Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Evolve

Tak beta skončila, hra mi zmizela ze Steamu, ale na disku furt smrdí a zabírá 14 Giga *7* hoši ať to není horší *10*
    • SalemCZ
      Hele a přes Přidat odebrat to nejde?
    • Otevri Steam/SteamApps/common a tam si to smaz :)
      • Draken69CZ
        Jj po chvilce hledání jsem to objevil, ale kdybych to zapnul po tejdnu tak si ani nevzpomenu, že jsem to kdy měl nainstalovaný a smrdělo by to tam navěky.
    • Jack1947
      Cosi čekal že se ti i sama smaže? 14gb není zas tak moc, dneska hry zabírají i 50gb a více. *3*
      • Draken69CZ
        Ne, to by znamenalo že mají možnost ovládat moje PC, no málem mi to zhroutilo moje raid pole *7* stačilo by to vyhodit hlášku že beta skončila a možnost odebrat.
  • Jack1947

tak už nezbylo nic jiného než přejít nuceně na SSD a musím říct, že to co jsem o něm slyšel byla pravda. SKutečně, fakt pecka a to mám to nejrychlejší z SATA ( njn nemám na desce M2 slot) jen škoda že cena za 480-512 je celkem vysoko nicméně to neberu jako náhradu za klasické HD ale hlavně na systém.

Předtím mi systém startoval do Win tak +- minutu ted je to kolem 30 sekund, což tomu řikám celkem rychlost! Nechám si ho na nějaké náročnější hry třeba kingdom come - ten loading byl znát. Tohle asi bude budoucnost ( a hlavně NANO technologie) i když když jsem vytáh muj již zesnulý disk z roku 2007 400gb tak jsem si řekl i ty disy tehdy byli velké jak krááva. fuj.

Ještě třeba počkat jak dlouho vydrží, když mi minulé disky drží asi 10 a více let snad to SSD taky pojede nějakou tu dobu( ona 5letá záruka snad něco znamená).

• Koukam ze Jack objevil ameriku

• Jack1947

Zase nepřeháněj, nicméně ted už budu na plotnové disky nahlížet jinak, když SSD je takovéhle.

• Hele, nepřehání. Já mám SSD v pc minimálně takovejch 7-8 let a většina okolí tak +-5 let.

• Jack1947

Jak řikám nebyl důvod měnit když vše jelo jen kvůli rychlosti, tak jedině že se mi moc neopotřebuje teda když jedu pc nonstop... uvidí se za 5let 😉

• Johnny

No mě startoval system predtim cca 40 sekund, a po prechodu na SSD asi 5 vteřin... Od začatku načítání systemu po zbrazení načtené plochy. Mam sice M.2 ssd ale rychlostma stejnej jako sata

• iSpirit

to bych chtěl vidět jak ti Windows nastartuje za 5 sec. 😂

• Johnny

Kup si M.2 SSDčko a nainstaluj tam Windows 10 a uplně v pohodě.

• Jack1947

On tě nepochopil myslel že to startuje od BIOSu ale to je nemožné žádný systém nenajede tak rychle největší brzda je ovladače!  Mě to teda najíždí taky tak nějak +-.

Co se týče disků jsem tak nějak spokojený systé m na 240gb ( nějaké hry se tam vlezou) a na ukládání 3tb ( njn víc zase dražší) nicméně věřím že jednou klíčenky busdou v pc nebo menší disky které nahradí i ty placaté a ramky" SSDčka 🙂

• Johnny

Ano, BIOS nepočítám, beru 5sekund od prvního zobrazení načítání systému až po zobrazení plochy.

• Jack1947

To není je rychlejší i tak je to pecka.

• A to jsem si myslel, že na HDD jede už jen moje máma s její plečkou z roku 2005.

• Jack1947

To ses mýlil, já to měl spíše kvůli Windows páč se mi podělali ( disk jede) tak jsem se rozhodl že si pořídím SSD.

• Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...

To musi byt blabol ja jsem si postavil pc a jeste mam s doporucenyma pozadavkama velky rezervy. 84% ??? To musi bejt kravina
    • Z průzkumu Valve a nVidia vyplývá, že 84% hráčů nemá takovou sestavu, aby si naplno (dle doporučených...

Pripada mi to realny, lidi nemeni PC kazdy dva roky a pokud si pred dvema lety postavili PC s cenou mezi 15-18k tak ted budou lehce pod doporucenyma pozadavkama.

aha takze nejsem clovek ........ saaakra *1* ja menim PC kazdej rok s maximalni cenou do 30k
        • No člověk asi seš ale musíš si uvědomit, že ostatní mají třeba i život a nemůžou narvat 30k do blbé krabice. *16*
        • MishKonn
          Úžasné. Alespoň za svoje?
          • ucho
            no to náhodou není vždy marné řešení, pokud nakupuješ rozumné součástky. tvé stávající ještě moc nezestárnou, tedy se dají ještě slušně prodat (dokonce stále v záruce). takže ta obměna není ve finále tak drahá, když sleduješ vývoj cen a dobře plánuješ, co kupuješ. ale to chce zase trochu času :)
  • Jack1947

Dead rising

Po 10 letech (!!) vyšel port na pc
  • Veskoslav

GAMES for FREE: The Tribes Legacy Collection

http://www.epicbundle.com/article/games-for-free-the-tribes-legacy-collection
  • Assassins Creed: Rouge

Nakonec se nám to putování Shaye celkem povedlo ( staré konzole ještě neřekly své last word)

No, a co je takové supr tak třeba to že v ledové vodě se dá i umrznout (!!). Zbraně jako pušky v lodi celkově možnosti vybavení lodě uznali velkých změn ( no né tak moc velkých) bugy zůstali, nadává se na početné otravné potyčky s nepřáteli které do vás buší, dokud vás nebolí prsty. Nechtěné skoky a stím spojené smrti ale hele je to další Assassín a i tak se hraje.

Příběh je kliše samo osobě ... Zrada zrada a ještě jednou zrada - takže budem zabíjet. Ve velkém
    Takže nic moc... postavy taky celkem ok. Grafika např je ostřejší asi proto že si hra instaluje ještě + 1gb HD pack. No zatím mám odehráno jen 21% ale už ted můžu říct že pod 8/10 rozhodně bych s hodnocením nešel. Toto se opět povedlo. Takže kdo má X360/PS3 at neváhá a kupuje.

(líbí se mi že po vás jdou i ostatní assassíni, a vy je musíte hledat svým orlým zrakem... někdy vyčousdit pomocí ohnostroje).
    *5*
  • Atlus oznámilo, že se do obchodů dodalo již více než 800 tisíc kopií titulu Dragon's Crown.

smazat
  • Nevíte někdo proč nepokračuje série Jedi Knight? Byly to skvělé hry s nejlepším soubojovým systémem co kdy viděl světlo světa. I když vsadím se, že dneska by to totálně zprznili.
    • proč asi Lucas Arts už není a když byl taky nebylo zájem, firma dělá DLC pro CoD....
    • Univerzální odpověď pokud ta či ona serie nepokračuje - nevydělávala prachy...
      • Vlastné jó, já zapomněl, že dneska je kvantita ví než kvalita.
  • Duják!

V gameplayi to nakousl Pavel - proč je ve W3 pampeliška přeložená jako Duják? V angličtině vidím blowball (pampeliška). Chyba překladu nebo nářečí? Nedaří se mi to dohledat.
    • Keyz
      Takto se to jmenoval ve W1 a W2 ne?
    • Lukyz
      Chyb v překladu jsem tam našel několik, bohužel nevím jestli na to jde někde upozornit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit