-
Australské obchody K-Mart a Target stáhly z prodeje GTA V z důvodu násilí na ženách.
To jsem zvědav jak dopadne potom Remaster Postalu1 a Už ted mnohými nenáviděné Hatred... jako fakt na ženách v GTA pácháte nějaké zločiny? Pokud si dobře pamatuji tak tam je to myslím neutrální ne... já vím zase někomu po delší době ruplo v bedně.
Realita je jedno velké sluníčko a hry jsou jejím středem. Obzvláště ty násilné pfůůj, pfůůj. *7* -
Dark Souls 3 datum vydání + obraz mapy
Fromsoftware vydal na jejich japonských stránkách press release, ve kterém bylo datum vydání v Japonsku stanoveno na 24.3.2016, v press releasu se také objevil obsah krabicové verze Dark Souls 3, která bude mimo disk s hrou obsahovat také "mapu" herního světa(Mapa je mimochodem strašně podobná mapě Dark Souls 1)
Press release: http://www.fromsoftware.jp/pc/news/pressrelease/20150912_darksouls3_releasedate.html
Obrázek obsahu krabicové verze Dark Souls 3:
http://i.imgur.com/kvpWXfk.png -
-
Mě by teda vůbec nevadilo kdyby to bylo po stránce level design jako jednička.
-
-
Já v to teda doufám. jeden velký chytře propojený svět z Dark Souls mě bavil více než 5 menších světů z Demon's Souls. Ty momenty když z jedné lokace vidíš lokaci, o které sis myslel že je daleko, ale přitom je hodně blízko, jsou naprosto boží.
Ale spíše jsem narážel ne to, že ta mapa je navržená jako mapa v Dark Souls. Napravo na té mapě je město hodně podobné Undead Burgu(ty hradby a most) a v dálce je město, které vypadá jako Anor Londo.
Jinak ještě jsem si všiml že ta mapa vypadá(stylem a barvou) jako malba Ariamisu z Dark Souls. -
-
Mě se tam hlavně líbilo že sis tam postupně otevíral zkratky, ale to se zruší tím cestováním škoda no. Jo to máš pravdu tak snad to nebude až moc podobné.
-
-
-
-
mate tu 50% slevu na BFV i na PS4?
-
-
Máme. Chceš? Kolik za tu slevu nabídneš?
-
-
tak to je super, ja ji tam taky mam
-
-
-
Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.
Nemůžu si pomoci , ale připomíná mi to hodně Gothic3 ... tam když vám nepřítel vyrazil meč z ruky a odhodil vás , tak jste mnohdy měli prostě problém po boji jej v té vegetaci znovu najít.
Vůbec si myslím že Gothic3 měl jeden z nejefektivnějších enginů v celé sérii i v RPG hrách obecně . -
-
Nejefektivnějším v jakým smyslu? Grafika byla hezká, když vynechám neoptimalizaci, padání a sprasený obsah tak samotný engine byl fajn. Jen to statické nahrazování vzdálených scén předrenderovaným obrázkem bylo moc nápadné. Jo a nebyli tam prakticky žádné particle effecty, vše bylo řešené 2d spritama jako ve starém Doomovi. :)
Však stejný engine v dotažené podobě byl i v Risen a hádal bych i ve dvojce. -
Já bych osobně žekl, že Gothic 3 byl nejlepší ze série, to že měl nejlepší engine (na svou dobu) je jen jedna z jeho velkých kvalit. Ale spojení "efektivní engine" je fakt divný *1*
-
-
Vážně? I s totálně zprasenými mechanikami? G3 byl dobrej, ale až po tom několika gigovým community patchi.
-
-
Musím souhlasit s Morálně nadř... chci říct Cahirem.
Trojku jsem hrál hned po vydání - dokonce jsem kvůli ní kupoval novou grafárnu- ale oproti jedničce a dvojce jsem cítil velké zklamání. -
-
Sony si zaregistrovalo 5 domén pro zatím neoznámenou PSV verzi hry PlayStation All-Stars Battle Royale.
Tak to jsme na tom stejně. Hlavně tam byl jeden docela zajímavej otvor v návrhu....když jsem to hrál hned, úplně totálně poprvé tak jsem svou nenávist k orkům převedl k tomu že jsem na ně útočil on sight. A když jsem osvobodil asi 5 město tak mě začali nenávidět a hra byla dál nedohratelná protože bylo třeba snima mluvit.
Ale co už no, bylo vidět že PB se snažili, ale releasnout hru bez betatestu je sebevražda. -
:) Takže to jsi asi ztěží aplikoval ten komunitní několikagigabajtový patch co ? No já hrál verzi z Levelu a ani nevím jestli už ten patch obsahovala nebo se válel někde poblíž .
Pravda je taková , že sice hratelností mne hra nepřekvapila , ale vyrážení zbraní z rukou , sférická perspektiva (to se prostě musí vidět ve hře) a svět .... to je něco kvůli čemu se má smysl vracet ... ne jako template všude kam se podíváš ve Skyrimu .
-
-
Takže ale byl... Nechapu z kteryho kanalu lezou nazory ze kdyz je hra dobra az po opatchovani, je to vlastne spatna hra...
-
-
-
Asi jsem jediný komu přijde použití slova "efektivní" v týhle spojitosti fakt kravské........
-
-
:) Čekal jsem že se někdo ozve ... ano spíš jsem měl napsat nejefektnějším .
-
-
-
Skyrim
Tip pro redakci – rozhovor s tvůrci o Skyrimu:
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1207390-skyrim-fan-interview/ -
Crysis 2 je po roce opět v nabídce STEAMu.
Ale stejně je aktivace na originu ne? nebo už ne? -
-
vypadá to, že ne
-
-
Call of Duty Modern Warfare – Original vs. Remastered Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=icrHjZvS2SE
Tomu říkám pořádný remaster:) -
-
Ten bloom v remasteru je silenej a mazly je to proc? Origo je daleko cistejsi.
-
-
Asi nějaký filmovej filtr snad bude možnost to vypnout, přijde mi že ten originál zas tolik nezestárnul.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=_sROTCzLKDU *2*
-
-
-
-
nějaký tvůj mod.
-
Neuhodli jste ale mapu.
-
Kdyz sem takovou hadanku davas ty tak je odpoved vzdycky Mafia.
-
Bude to Mafia2 s nějakým modem tyhle efekty v původní hře nebyli že by to byl tvůj mod?
-
Je to takové hranaté, takže mi to připomíná Mafii 2.
-
-
gta iv
-
-
-
Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...
tak na GTO se těším a ještě ta italka neni špatná -
konecne 5Ghz Wifi v PS4!!!
konecne 5Ghz Wifi v PS4!!! Smad to bude ac standard