Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Panzer Corps

Pametate na Panzer General? Panzer Corps je nasledovnik tejto hry a ma datum vydania na 11.jul(cervenec) 2011. Viac info:

http://www.slitherine.com/news/item383
  • kurvaneni co hrat

kurvaneni co hrat poradte neco
    • http://static.fjcdn.com/pictures/So+true_47bdb6_4886312.png
      • lol
    • Jack1947
      Co bys tak chtel... si zahrat. *7* RPG,FPS, adventuru... pej. *4*
      • ani nevim, neco zabavneho
        • Jack1947
          Siroky pojem... nevim indie si zkusil nebavi?
          • p.s.
            co mam ted v merku a uvazuju koupit je:
            tropico 4
            farming giant
            supreme commander 2 nebo
            rome total war 2
            • jo to jsou taky zajimavy hry, nicmene ja včera koupil to tropico
            • ringmancz
              není na steamu ani na gogu, takže zatím jde koupit pouze z webu vydavatelů za $30 - Pandora: First Contact
            • supreme commander 2, bych radši zůstal u jedničky
              rome2 teď s modama a patchema hratelný
              torpico 4 ?
              farming giant ?

ja teď propadlu kebral sapce program a jeho kampani, koupil jsem to v akci az ted se k tomu dostal a nemuzu se odtrhnout
          • jako problem je hlavne že nechci "zkusit" neco co stojí 40€
  • Take On helicopters - beta

Pro majitele ArmA 2 - OA je k dispozici preview verze take on helicopters - http://takeonthegame.com/download/community-preview/
  • Proč tu není jediná zmínka o Nobunagas Ambition: Sphere of Influence, nebo Samurai Warriors 4-II? KOEI vždycky blilo stereotypní rubačky/tahovky jak čínský sandále ale teď skokem otočilo o 180.
  • victor

Daniel Vávra (Mafia, Kingdom Come: Deliverance) a Igor Staněk (zástupce společnosti NVidia), se 16. dubna v prostorách VŠE rozpovídají na téma "Budoucnost herního průmyslu". Přihlásit a dozvědět se více info o akci můžete zde. Všichni jste srdečně zv

*7* A zrovna jedu po týdnu v práci domů ..... Bude záznam ?
    • Keyz
      Údajně bude na stránkách toho kdo to pořádá.
  • Jazz

Max Payne 3 pre-load is on!

Jede mi to 500 kB/s, no do zítra to prostě nestihnu.
    • Z Belgie to svisti trema megama.
  • smejki

Keith Fuller (Activision): „90% hráčů nikdy samo nedohraje rozehranou hru.“

příčina?
    • Dosáhne naše Facebooková stránka na kulatých 5000 fanoušků ještě během GamesComu?

já bych bleskovku chápal, že se 90% hráčů zasekne a neví jak dál (a hledá pomoc na netu)... Naproti tomu já 90% her nedohraju, páč jsou brak *7* tak si vyber...
  • Jack1947

Singleplayer kampaň Call of Duty: Ghosts je pouze 4 hodiny dlouhá.

Jen ? Takze je to "vyrovnane". *3*
  • Miserius

Microsoft vydalo nové video z Ryse: Son of Rome, které představuje brutální soubojový systém hry.

Kouká se na to dobře, to se tomu musí nechat
    • Erendiel
      Jo že taky jsem neměl problem to shlédnout *15* dali pryč tlačítka nad hlavou díky bohu... to jak odrazil šíp štítem zpátky na lučišníka *1* to neznám.
      • nekromant33
        Tak zaklínač umí odrážet mečem :D, ne vážně, vypadá to pěkně, a to, že tam dali místo tlačítek zabarvení siluety, je docela fajn nápad.
        • Malleth
          Ale v Zaklínači se ty odražený šípy alespoň nevracej zpátky :)
          Siluety místo QTE nejsou špatný, ale pořád to neřeší hlavní problém. To že ty QTE hrozně kazej flow
          • nekromant33
            doublepost
          • nekromant33
            ve dvojce to šlo, dokonce je na to i achivement :D
            a pokud to je fakt takhle u každýho oponenta tak máš pravdu, jednou za čas to jde, ale při každým fightu to dělat 10x bude opruz
      • Miserius
        No on úder štítem do země kterej vyvolá ohnivej kruh taky neni uplně z encyklopedie, ale jako jednohubka to bude asi povedený... Jen nevim jestli neměli třeba vymazat nápis Pozabíjej otcovo útočníky...neni to spoiler?
  • Soundtrack u PS3 verze hry Deus Ex: Human Revolution, který najdete v edici "Augmented Edition", nelze...

No to si dělají pr*el ne? Tak k čemu mi to potom je? No nic, torrenty to jistí. Jsou to idioti. A pak že se nemá stahovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit