Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB

?

Proč zmizela kategorie nejlepší čtenářské recenze z best of od 11th_Doctor??? *8*
    • Kozy
      To si nezasloužil, pravda. Alespoň jsem díky němu objevil čtenářské recenze a sám jednu napsal.
    • vlastik.plaminek
      Asi ban, Máchale.
      • kennyB
        Asi ne, jeho poslední komenty tu jsou *3*
        • vlastik.plaminek
          Netuším jak funguje místní banovací systém. Možná to smaže jenom poslední koment. trol.diskuzni taky vyfasoval miliardu banů a jeho komenty u Vávrova 100+ pořád jsou.
          • kennyB
            Aha, díkes *3*
  • GameSpot nominace na hru roku

http://www.youtube.com/watch?v=8y35DHY6Z4k

Tak co... co vás trkne?
    • Jazz
      Velmi pěknej listík.
  • Veskoslav

TW: Warhammer

Vždycky se říkalo, že když vyjde nový díl TW, je lepší 10 let počkat než Sega vychytá všechny mouchy. Tady to platí tak 80:20 proti tomuto tvrzení. Hra běží skutečně plynule a na ultra setting naprosto v pohodě okolo 40 fps na sestavě střední třídy. Co zamrzí jsou šíleně dlouhé loadingy bitev a loadingy mapy. Cca minuta, někdy i dvě. Hra mi za 7 hodin hraní spadla celkově třikrát, takže na startovní titul docela slušné scóre.

A jaká je tedy hra? Rozhodně dobře udělaná a 100% potěší milovníky světa Warhammeru. Ti, co očekávají historické období, nechť zapomenout. Tohle je hra pro fantasy fanoušky.

Jsou 4 základní rasy+1 rasa jako preorder DLC nebo pro první týden, kdy si hru zakoupíte. Každá z nich má naprosto unikátní jednotky, hrdiny, architekturu a kouzla, takže se nestane jako v předchozích TW hrách, že jednotlivé národy se liší jednou jednotkou jinak mají akorát jinou barvu zbroje. Tady to nehrozí. Hra nabízí zcela unikátní superjednotky, speciální čarodějné a pekelné stroje šílených bohů. Kupodivu AI u bránění měst je lepší než jsme si zvykli u her s TW tématikou a rozhodně se polepšila. Není to hráč, ale AI už konečně občas použije i mozek a nepošle svou jízdu na kopíníky, ale jde Vám po křídlech, co nejsou chráněná. I své hrdiny, což jsou unikátní jednotky na bojištích neposílá bezhlavě do první vřavy, ale občas i vyčkává v pozadí. Místy se Vám hra bude zdát zjednodušená, ale mě to ani nepřišlo. Strom schopností, stavby i jednotek je dostatečně rozsáhlý, aby neudělal ostudu předchozím dílům,

Pro fanoušky Warhammeru povinnost, pro fanoušky TW zpestření a zbytek zde má kvalitní fantasy RPG s pár mouchami, která ale za to stojí.
    • Morraw
      Optimalizace je fajn. Na mé 960 je to kolem těch 40+ na High. Ultra už nemá smysl. Důležité jsou odlesky a SSAO.
      Co se týče loadingu, tak ten mi trvá pro bitvy cca 15-20s max. Jedu normálně z SSD. Takže tady velká spokojenost.
      Navíc Nvidia pracuje na optimalizaci, tak snad to bude ještě lepší :)
      Hru samotnou nemohu moc komentovat, ale ta rozdílnost armád je velké plus. K čemu je mnoho frakcí v TW, když se stejně hrajou podobně. Tady je jich sice pět, ale každá přinese hodně odlišný zážitek. Už teď se vyloženě těším na chaos :)
    • A.I masivně cheatuje, vidi skrze fog of war a její jednotky neplatí žádnej upkeep. Ať hraješ za jakoukoli rasu, jsi omezenej zákazem obsazování měst některých ras, takže stará dobrá volnost je fuč, a i když jsem neměl problémy se spuštěním hry, na high-end sestavě jsou občas šílený fps dropy. V herních mechanikách mě doslova se*ou obléhání.... Ať už útočíš a nebo braníš, jdeš do toho vždy čelně, zmizelo krásný taktizování s výběrem konkrétní brány na útok a změnilo se to na tupou, stále se opakující nudu. Souhlasim že pro fanouška warhammeru je to povinnost, ale fanoušek total waru by se tomu raději měl vyhnout, starší díly jsou prozatím daleko lepší.
      • divne, na mojej radeonke som ziadne dropy nezaznamenal, ako pise veska, drzi to stabilne 35-40fps
        ad
        Ať hraješ za jakoukoli rasu, jsi omezenej zákazem obsazování měst některých ras:
        Lore :)
        • Jj lore, a dá se to vyresit modem. Co se týče tech dropů, všiml jsem si že to dělá při střelbě katapultů a při dopadu jejich kamenů, a asi tomu nepomahá 4k rozlišení...
          • evidentne nie, na full 4K este nieje vonku ziadna grafika
  • Frozen Synapse

Konečně vyšla plná verze Frozen Synapse: http://store.steampowered.com/app/98200
    • Věřili byste tomu? Zase nám někdo nahackoval servery! Určitěto byl někdo z Anonymous. Provizorně...

Jak konečně..co je to za mrdku..
  • Veskoslav

Nedělní otázka

Jaké MMORPG či klasické RPG hrajete a proč?
    • Pěkný automat jsi na sebe nalepil *1* A jestli to není mínusovací automat, tak ten člověk asi kliká z Bohnic *1*
    • nekromant33
      Gothic 1, Skyrim, M&B Warband, Star Trek Online. Proč?

Gothic - protože je to moje nejoblíbenější hra
      Skyrim - protože je tam pořád co dělat a i po aktuálních 150ti hodinách na dvou postavách nacházím nový questy
      Warband - protože chci už konečně dobýt Caldarii
      STO - protože je to free, můžu to zapnout kdy chci a hrát jak dlouho chci a protože ty questy/epizody jsou super
    • Ataker
      Sem tam si zaplatím World of Warcraft, ale poslední dobou jen pokud vyjde nějaký mohutný patch co přidává nějaké věci, které stojí za vyzkoušení nebo pokud vyjde datáč. Zrovna jsem včera stahl Neverwinter online zatím mě baví díky soubojovému systému mám vyzkoušeného kouzelníka.
    • Z posledni doby Fire emblem 4-5 a fire emblem radiant dawn pred mesicem jsem dohral star ocean 3 jinak rpg co jsem hral za posledni 2 roky tak bych doporucil
      Front mission 1-5
      Kingdoms hearts
      baldurs gate 2 to si davam kazdej rok aspon jednou :)
      Chrono cross
      the legend of dragoon
      valkyria chronicles
      xenogears krasnej pribeh hratelnost horsi
      Persona 3-4
      Suikoden 5
    • Ja hraji mene zname hry jako Arx Fatalis nebo Evil Islands, obe mam jeste ze score. Ted sem dojel podruhe Veneticu, takove pohadkovejsi RPG.
      • Inquisitor
        Arx Fatalis je výborná záležitost. Jedinečná atmosféra.
    • Kozy
      MMORPG nemám rád, bavil mě jedině Neverwinter online ale od tý doby co jsem dojel na max level jsem na to ani nešáhnul.

Jinak singl RPG- Icewind Dale II, série Gothic, Morrowind, Mass Effect.
      Nezaujal mě Baldur's Gate a Deus Ex.
    • TERA online - líbí se mi graficky, soubojový systém kde je fakt nutné se hýbat je taky fajn
    • Jedině Guild Wars 2, protože hra eliminuje spousty "tradičních" mmo nesmyslů a nevyžaduje tolik času. Je to prostě vcelku dost casual friendly, můžu si to čas od času zapnout a v klidu dělat co chci. Teď je to opět nějaký měsíc, co jsem to naposledy zapnul, možná bych mohl zase prubnout nějaký novinky.

A ze singlplayer rpg bych už konečně mohl dohrát Deus Ex Human Revolution. Ačkoli rpg jako žánr vůbec nemusím, tak tohle mě dost uchvátilo - děj, vizuální styl a hudba. Přemýšlím, jestli si nemám koupit ten director's cut, když mi steam nabízí 80% slevu.
    • shefield2
      Fallout sérii (mám nainstalovaný všechny díly), protože mě to prostě baví a strašně se mi líbí post-apo prostředí. *1* *5*
      (MMORPG hraji pouze Path of Exile, dá-li se to tak nazvat, protože mám rád Diablovky a DIII mě celkem zklamalo.)
  • MickeyMutant

The Witness se na torrentech stalo hitem. Jonathan Blow (vývojář hry) upozorňuje, že pirátství mu ve vývoji dalšího titulu nepomůže.

To je tvrzení, které bude mít jen těžko nějak podložené. Existuje celkem validní názor, že se tak informace o hře dostanou k většímu počtu potenciálních kupujících. A informace a reklama je k nezaplacení. Víc hráčů / pirátů - větší povědomí o hře - víc skutečně platících zájemců. Je možné, že je to úplně naopak, než tvrdí. Že mu to hrozné pirátství nakonec přinese víc peněz na vývoj příštího titulu, než kdyby o hru na torrentech nikdo ani nezavadil.

Navíc píše, že se The Witness podle prvních čísel prodává velmi dobře.
    • Nové Denuvo neprolomí v rozumné době nikdo. Už brzy se přesvědčíme, kdo měl pravdu, resp. co mělo jaký vliv (protože lidi, co si to koupí jen když předtím vyzkouší warezovou verzi určitě nějací existujou, stejně jako existují lidi, co by si koupili placenou, ale když on ten warez je zadarmo a dělají to všichni, že...).
      • MickeyMutant
        S neprolomením Denuva bych si tak sichr nebyl (navíc je pro vývojáře extrémně drahé) a ten test prodejů bude vždy relativně neprůkazný. Vždy totiž existují jen dvě možnosti - buď je hra cacknutá, anebo není. Nemáme možnost porovnat stejnou hru ve dvou rozdílných situacích. Leda v paralelním vesmíru. Je to taková pěkná malá videoherní variace Schrodingerovy kočky.
        • Já si tím celkem jistý jsem. Doteď není prolomené u Just Cause 3, což je nevídaná věc. Jen stranou: Před pár lety jsem četl někde na webu, že byla prolomena ochrana u nějakého softwaru (hra to myslím nebyla), že to trvalo hrozně dlouho a že lidi, co to dělali, se vyjádřili v tom smyslu, že tolik času a energie už nikdy do podobného podniku investovat nebudou. Tehdy to ale zapadlo, už jsem o té ochraně nic neslyšel. Teď jsem si na to vzpomněl v souvislosti s Denuvo. Že je to teď drahé, nic neznamená, protože ostatní firmy vycítí příležitost a konkurenční boj cenu srazí. A už teď je vidět, že vydavatelé si dokážou spočítat, že se jim nákup vyplatí.

Co se týče kočky, tak pokud prodeje u srovnatelně kvalitní (ano, bude to vždy odhad) hry s ochranou Denuvo porostou, tak půjde rozumně předpokládat, že pomohla. Já bych se s tím teda na místě vydavatele spokojil. Peníze nelžou.
          • Proc nevidana? Fifa 15 byla taky az po roce, ne? Nehlede na to, ze jak pisou ostatni, prodeje s ochranou a bez a rozdil mezi nima nespocitas, leda odhadnes.
            • Já taky píšu, že je to založené na odhadu, v tom se shodnem. Na odhadu není nic špatnýho.
          • prolomené to není, jelikož na to kašlou Reloaded, Skidrow atd. Razor už neexistuje, takže na tom makají 3DM apod non-scene skupiny.
            • A proč na to kašlou? Protože je to moc těžké.
          • MickeyMutant
            "...vydavatelé si dokážou spočítat, že se jim nákup vyplatí"

Jeden citát: Šedá je každá teorie, zelený strom života.

"...pokud prodeje u srovnatelně kvalitní hry s ochranou Denuvo porostou, tak půjde rozumně předpokládat, že pomohla. Já bych se s tím teda na místě vydavatele spokojil. Peníze nelžou."

A ještě jeden. Víš, jak je to s těmi prodeji podle Goebbelse: Věř jenom těm statistikám, které si sám zfalšuješ.
            • Například oproti tomu, kolik mi vydělala srovnatelná hra v minulosti. Už jsem to tady psal. Ano, půjde vždy o odhad, protože těch faktorů je tam víc. Ale na to mají dneska firmy odborníky, aby jim to zanalyzovali.
            • Vic penez oproti cemu?
            • Tak snad vím, jestli jsem vydělal víc peněz nebo nevydělal. Jestli vydělal, koupím Denuvo i příště.
          • ja temhle ochranam moc neverim, ze nakonec bude nejaka neprolomitelna celkem jeste jo, ale musely by to mit vsechny hry nebo aspon podstatna cast, dokud to bude mit jen par her pro uzkej okruh hracu jako ty fify a just causy, tak to plosne k nakupum fundamentalni piraty urcite nedonuti
        • ucho
          ano, nemáme šanci porovnat přínos ochrany, protože je tam opět mnoho faktorů, co ovlivňuje prodeje (třeba je hra opravdu prostě špatná). pokud by ale her s neprolomitelnou ochranou existovalo více, tedy byl by tu větší vzorek, už by se z toho něco rozumného vysledovat dalo.
          jinak častá výmluva lidí je, že si to stahuje, protože to chce vyzkoušet. v době, kdy steam umožňuje vrátit hru do 24 hodin, je to prakticky zbytečné. dokazuje to jen to, že dotyčný hráč neměl od samého počátku v úmyslu za hru zaplatit na steamu plnou cenu...
          • MickeyMutant
            To s tou ochranou mi trochu připomíná Brusel v dnešní situaci. Evropská solidarita nefunguje? Schengen se hroutí? Cože? Je třeba víc Evropy! Neprodáváme? Fiskál v červené? Cože? Nasaďte víc Denuva!

Že to jde i bez ochran dokazuje už nějaký ten pátek třeba GOG.
            • A preto W3 predal na gogu viac ako na steame ;-) Ale tak tam bol aj faktor , ze sa krabice aktivovali na gog.
            • ucho
              beru to tak, že krásnou ukázkou byly prodeje Zaklínače 3. tedy lidi měli možnost vzít hru přímo od dá se říct vydavatele. a v dnešní době mít stovky her na Steamu nic neznamená, protože je zda ještě Origin a Uplay, bez kterých si u řady her dnes taky neškrtne. nic tedy lidem nebránit začít podporovat i GOG. prodeje novinek na GOGu ale stále nejsou takové, aby dokázaly něco ovlivnit.
            • Vojta_Ilavsky
              Ne, Ucho, Steam je tu dlouho a co mají lidi dělat když tam mají knihovnu o pár stovkách her? Navíc distributoři preferují DRM, na GoGu není zdaleka taková nabídka jako na Steamu. Většina lidí o GoGu ani neví, ber to tak, a Steam je prostě zlatá klec, ale o té až po večerníčku.
            • ucho
              s tím GOGem mícháš jablka s hruškami. není to tak triviální, jak si myslíš. GOG zatím dokazuje hlavně to, že lidem DRM nevadí (protože upřednostňují Steam).
    • ucho
      Určitě to není tak jednoznačné a jednoduché. Jsou hry, které to nijak neovlivní, jsou hry, kterým to v prodejích pomoct může, a jsou hry, kterým to určitě prodeje zmenší a zisk pak bude taky menší, než by mohl být. Záleží to na mnoha faktorech, ne jen na tom, jak moc se ta hra pirátí.
      A vzhledem k tomu, jaký typ hry The Witness je (tedy nejde hru vyloženě pro masy), tak tam je větší pravděpodobnost, že to pirátství by mohlo mít negativní dopad. Nedejbože, kdyby to ti piráti všude na internetu kritizovali.
      Ve zkratce, tvé tvrzení taky nemáš nijak podložené, je to jen jiný názor (to samé můj příspěvek). Záleží jen na tom, kolik věcí vezmeš v úvahu.
      A tvrzení, že se něco prodává velmi dobře? Velmi relativní a je to navíc informace, která sama o sobě může ovlivnit prodeje. Když lidi někde budou číst, že se něco dobře prodává, koupí si to. Když lidé budou číst, že se něco hodně stahuje, stáhnou si to. Takhle průměrný člověk funguje :) Bohužel je to tak i s volbami politických stran.
      • MickeyMutant
        Pokud píšeš, že The Witness není hra vysloveně pro masy, pak by mně právě přišlo logické, že větší rozšíření a reklama by zájem těch mas mohly upoutat.
        • ucho
          Ne, u tohoto typu her to neplatí. Jde o specifickou logickou hru. To není hlavní proud, po kterém ti skočí většina hráčů, kteří některé věci kupují už jen kvůli značce. Tedy i když o tom budou lidé mluvit pozitivně, lidi, které logické věci neberou, si stále budou říkat, že to není hra pro ně (už když mrkneš na gameplaye, dojde ti, že je to poměrně specifická hra, která celkem velkou množinu hráčů mine, protože nepatří mezi věci, které běžně hrajou). A další slabinou The Witness je to, že vývoj nebyl určitě levný, protože trval relativně dlouho. Patří to prostě mezi rizikovější projekty, kde je návratnost nejistá. Být to jen na PC, tak bych věřil i tomu, že to bude z pohledu návratnosti průšvih.
          • MickeyMutant
            Netvrdím, že to najednou začne hrát polovina lidí, která by o tuhle hru nezavadila, jen proto, že si ji kámoš stáhnul z torrentu, zahrál, vychválil a doporučil. Ale právě proto, že lidí, kteří by se jinak o hru třeba vůbec nezajímali, je obrovská masa, tak byť by se mezi nimi našlo jen malé procento, je to ve výsledku množství, co může podstatně oživit prodeje, tipuju.
    • Draken69CZ
      Podle mě dost scestný názor stejně jako když firma udává kolik se toho stáhlo a o kolik tím tedy přišli peněz.
      • MickeyMutant
        Podle mě stejně těžce prokazatelný jako názor opačný. Tohle půjde exaktně změřit jen velmi blbě.
        • Pirátství bude vždy ztrátové pro titul to je logický a dle rozumu (pozor nezaměňovat s tím, že počet pirátských kopií = ztráta, to NE to je známé). A to se nemusí nijak prokazovat... Ten tvůj názor je zcestný, že díky upirátěné hře se to dozví více lidí a tím si ji i více koupí... Jasně, u pár promile procent možná ano, ale ty opomíjíš jeden fakt. A sice, že upirátěná hraje RAKOVINA, kdy se hra pirátí rychlostí světla a rozlézá do celého světa rychlostí blesku a exponenciálně roste podíl pirátské verze... NIKDY ti nepřebije to, že si ji o trochu více lidí koupí díky tomu...
          • To je jen tvuj nazor, pred par lety ubisoft presel z zadne ochrany ve hrach na tehdy neprolomitelnou vzdy online ochranu. Vysledek je pokles o 90% prodeju PC her a zadny vzrust prodeju na konzole.

Koukni se taky treba na steam. Opet pred par lety zacali prodavat na Ruskem trhu, kde je z evropy suverene nejvic piratu. Vzhledem k tomu, ze ale nabizeli dobry servis za malo penez. Tak je pro ne Rusko nejlukrativnejsi a nejvydelecnejsi trh z cele evropy.

Tenhle tvuj nazor je casty vykrik ruznych vydavatelu, kteri obhajuji jejich strasnou podporu nebo kvalitu vysledne hry. Jen mam dojem, ze ani oni tem vykrikum nejak neveri.
          • Před 4 lety se všude psalo (i zde na GAMES), že na 3 prodané hry legálně je 100 pirátských. Takže na 3 000 prodaných kopií je 300 000 pirátských stažení. Z těch 300 000 stažených kdyby 4/5 lidí (240 000) si hru nekoupili kdyby hry nešli pirátit, tak stále tu je 1/5 (60 000) pirátů co by si hru i koupili kdyby nešla pirátit. Rakovina. Ten vývojář má pravdu.
            • Ano, jsem v mysleni slabsi. Rekl nekdo kdo nezvlada 3000*33 *5*
            • Tak ty už jsi prokázal, že jsi v myšlení slabší, takže se nedivím. *4* Myslím, že jsem ještě podcenil poměr na 3 legální hry je 10 pirátských... A ať už čísla jsou jakákoliv jsou vždy vysoká pro piráty (uvidíme jak ta nejnovější generace DENUVA). Takže rakovina to je, to nezmění nic. *4*
            • Rakovina jsou lidi jako ty, cpou lidem naprosto zvracenou myslenku, ktera se do kramu hodi jen urcite skupine lidi a jeste ani nemaji argument co by daval smysl, jen placani. *3*
            • Jo má to být na 3000 je 100 000 pirátských. Takže ta 1/5 je 20 000 ok, to se omlouvám. Každopádně Xardasi jsi úplně hloupoučkej... Ale úplně... Jak to můžeš brát doslova a pasovat to na každou hru? Za prvé to je na PC hry kde pirátění je snažší, za další to je na hru, která třeba nemá žádnou ochranu, a za třetí tohle se psalo před 4 lety všude (Games, Bonusweb), takže dnes s Denuvem to asi logicky neplatí (i měsíc pozdější prolomení nahrává prodejům). A já si myslím, že stačí i prostý rozum aby člověk chápal, že na to stáhnout hru a spustit nemusí být člověk nějak zvlášť počítačově znalý, navíc když nemusí za hru platit. Takže ikdyby poměr byl 10x lepší než před těmi 4 lety (na 3 legály 10 pirátů) je pirátění stále rakovina
            • Jasne, ani neumis pocitat. 3000*100/3 urcite bude 300k. Navic placas nesmysly. Hru co proda 30M kopii by pak hrala z warezu miliarda lidi? Trololol.
            • MickeyMutant
              Nemáš čísla, jen dojmy.
  • Maarta

games.cz nějak pozadu...

Konference Microsoftu dávno proběhla a nikde ani zmínka aspoň o tom, že k X1 bude opravdu FIFA 14 zdarma apod.
    Chtělo by to trošku zrychlit zpravodajství ;-)
    • Tilwaen
      "před 11 hod. Ke konzoli Xbox One bude v Evropě přibalena jedna pořádná hra, indicie poukazují na FIFA 14."

? *4*
      • Maarta
        Ano, ale toto neměli potvrzené, byla to pouze spekulace :-) Nehledě na to, že to není jediná věco, co tam padla. prostě o Gamesconu ani zmínka :-) Neměli by se flákat a trošku informovat :-)
        • Třeba tam byli a ještě jsou na cestě zpátky na divoký Východ.
      • Jo, ale to ještě nebylo nic potvrzené ;)
  • Jack1947

Hatred

Má ještě někdo problém s 5 misí? dojde mi bud munice nebo je tam až moc fízlů a sejmou mne... toto před tím tak hezky odsýpalo. Ted se to nějak drhne, vystřílel jsem ty záchytné body, akorát nevím jak spálit peníze v bance... jinak kavárnu a aphone jsem vystřílel...

Ugh, má to 7misí a tahle je teda pěkně tuhá... nějaká rada jak na to chtěl jsem zabíjet hlavně lidi jenže ten otravný swat se odnikud respawnul a zabil mne...

Jinak mne to hrozně chytlo, v pondělí jsem to odkopl jako že nic moc ted pár hodin, pár misí - jn, je to jak droga i když sterotypní ale ty masakry se fakt neohrají *14* *5* , nejlepší je že ten cíl se zlepšuje stejně tak bohužel agresivita policie armády atp... je to fakt drsná hra těžká ale virtuální extáze lol *14* ... akorát tenhle zásek mne celkem štve no.
    • protipiratska ochrana, smula
      • Lukass
        Heh, to bych zavedl
    • drasta
      Ja jsem teprve ve treti... hraju to bez respawnu :D
      • Jack1947
        Já jsem myslel prve že hraju na max obtížnost lol. Počkej si na armádu atp... to se zapotíš. Jen mně děsně štvou ty propady záseky a jiné... blbosti zasekávání a to že hraješ za dementa achjo.

Ten vlak byl taky parádní hehe... ale tohle je bolest možná potřebuju upustit páru a snad to dneska dojedu. *7*
  • 10 parádních herních hnízdeček.

Lol nevim co je na nich tak parádního, takhle to vypadá skoro u každýho puberťáka pařana, u mě to nebylo jiné, 3 monitory jsem si pořídil už v 16ti letech z brigád...
    • Jazz
      Já toužim po vetším monitoru, to je tak všechno a 10 jich vážně nepotřebuju, už jenom proto, že to není "celej" obraz...
    • Amylee.Anderson
      A u kolika puberťáků pařanů si simtě byl? Já ma jenom bednu, klávesnici, myš, repráky, webku a po ničem víc netoužim. A ten jeden můj 4:3 monitor mi stačí.
  • Ferdis2

The Book of Unwritten Tales 2

Komu sa pozdávali prvé dve časti tejto série od KING Art Games (The Book of Unwritten Tales, The Critter Chronicles), prípadne ich posledná adventúra The Raven: Legacy of a Master Thief, má možnosť podporiť pokračovanie
    https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/the-book-of-unwritten-tales-2
    • ucho
      moc nechápu, proč mají jít s takovou věcí na kickstarter. ty předchozí hry nejsou tak staré, to si na sebe nevydělaly? ani tu sumu, kteoru požadují?
      • Ferdis2
        Nordici im zafinancovali jadro hry a Kickstarter ide na dofinancovanie prvej epizódy. Inak toto štúdio je mi osobne velmi sympatické. Kvalitatívne sa ich tvorba určite vyrovná Daedalicu alebo Deck 13, ale na rozdiel od týchto štúdií majú ovela viac pohnutejší osud. Myslím, že pred dokončením The Book of Unwritten Tales skrachovali a hru sa im podarilo dokončiť a vydať v podstate ochotnícky. O to viac je šokujúci fakt, že The Critter Chronicles boli schopní vyvinúť vo svojom volnom čase, popri iných zamestnaniach. Toto si naozaj zaslúži rešpekt.
        Neviem aké výsledky mal The Raven , ale napriek pozitívnym recenziám to asi nejaké terno nebolo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit