-
http://www.cnews.cz/clanky/mlceni-prolomeno-amd-sdelilo-kam-miri-s-procesory-grafikami-apu
Sledujeme konec AMD v přímém přenosu. Nemají nic doufají v další rok. Do té doby ale Intel vydá nové CPU a NVIDIA možná nové GPU. Chudák ten, kdo od nich něco koupil do mainstreamu. -
-
he?
do nejakych 30 dni tu je dalsia rada gk
mal by si sa vratit tak do 3-4 triedy na ZS, evidentne nevies citat viac ako 1 suvislu vetu -
-
-
NetherRealm: „Chtěli jsme aby majitelé X360 měli exkluzivní postavu v Mortal Kombat, okolnosti...
Muhahaha, to maj za Alana Wakea *1* -
-
Nepříjde ti to blbý? ;) Jako by hráči na xboxu mohli za to, že AW byl exklusivní *7*
-
-
Carmaggedon Reincarnation
No nevím, čekal jsem od toho víc, tohle vypadá jak nějaký freeware závody ve flashi
http://www.youtube.com/watch?v=nqwfGqwJlGo#t=70
je to starý video ale příští rok to bude na early access -
-
To není jentak nějak staré, je to přes rok.
-
PC verze HD remaku klasické akční adventury Flashback vyjde 1. října.X360 verze posbírala rozporuplná...
To vypadá jako na PS2 :-D -
mají ještě času dost aby vylepšili grafiku a fyziku
-
-
Neslo prave o tohle ? Aby to zustalo verne originalu, zaroven si zachovalo stejnou tvar... to se myslim dalo predpokladat ne Reinkarnace vse nove ale Reinkarnace znacky, navrat zasle slavy.
-
-
-
Jakou partu jste měli anebo máte v DA:I?
Vrátil jsem se k tomu po delší době a co jsem tak zjistil, tak některé dovednosti se NPC vůbec nevyplatí dávat. Případně je nutné dané dovednosti deaktivovat. Protože to neumí dobře používat. Na to, že boje jsou zaměřeny jako ve druhém díle akčně tak ta AI je zcela zoufalá + nemožnost použít taktický mód.
Tedy je nutné spoléhat na partu jestli to che člověk hrát nějak plynule. Mám 2x 2H bojovníka + 2x čaroděje. Bohužel se projevuje to co jsem napsal. Charging bull AI nesmí mít. Jinak to borec hodí doběhne někam mimo a pak pracně běží zpátky. Anebo rovnou spadne z nějakého místa... Čaroděj zase má zálibu v použijí kouzla na potvory které jsou na dané kouzlo odolné. Jinak funguji kupodivu dobře. (jen nemyslí dopředu a když nemá manu na bariéru a zrovna by se hodila tak použije nějakou jinou dovednost aby té many měl ještě méně)
Tedy mě zajímá jaká sestava se u vás osvědčila jako nejvíce soběstačná. Protože řídit to ručně je zde opět nemožné. Natož nastavit nějakou taktiku jako v prvním díle... -
-
Tank, tedy Cassandra nebo Blackwall
Já - kouzelník
DPS (nejčastěji Cole) - ono mít 1x od každého povolání v partě občas pomůže, protože se nemusíš vracet k těm zamčeným dveřím...
a pak kdokoliv, kdo mi sedl k k plněným questům - nejčastěji další kouzelník (Solas) -
Potrebujes tanka, tj bud budes jim sam ty, nebo Cassandra ci Blackwall. Blackwall je teoreticky nejlepsi, ale pouzival jsem celou dobu Cassandru a taky jsem s tim problem nemel. Charging bull AI pouzivat neumi, tam nic nedavej. Jinak carodej ti staci jeden, kvuli bariere a je celkem jedno jaky. Mel jsem v oblibe treba Doriana. Doporucil bych ti taky Se*u kvuli dmg, byla ze vsech npc asi nejlepsi a celkem se rovnala memu DW rogue.
Samozrejme jestli hrajes na easy, tak je vsechno celkem jedno. Klidne si dej partu ze 4 carodeju a taky to asi das. -
-
Hraji na normal jako běžně.
Měl jsem za to, že není nutné mít tanka když ten Guard může získat každý bojovník a dokonce musí aby něco snesl :(
Tedy zkusím vyměnit jednoho 2h za toho tanka. Ten Blackwall je nejlepší proč? -
-
Muzes to zkusit bez toho, jen tam hod war cry a challenge (nevim presne jmena, jedno je plosny taunt a jedno na single target) a zkus je nastavit v behavior na prefered. Uvidis pak u nejakyho draka jak to davas.
Kdyz tam mas dva maguse tak tem warriorum muzes zkusit dat behavior na defend tech magu, ale obecne ten mag potrebuje fade step, aby trochu prezil.
Kazdopadne bych stejne mel v zakladu radsi Cassandru ci Blackwalla, Sera a nejaky magus. -
-
Zkusím to tak nastavit jak píšeš. Snad se pak vyhnu tomu abych něco řešil přes ten divný "taktický" mód.
Je blbý, že předělání skillů stojí prachy. Klidně vyhodíš 1k za celou partu kterou používáš a to jsem neměnil na draka body u čaroděje který byl zaměřen zrovna blbě, protože byl ten drak na to odolný.
-
-
-
-
-
alan wake cestina
cestina na alana wake vznikla jen na x360 http://console-forum.net/tema/119894-preklad-alan-wake-need-help-alan-wake-cz-x360-lfp2p-preklad-hotovo/page12 kdo ji ma slo by to nejak dat do pc ? -
-
proc mam minus ?
-
-
protoze tady minusujou sami *censored* *1*
-
-
-
Není jaksi co hrát :( Docela bídný rok mi přijde, nebýt aspoň toho Maxe, lehce nadprůměrné hry, tak nemám co hrát tyjo. Nejbližší hra Black Ops 3 ... ehmn...........................
-
-
get a life
-
Něco jak ženské, které nemají co na sebe a přitom mají plný šatník. Upřímně jsem rád, že je letošní rok slabší a díky i za ty odklady.
Mám desítky restů. Dokonce jsem si to musel rozdělit na hry, které chci opravdu dohrát a které bude čas jen vyzkoušet.
Letos jsem měl fakt slabší rok, ale jen pro představu: Dying Ligth, KoToR1+2, Murdered, Deadpool, Thief 2014, Sniper Elite3, AC Rogue, Tormentum, Far Cry 2, Witcher2, Pillars of Eternity, AC Chronicles China, XCOM Declassified, XCOM Enemy Unknown, Wolfenstein Old Blood, BF Hardline, Mad Max, Masochisia. Pořád je co hrát.. -
-
Tak já průběžně hraju všechno jak to vychází, PC si udržuju neustále na špici a hraju hned, ovšem pokud ta hra za to stojí. Průměrné nebo zabugované hry nehraju, hodně si vybírám. Takže nějaký Hardline nebo Dying light u mě nemá šanci. A bavím se o větších hrách, hodně mi chybí pořádné střílečky a dobré strategie. Proto se relativně těším na Black Ops. Kraviny typu Asasín jdou mimo mě. Thiefa jsem hrál loni, datáč k Wolfovi už má taky nějaký ten pátek, Mad Maxe hraju teď .. a dál? Letos vlastně kromě Zaklínače a pCARS skoro nic nebylo a co mělo být bylo odloženo.
-
-
Průměrné a zabugované hry nehraješ a pak napíšeš, že se těšíš na CoD.
Strategie jako Age of Wonders 3, Endless Legend... AAA tituly jsou poslední roky jednotvárné. Variabilita je v nezávislých hrách. Tam neexistuje nic jako mrtvý žánr. -
-
A ty už jsi BO3 hrál, že tu prohlašuješ, že je zabugované? Loňské Advanced warfare, či jak se to jmenovalo, bylo sice průměrné, ale zabugované určitě ne.
-
Ano těším se na single Black Ops, protože to je střílečka, které miluju od dob prvního Wolfa a Dooma. A těším se, byť opatrně, protože od loňského Wolfa tu žádná jiná nebyla, pokud se pletu tak mě oprav. A pokud existuje nějaká vynikající hra tohoto žánru v nezávislých vodách, rád se nechám poučit. S rozpixelovanýma kravinama, co mají budget svačiny školáka, na mě nechoď.
-
-
Jak jsem psal, největší pecky hraju po vydání, když to hraje nejvíc lidí, mluví se o tom, zkrátka taková ta aura novinky, navíc třeba Crysis 3 vypadá dnes pořád dobře, ale hrát to v té době, když to byla technická špička, je trošku jiný zážitek, než po letech, kdy to nikoho už tak neohromí.
Zkrátka nejlepší je to vždycky ve své době, když je to novinka, než pak někdy po letech, to už ta hra přeci jen něco ztratí. MetroLL bylo super :) -
Já jsem si teď koupil Metro Last Light a v plánu mám Crysis 3. Pak možná Borderlands Pre Sequel. Dying Light mě vyloženě bavil.
Pak už jen spousta nezávislých MP stříleček.
-
-
-
Určitě si zahraj MGS V. Já se zase těším na SW: Battlefront...
-
A Project Cars uz te nebavi? Ja 300 hodin a furt me hra neskutecne bavi. Hraju skoro kazde den.
Ale mas pravdu braky jako DL a tuna genrickyho AAA odpadu u me taky nema sanci.
Max se me nelibil ale po shlidnuti hodky a pul gameplay do toho za par mesicu pudu.
Jinak letos sem koupil 4 hry, Zaklinace, Project Cars, Hitman Absolutions, Arma 3.
Jeste planuju GTA 5 a Just Cause 3 pokud dopadne dobre. -
-
Baví, sem tam zapojím volant a zajezdím. Hitman je super, ale toho jsem hrál už někdy před 2 lety, Arma 3 jde mimo mě. Vidíš na GTA 5 jsem zapomněl, to byla naprosto skvělá hra, letos asi nejlepší, to jsem si vážně užil, jestli jsi ještě nehrál, doporučuju všechno ostatní zahodit a koupit GTA V ! :)
-
-
Na vanoce snad bude v nejake akci a pudu do neho :-) Nehral sem ho pac hraju na piratske platforme kde se nic neprodava, a kazde je pirat :-D
-
-
-
Kup si nějakou konzoli a nebudeš vědět co dřív.
-
-
Soused má dvě jako doplněk k PC a upřímně, jen se mu na to práší. Můžu si ji kdykoliv půjčit (PS4 i Xone), ale ani mě nehne, nejsou na to pořádné hry a když už se jedna za dlouhý čas objeví (Last of Us), tak je tragická technická stránka ve smyslu 30fps atd., čili z mé strany naprostý nezájem. Naposled jsme se málem unudili a pozvraceli u "vyhlášeného" Order1866... děkuji nechci.
-
-
Rozdíl tam je opravdu veliký a vždy když někdo řekne, že to nevidí, tak má nějaký divný důvod ke vší smůle pro něj. Dokone i na hloupé konzoli s gamepadem to jde vidět. Na PC (např, střílečky s myší) je to naprosto brutální rozdíl. A to jak vizuelně, tak v citlivosti ovládání. Vydělávat víc peněz, tak mám mašinu, že mi to pod 100fps nejde :) Ale nestěžuju si *1* Měl jsem možnost si zahrát pár hodin GTA 5 ve 4k cca 80fps na PC v ceně slušného ojetého auta a byl to nekompromisní zážitek, doteď vzpomínám, my normální smrtelníci si holt budeme muset ještě chvíli počkat na takové paření :)
-
Popravdě když to jede 30 a víc tak já už to nevidím možná věk možná vada, ale pro mě dobře.
/Možná kdybych byl zvyklej na pc hrál na 144Hz tak by mě to pak trhalo oči -
Forza je ok, ano. 60fps je u mě minimum, trhané hry nehraju.
-
Nenutím chápu, taky se mi nelíbí limity konzolí, ale překousnu to (ne že musím) a ty hry co si jinde nezahraješ si i přes to užiji. Třeba taková Forza v 60 jede *3*
-
-
-
-
-
To uz mas vsechny hry, ktery jsou rok a vic starsi dohrane ? Slusny parmen : )
-
-
ve středu začíná v Řecku soud s vývojáři Arma 3
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/vraceji-se-do-recka-kde-je-veznili-kvuli-spionazi-soud-nas-osvobodi-veri-dva-cesi-30811 -
-
tipuji, že soud bude shovívavý a za špionáž dostanou jen 3 roky
-
-
Fuck yeah.
http://store.steampowered.com/app/23530/ -
nevíte někdo kde bych našel něco kde by se dal porovnat můj notebook s nároky hry?
-
-
jenom pro pořádek myslíte si že tenhle notebook utáhne v pohodě, momentální Dayz http://www.alza.cz/asus-n56vm-s3198v-d332962.htm
-
-
Na nějaké rozumné nastavení asi ano, ted ta hra ale bude zase se rozrůstat ta karta je téměř za zenitem. Dayz je náročné i na grafiku, tady ta má pouze 2gb. Záleží na tobě jak moc si ochoten se vzdát některých ale důležitých(!!!) detailů. CPPU taky žádná sláva ale snad by to ještě šlo.
-
-
Když o tom víš ho*no tak neraď prosím. DayZ a Army hry obecně jsou hodně náročné na procesor a u něj jde hlavně o frekvenci než počet jader. Takže pro DayZ je lepší silné dvoujádro než průměrné 4-jádro. Jinak samozřejmě grafiku to chce taky nějakou slušnou, ale hlavně záleží na CPU. A ani to ti nezaručí propady fps ve větších městech. Většina lidí s top sestavama s tím má problémy a jsou ta m propady pod 30fps. Momentálně to prostě není optimalizované.
-
-
právě že Armu 2 jsem rozjel, ale právě že nevim tohle když to neni optimalizovaný
-
-
-
-
Jestli mas gpu od nvidie, tak tam je v experience moznosti doporucenych nastaveni pro tvoji sestavu a danou hru. Osobne jsem to zkousel jen par krat, ale co jsem slysel, tak to ma celkem odpovidat.
-
-
Tak já si nechci kupovat tu hru když bych nevěděl jestli mi půjde
-
-
http://www.systemrequirementslab.com/
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=0Ku4WbVSdyY (1:21)
Budu teď trochu vlezlý....
Normálně bych tu odkaz na mé nové video nedával, ale když mně se ten konec tak povedl. *14* -
-
Nechci vyznit jako strasnej skarohlid ale co konkretne se na tom konci tak povedlo?
-
-
Záda, hlava, páteř, černoch. To jsou věci, co se mi povedlo krásně rozdrtit najednou.
-
-
Dobré, auta jsou fakt nádherná a Euphoria umí pobavit. :-)
-