windows 10? ja porad jedu na Win 8.1 a s problemy jsem se opravdu nepotkal (Steam overlay mam vypnuty)
          • Lukass
            win 10. Co sem ted cetl hodne lidi ma problemy na win 10
            Jack: Nepomaha me nic, uz sem to vzdal :-( Ale Battlefiled jede jak vino i v multaku na win 10i Lara jede paradne.
            • Jack1947
              Jsem rád tedy že jsem to dojel zdárně ještě na Win7. Win10 bude v leččems horší tady to je zářnej příklad ( krom starejch her).
        • Jack1947
          Tak to pottom máš jinej problém kterej s ramkou nemá mnoho společného - asi budeš jeden z mála. Mne to nejelo kvůli tomu Raptru ( ramce) vypl jsem a hned 60fps na max. U tebe nevím ale každý problém má vždy řešení ... Nedělá to Steam Community overlay ? ale to by si spíš sáhlo do procesoru než ramky... já to mám ve většině hrách vyplé... taky mi to vytěžovalo cpu.

Děje se to tedy jen v určitých částech - nebo situacích kdyby to bylo ramlkou jelo by to stejně blbě furt ale občas se ta hra škube ve větších vřavách to jo... což taky asi nebude ttvůj problém hmm...
          • Škube se to i na konzolích , takže tolik k optimalizaci . Jednoduše hra se nepovedla ...
            • Jack1947
              Ne nepovedlo se skloubit hraní s denuvem které žere až moc Ram hraje jinak hratelná v pohodě. O konzoli nevím nemůžu soudit ale spíše se nedivím kolikrát udržet 30fps je nadlisdkej výkon i u méně náročnejch her.
  • Malleth

Destiny of Spirits

Destiny of Spirits není nová PS4 exklusivita od From software, ale nějaká free2play pytlovina na Vitu. Omg, nejhorší zpráva z E3 zatim.

http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/10/that-special-worldwide-ps-vita-reveal-is-destiny-of-spirits/
  • EA předpokládá, že se kvalita onlinovky Star Wars: The Old Republic odrazí na její (až desetileté)...

To se budou muset hodně snažit, aby jim to tak dlouho vydrželo. Zatím to nevypadá na nic úchvatnýho. Snad jen obsahová stránka questů bude oproti konkurenci na úrovni.
    • Drom
      Star Wars galaxies funguje už 7 a půl roku na poplatcích.... o životnost TORu se vážně nebojim. Star Wars fanové jsou ti nejvěrnější a budou to hrát hodně dlouho.
  • SalemCZ

Reboot karetky Artifact je tak obrovský, že ho ve Valve interně nazývají Artifact 2.

Tak to jsem zvědavej jestli to vzkřísí, koupeno mám tak čekám.

• Jazz

Podle popisu Call od Duty: Black Ops 2 v obchodě Amazon nabídne hra i zombie kampaň.

Fakt ?!
    Tak to je nečekané!
  • Jablíčka do zásuvky jednou denně. A lepší to asi nebude...

Aneb móda nadevše!
    Snad se minimálně jeden člověk zamyslý a nebude tohle podporovat. I když víme, že myšlení není jednoduchý proces a nechat se strhnou davem je bez námahy. Hlavně, že jsem in ve svém okruhu pseudopřátel. (kteří mě mají za kámoše díky módnímu výrobku)

I když u apple ovcí to jen tak nehrozí. Jsou léta zpracovávany svkělou reklamou, že tento luxusní výrobek (vyroben nekvalifikovaným dělníkem který maká 18h každý den za minimální mzdu v Číně) prostě musí mít! Jak již bylo popsáno, jejich věrnost hraničí s náboženským fanatismem. Je to vidět i zde, kde nějaký blázek vychvaloval a neustále obsahojoval novinku o novém produkt od applu i když nebyl schopen vyvrátit argumenty ostatních. Zejmána ten styl kdy u počítače neřešil specifikace, protože tam nešlo balamutit *15*

Jinak skvělý článek. Rybka opět trefně uvedl věci na pravou míru. (
    • solomon.short
      zamysly.. jasne.
    • Kozy
      Tak hlavně že jsi si ospravedlnil proč apple nemáš, koho to ale sakra zajímá?
      • kostejnesmrtelny
        Třeba mě.

Ten odkaz, ne to jeho kňourání, samozřejmě.
    • spravnej applista je nervozni, pokud nepreplati svuj kus hw aspon dvakrat

co to umi nebo neumi, to bud neresi vubec nebo az v druhy rade
      • solomon.short
        vis jak poznas ze typek z diskuse je applefan?

rekne ti to :D

napsano z MBP
    • Lukyz
      Dovolím si doplnit odkaz na zmiňovanej článek *3*

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16-elektronika/33753-jablicka-do-zasuvky-jednou-denne-a-lepsi-to-asi-nebude
      • *15* Já blb ho tam nedal. Dík
  • Saints Row 3 free víkend

Tak Saints Row nakonec přes 10 eur, tenhle deal teda neberu když to bylo levnější už i v létě.. Safra..
    • Ty budeš Čech..
      • Ty budeš pitcha..
        • Ty patchurak
          • kolego, již toho bylo dost. Na Eurogamer.
      • za tři stovky seženeš krabicovku, takže jaksi odpadá výhoda spojená s dig. distribucí a tou je lepší cena. Čili je to racionální uvažování.
        • pokud neni na steamu nebo jine DD zrovna nejaka akce, tak je tam temer vse drazsi nez obycejna krabicovka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit