Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius

Hideo Kojima oznámil důležitost rekrutování vojáků se znalostí více jazyků pro Mateřskou základnu v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Při jejich absenci nebude možné s ostatními vojáky komunikovat. (+ první screeny z PC verze)

*14* *14*
    • Kozy
      Čekal jsem větší změny, ta konzolová verze se mi ale líbí víc.
      • Draken69CZ
        XD a v čem? Že to má takovou tu patinu stáří?
        • Kozy
          Tak na pár světlech nevidim nic extra.
          • Draken69CZ
            No tak potom jo, právě že nasvícení dělá hrozně moc. Najdi si někde ultra realistickou scénu s a bez nasvícení a uvidíš. Světla/nasvícení + stíny jsou jedno z nejnáročnějších věcí na výkon viz. třeba takovej ray tracing :)
            • C-BEAM
              Kozy: takže detaily sú lepšie v PC verzii a preto sa ti páči viac konzolová verzia ? *1* *7*
            • Kozy
              Jasně, pro mě to neni nic z čeho by mi měla spadnout brada. Lepší mi přijde ta louže na druhym obrázku.
            • Jack1947
              Tím to tak končí...
    • Lukyz
      Tak teda oproti PS4 je to skok jak *12* hlavně ve vykreslování vzdálenosti viz. ten druhej screen *14*
      http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/metal-gear-solid-v-ground-zeroes/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-pc-vs-playstation-4-comparison-1.html
      • Ta louze je v PS4 verzi lepsi ale jinak je to teda az prekvapivej rozdil.
      • Draken69CZ
        Hlavně to nasvícení, textury atd. atd. :D
    • Keyz
      Jakoby super moderní voják za kterého tam hráč hraje, neuměl sehnat překladač *15*
      • Miserius
        Je to v roce 84, to by tam behal se slovnickem :D
        • Keyz
          v roce 84 by měl překladatele, tak jak to měli ostatní u spešl jednotek *7*

Navíc podle toho co je na YT nevypadá, že by měl věci z roku 84. Spíše dost moderně. Krom bojových bikin z roku 84 u té ženské *15*
          • Miserius
            No tak vzdyt novinka je o tom ze musis nabrat prekladatele vpodstatě
            Jen tak btw on neni ve spešl jednotkach, zalozil si vlastní *1*
            • Keyz
              Já to nesleduji. Ani se v tom skoro nedá vyznat. (metal gear příběh)

Ale jestli si borec založil vlastní tak to pak jo. *5*
  • Grimrock 2 se moc nedaří

http://steamspy.com/search.php?s=grimrock

Ten rozdíl oproti prvnímu dílu je zcela propastný. Asi 2 nebyla žádná sláva co se týká prodejů.
    • ringmancz
      když je to o dva roky starší hra, co byla ve slevě za 3 eura a v bundlech, tak to je jasný
    • ucho
      no dobře, tak já jsem si ho teď koupil. ale kdybych si měl vsadit, tak na to, že dvojka je úspěšnější. a přijde mi, že jsou na ni i lepší ohlasy jak na jedničku.
    • Steamspy je dost zavádějící. Zrovna Grimrock 2 bude mít většina lidí na GOGu, Právě to hraju a je to vynikající, lepší než jednička.
    • koupil jsem na gogovské slevě, ale nebudu hrát dřív, než dojedu jedničku :)
    • Kozy
      Kdo by takovu nudu taky hrál.
      • Lukass
        Ta hra je uplne uzasna, byla v mym top 3 za minule rok. Paradni hratelnost ktera uz se dneska jenom tak nevidi.
  • Old Hunter

Trochu mě to DLC naštvalo. Mám Bloodborne hodně rád, ale tohle DLC ukázalo, že ta hra mohla být ještě lepší, a že vydaní možná bylo uspěchané, grafika je naprosto famózní a nic hezčího jsem ve hrách neviděl, nebavím se úplně tak o technickém stavu, který se taky rapidně zlepšil, ale o celkové prezentaci hry, level desing zase lepší než v původní hře, zajímavější nepřátelé, daleko ale daleko těžší výzva, ještě hutnější atmosféra. Co mě překvapilo, že to má snad jen jednu 10/10 na MT, tohle je snad ještě lepší než Artorias of the Abyss, dávat 9/10 a níž je dle mého svatokrádež. Celkově hodně umírám, ale je možné, že jsem podlevelován. Malá výtka ještě, hezčí set než Charred Hunter Set se tu neobjevil, takže většinou zůstanete u původních attire.
    • Draken69CZ
      Nechci aby to vyznělo špatně na tule hru se chystám (hned jak koupím PS4 XD) tak se chci zeptat jak je na tom načítání jak v DLC tak v původní hře, protože jednu dobu to byla ideální pauza na čůrání.
      • kennyB
        Načítání je v pohodě, řekl bych stejná délka jako v Dark Soulech ;)
        • Draken69CZ
          To jsem hrál na PC a co jsem viděl X360 verzi tak tam to bylo celkem na dlouho oproti PC, no hate pls.
          • kennyB
            Tak to fakt nevím, DS jsem hrál jen na Plejstu. Zkus mrknout na nějaké video z Bloodborne.

Edit: tady je původní načítání vs načítání, které vyřešil patch https://www.youtube.com/watch?v=bn3eqYD4wYQ
            • Draken69CZ
              No to byl děs, patch před DLC to asi už nevylepšoval.
      • je to lepší, ale mohlo by to být ještě lepší, sice už to není na čůraní, ale je tam pořád prodleva a skočí mě tam asi dvě obrazovky s popiskami. FPS mám pocit trochu poladili, šel jsem jen do Old Yharnam, kde býval takový lag a ten mi zmizel.
  • V PlayStation Store nyní můžete realizovat platby i přes PayPal.

to že to jde jinde víme
  • ucho

PS Plus

Tak nám o 20 % zdražují roční předplatné PS Plus. Sony bude bohatší a hráči z toho budou mít nepochybně užitek.
    • Nepochybne, zaplatit vic za stejnou vec je vzdycky uzitecne. *15*
      • ucho
        už asi dva měsíce kolují drby, že se Sony chystá změnu u PS+, tak nás třeba překvapí. no a taky je možnost, že tou změnou bylo to zdražení :D
  • Film Battle: Los Angeles (Světová krize) se dočká i herního zpracování. Vyvíjí ho ruské studio...

Tak to bych rád věděl, jestli to bude další ze série her "rychle to uděláme, aby se to stihlo do premiéry". A ještě k tomu ruské studio? Hrál jsem jen dvě dobré ruské hry a to byly dva díly Space Rangers...
    • Sega vydala kolekci her známých z Dreamcastu (Sonic Adventure, Crazy Taxi, Space Channel 5: Part 2,...

A co treba stalker?sice to neni primo od ruskych tvurcu ,ale od ukrajinskych,nicmene plno lidi v tom nedela rozdil.
      Pro me je stalker lepsi nez plno AAA her ze zapadu *3*
      Nicmene k hram podle filmu jsem prirozene skepticky,navic kdyz to pred par dny oznamili a za chvili to uz maji mit i vydane svedci o dalsi filmove rychlokvasce
      • Stalker byl podle mne přecijen o něčem jiném. Byl vydán skoro 30 let po vydání filmu, herní vývojáři se do toho pustili, protože v tom viděli vynikající potenciál pro skvělou hru.
        Pokud se vydává hra souběžně se hrou, jde většinou jen o to, vytáhnout z lidí pokud možno co nejvíce prachů a svézt se na mediální vlně.
        • Video představující možnosti Avatar Kinect technologie od Microsoftu.

S tim vicemene souhlasim,navic stalker se filmem/knihou spis jen inspiroval a je v mnoha ohledech jiny nez predloha.
          Ja spis reagoval na puvodni prispevek,ze si pamatuje jenom 2 dobre ruske hry.Sice technicky vzato je stalker ukrajinska hra,ale jelikoz spousta hracu se na hry z vychodu diva s despektem,tak na tom asi zas tak nesejde.
          Jinak jedina dobra hra podle filmu ,co si tak vzpominam, byl riddick a star wars hry
          • No Stalkera jsem nehrál, tak nemůžu soudit, každopádně musím souhlasit s tím, že většina her podle filmů stojí za prd (vyjma Riddicka a Star Wars).
    • Osobně taky pokud vidím slova "hra na motivy filmu" a "ruské studio" v jedné větě, nečekám nic světoborného. Ale...třeba překvapí *3*
  • rancor1223

O testování onlineovky War Z, komerční obdoby Arma 2 moduDayZ, se během čtyřiadvaceti hodin...

Já zas nechápu proč bych měl něco takovýho dělat, když mám DayZ.
    • KeanuX
      DayZ mam taky, ale tohle ze zvědavosti taky vyzkouším :) Ale DayZ zatim u mě vede na plný čáře *14*
    • Ja myslim ze mikrotransakce jsou pro dnesniho hrace velikym lakadlem.
      • smejki
        good one!
    • já jdu do warz, dayz nechci hrát, pokud tedy bude warz vůbec hratelný
      • rancor1223
        Já zase nevidím nic zajímavého na WarZ. Vypadá to mnohem jednodušeji a především to bude příšerný masakr na těch jejich mapách pokud nesníží počet hráčů. Teď ještě aby vyšla 3. Arma a DayZ přešel na její engine.
      • God-of-War

O testování onlineovky War Z, komerční obdoby Arma 2 moduDayZ, se během čtyřiadvaceti hodin...

Kdy začne ta beta?
  • vlastik.plaminek
    V pondělí umřel Kalashnikov a nikde ani zmínka. Zato z druhořadého "herce" se všichni můžou po*rat.
    • Jack1947
      Rus co vykradl a okopiroval temer do detailu popularni Nemeckou zbran STG-44 si mozna zaslouzi zminku ale Walker si zaslouzil , zaslouzil by si i neco vice... Mimoto tady to je herni sajtna a nikdo o nejakem Dedkovy kalašnikovy treba nema ani po neti.
      • vlastik.plaminek
        Jacku, o Kalašnikovi má ponětí snad každý hráč, protože jeho dítě někdy ve hře používal.
        EDIT: Je víc než pravděpodobné, že s tvůrcem Stg spolupracoval, protože byl po válce odvlečený do SSSR a pracoval ve stejné továrně jako Kalašnikov.
        • Jack1947
          To je mozne, jenze to neznamena ze je Walker druhorady herec a nezaslouzi si byt nekde pozadu. On zato nemohl ze spadl tam kam spadl ? Kalashnikova tak neznam... abych o nem mohl neco tvrdizt jen vim ze rusove kopcily vsechno a vse bylo ze SSSR, temer vse a zkoopcene.
    • Nic proti.
      Nejsem žádný milovník Walkera a taky nechápu to oslavování jeho osoby jako velkou životní inspiraci. Brečet ale nad smrtí někoho kdo vymyslel zbraň kterou používají často jebnuté lidské existence mi příjde kapku víc na hlavu.
      Existuje plno lidí kteří by si zasloužili víc pozornosti jak Walker, ale Kalashnikova bych mezi ně neřadil.
      Kalashnikov vymyslel zbraň která je levná, efektivní a udělal dobře svojí práci.
      Ale že by tím udělal nějakou velkou službu pro lidstvo by se taky říct nedalo...
      • Pilgrim66
        Kalasnikov vytvoril zbran na obranu svoji vlasti. Neni jeho chyba, ze se po rozpadu SSSR ty sklady rozkradly a ilegalne rozprodaly do zemi tretiho sveta a ruznym teroristickym organizacim.
        • nekromant33
          to oppenheimer taky, nějak mě spíš bude líto někoho, kdo mě (ať už nějakej talent měl, nebo ne - já jsem za to, že v těch rolích, ve kterých hrál obstál bez problémů) přinášel do života zábavu než jednu z nejprofláklejších zbraní
        • Ale kdepak po rozpadu...Ty zbraně tam proudily odjakživa.
      • vlastik.plaminek
        To taky není nic přímo proti Walkerovi. Jenom mě sere to všudypřítomné brečení, jaký to byl super herec. Nebyl.
    • Kozy
      http://i43.tinypic.com/wt8svp.jpg
  • V Americe vyjde 8. listopadu film Professor Laytonand the Eternal Diva na DVD a Blu-ray.

Hurá, hurá, hurá. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit