-
Video: Grafické porovnání PC, PS4 a Xbox One verze hry Thief.
takze next gen se nekona :-) -
-
A kto by ocakaval next gen na obstaroznom UE3? :D
-
-
Video: Grafické srovnání PS4 verze Uncharted: The Nathan Drake Collection s původním PS3 originálem.
Sakra! Pěkně si s tím vyhráli, moc pěkná grafika na PS4. Docela bych si to zahrál někdy... -
dejte tip na nejakou dobrou strategii
-
-
Vzhledem k tomu že už pěknejch pár let nevyšlo pořádný budovatelský RTSko... :) tak Dawn of War 1.
-
-
DoW1 je klasika mam tam nahrany desitky hodin
-
Nevyšlo? Co to kecáš zase:)
1. Starcraft II, 2. Wargame: Red Dragon, 3. Vyšel remaster edice Homeworld, 4. Planetary Annihilation atd. -
-
Starcraft 2 je přeskinovaná a poupravená S1. A já jsem myslel spíš budovatelskou strategii jako třeba AoE3 nebo Empire Earth. Editoval jsem. Wargame: RD je pouze vylepšený Wargame: EE s novými jednotkami. Remaster je Remaster. A Planetary Annihilation už je kompletně dodělaný a odladěný? Grey Goo nepočítám.
-
-
-
Naučit se googlovat, to je dle mého dobrá životní strategie, protože jsem si jistý, že Tvůj dotaz již určitě někdo položil a svou odpověď by jsi měl tak za 3 minuty...
-
-
Dotaz
Jak se jmenovala 3d hra která byla určitě v Levelu jako demo anebo plná (spíše demo) a hráč tam ovládal policejní vrtulník z budoucnosti. Celá hra byla z budoucnosti. Mise kterou si pamatuji byla ve městě a okolo města byla bariéra a nešlo se dostat srkz.
Normálně tam jezdila auta po silnici ale tuším, že i létala jako ve filmu Pátý element. Hráč musel zneškodnit anebo zastavit nějaké vozidlo které se pohybovalo po městě a bylo nutné ho prvně identifikovat. Bylo to 3d a tuším first person. Nebo to šlo přepínat.
Dík -
-
g-police?
-
-
-
ELEX - 6,4
http://wccftech.com/review/elex-new-setting-same-outcome/ -
-
...to jedine co s tym mozete urobit *1*
-
-
Super je, jak se tu hrozne breci ze hraci davaji "nefer" a "nevalidni" hodnoceni, kdyz jsou s nejakou hrou nespokojeni, viz treba D3 pri lauchi a na druhou stranu tu je jine subjektivni hodnoceni davano za nejakou svatou pravdu. *7*
-
-
-
-
FEZ na PC potvrzen
http://store.steampowered.com/app/224760/ -
Giana Sisters
Nevíte někdo jestli maj kódy z minulýho Levelu region lock? Rád bych udělal giveaway na Steamgifts, ale doufám že to není třeba jen pro ČR. -
-
Tak si najdi ceskou/slovenskou skupinu a udelej giveaway pro ne a nebudes mit problem
-
ano, mají region lock na cz,sk
-
-
Sorry, reakce na Moraw: hraju na I5 gtx 1060, nastaveni ve hre velmi vysoke krome stinu a travy, to mam na vysoke. Jo a 4 msaa antialiasing
Jede to celkem slusne, mam to locknuty na 50 fps.
Mody: Rhance photorealism, GTA remastered mod. Balanced weather, Insane rain, More blood mod, a lepsi textury mraku a nocni oblohy. -
Lego soutez
Ahoj
Nevite nekdo jak dopadla ta lego soutez co je tu stale na strance? -
-
Kurvadrát bych tak něco pořádnýho zapařil, ale není co.
-
-
dobrých her je tolik, že pomalu nevím, co hrát dřív. včera jsem udolal Infamous 2 (celkem se dalo, ale úplný zázrak to nebyl). každý rok vyjde kolem 40 her, které bych chtěl zahrát, no ale dohrát jich zvládnu kolem 20 :D
-
-
Ale koupíš si jich ve slevách tak 200-300, což? ;-)
-
-
popravdě řadu her dostávám zdarma.
-
-
To si ještě dobrej, já stihnu tak pět max. šest :)
-
-
jdi si zaběhat, zapařej se ti trencle
-
-
Dnes jsem šel dřív z práce, abych si mohl zajezdit na kole a stihl to do oběda, už jsem doma. Co jsi dělal celé ráno ty ?
-
-
já si svezl zadek do práce autem, celý ráno sedím u stroje, celý odpoledne sedím u stroje, a večer si zase svezu zadek domů :D ale kdybys viděl ty hnusný koženkový židle, co tu máme, o moje zapařený trencle bys strach neměl :D
-
Ja spal. Bylo to super!
-
-
-
Planescape:Torment
-