Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V korejské klasifikační databázi se objevil záznam o Metal Gear Solid: The Legacy Collection. Můžeme...

Pokud je to pravda, je to výborné načasování*. V horizontu týdnů kupuju PS3, tak aspoň bude všecho pohromadě. *4*

* Pakliže to nebude oznámení o portu na PS4.
  • recenze

Já chci recenzi. Pleeeeeeeeeeaaaaaase. Ale už. *1*
    • Recenze zatím nikde, ale v kartě už má sedmičku!
  • froztik

South Park - The Fractured But Whole

Vychází 17. října na PC/X1/PS4 *5*
    https://www.facebook.com/southpark/?hc_ref=NEWSFEED
  • XCOM bude mít s původní hrou X-Com pramálo společného.

:( Tak a máme to tu černé na černém ..... XCOM funus
  • Veskoslav
    Nedělní otázky pana "Ten bez nicku"

1. Jaká je podle Vás nejzajímavější zbraň s jakou jste měli možnost hrát. Může to být i zbraň, co nezabíjí.

2. Jaké je Vaše nejoblíbenější fantasy RPG povolání a proč?
    • nekromant33
      ad 1) Zbraň nevím, kromě těch zmíněných bych asi volil (ačkoliv jsem ji já přímo neovládal) Varricovu kuši z DA2 aka Biancu.

ad 2) Liší se to různě. Ale když vyřadím TES hry (kde to je stealth archer) a WoW (kde jsem měl main Warlocka) tak je to melee - ať už rogue nebo warrior.
    • Jack1947
      1. Gravity gun, Portal gun ,DOOM - jednoznacne BFG, DUKE- Shrink ray , Freezethrower, Devastator ... SR IV urcite Dubstep gun, ty mimozemske zbrane - pak v tom dataci taky ty Megavelke Zbrane, Quake bezesporu Railgun, RTCW Tesla gun. ( Treba me jeste neco napadne...) Kanystr s benzinem Postal, Devastation (starsi fps ale rekl bych ze super) krysi s bombou. Kanystr s benzinem z GTA V. ( V te misi ta velkorazni puska v dodavce).
      V Halo se mi libil ten Obri Mec. Nebo to kladivo. Fear Hrebikomet. Defakto Painkiller Kůlomet.

2. RPG sice nehraji, kdyz bych ale neco hral jednoznacne bych si vybral na zacatek nejakeho Brawlera nebo pokud mozno hodne silne povolani co rozmeta vsechno palici a nebo nejakou sekerou velkou. ( pac pocitam ze zkouset ostatni ruzne by me moc nebavilo).
    • Ataker

Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...

1. Asi to bude Redeemer z Unreal Tournament 3

2. Tady to bube jasná plechovka Warrior (tank)
    • Ronox
      1. Paprskomet z Hearth of Darkness
      2. Podle nálady a taky hratelnosti hry samotný takže 50:50 Stealth/SlashEmAll
    • ringmancz
      M-920 Cain z Mass Effectu.

Většinou mlátičku, typ barbara z Diabla, ale v Dragon's Dogma jsem si pro změnu dal lučištníka a potom Magick Archera a jsem spokojen.
    • 1. Katana z Shadow Warriora
      2. Fighter/Priest/Paladin kombinacia
    • Inquisitor
      1. Nevim, žádná mi v hlavě neutkvěla. Možná můj oblíbený obouručák z Gothic II, ale zajímavá zbraň to není :)
      2.Vždycky jsem hrál a měl nejradši, pořádný brnění, obouručák. Prostě válečníky. Poslední dobou jsem začal zkoušet kouzelníky, protože hra za ně je trošku rozmanitější. Hlavně nekromancery, vyvolávat různý potvory :)
    • Spades
      Redeemer z UT
      Těžce oplátovaný mage, popř v MMO healer
    • rancor1223
      1. Napadá mě jen Gravity Gun.
      2. Stealth cokoli + luk + 2 jednoruční meče/dýky. Nejsem schopen hrát (fantasy) RPG jiným způsobem.
    • Veskoslav
      1. M4 s kočkou místo tlumiče.
      2. Těžce opanceřované "cokoliv".
    • 1, Dubstep Gun ze Saints Row IV
      2, fantasy RPG nehraji

Jinak já dám otázku až večer, dneska si myslím, že mám obzvlášť zajímavou a pokud se chytne, tak bych řekl, že to bude dlouhá diskuze. :)
      • Veskoslav
        Super. Já mám ještě jednu sadu, co dám odpoledne a ty to večer završíš *5*
    • 1. Wabbajack z Elder Scrolls a pánev ve Fable.

2. Jakákoliv variace na zloděje, hlavně aby se šlo plížit, odemykat zámky a v boji používat špinavé triky :)
    • 1. Stealth pistol v původním Deus Ex
      2. Mág, čím šílenější, tím lépe (od dob Diabla 2 a taky díky lehce šílené kouzelnici v Neverwinter Nights 2), preferovaně v ženském provedení s minimálním oděvem (což je výhoda kouzelnic, nenosí těžké zbroje)
    • Malleth
      1) Lightsaber z Jedi Outcast
      2) Obvykle válečníci křízený s něčim (paladin, hunter, assassin). Rád bojuju z blízka, ale zároveň mám radši širší repertoár schopností
    • 1. Morph-O-Ray
      2. Oblíbené nemám, hlavně aby to nemělo luk.
    • Horst_Fuchs
      Žralokomet z Armed and Dangerous nebo Shrinker z Duke Nukem 3D.
      Zloděj, mám pro ně slabost od prvního Thiefa.
    • Tilwaen
      1) Portal gun z Portalu, Dirt z Liera a jakési chobotničkové auto z Saints Row III

2) Tak porůznu, na co je zrovna chuť, obvykle ale něco s lukem.
    • 1. Gravity Gun, plamenomet z RTCW
      2. Hybrid mezi vším, protože jsem děsně nerozhodnej
  • Oculus zkouší přes Kickstarter vybrat finanční prostředky pro nové brýle, s kterými "virtuální...

Držím palce a som zvedavý ako sa popasujú s očným zaostrovaním...
  • Vogon

Kniha Bloodborne Official Artworks vyjde 23. Května 2017

https://www.amazon.co.uk/dp/1772940364/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=RFX965J7B3I4&coliid=IO2W32XYVGTEP

Pokud to bude na způsob předcházejících Souls Design Works, tak by tam mělo být i něco o vývoji a dost zajímavých detailů. - NEPRAVDA

EDIT: Je to pouze překlad japonské verze, ve které žádný text mimo názvy obrázků nebyl.
  • Největším problémem u Xperia Play jsou podle recenze serveru Cnet analogové dotykové pady, z kterých...

no, nečetl jsem ten článek celý, ale onen fyzický zážitek z mačkání tlačítek- včetně bolavých palců- tam je brán jako plus, který u jiného smartphonu nezažijete...
  • vlastik.plaminek

Minimální a doporučená sestava pro 15GB demo Mass Effect 3, které vyjde 14. února. Stáhnout půjde jen přes Origin a multiplayer budete moci vyzkoušet do 5. března.

WTF? 15GB? *8*
    • Podle me je to nesmysl. To v tom rozhovoru proste postli minimalni a doporucene pozadavky hry aniz by zmenili misto na disku. V demu preci nebudes mit vsechny videosekvence, dabing, hudbu apod. Demo tak nemuze mit stejnou velikost jako samotna hra.
      • Asi ... snad ... mas pravdu.
        I kdyz objem dnesnich her mi je vubec velkou zahadou. Proc ze steamu taham 15GB Arkham City, zatimco mastodontskej Skyrim vystaci se sesti?
        Jasne ze nejde jen o ten rozsah, ale stejne tomu nerozumim.
        Nebo me napada FEAR2 (protoze jinak linearni FPSka moc nehraju - mozna je to normalni...), kterej mel taky snad skoro tech patnact. Neni to nahodou protipiratsky opatreni? (Eh... u toho fearu mam maslo na hlave : D)
        • ...s tou ochranou to teda byla jen exploze humoru.
          Doufal jsem, ze nekdo ty nesmyslny gigabajty objasni...
          • Asi bude v Batmanovi víc videí, zvuků, "kulis", textur, třeba větší textury, ....
            • Je fakt, ze predrenderovany videa muzou zabrat poradnej kus mista, ale tolik?
              Taky lepsi textury ma urcite, ale stejne...
              Aby byl skoro trikrat vetsi, nez treba ten Skyrim s gigantickou plochou, tunou modelu, dabingu, atd. ...

Spis mam dojem, ze v tom Arkham City byla moznost volit z mnoha lokalizaci vcetne dabingu, a tam asi pak neco naskace.
              Ale patnact vs. sest giga treba u tehle dvou ukazkovejch pripadu porad nechapu - ze by to bylo jen o tom, co zminujes, se mi teda nezda...
              (koneckoncu az tak bezmyslenkovite jsem to nepsal - proto pisu "Jasne ze nejde jen o ten rozsah" ;)
            • tak zase tzv. size DRM se samozřejmě používat může, o tom mluvil Vávra pár podcastů zpět, jak se kdysi lidi předbíhali v soutěžích aby narvali co nejvíc obsahu do 1MB atd.

Dneska se počítá s pirátstvím, čili nemá pro firmy smysl najímat interní repackery, naopak, je to kontraproduktivní. Takže to raději všechno nechají rozbalený, frknou na 1,2,3 DVD a šup do prodeje.
  • Jack1947

Hru Forza Motorsport 6 bude popohánět modifikovaná verze DirectX 11.

Ted začněte řvát že konzole neumí DX11 *1*
    • langustyn
      proč? tou dobou už budou DX12... *3*
      • Jack1947
        Reálné využití he? tak za 2-3 roky... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit