Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Australské obchody K-Mart a Target stáhly z prodeje GTA V z důvodu násilí na ženách.

To jsem zvědav jak dopadne potom Remaster Postalu1 a Už ted mnohými nenáviděné Hatred... jako fakt na ženách v GTA pácháte nějaké zločiny? Pokud si dobře pamatuji tak tam je to myslím neutrální ne... já vím zase někomu po delší době ruplo v bedně.

Realita je jedno velké sluníčko a hry jsou jejím středem. Obzvláště ty násilné pfůůj, pfůůj. *7*
  • Vogon

Dark Souls 3 datum vydání + obraz mapy

Fromsoftware vydal na jejich japonských stránkách press release, ve kterém bylo datum vydání v Japonsku stanoveno na 24.3.2016, v press releasu se také objevil obsah krabicové verze Dark Souls 3, která bude mimo disk s hrou obsahovat také "mapu" herního světa(Mapa je mimochodem strašně podobná mapě Dark Souls 1)

Press release: http://www.fromsoftware.jp/pc/news/pressrelease/20150912_darksouls3_releasedate.html

Obrázek obsahu krabicové verze Dark Souls 3:
    http://i.imgur.com/kvpWXfk.png
    • Draken69CZ
      Mě by teda vůbec nevadilo kdyby to bylo po stránce level design jako jednička.
      • Vogon
        Já v to teda doufám. jeden velký chytře propojený svět z Dark Souls mě bavil více než 5 menších světů z Demon's Souls. Ty momenty když z jedné lokace vidíš lokaci, o které sis myslel že je daleko, ale přitom je hodně blízko, jsou naprosto boží.
        Ale spíše jsem narážel ne to, že ta mapa je navržená jako mapa v Dark Souls. Napravo na té mapě je město hodně podobné Undead Burgu(ty hradby a most) a v dálce je město, které vypadá jako Anor Londo.
        Jinak ještě jsem si všiml že ta mapa vypadá(stylem a barvou) jako malba Ariamisu z Dark Souls.
        • Draken69CZ
          Mě se tam hlavně líbilo že sis tam postupně otevíral zkratky, ale to se zruší tím cestováním škoda no. Jo to máš pravdu tak snad to nebude až moc podobné.
  • jindra.veliky

mate tu 50% slevu na BFV i na PS4?

• MickeyMutant

Máme. Chceš? Kolik za tu slevu nabídneš?

• jindra.veliky

tak to je super, ja ji tam taky mam

• Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.

Nemůžu si pomoci , ale připomíná mi to hodně Gothic3 ... tam když vám nepřítel vyrazil meč z ruky a odhodil vás , tak jste mnohdy měli prostě problém po boji jej v té vegetaci znovu najít.

Vůbec si myslím že Gothic3 měl jeden z nejefektivnějších enginů v celé sérii i v RPG hrách obecně .
    • Nejefektivnějším v jakým smyslu? Grafika byla hezká, když vynechám neoptimalizaci, padání a sprasený obsah tak samotný engine byl fajn. Jen to statické nahrazování vzdálených scén předrenderovaným obrázkem bylo moc nápadné. Jo a nebyli tam prakticky žádné particle effecty, vše bylo řešené 2d spritama jako ve starém Doomovi. :)
      Však stejný engine v dotažené podobě byl i v Risen a hádal bych i ve dvojce.
    • rancor1223
      Já bych osobně žekl, že Gothic 3 byl nejlepší ze série, to že měl nejlepší engine (na svou dobu) je jen jedna z jeho velkých kvalit. Ale spojení "efektivní engine" je fakt divný *1*
      • Cahir
        Vážně? I s totálně zprasenými mechanikami? G3 byl dobrej, ale až po tom několika gigovým community patchi.
        • Ringwraith
          Musím souhlasit s Morálně nadř... chci říct Cahirem.

Trojku jsem hrál hned po vydání - dokonce jsem kvůli ní kupoval novou grafárnu- ale oproti jedničce a dvojce jsem cítil velké zklamání.
          • Sony si zaregistrovalo 5 domén pro zatím neoznámenou PSV verzi hry PlayStation All-Stars Battle Royale.

Tak to jsme na tom stejně. Hlavně tam byl jeden docela zajímavej otvor v návrhu....když jsem to hrál hned, úplně totálně poprvé tak jsem svou nenávist k orkům převedl k tomu že jsem na ně útočil on sight. A když jsem osvobodil asi 5 město tak mě začali nenávidět a hra byla dál nedohratelná protože bylo třeba snima mluvit.
            Ale co už no, bylo vidět že PB se snažili, ale releasnout hru bez betatestu je sebevražda.
          • :) Takže to jsi asi ztěží aplikoval ten komunitní několikagigabajtový patch co ? No já hrál verzi z Levelu a ani nevím jestli už ten patch obsahovala nebo se válel někde poblíž .
            Pravda je taková , že sice hratelností mne hra nepřekvapila , ale vyrážení zbraní z rukou , sférická perspektiva (to se prostě musí vidět ve hře) a svět .... to je něco kvůli čemu se má smysl vracet ... ne jako template všude kam se podíváš ve Skyrimu .
        • Miserius
          Takže ale byl... Nechapu z kteryho kanalu lezou nazory ze kdyz je hra dobra az po opatchovani, je to vlastne spatna hra...
    • Asi jsem jediný komu přijde použití slova "efektivní" v týhle spojitosti fakt kravské........
      • :) Čekal jsem že se někdo ozve ... ano spíš jsem měl napsat nejefektnějším .
  • MickeyMutant

Skyrim

Tip pro redakci – rozhovor s tvůrci o Skyrimu:

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1207390-skyrim-fan-interview/
  • Crysis 2 je po roce opět v nabídce STEAMu.

Ale stejně je aktivace na originu ne? nebo už ne?
    • smejki
      vypadá to, že ne
  • Veskoslav

Call of Duty Modern Warfare – Original vs. Remastered Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=icrHjZvS2SE

Tomu říkám pořádný remaster:)
    • Lukass
      Ten bloom v remasteru je silenej a mazly je to proc? Origo je daleko cistejsi.
      • Draken69CZ
        Asi nějaký filmovej filtr snad bude možnost to vypnout, přijde mi že ten originál zas tolik nezestárnul.
    • https://www.youtube.com/watch?v=_sROTCzLKDU *2*
  • Worhammer
    • SalemCZ

nějaký tvůj mod.

• Worhammer

Neuhodli jste ale mapu. 

• drasta

Kdyz sem takovou hadanku davas ty tak je odpoved vzdycky Mafia.

• Jack1947

Bude to Mafia2 s nějakým modem tyhle efekty v původní hře nebyli že by to byl tvůj mod?

• Cvicme_v_rytme

Je to takové hranaté, takže mi to připomíná Mafii 2.

• Do Need for Speed: Rivals se po dlouhé pauze navrátí vozy od Ferrari. Konkrétně: FF 2012, 458 Italia,...

tak na GTO se těším a ještě ta italka neni špatná
  • jack

konecne 5Ghz Wifi v PS4!!!

konecne 5Ghz Wifi v PS4!!! Smad to bude ac standard

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit